De ComplotConcurrent – Uitzending 3 “Verbannen & Gecensureerd” (8-3-2018)

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Youtube heeft de oorlog tegen ongewenste content opgevoerd sinds eind 2017, maar sinds een week of 2 hebben heel veel kanalen er last van. Zogenaamd ‘nieuwe moderators’ volgens YT. Het is niet alleen YT, maar ook de facebooks op deze hellhole planeet die de stem van het volk willen modereren. Helaas voor hen wil informatie vrij zijn, dus Mick kreeg nog een mail met ideëen vannacht.

Gerben
2 jaren geleden

Geinig een nnl complot concurent editie
Met vriend Joost erbij was gezelllig

Ank
2 jaren geleden

Je zou je gevleidt moeten voelen Micky dat ze je van You Tube gekukeld hebben want dat is een aantal van de betere alternatieve zenders in de VS ook gebeurd de afgelopen weken. Waar gebeurd dat ook nog maar méér, dat alles wat je doet geregistreerd wordt? Kijk maar naar NCIS L.A., binnen 5 minuten heben ze je hele doopceel gelicht. Als Noord Korea Syrië zou helpen met het bouwen van een nucleaire reactor, zouden sommige alternatieve media in de VS zeggen dat de CIA/Deep State zijn werkterrein verplaatst heeft. Er mag vooral geen vrede komen. Alles wat via een… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

Voor de show gaan stemmen? Count me in.

Ook leuk om Joost eens te zien!

diana
2 jaren geleden

He wat leuk Joost is er weer 😉

tom
2 jaren geleden

Ik zou ook lekker op yt blijven uploaden. Gewoon een beetje creatief zijn met de woorden die je gebruikt.

guuz
2 jaren geleden

Het is echt alsof jullie hier zitten…heel fijn…

Flo
2 jaren geleden

Er zullen langzaamaan steeds meer mensen in de richting van alternatieve media bewegen door de steeds nauwer wordende vrijheid van meningsuiting

Flo
2 jaren geleden

Ik hou trouwens ook mijn potlood zo vast als jij. Free minds think alike man!

Zwaardstrijder
2 jaren geleden

Volg IR al jaren en ben blij dat IR een nieuwe format erbij heeft wat niet alleen informatief is maar ook erg entertaining! (rip Danny hahaha). Past ontzettend goed in deze tijden waar mensen vaker op het internet naar filmpjes etc. zoeken naar informatie ipv naar de MSM te luisteren/kijken.

Leuk ook om de gezichten achter de collums en NNL te zien!

Groet

New World Disorder
2 jaren geleden

Zojuist heb ik een video gevonden waar je zowat een hele aflevering mee kan vullen. Het heeft alles. Singulariteit, transhumanisme, Artificial intelligence, onsterfelijkheid, social engineering en zelf toegevoegd zit er een stukje in wat betreft het verplaatsen van de ‘macht’ naar het Oosten (“Russia 2045”). Complot overload.

2045: A New Era for Humanity
https://www.youtube.com/watch?v=01hbkh4hXEk

Anoniet Anonine
2 jaren geleden

Ik moet zeggen dat dit mijn commentaar gedachten die ik ontwikkelde na het lezen van ‘hogere complotkunde’ in het besef dat je commentaar had op anderen qua wat je zelf toch ook nog deed, bij deze totaal en compleet verstomd zijn!

Goed bezig!

Koning Florian
2 jaren geleden

https://www.rtlz.nl/tech/youtube-gaat-complotvideos-toelichten

Het probleem is denk ik gewoon dat ze geen zin hebben om anderhalf uur lang naar je video’s te kijken, ze moeten nu namelijk per onderwerp het officiële praatje erbij schrijven.

2 jaren geleden

Interessante show. Thanks Mick en Joost! 🙂
Iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van China en hoe extreem de controle daar al heel lang is, voor het communisme het land in zijn greep had, maar sindsdien al helemaal (het is net 1984!), raad ik het volgende boek aan https://www.bol.com/nl/f/wilde-zwanen/30006337/ is echt een heel interessant boek. beschreven vanuit een persoonlijk verhaal met persoonlijke ervaringen uit de eerste hand waardoor je heel erg meeleeft en er meteen helemaal inzit.

Marlon
2 jaren geleden

Hahaha….Joost ziet er precies zo uit als ik verwacht had. Dacht alleen dat hij wat vadsiger zou zijn. Leuk jullie een keer bij elkaar te zien.

2 jaren geleden
Reply to  Marlon

??
Ik ben best knap eigenlijk hè ?