De ComplotConcurrent – Uitzending 4 “De Hawking Hoax” (15-3-2018)

113
Reageer op dit artikel

29 Comment threads
84 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
rob

MBT Stephen Hawking: Het gezicht en vooral de tanden kunnen wel degelijk veranderen nadat de gezichtspieren steeds meer gaan verslappen in de loop van de jaaren. In dit geval gaat de tong steeds lager liggen en duwt de ondertanden helemaal naar voor, ook doordat de lipsieren steeds meer verslappen. Het hele gebit gaat hiermee in de loop van de jaren vervormen. Dit zien we bv ook bij de infectieziekte NOMA. Dit is een sterke bacteriele infectie waarbij bv in het gezicht de wang weggevreten wordt. Hierdoor krijg je niet alleen letsel in het gezicht, maar ook het hele gebit gaat… Lees verder »

kunnen ze ook langer worden dan , uhhhh.

rob

Ja dat klopt, ondertanden worden dan steeds langer.Ze groeien uit. Dit proces kan gebeuren bij kinderen maar ook volwassenen. Ik zie dit ook bij patiënten met open mondgedrag, die door de mond ademen. Dit met een incorrecte slik gaan ondertanden uitgroeien. Omdat er bij Stephen Hawking er door de voortschrijdende ziekte geen spierbalans is, raakt het gebit geheel uit balans. Dit zie je ook bij andere spierziekten.

Koning Florian

heb hier weer een hele week op zitten wachten… eindelijk!

Stephen Hawking; whahaahaha, heb altijd al gedacht dat er een debiel in die rolstoel zat.

Trouwens hij kan toch ook gekloond zijn, en nog een keer enz. maar het schijnt dat de klonen dan steeds slechter worden, kweet niet zeg ook maar iets.

guuz

Doek is opgehangen alsof het vleugels zijn…. nie eg stak.bij dat concert…hoi Mick….

guuz

een echt wingdoek…..

New World Disorder

Het viel me laatst op dat de social media zombies vrijwel altijd hun locatie delen met Snapchat. Je kunt dan op zo’n real time kaartje zien waar iedereen is en zelfs of ze autorijden (aan de hand vd snelheid). Die camera’s kunnen ze wel van de viaduct gooien (dat zal ze leren).

Wat betreft Prince, David Icke wist er een mooie new age praat van te maken https://www.youtube.com/watch?v=UDwTJQuB_WI

Stephen Hawking was op zijn best in de Futurama series!

Voor zo ver ik weet was wijlen sir Edward Heath de opper satanist genaamd “Pinto” hij is ook de vader van prins William.

sebas36

Het Prince item vond ik trouwens erg goed en leuk, dezelfde groep die Micheal ook eerst kapot heeft gedemoniseert nadat M.J. niet meer voor hun wilde channelen en geld verdienen. Bij het Dangerous album begon hij al tegen te stribbelen en werd niet in dank afgenomen en daar kwamen de demoniserende aanklachten later het nummer Leave me alone later na de zooi kwam het nummer Scream samen met zijn zus omdat hij er helemaal klaar mee was. Omkoopschandalen, tapes van MJ en Paris de tweets van paris. Verklaringen van Macaulay Culkin ruim NA de zaak.. Alles heb ik toen op… Lees verder »

NetNietAnoniem

Hij was weer goed Micky. Ga zo doorrrrr! (Oja, en fok pateo.nl én google.)

Vooral het feit dat die Hawkins ruim dubbel zo lang leefde als de officiele nummer twee was mij al lange tijd een doorn in het oog. Volgens dezelfde wiskunde waarvan Hawkins een fervent liefhebber was een statistisch schierlijke onmogelijkheid. ‘Nuff said. Op naar aflevering 5.

Loes

Hoi Micky,

Dank je wel weer voor je uitzending.
Super ook om je te kunnen zien in beeld.

even over Stephen Hawkin,
zijn naaste familie zal toch wel weten hoe en wat?
Of hij echt zo lang heeft geleefd?

Hoi Loes, die zijn ook allemaal vervangen.

Chris

Dat lijkt me toch te bizar! Hoe is dat mogelijk? Overigens heb ik ook de beelden bekeken… en idd, wat een verschil! en daar trappen we werkelijk allemaal in!?

Wij niet toch?

Chris

Ik zit nog een soort in de ontkenningsfase. Maar beelden liegen niet… iets in mij zegt; dit kán toch niet? Niet kunnen geloven is denk ik waar de meesten mee worstelen, gekoppeld aan het nog onder ogen zien van eigen ‘trauma’s’ Het gebeurt voor je ogen en we trappen erin. Liever geloof ik in een goede wereld, wie niet?

Hi chris, Laat het maar langzaam binnen druppelen, dat je op deze site komt wil zeggen dat je er klaar voor bent, ik zelf was binnen 2 weken klaar wakker, maar dat is idd heel heftig, maar als ik het kan, kan jij het ook, ik vind je nu al heel dapper, je zult eens zie hoe krachtig jij bent, je zult versteld staan van jezelf, en ja, trauma’s moet je zo wie zo verwerken dat hoort nu eenmaal bij het leven. kijk naar mij hier sta ik dan in al mijn volle kracht sterk en vrij en zonder angst… Lees verder »

Chris

Je bericht raakt me Maria!! Thanks! Wat mooi…
In 2 weken klaarwakker, ik kan me er niets bij voorstellen. Hoe dat voelt. Om je de waarheid te zeggen ik volg deze site al jarenlang, veel info tot me genomen… maar écht binnenkomen? Dat is andere koek!

Chris

Af en toe voel ik me net Dory, die vis met geheugenverlies in finding Nemo.

Graag gedaan, je hebt de rode pil al genomen dus je kunt niet meer terug, je komt er wel, ieder doet het op zijn eigen manier.
ps. Dory heeft vast in het blauwe pilletje verslikt.

Loes

Maria echt wel schokkend te lezen.

Rustig aan maar Loes, langzaam “wakker”worden is het beste.

Hi Loes, ik hoop dat je dit antwoord nog mee krijgt, ik denk niet echt dat zijn hele fam. vervangen is misschien zijn ze wel zwaar bedreigd,of is ze wijsgemaakt dat ze zo mee hielpen aan vrede op aarde of hebben ze heel veel geld gehad, zeg het maar ik weet het ook niet. Ik schat in dat je nog vrij jong bent wat goed dat je over die dingen nadenkt mijn complimenten.

groetjes Maria

Loes

Dank voor je berichtje Maria,

dat zou vreselijk dan geweest zijn voor die mensen.
Als ze zwaar bedreigd of misleid zouden zijn.

Ik volg de site ook al enige jaren
Zo veel wat er aan de gang is op dit wereldtoneel.

Nou en of…. maar samen staan we sterk.

guuz

Die vangen in elk geval het geld voor het onderzoek over welke manier je een batterij op een potentieel fysiek onmachtig persoon kan aansluiten en dan mechanisch de rest van de zogenaamde wetenschap kan invoeren…als zijnde wetenschap…..cmoputer says hai…..n

Als ik zo’n man had zou ik blij zij dat ik van hem af was, hoefde ik geen eens geld voor.

guuz

Das nie liev….Maria…Er moet iets tegenoverstaan…gna….

Sterker nog, zou geld toegeven.

guuz

Hoeveel?….kan je misschien doneren….grapje….groet…

guuz

Nou, doneren maar…grapje…..

guuz

Hik

haha!! Je bent grappig.

Ik zou wel eens willen weten waarom de zon nu zo’n hel, fel wit kreng is, het kan dan wel vadertje zon zijn maar ik heb er weinig meer mee, mijn tomaten planten stonden verleden jaar de hele dag in zon en toch rijpten ze bijna niet, pakweg 15 jaar geleden was de zon een warm oranje,gele bol, de maan idem dito was vroeger grauwig grijs lijkt nu de zon wel. ik zou ook wel eens willen weten hoe het nu echt zit met concentratiekampen en gaskamers, waren ze er nu wel of niet, het schijnt dat er nog êên… Lees verder »

Waarom wordt er alleen geklooid op de Noordpool en mag er op de Zuidpool niemand komen, en wie zijn de bezetters van de zuidpool.

Waarom wordt het als verkeerd gezien als je een groot ego hebt het mijne is behoorlijk groot [ kom maar, ik lust je rauw ] als heel het universum in ons aanwezig is waarom moet mijn ego dan piepklein zijn.

Amilius

Jouw ego is groot tot je een grotere tegen komt.
Daar kan het ego niet tegen.
Het ego wordt gezond als het zijn functie kan en durft te erkennen.
Succes lief klein egotje van me.

Amilius

Vraagje aan het ego.
Als het geheel in jou zit,
Wat ben je dan?
En waar plaats je jezelf in dit geheel?
Ben je jezelf buitenspel aan het plaatsen?
Hoe kan iets groter dan zichzelf zijn? Want dan is er iets kleiner…Toch?
Allerbest ego, wat is de waarde van grote? Als je het kleine vertrappen wil?
Kan je groeien door klein te worden? Is klein zijn niet iets groots?
En praten we dan over lengte, volume, inhoud of daden?
Zou het zuivere ego die zich leeg heeft kunnen maken en daarmee klein lijkt, de grootste kunnen worden?In alle maten…
?

Amilius

Het ego wat in het ijzer geboren is, wil zich vrij vechten en valt in het lood.
Daar vind het zijn laagste zijn en tevens zijn laatste verbinding met de zilveren spiegelijk van de ziel. Ons koperen ? hart is de verbinding tot innerlijk goud.
Venus is veneraal, zo ook koper.
Tevens duidt ik hier een consperaci mee aan.
De koper consperaci,
Duik er maar in en je leert belangrijke zaken, best ijzeren egotje.
Het is koning koper, die je leider is.
De koning houdt niet vast. Opnemen en verdelen….
Anders gaat de kop eraf.

Eenheidsbeleving is het uiteindelijke en het gewenste. Een zijn is er een zien.

Een groter ego als mij bestaat niet, een groter en liefdevol hart ook niet.

ps. Trouwens van twee zware depressie’s in negen jaar tijd wil je ego ook nog weleens van groeien, ben erg blij met mijn ego…mijn ego en ik.

Oeps, vergeet ik nog mijn burnout na tien jaar mantelzorg, ja..ja… tis wat Amillius.

Amilius
Amilius

Deze pers ik er even uit voor je… Het ego krimpt en groeit, en komt nooit tot rust. Rusten is niet zijn taak. Je in leven houden wel. Vandaar het aanpassingsvermogen van een gezond ego. Het ego wat niet weet waar het zichzelf voor inzetten moet raakt opgebrand omdat het geen voeding krijgt. De energie verdwijnt in zaken die niet een zijn met het eigen lichaam. Burn out en depressie zijn het gevolg en aanpassingsvermogen vermindert. Tevens een vervuild en uitgeput lichaam, wat vol met corticosteroïden en adrenaline afval zit. Dit is toxische belasting waardoor moeheid ervaren wordt en ziekte… Lees verder »

Amilius

Ter aanvulling Mick
Heb 3 naaste van mij die een touwtje als laatste remedie gebruikte.
Wat moet/doe je ermee?? Ik heb alle emoties moeten ervaren en uiteindelijk leren begrijpen.
Uit het lood geslagen en de weg kwijt zoekend naar richting maakt mijn wezen op dit moment. Niks fucking calimero of slachtoffer, gewoon een schip met averij. Maar mijn compassie heb ik hervonden en het schip is bijna hersteld en het ruim zit vol. bestemming is al bepaald dus ga binnekort weer zeilen in de wind zetten.

Lieve Amellius ben weer goed hersteld hoor? en zorg heel erg goed voor mijzelf, het filmpje is interessant, maar ik ben niet mijn hersens ik heb hersens het electromagnetisch veld van het hart is 150 maal sterker als dat van de hersens, ook heb ik laatst al het astraal gespuis een rotschop gegeven, was al die nachtelijke moordaanvallen meer als zat ppffff!! heerlijk rustig voor alsnog.Een mens is zoveel sterker als hij denkt.

zoals het wuivend riet
zoals de oude bomen
buig ik in storm en wind
ik buig……
maar breken doe ik niet.

Wel een lieve emotionele sukkel, het siert je alleen maar, wat had je dan willen zijn “een harde donder” daar zijn er al genoeg van.

Wat ook nog wel eens wil helpen is een youtube filmpje kijken van dr. Martin Luther King “how long-not long”, wat een power man!! Ben ik ook gelijk uit mijn zeik-dip.

guuz

Joseph Farrell…The Dark Journalist….Wat zegt Ole Dammingard ondertussen van het alles….Jhon B Wells….en vergeet onze Freeman niet….ook zij bloggen, of vloggen weekselijks of maandselijks…En dan de eventuele Telegraaf op dat gebied…..Just before its news….Hopelijk tot gauw. Op naar de Saloon….

Wat ook nog wel eens wil helpen dagelijks een kwartiertje in een oorlog’s ‘HAKA’ door de kamer gaan.

rob

ideetjes : De piloot die door Rusland werd beschuldigd van het neerschieten van MH17 is dood gevonden met een schotwond in zijn lichaam, zo melden internationale media……blabla toeval?

of: Parshina en Brisard hebben hun zoektocht beschreven in een nieuw boek, getiteld ‘De dood van Hitler, het ware verhaal’. Dus Hitler toch verbrand voor de bunker?

rob

Boek: Details:

Titel De dood van Hitler
Uitgeverij Nieuw Amsterdam
ISBN 9789463103312
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback
Aantal pagina’s 320
Verschijningsdatum 15-03-2018
Afmetingen 314 x 254 x 27 mm.
Gewicht

http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/786496/eindelijk-bewezen-hier-liggen-hitlers-laatste-resten.html

Rob dat kan Micky toch niet lezen lieverd met zijn ogen nu.

Heeee Micky vermakelijke mono loog na dat nnl is gestop even de laatste 3 show tijden werk tijd geluisted… lekker bezig suq6 groet kaas

florian

moet je dit interview met hawking eens kijken: het is volgens mij compleet verzonnen! en dan heb ik het vooral over 8:08 in het interview wanneer hij een vraag krijgt over vrouwen: Hawking antwoord dat Larry King wel 8 keer getrouwd is, Volgens mij heeft Hawkings als ie zou bestaan echt wel wat beters te doen dan bij te houden hoeveel vrouwen Larry King op het moment heeft.

EDIT: moet ik wel de link erbij plaatsen: https://www.rt.com/news/421226-hawking-interview-rt-king/