Substratum: Decentrale internet revolutie via blockchain technologie

27
Reageer op dit artikel

10 Comment threads
17 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Sebas36

Ook Substratum kan verdwijnen in de toekomst maar blockchain blijft. Dat word de nieuwe motor achter internet om gesloten en open netwerken te verbinden.
Minstens een even grote omslag in de IT als 25jr. Geleden met open-source en10jr. Geleden met Linux en aplicatiebeheer.

Yep Internet gaat veranderen. En straks iedereen IPv6….

New World Disorder

Dit ziet er veelbelovend uit. Enig idee of het mogelijk is om Subcoins te kopen zonder het gebruik van crypto currency exchangers? Al dat gedoe met ID verificaties valt tegen

ken je shift (coin) deze is al veel verder dan substratum en beoogt hetzelfde? was nieuwsgierig of j die ook al kende en waarom je bv voor substratum kiest

sebas36

HOW IOT AND BLOCKCHAIN ARE GOING TO DRIVE IPV6 DEPLOYMENT January 22, 2018 by Silvia Hagen https://www.flowdays.net/en/blog-en/2018/1/22/how-iot-and-blockchain-are-going-to-drive-ipv6-deployment Een interessant artikel over blockchain en IPv6 en de toekomst (Sorry Micky geen filmpje) wel in de projecten trouwens.. Waarom blockchain en IPv6 de toekomst kan zijn is mede omdat ieder apparaat ter wereld een eigen nummer kan hebben terwijl je met de prehistorische draak genaamd IPv4 en netwerken moet stacken en door NAT en dergelijke heen moet wat de echtheid van de pakketten die op je netwerk/pc binnenkomen niet meer gegarandeerd zijn. Vandaar heb je een al die ID verificaties op op… Lees verder »

Anoniet Anonine

Haha, toch fijn dat ik jou nooit heb beloofd opgerot te blijven dan.. In ieder geval, goeie beslissing dat deleten van die zuren, voor je het weet krijg je onwenselijke redoxreacties.. Logische basis.. ach, zeepje erbij? Of had je al gewassen? Hoe dan ook: Bedankt! Bedankt! Bedankt! En: Bedankt! Zo! Dat zijn vijf momenten in het afgelopen halve jaar waar mijn ogen werden opengetrapt door jou! Vergeet dus ook vooral de mensen niet die er wel nut uit halen (, dit in tegenstelling tot al dat positiviteitsgebral. Nut; dat heeft pas zin!) Maar dat je niet nageven met een reactie..… Lees verder »

Ikke

Voor geïnteresseerde is er op 13 maart bij RTL Z de grote cryptoshow omtrent blockchain.

https://www.onlineseminar.nl/rtlz/webinar/21483/de-grote-cryptoshow—inside-blockchain/

En dan te bedenken dat ik al een tijd lang (gratis) een BTCNode en een LTCNode draai.
Oke, dat gaan we nu dus veranderen als Sub mij als node wil hebben.
En dan doe ik blijkbaar nog iets goeds in het grote geheel 🙂

New World Disorder

De early open beta is er!

https://substratum.net/open-beta/