Demonen, psychopaten & Magie – Thomas Sheridan

17
Reageer op dit artikel

11 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
guuz

Dit is de saloon……waar is me paard,…….

Voor je een paard krijgt.. eerst een wedervraag Guuz..
Waar is verdomme je Lasso?

guuz

Ruk…. achteraan me zadel…sorry Joost….

guuz

Stok en hobbelpaard.nl….

Rob

Zeer goede clip. Ik heb het gisteravond helemaal doorgenomen en vandaag meteen in de praktijk toegepast. Ik stond vandaag in Den Haag voor het gerechtshof tegenover 2 psychopaten inclusief een delegatie erbij. Ik in mijn eentje zonder advocaat. De hele fucking delegatie inclusief psychopaten hadden geen enkele controle meer over mij. Damned wat een goede clip, en het werkt echt ! Power to the decent people!

Rob

Dank je wel, en weer een hoop geleerd vandaag. Ben nu wel moe want het kost energie maar voel me geweldig. Bedankt voor de Link Micky.

Hallo lieve Amillius, heb nog een paar comments voor jou staat op afl. vier.

Amilius

Sorry Maria
Heb al paar dagen zware migrane ?
Zal zsm antwoorden.
?

Sterkte.

Monique van de Schelde

Ik vind deze materie zo rete-interessant en Freeman presenteert het ook altijd heel tof en geloofwaardig en non-zweverig. Altijd als ik weer zoiets luister denk ik: “hey, ik ben dus niet gek dat ik dit of dat denk of me zus of zo voel”. Ik ben dus niet de enige. Heerlijk gevoel is dat. Ook het idee dat je zelf veel meer in staat bent tot het uitoefenen van magie staat me aan en herken ik bij mezelf. Zo grappig. We zijn zo powerful maar tegelijk zo onwetend..

Nou ben ik nog blijer met mijn grote ego? = kracht? = ego? = kracht = uhhhh!!

Koning Florian

het is gewoon magik. rappen, podcasten, jezelf bevrijden uit de ketens van de maatschappij

Bernhard Schat

Ohm namo narai ! Beter laat dan nooit . Hier een zojuist gepubliceerde opsomming van feiten en verzamelde getuigenverklaringen van het ITCCS . Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada http://murderbydecree.com/ Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada. A Counter Report to the ‘ Truth and Reconciliation Commission’. Screen Shot 2016-03-13 at 12.12.31 PM. Thumbnails Document Outline Attachments. Find: Previous. Next. Highlight all. Match case. Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First … Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes … http://itccs.org/ 1 day ago … The evidence of the crimes… Lees verder »

Djirk

Maaaaaaaan !!
Fuuuck.
Ik heb ze bij me zitten. Die demoontjes.
Soms moet ik gewoon even grommen of voel ik het opkomen, een grom.
Of een kreet.
Iets beestachtigs. Kwaadaardig ook.

Spannneeeeend !!
Haha.
Gevoel voor humor. Fuck ze.

Elles

Wat ik hier van begrijp is dat je je vooral geen slachtoffer moet voelen en je je krachtig moet opstellen tegen psychopaten, behandel ze als drek