De ComplotConcurrent – Uitzending 5 “Nee=Nee” (22-3-2018)

( 46 )
 • Gerben

  Ja ja petje op;)
  Ga van8 kijken

  Beantwoorden
 • guuz

  Goed je te horen, ouwe zwaardvechter……xxx

  Beantwoorden
 • guuz

  On lijn strateeg…..nu weet ik wat ik wil worden…….ooit…groet

  Beantwoorden
 • guuz

  Die Mozes heeft overgens wel een vreemde kinpartij ook…gna…

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Terwijl Micky opkomt voor Facebook heeft Vrijland zijn pagina verwijderd. Wisselen we van tijdlijn?!

  – Hitler had inderdaad bruine ogen volgens de boeken (12 jaar geleden nog)… jonge ik vond het een hypocriet met z’n voorkeur voor blauwe ogen.
  – Het VW logo! Daar kon ik ‘vroeger’ nooit een V en W uithalen zonder de ruimte ertussen. Misschien ben ik toch niet gek.

  Een toevoeging op het mandela effect:
  – Waar is het ijs op de Noordpool? (vloeken in de klimaatkerk, ik weet het) Maar de wereldbollen hadden toch echt ijs op de plek van de noordpool.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Verdomme… hebben ze nu ook al het ijs van de Noordpool gestolen?!
   Vast Poetin weer die dat gedaan heeft, waarschijnlijk om al die lijken van de door hem persoonlijk vermoordde spionnen en politieke tegenstanders te koelen…

   Het zou ook, als dat ijs weg is, gewoon gesmolten kunnen zijn? Het grootste gedeelte van dat Noordpool ijs zat onder water, en ik heb bij scheikunde geleerd dat water uitzet als het bevriest, dus als het gesmolten is dan maakt dat voor de zeespiegel mijns inziens kein flaus aus want dan neemt de massa af, maar dat is weer een totaal ander topic..

   Beantwoorden
 • guuz

  Yep…….Haha…Die akteur aan het einde lijkt overgens behoorlijk op de man die Wilcox aan het begin van je uitzending ondervraagd, maar dan zonder baard. Volgens mij zit het wel goed met die inspiratie van jou….toggauw….

  Beantwoorden
 • Gerben

  Een interview van paar weken terug met de 2 E slaapkamer jumper

  VICE: Ha Hans. Kan je kort iets vertellen over je arrestatie, de directe aanleiding voor dit protest?
  Hans Kamperman: Ik had vijf hennepplanten in mijn huis staan voor medicinaal gebruik. Ik maakte deel uit van een groep mensen die allemaal vijf planten in hun tuin hadden staan. Het was de bedoeling om ons aan het gedoogbeleid te houden – de vijfplantenregel.

  Hans en Darpan van Kuik, één van de oprichters van het Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod, die het protest steunt.

  Wat deden jullie met die wiet?
  Er zaten natuurgenezers in die groep, die wietolie maakten van de wiet die wij teelden. Die deden dat tegen de kostprijs, 15 euro per flesje. Het punt is dat medicinale wietolie begin vorig jaar uit het zorgpakket is gehaald. Heel veel mensen zijn afhankelijk van medicinale wietolie, en die hadden een probleem. Die mensen zijn óf afhankelijk van het criminele circuit, of moeten het zelf gaan kweken. Als je al ziek bent is dat vaak te veel moeite. Daarom deden wij dat voor die mensen.

  Ik ben daarvoor gearresteerd. Ik had 5 planten van 4,5 meter hoog, en die had ik pas geoogst. Ik had in mijn huis 9 kilo aan nat materiaal aan een droogrek hangen. Op dat moment kreeg ik een politie-inval. Officieel mogen ze je niet arresteren voor vijf planten, maar in mijn geval is dat wel gebeurd.

  En uiteindelijk ben je ook veroordeeld.
  Ik ben in hoger beroep veroordeeld, zonder straf. ‘Schuldig zonder straf’ lijkt niet zo erg, maar omdat ik bedrijven in Canada en Nederland heb, betekent dat voor mij dat ik mijn werk niet meer kan uitvoeren. Ik kom Canada niet meer in vanwege mijn veroordeling, en in Nederland heb ik een VOG nodig voor horecavergunningen, die ik nu ook niet meer krijg. Dus hoezo geen straf?

  Waarom sta je hier, voor de Tweede Kamer?
  Ik sta hier omdat ik vind dat de aarde in moeilijkheden is, we moeten echt wat gaan doen. En de hennepplant zou, als die geïndustrialiseerd zou worden, heel veel van die problemen op kunnen lossen. Er drijft nu 150 miljoen ton plastic in de oceanen, maar van hennep kun je ook plastic maken, en dat is afbreekbaar. Je kunt er ook biobrandstof van maken, allerlei kleding, en duurzame bouwmaterialen.

  De aarde heeft de hennepplant nodig, en dit is het moment dat we die plant moeten terugeisen, voor een duurzame toekomst.

  Wat hoop je hier concreet te bereiken?
  Ik heb persoonlijk al bereikt dat de voorzitter van de tweede kamer, Arib, mijn zaak heeft voorgelegd bij de vaste kamercommissie van Buitenlandse Zaken, om toch te regelen dat ik Canada binnenkom. Dat is al heel wat.

  Daarnaast probeer ik de politiek wakker te schudden. We willen die plant terug, hij moet uit de opiumwet.

  Hoelang blijf je hier nog staan?
  Heel lang. Ik wil de mensen hier er elke dag mee confronteren. Met mijn bedrijven kan ik op dit moment niets, dus ik heb tijd genoeg. Ik denk dat ik hier nog wel een paar maanden zal zijn. Als ze helemaal niet luisteren kan je altijd nog denken aan hongerstakingen, maar voorlopig wil ik het positief houden

  Beantwoorden
  • Amilius

   https://youtu.be/hVyNZy_5zzk
   Deze wereld…
   De mens…
   ?
   Ik schaam me nog steeds…
   Maar zelfs ik als mens kon veranderen, dus het kan.

   De natuur heeft planten en dieren…
   Wij mensen maken gif en beesten…
   Geef deze man eer aan zijn missie en hoor het…De waarheid.
   Hij liep tegen een muur aan,
   Wij kunnen de muur om trappen.
   Beter nog…Door de muur heen lopen.
   Mea culpa ?

   Alles is omgekeerd

   Beantwoorden
   • Amilius

    Ik hoor zojuist dat het van het balkon is gesprongen
    Ik word hier erg door geraakt

    Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Ze hebben bij mij (ons eigenlijk, want het was een NetNietLive wietproject) 2 jaar terug ook 5 planten in beslag willen nemen (we ‘mochten’ ze zelf weghalen binnen een dag, want anders….).

    Is niet leuk, is niet eerlijk, maar om je zelf dan van de publieke tribune af te werpen in de 2e Kamer….? Daar heb ik weinig respect voor, dan ben je gewoon niet goed bij je knar.

    Beantwoorden
    • Amilius

     Op het randje van wanhoop
     Is het leven maar voorspelbaar op een ding en dat is onvoorspelbaarheid.
     Het is duidelijk dat deze man op vele gebieden ziek is. Dat maakt wanhopig.
     Iets wat op de overleef modus staat is onvoorspelbaar en weinig rationeel. De emotie is de regentes.
     Het vraagt geen respect,
     maar compassie.
     Vanuit compassie kunnen we navigeren naar een gezonde wereld.
     Mea culpa
     Namaste
     En de rest

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Compassie inderdaad voor al die mensen die het hebben zien gebeuren vanaf de publieke tribune en dat beeld voor altijd bij zich meedragen.

      Beantwoorden
      • Ank

       Vechten tegen de bierkaai kan sommige mensen zo wanhopig maken dat ze niet buigen maar barsten. Natuurlijk komt er een moment waarop er in het hoofd van mensen die suicide plegen een kortsluiting ontstaat.
       Dus niet alleen compassie voor de toeschouwers maar ook met Hans, zoals Amilius heel goed verwoordt

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Ik heb geen compassie voor Hans juffrouw Ank, mag dat, of moet ik nu in de hoek staan?

        Beantwoorden
        • Amilius

         Het gaat hier om compassie voor iedereen.
         We zijn allemaal in een hoek gedreven.
         En als je er nog niet ver genoeg in zit, dan kan je nog proberen er uit te komen.
         Maar terug in de hoek ga je steeds meer beseffen dat het een herhalen is en uitzichtloos. Compassie is niet te verdelen. En je zet jezelf in de hoek als je het probeert. Daar is geen juf voor nodig.
         Iemand op zijn plek zetten, of inzien dat de weg kwijt is door omstandigheden.
         Maakt wat mij betreft een groot verschil.
         Het punt waar Hans was ben ik geweest.
         Heb er over nagedacht, en met compassie naar de eventuele resultaten gekeken.
         Daarom heb ik andere keuzes gemaakt, maar ik mijn gevoel van toen niet aan de kant gegooid. Het was juist gebrek aan compassie in deze wereld die maar daar bracht. Ik hoop dat een ieder zijn compassie herleefd als een kind, zodat we elkaar niet vertappen als we het benauwd krijgen in de hoek.
         Fijne lente! De wereld leeft!

         Beantwoorden
         • Micky van Leeuwen

          Het lijkt wel een social justice warriors website hier joh…. ik geef gewoon mijn mening over dit ene specifieke geval, meer is het niet, in dit specifieke geval heb ik niet of nauwelijks compassie met deze Hans. Zijn wiet is afgepakt. Ja lullig. Maar om dan a la publiek jezelf proberen te verhangen in de Tweede Kamer slaat gewoon nergens op vind ik. Gewoon mijn mening, ik hou er niet van dat ik van sommigen hier mijn mening niet mag geven en/of dat ik mijn mening moet veranderen en compassie zou moeten tonen. Dat is 100 procent social justice warrior mentaliteit als je het mij vraagt. Of je dat nou rechtstreeks doet zoals Ank (wat ik liever heb) of verkapt uit een manier die heel erg neigt naar een slachtofferrol doet maakt verder niet uit. Maar ook dat is maar een mening, dat maakt mijn beeld van jou niet anders Amilius, ik vind je nog steeds een rare maar gouden kwibus 😉

          Beantwoorden
    • Maria

     Ze mogen wel bij mij achter in de tuin… kunnen ze wel tegen kattepies?

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Dat mag, alleen zijn de plantjes al meer dan 2 jaar dood inmiddels

      Beantwoorden
      • Maria

       Koop je toch nieuwe stekjes, het wordt voorjaar (God zij dank)

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Ik zou wel willen maar mag het niet van de Woningverhuurder. Daar ging het 2 jaar terug ook mis. Buurtbewoners hadden gesnitch naar de woningverhuurder. Politie met woningverhuurder aan de deur dus. Ik had ze gewoon in de tuin staan want dacht dat dat mocht 5 plantjes (als je maar geen overlast veroorzaakt), dat is de wet. De politieagent vond het dus ook prima, ik moest er alleen een schotje voor plaatsen zodat buurtbewoners het niet konden zien als ze over de schutting gluurden. Maar ja…. wat ik niet wist is dat de verhuurder een reglement heeft en daarin staat dat wiet verboden is in plantvorm, ook al heb je er maar 1. Dus het is in NL zo ver dat de politie er niets aan doet als je je aan de regels houdt zoals ik deed, alleen nazi woninverhuurders hebben eigen reglementen waardoor ze mij uit mijn huis konden zetten. Dus ik heb al een officieele waarschuwing, je zal dus ook wel begrijpen dat ik niet weer stekjes in de tuin ga zetten…

        En dat bedoel ik ook met die mafketel die zich van de publieke tribune wilde ophangen. Hij heeft iets tegen de regels gedaan. Niet dat ik iets met die regels heb, maar om je dan te gaan verhangen in de Tweede Kamer als je die regels overtreden hebt vind ik dan ook weer ‘ietwat’ te ver gaan….

        Beantwoorden
 • Maria

  Getver!! Je bent weer lekker op dreef, chapeau (leuk petje) doei, het is nu tijd voor mijn “Haka”

  Beantwoorden
 • jolo

  de suicidepoging van Hans in de 2de kamer is mi een doorbraak dat alles wel goedkomt?

  Beantwoorden
 • Ank

  Gisteren dacht ik, hé, heb ik de email gemist waarin Micky ( de mensen die Mickey schrijven zitten in een andere tijdlijn) de show aankondigt? Maar nee, je had er genoeg van dat er geen directe kijkers waren. Kan ik me in verplaatsen.
  Het gaat om het gevoel van contact.
  Maar gelukkig, aan de commentaren te zien wordt er wel gekeken op een iets later tijdstip.
  Als je aan het einde van de uitzending zegt dat deze aflevering misschien iets meer zal aanslaan omdat fearporn meer aanslaat dan heb je in zoverre gelijk dat de onderwerpen die je uitgekozen hebt voor deze aflevering erg interessant zijn maar dat ik ze niet als fearporn zie maar als onderdeel van de wereld waarin wij leven momenteel, waar ik me niet door uit het veld laat slaan. En wees eerlijk: Emery Schmith in het Vaticaan en CERN en de supercomputers en wat tijdlijnen te maken zouden kunnen hebben met het Mandela effect ( briljante gedachtengang) zijn interessanter dan het NOS journaal.

  Beantwoorden
  • Rob

   Weer een interessante uitzending Micky! Ja en het busje van het a-team is mat- zwart. Ook ik heb de duizenden series en herhalingen gezien.
   Dat met die films, dat die chemtrails, dat dit nu gewoon openlijk benoemd wordt. Is het niet zo, dat deze films iets aankondigen of kenbaar maken, zodat wij mensen altijd de kans krijgen om te reageren? Het lijkt, om dualistisch te zijn nu, dat het kwade altijd je toestemming vraagt. Is het niet zo,een universele wet, dat iemand je pas kwaad kan doen, wanneer je zelf toestemming geeft?Dus wanneer je “nee”zegt, niemand je kwaad kan doen? Dan moet ik toch weer denken aan de “tankman”. Als ik me even zielig voel en insignificant, dan bekijk dit filmpje altijd. https://youtu.be/qq8zFLIftGk
   Dit is de 2e dag in 1989 van de studentenprotest op het plein van de hemelse vrede. Er zijn al vele dodelijke slachtoffers gevallen, dus de toon door de onderdrukkende regering was al gezet. Dan komt er ineens een man met 2 tassen, waarschijnlijk net van de supermarkt, en gaat voor een kolonne tanks staan ( ik telde er een stuk of 14, mogelijk waren het er meer), toont geen enkele angst,is onbevangen ( dus even geen slaafje van zijn 2e stemmetje in het hoofd wat we allemaal hebben) om het geweld tegen de eigen mensen te stoppen. Je ziet de eerste tank twijfelen, probeert er langs te gaan maar het lukt niet. Ze komen niet langs deze persoon! Aan het commentaar dat ik dan lees lijkt niemand zich te realiseren wat er daadwerkelijk gebeurd. 1 Man tegen een hele Chinese regering en een hele kolonne tanks. Hij is gewapend met 2 tassen uit de supermarkt en een ongelooflijke spirit en niemand kan hem tegen houden gedurende die 3 minuten. Is dat niet mooi om te zien hoe sterk 1 persoon kan zijn en waartoe men in staat is? Wat als 1000 personen gelijktijdig zo sterk en volhardend zijn, wat zou er dan met de wereld gebeuren?Maar willen we dat wel, of zijn we nog in de leerfase om nog steeds te ervaren wat angst, ellende , misbruik enz enz is? Ik ben er nu wel een beetje klaar mee, jullie niet?

   Beantwoorden
 • Loes

  Zou er ook een teletijdmachine ergens onder het vaticaan kunnen zitten?

  Beantwoorden
  • Maria

   Wat bedoel je Loes?

   Beantwoorden
   • Loes

    een soortement van poorten naar genootschappen in verbinding staande met buitenaardsen.

    Beantwoorden
  • sebas36

   Nee die heeft Prof. Barabas alleen…

   Beantwoorden
 • Maria

  Heb echt een klap van de molen gehad nu, helemaal de kluts kwijt, alle gekheid op een stokje ik poets al tig jaar zonder fluoride, natriumcarbonaat of Keltisch zeezout zijn ook een goede vervanger voor tandpasta.

  Beantwoorden
 • Maria

  correctie; moet zijn NATRIUMBICARBONAAT!!!! wil geen dooien op mijn geweten hebben.

  Beantwoorden
 • Maria

  Ik zelf ben altijd gefascineerd door klonen, heb laats George Bush op tv. gezien met zg. zijn dubbelganger maar weet bijna 100% zeker dat het een mislukte kloon was, zag er niet uit Bush stond er naast heel stom te grinneken. 00000000000 wat ziet mijn nul er opeens raar uit??

  Beantwoorden
 • Maria

  de nul is weer gewoon,als je hem typt zit er een streep door.

  Beantwoorden
 • Flo

  Overduidelijk mandela effect. Er is maar 1 juiste manier om de nul te schrijven. En zo is het met alles.

  Beantwoorden
 • Flo

  Maar even serieus, dat zijn een aantal leuke hersenoefeningen, mandela effect. Sommige meer waar dan andere.

  Maar het mandela effect heeft nou JUIST niks te maken met verschillende tijdlijnen o.i.d.
  Mandela effect bewijst nou juist hoe makkelijk we voor de gek te houden zijn. Net als wakker worden uit de matrix, ook dan moet je even door een mandela effect heen. Daarom lukt het bij sommige mensen ook totaal niet ze te overtuigen!

  Micky, vind jij het niet raar dat die gozer in het interview over de kelder onder het vaticaan verschillende keren in de lach schiet? Ik heb echt genoten

  Beantwoorden
 • rob

  Dag Flo,
  Zeer interessante opmerking van je.
  Ik moest even denken aan je opmerking dat het sommige mensen niet lukt om te overtuigen. Toen moest ik denken aan deze clip https://youtu.be/hC3e8Rw5r0k en deze clip: https://youtu.be/7pIQoAnYTzg, het gaat over de non player characters. Had hier nog nooit eerder over gehoord, jij Micky?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Daar had ik ook nooit over gehoord, nu wel.

   Beantwoorden
 • kaas

  hahaha mooi gekinpt micky zo maar even snel door gekeken wel helemaal geluisterd.. maar wat stonden de nos damens er weer mooi op.

  Beantwoorden
 • Dada

  Dit item viel mij ook direct op, en ook over hoeveel duidelijke foto”s ze beschikten. De enige logische verklaring zou zijn dat de politie sterkte aanwijzigen heeft dat hij iemand heeft laten verdwijnen. Echter wanneer getuigen dit verklaard zouden hebben (of er beelden van gevonden waren), had er waarschijnlijk ook weinig twijfel bestaan over het geslacht van het slachtoffer. Dus dan zou het om een ander soort bewijs moeten gaan, dat nog indirecter is, zoals een rare aankoopgeschiedenis (kilo”s cement) of vreemd gedrag (s nachts graven), en dat de politie dat zo overtuigend vindt, dat ze bereid zijn daar achteraf nog een slachtoffer bij te gaan zoeken. Echter, vrijwel alle vermissingen van zo lang geleden staan geregistreerd, dus die zouden ze in de eigen archieven zo terug moeten kunnen vinden. En de optie dat de politie stiekem allang weet wie er vermist is (en de uitzending alleen maar diende om te controleren of iemand anders die naam ook zou noemen), ligt ook niet voor de hand, want ook dan hadden ze het geslacht wel bekend gemaakt of wat specifieker geweest. Kortom, ik ben het helemaal met je eens: zeer mysterieus allemaal..

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>