Demonen, psychopaten & Magie – Thomas Sheridan

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
guuz
3 jaren geleden

Dit is de saloon……waar is me paard,…….

3 jaren geleden
Reply to  guuz

Voor je een paard krijgt.. eerst een wedervraag Guuz..
Waar is verdomme je Lasso?

guuz
3 jaren geleden

Ruk…. achteraan me zadel…sorry Joost….

guuz
3 jaren geleden

Stok en hobbelpaard.nl….

Rob
3 jaren geleden

Zeer goede clip. Ik heb het gisteravond helemaal doorgenomen en vandaag meteen in de praktijk toegepast. Ik stond vandaag in Den Haag voor het gerechtshof tegenover 2 psychopaten inclusief een delegatie erbij. Ik in mijn eentje zonder advocaat. De hele fucking delegatie inclusief psychopaten hadden geen enkele controle meer over mij. Damned wat een goede clip, en het werkt echt ! Power to the decent people!

3 jaren geleden

Goed Rob, ik moet nog kijken ben benieuwd.

Rob
3 jaren geleden

Dank je wel, en weer een hoop geleerd vandaag. Ben nu wel moe want het kost energie maar voel me geweldig. Bedankt voor de Link Micky.

3 jaren geleden

Hallo lieve Amillius, heb nog een paar comments voor jou staat op afl. vier.

Amilius
3 jaren geleden
Reply to  Maria

Sorry Maria
Heb al paar dagen zware migrane ?
Zal zsm antwoorden.
?

3 jaren geleden
Reply to  Amilius

Sterkte.

Monique van de Schelde
3 jaren geleden

Ik vind deze materie zo rete-interessant en Freeman presenteert het ook altijd heel tof en geloofwaardig en non-zweverig. Altijd als ik weer zoiets luister denk ik: “hey, ik ben dus niet gek dat ik dit of dat denk of me zus of zo voel”. Ik ben dus niet de enige. Heerlijk gevoel is dat. Ook het idee dat je zelf veel meer in staat bent tot het uitoefenen van magie staat me aan en herken ik bij mezelf. Zo grappig. We zijn zo powerful maar tegelijk zo onwetend..

3 jaren geleden

Nou ben ik nog blijer met mijn grote ego? = kracht? = ego? = kracht = uhhhh!!

Koning Florian
3 jaren geleden

het is gewoon magik. rappen, podcasten, jezelf bevrijden uit de ketens van de maatschappij

Bernhard Schat
3 jaren geleden

Ohm namo narai ! Beter laat dan nooit . Hier een zojuist gepubliceerde opsomming van feiten en verzamelde getuigenverklaringen van het ITCCS . Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada http://murderbydecree.com/ Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada. A Counter Report to the ‘ Truth and Reconciliation Commission’. Screen Shot 2016-03-13 at 12.12.31 PM. Thumbnails Document Outline Attachments. Find: Previous. Next. Highlight all. Match case. Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First … Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes … http://itccs.org/ 1 day ago … The evidence of the crimes… Lees verder »

Djirk
1 jaar geleden

Maaaaaaaan !!
Fuuuck.
Ik heb ze bij me zitten. Die demoontjes.
Soms moet ik gewoon even grommen of voel ik het opkomen, een grom.
Of een kreet.
Iets beestachtigs. Kwaadaardig ook.

Spannneeeeend !!
Haha.
Gevoel voor humor. Fuck ze.

Elles
1 jaar geleden

Wat ik hier van begrijp is dat je je vooral geen slachtoffer moet voelen en je je krachtig moet opstellen tegen psychopaten, behandel ze als drek