Cryptocurrency & AI

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
sebas36
3 jaren geleden

Ik handel al wat langer met cryptocurrency maar via een Euro broker. Dit weekend ben ik gaan zoeken naar een broker die meer op cryptocurrency gericht is en daar hoort dus ook een cryptocurrency wallet of een bitcoin wallet bij. Nu snap ik dat veel mensen hier afhaken, ik ben afgelopen Zondag met wallets bezig geweest en ik heb nog geen keuze kunnen maken welke ik nu ga nemen. Hardware wallet software wallet online wallet wel/geen Ideal/Paypal met bitcoin visa? Ook handig aangezien ik het dan kan pinnen zonder het op mijn ING bankrekening te storten. Met wat grotere bedragen/winsten… Lees verder »

hans coudyser
3 jaren geleden

Gewoon uit interesse, hoe interpreteer je Martin Vrijland’s visie hierover? Ik heb hem ook die vraag gesteld over jou artikel. Niet dat ik wrevel wil veroorzaken maar wijzen op complementerende zaken die er op het eerste zicht niet zijn. Op’t eerste zicht zie ik Martin vooral kijken hoe dit er in de praktijk met AL constructies aan toe gaat. En begrijp ik bij jou motieven eerder hoe het -in theorie(?) ook zou kunnen. Overigens heb ik George Kavassilas ook al met andere klemtonen over het AL horen spreken. Gr. Hans.http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/wat-heeft-bitcoin-met-de-singulariteit-en-samensmelting-met-ai-te-maken/comment-page-1/#comment-12162

Sander
3 jaren geleden

Bij toeval ben ik gisteren op je website beland en heb ik een aantal artikelen gelezen. Los van dat ik je interesse voor dit soort onderwerpen deel, lees ik veel terug uit een fase waar ik een aantal jaren geleden ook in mijn leven stond. Door alledaagse gebeurtenissen werd mijn nieuwsgierigheid getrokken om niet alles voor vanzelfsprekend aan te nemen. Niet alles is wat het lijkt en heeft vaak een, niet altijd directe zichtbare, keerzijde. In mijn ogen heeft ieder mens de (en enige) verantwoordelijkheid om zelf zaken te onderzoeken en niet altijd maar alles klakkeloos aan te nemen of… Lees verder »

Sander
3 jaren geleden

Je verhaal op zich volg ik vrij goed. Ik zoom alleen in op het detail over centrale banken, omdat je van mening bent dat zij kwade bedoelingen hebben. Daarmee werk je complotdenken alleen maar in de hand. Wat voor jou kwalijk is, is dat in de ogen van mensen die bij een bank werken anders. Er zijn genoeg bankmedewerkers die hun ogen hebben geopend en beseffen dat het bankwezen niet altijd juist heeft gehandeld voor eigen gewin, maar zij wisten niet beter. Had je eerder geweten, had je waarschijnlijk anders gehandeld. Net goed zo dat we nog niet veel weten… Lees verder »

Sander
3 jaren geleden

Micky, je bent het sluitstuk in mijn zoektocht. Had ik je pagina maar eerder bezocht om te weten dat je alle kennis in handen hebt en onze wereld zult redden…

Dore
3 jaren geleden
Reply to  Sander