De ComplotConcurrent – Uitzending 34 “Complotters Paradise” (11-12-2018)

( 11 )
 • dirk

  Vermoede al dat je meerwaarde aan de gezonden clips kon geven.
  Andermaal knap “geblaft”

  Overigens als Poppie Bush en McCain inderdaad geëxecuteerd zijn, en als de Alliantie daar hand in heeft gehad, dan kan ik me dat best voorstellen. Zo van je bent een beest. Eigenlijk zou je openlijk als zodanig voor de hele wereld op het schavot moeten, maar wij gaan ons niet verlagen tot jou methodes, we zijn namelijk voor beschaving. Je kunt die vernedering ontlopen door te kiezen voor executie. 94 of niet. Je hebt een veelvoud daarvan aan kinderen verkracht en ritueel geslacht. Bovendien zou het openbaar maken van deze gruwelijke criminelen, versnelt de hele Cabal kunnen doen instorten en wel doordat het volk “en mass” zijn ogen opent. Hetgeen wellicht niet binnen de plannen valt, omdat zaken dan niet meer in de hand zijn te houden.

  Maar goed. Ik zeg: Lets nail The Wicked Witch!
  https://www.collective-evolution.com/2018/12/13/congressional-hearing-could-be-the-beginning-of-the-end-for-hillary-clinton/
  Wat betreft Chemokeur. Dat waard volgens mijn nog minstens een aantal dagen door je lichaam eenmaal ermee gestopt, voordat het gezwel (mede getrickerd door dat gif, (want het is inderdaad niets anders dan dat) explodeert. Maar goed ben geen arts. Kende “slechts” een aantal mensen die uiteindelijk stierven na soms wel een serie van – zoals eentje het noemde – dat “medicijn” uit de hel.

  Wat betreft de California “wild” fires. Het Centurion verhaal daargelaten. Wilcock is zoals altijd erg overtuigend. Wat me echter blijft opvallen is dat er in de gecontroleerde media totaal geen aandacht wordt besteed aan de bizarheid ervan. De onmogelijkheid (er zijn legio brandweer lieden die dat on camera verklaren) dat dat inderdaad natuurlijke bosbranden zouden zijn geweest. Iedereen met meer dan één hersencel in werking zou dat, kijkend naar de beelden ervan moeten concluderen.

  Ik zet mijn boedha box op. Tis mooi geweest met al dat Ultra Extreme Drastische Fop Nieuws hier……

  Die Gillette Jaune zou ik er in houden!

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Mooi, aandacht voor de demonstraties in FR, paar jaar terug was er de grootste (vreedzame) demonstratie in Londen ooit (je weet wel tegen wie). In het journaal niks over terug te zien. Want er hadden ergens bij een synagoge in Rotterdam evenveel moslims (150) als joden samen een kop thee gedronken, om te verbroederen.

  Ik heb te doen met de sociale minima in FR. Het zal slechter zijn dan hier als minima. Maar dan regel je met een hoop volk dat de democratisch gekozen leider (stem niet op Le Pen!) wat andere keuzes gaat maken. Dat is een goochemerd. Het geld om het inkomen te boosten mogen de fransen zelf betalen. Er is immers geen overschot waarmee het gefinancierd kan worden (en het bij de bedrijven halen kan niet), dus dan bied een lening (veiling van een staatslening) uitkomst. Een investeerder leent het geld en vraagt rente. Uiteindelijk betaalt de overheid (voor en door de burger?) de originele hoofdsom 3 of 4 keer. Dus 100 euro per maand er bij op nu, maar op termijn 400 per maand in de koffers van de banksters.

  Hoe lang ging dat ook alweer zo, een begrotingstekort hebben als overheid en lekker bijlenen. Omdat de burger garant staat.

  De gedachte achter veel financiële baten voor de bedrijven, en dus de financiële lasten voor de burger is dat de motor van de economie moet blijven draaien, liefst harder zodat de economie groeit en de schulden relatief minder waard worden. Dus kun je bij blijven lenen als overheid zolang het goed gaat, maar kijk eens bij Griekenland hoe dat ging, de banksters kwamen ‘helpen’ met de boeken waardoor de rest van Europa nog decennia garant mag staan voor de leningen.

  Beter tiërceren of gewoon afschrijven die leningen.

  Griekenland werd niet ‘gered’ – de banksters kregen hun rente (wordt er al afgelost?). Maar er wordt wel geprivatiseerd (al aan het aflossen?), in Frankrijk is Macron daar ook erg goed in. (de burger betaalde ooit voor een brug bv en dat wordt opeens tol, geen onderhoud meer en dan stort er een in recht boven een woonwijk bv. naar is dat, als zoiets gebeurd, want waarom betaalden we tol? Ook nog eens tijdenlang dertig kilometer omrijden omdat de brug kapot is).

  Ik ben vóór minder overheid. Basisdingen moet je hebben, zoals politie die inbrekers komt ophalen. Maar ook een (fysiek) loket waar je je mening kwijt kan over de overheid bij de overheid (dat heeft Thom de Graaff ons ontnomen). Iedereen die op zijn scherm bezig is van de weg halen. Gewoon, simpel, bestaande wetgeving naleven. Er is niet meer geen wetgeving nodig, bestaande wetgeving voldoet. Dus ook mensen die in de file staan de 400 euro boete geven. Wat scheelt dat een hoop ongelukken, gesloten rijbanen, vastgelopen steden, facebook filmpjes door de feeble people (ook bestraft recent (met de telefoon bezig achter het stuur, een perfect voorbeeld)). Het meest beroerde van de schermjunkies achter het stuur is de kut traagheid waarmee er opgetrokken en gereden wordt.

  Ik wijd uit. En ga daar nog even meer door. Politici willen allerlei regeltjes etc verzinnen waardoor er meer en meer overheid bij komt. Met een shitload aan problemen. ICT ‘problemen’ (hele afdelingen waar zzpers tonnen per jaar opharken en niks presteren). In de VS klagen ze over Obamacare, maar hoeveel miljard ging er in werk.nl en hoe werkt dat nu? Of zoiets als persoonsgebonden budget yeah dump alles op de lokale overheid dan ben je er van af.

  Met de FR minima heb ik te doen, omdat het groter plaatje ontbreekt. Er zijn eisen, maar dat is onvoldoende als je echt iets zou willen veranderen: De hele top zou vervangen kunnen worden. Demissionair kabinet dus, alle poppetjes vervangen door een zakenkabinet. Geen nieuwe uitgaven meer, geen nieuwe wetgeving meer. Alleen zaken regelen voor de burger. Er hoeft geen 100 bij het minimum bij op, gewoon alle onzinnige pruttel ‘hervormen’.

  Alle ambtenaren krijgen een korte vakantie waarin beslist wordt wie opnieuw in aanmerking komt voor een contract. Een referendum hoeft echt niet 3 maanden voorbereid te worden. Joh Enschede maakt overnacht op de rollebanken een mooie variant op de verf voor de duim die niet weg te wassen is, en als 60% van de burgers gestemd heeft (binnen 2 dagen) is het duidelijk wat er behouden blijft van alle overbodige nonsense die onze overheid ons gebracht heeft in al die jaren met geleend geld terwijl het allemaal minder minder minder werd.

  De 1000 euro van Rutte komt er, maar het is 30000 geworden voor warmtepompen. Mooi, meteen installeren in dat huis van Jassen aan Klaver.

  Ik zou zeggen je hebt de keus om de overheidskosten met 70%^, 35% of 18% te verlagen. Mooie paarse duim zodat iedereen weet dat je meegestemd had toen het er een keer om ging.

  Beantwoorden
  • sam

   Wat u rookt. Wil ik ook wel. Scheelt bos kwa goedbedoelde bomen.

   Beantwoorden
   • DrIglo

    Northernlight voor (mag geen reclame maken) Bij Omigo, hoek klaresteraat & beekstraat in Arnhem. Marokkanen, ik zou hun Nuggha nemen, voor (mag het weer niet zeggen).

    Beantwoorden
  • sam

   Wat u rookt. Wil ik ook wel. Scheelt bos kwa goedbedoelde bomen.

   Maar naarmate ik verder lees gaat de vergelijking Warmtepompen en Groen links of rechts, tis maar net hoe je het bekijkt.

   Ware het niet dat het Diederik Samson (ex GreenPeace ex Pvda leider, ex Familie man. Ex ? Bilderberger is die achter ons in Nederland de Eco Tax om doet waar de enige Europeanen met kloten na de Britten nu in hun gele hesjes al weken tegen protesteren.

   Terwijl de zelfbenoemde hollandse progressief maar achter Jesse en de nieuwe enge troef van EU66 aan hobbelt.

   Beantwoorden
   • sam

    “Maar naarmate ik verder lees gaat de vergelijking Warmtepompen en Groen links of rechts, tis maar net hoe je het bekijkt.”

    wel op

    moest ernog achter. Excuses zocht bomen in bos hier

    Beantwoorden
 • sam

  Mag hier vast nooit meer posten…, maar bovenstaande van Sam is gelul.

  Grieken, Hongaren, Polen, Tsjechen, Bulgaren, Italianen, Vlamingen en Catalanen …. hebben namelijk ook kloten getoond. Ik zeg nou wij. Gewoon lekker locaal produceren en goed met je buurland / man over weg gaan. Simpeler en vooral ook overzichtelijker kan het niet. Scheelt een hoop centraal georganiseerd afromen.

  En oorlog maken voor that matter

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Waar kan ik de IndigoRevolution-BuddhaBox® bestellen?

  Bedankt voor deze verdomd goede uitzending, nog fijne feestdagen Micky.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   de IndigoRevolution-BuddhaBox® is binnenkort verkrijgbaar in de nog te openen Indigo Revolution webshop NWD, ik ben mijn vriendin aan het aansporen om geen plastic zakken meer mee te nemen bij de Jumbo maar in plaats daarvan kartonnen dozen. Daarnaast heb ik via Ali Express in China een lijntje uitstaan voor de in te bouwen bluetooth kits. Op die 2 dingen is het nu even wachten… 😉

   Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Dit is een ComplotConcurrent dienstbericht

  Achter de schermen wordt as we speak hard gewerkt en ge-edit aan een speciale ‘Complotters Kerst’ uitzending van de ComplotConcurrent. Voor diegenen die ook de schurft hebben aan kerst en/of morgen of overmorgen niet meer van de bank af kunnen komen vanwege overmatig veel gourmetten maak ik 1e kerstdag een uitzending, die als alles goed gaat eind van de middag online moet staan.

  Einde ComplotConcurrent dienstbericht

  Beantwoorden
 • rob

  joepi!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>