De ComplotConcurrent – Uitzending 34 “Complotters Paradise” (11-12-2018)

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
dirk
2 jaren geleden

Vermoede al dat je meerwaarde aan de gezonden clips kon geven. Andermaal knap “geblaft” Overigens als Poppie Bush en McCain inderdaad geëxecuteerd zijn, en als de Alliantie daar hand in heeft gehad, dan kan ik me dat best voorstellen. Zo van je bent een beest. Eigenlijk zou je openlijk als zodanig voor de hele wereld op het schavot moeten, maar wij gaan ons niet verlagen tot jou methodes, we zijn namelijk voor beschaving. Je kunt die vernedering ontlopen door te kiezen voor executie. 94 of niet. Je hebt een veelvoud daarvan aan kinderen verkracht en ritueel geslacht. Bovendien zou het… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Mooi, aandacht voor de demonstraties in FR, paar jaar terug was er de grootste (vreedzame) demonstratie in Londen ooit (je weet wel tegen wie). In het journaal niks over terug te zien. Want er hadden ergens bij een synagoge in Rotterdam evenveel moslims (150) als joden samen een kop thee gedronken, om te verbroederen. Ik heb te doen met de sociale minima in FR. Het zal slechter zijn dan hier als minima. Maar dan regel je met een hoop volk dat de democratisch gekozen leider (stem niet op Le Pen!) wat andere keuzes gaat maken. Dat is een goochemerd. Het… Lees verder »

sam
2 jaren geleden
Reply to  DrIglo

Wat u rookt. Wil ik ook wel. Scheelt bos kwa goedbedoelde bomen.

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  sam

Northernlight voor (mag geen reclame maken) Bij Omigo, hoek klaresteraat & beekstraat in Arnhem. Marokkanen, ik zou hun Nuggha nemen, voor (mag het weer niet zeggen).

sam
2 jaren geleden
Reply to  DrIglo

Wat u rookt. Wil ik ook wel. Scheelt bos kwa goedbedoelde bomen.

Maar naarmate ik verder lees gaat de vergelijking Warmtepompen en Groen links of rechts, tis maar net hoe je het bekijkt.

Ware het niet dat het Diederik Samson (ex GreenPeace ex Pvda leider, ex Familie man. Ex ? Bilderberger is die achter ons in Nederland de Eco Tax om doet waar de enige Europeanen met kloten na de Britten nu in hun gele hesjes al weken tegen protesteren.

Terwijl de zelfbenoemde hollandse progressief maar achter Jesse en de nieuwe enge troef van EU66 aan hobbelt.

sam
2 jaren geleden
Reply to  sam

“Maar naarmate ik verder lees gaat de vergelijking Warmtepompen en Groen links of rechts, tis maar net hoe je het bekijkt.”

wel op

moest ernog achter. Excuses zocht bomen in bos hier

sam
2 jaren geleden

Mag hier vast nooit meer posten…, maar bovenstaande van Sam is gelul.

Grieken, Hongaren, Polen, Tsjechen, Bulgaren, Italianen, Vlamingen en Catalanen …. hebben namelijk ook kloten getoond. Ik zeg nou wij. Gewoon lekker locaal produceren en goed met je buurland / man over weg gaan. Simpeler en vooral ook overzichtelijker kan het niet. Scheelt een hoop centraal georganiseerd afromen.

En oorlog maken voor that matter

New World Disorder
2 jaren geleden

Waar kan ik de IndigoRevolution-BuddhaBox® bestellen?

Bedankt voor deze verdomd goede uitzending, nog fijne feestdagen Micky.

rob
2 jaren geleden

joepi!