Lachen om de AIVD

( 1 )
  • Ank

    Eergisteren keek ik toevallig een keertje naar het journaal. Het was de dag waarop het zogenaamde FISA memo vrijgegegeven was door het Amerikaanse congres, wat door de “waarheidsvinders” en dus vnl. de alternatieve media, als de eerste stap gezien wordt om de corruptie binnen de overheidsinstanties daadwerkelijk aan te pakken. Er bleef niets over van het zgn. Steel dossier’, wat de basis was voor de zgn. Russia Collusion.
    Eelco Bos van Roosenthal mocht uitleg komen geven in het NOS journaal. En na jullie uitleg hierboven snap ik zijn commentaar. Hij kwalificeerde het als ‘niks meer dan een natte scheet’. Deze mensen kijken ws nog steeds alleen maar naar CNN. Net als onze geliefde medelanders nog steeds geloven wat de NOS ons verteld. De propaganda voor de sleepwet lag er idd wel erg dik bovenop.
    Er komt nog een tegenmemo van de democratische partij. Daar zal zeker de belangrijke rol van de AIVD in opgenomen worden, hahaha.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>