Demonen, psychopaten & Magie – Thomas Sheridan

( 15 )
 • guuz

  Dit is de saloon……waar is me paard,…….

  Beantwoorden
  • Joost

   Voor je een paard krijgt.. eerst een wedervraag Guuz..
   Waar is verdomme je Lasso?

   Beantwoorden
 • guuz

  Ruk…. achteraan me zadel…sorry Joost….

  Beantwoorden
 • guuz

  Stok en hobbelpaard.nl….

  Beantwoorden
 • Rob

  Zeer goede clip. Ik heb het gisteravond helemaal doorgenomen en vandaag meteen in de praktijk toegepast. Ik stond vandaag in Den Haag voor het gerechtshof tegenover 2 psychopaten inclusief een delegatie erbij. Ik in mijn eentje zonder advocaat. De hele fucking delegatie inclusief psychopaten hadden geen enkele controle meer over mij. Damned wat een goede clip, en het werkt echt ! Power to the decent people!

  Beantwoorden
 • Rob

  Dank je wel, en weer een hoop geleerd vandaag. Ben nu wel moe want het kost energie maar voel me geweldig. Bedankt voor de Link Micky.

  Beantwoorden
 • Maria

  Hallo lieve Amillius, heb nog een paar comments voor jou staat op afl. vier.

  Beantwoorden
 • Monique van de Schelde

  Ik vind deze materie zo rete-interessant en Freeman presenteert het ook altijd heel tof en geloofwaardig en non-zweverig. Altijd als ik weer zoiets luister denk ik: “hey, ik ben dus niet gek dat ik dit of dat denk of me zus of zo voel”. Ik ben dus niet de enige. Heerlijk gevoel is dat. Ook het idee dat je zelf veel meer in staat bent tot het uitoefenen van magie staat me aan en herken ik bij mezelf. Zo grappig. We zijn zo powerful maar tegelijk zo onwetend..

  Beantwoorden
  • Maria

   Nou ben ik nog blijer met mijn grote ego? = kracht? = ego? = kracht = uhhhh!!

   Beantwoorden
 • Koning Florian

  het is gewoon magik. rappen, podcasten, jezelf bevrijden uit de ketens van de maatschappij

  Beantwoorden
 • Bernhard Schat

  Ohm namo narai !

  Beter laat dan nooit .
  Hier een zojuist gepubliceerde opsomming van feiten en verzamelde getuigenverklaringen van het ITCCS .

  Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada

  http://murderbydecree.com/

  Murder By Decree: The Crime of Genocide in Canada. A Counter Report to the ‘ Truth and Reconciliation Commission’. Screen Shot 2016-03-13 at 12.12.31 PM. Thumbnails Document Outline Attachments. Find: Previous. Next. Highlight all. Match case. Presentation Mode Open Print Download Current View. Go to First …

  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes …

  http://itccs.org/

  1 day ago … The evidence of the crimes of these churches can be found at http://www.itccs.org and http://www.murderbydecree.com . FRENCH TRANSLATION. Quitter les fausses Eglises : Un appel à la prière, au jeûne et à la séparation

  De groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>