Lachen om de AIVD

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Eergisteren keek ik toevallig een keertje naar het journaal. Het was de dag waarop het zogenaamde FISA memo vrijgegegeven was door het Amerikaanse congres, wat door de “waarheidsvinders” en dus vnl. de alternatieve media, als de eerste stap gezien wordt om de corruptie binnen de overheidsinstanties daadwerkelijk aan te pakken. Er bleef niets over van het zgn. Steel dossier’, wat de basis was voor de zgn. Russia Collusion. Eelco Bos van Roosenthal mocht uitleg komen geven in het NOS journaal. En na jullie uitleg hierboven snap ik zijn commentaar. Hij kwalificeerde het als ‘niks meer dan een natte scheet’. Deze… Lees verder »