Heal the World, stuur licht en liefde

Abonneer
Abonneren op
42 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Suzanna
2 jaren geleden

Ik kon niet stoppen met lachen. Thanx. 🙂

Kp
2 jaren geleden

Mooi artikel .micky en volledig met eens ,mooi stukje quantumfysica Daarom bij deze wil ik graag met zijn allen licht en liefde sturen naar al de mensen die ziek zijn en om hen de kracht trg te doen vinden in de genezing voor hun zelf en met behulp wat moeder aarde ons daarin te bieden heeft en daarbij de foute boel van de pharma achterwege blijft omdat wij ons zelf kunnen genezen met ee jennis die we al bezitten maar kwijt zijn geraakt ,laten we bij deze veel energie sturen om ons trg in verbinding te staan met de natuur… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden

Al mijn licht en liefde naar alle dieren die deze kerst als gerecht op tafel komen. Ook naar alle mensen trouwens die op één of andere manier vinden dat ze met kerst vooral en het liefst veel dieren moeten eten. Ook mijn schoonouders verdienen licht en liefde omdat ze zo lief waren een kerstboom voor ons te kopen omdat we met de kerst midden in een verhuizing zitten. Waardoor ik nu door de ruimte die de kerstboom inneemt niet weet waar ik de rest van de spullen moet zetten. Op mijn opmerking dat ik niet zo van (kluitloze) kerstbomen hield… Lees verder »

Gino
2 jaren geleden

Nou Micky, denk dat ik morgen de hele dag mijn zonnebril op heb…

Joost
2 jaren geleden

20.00 uur eenden voeren?
Vuile schoft..
Hou het verkrachten van vrouwtjes eenden maar in stand ja..
Zeker jij, als zelfuitgeroepen ‘eendenvriend’, zou je kapot moeten schamen.

Margie
2 jaren geleden

Duck duck go… An alternative search engine

Jos
2 jaren geleden

Ik droomde vannacht van 1830 herten in een jachtpretpark getooid in gele hesjes die werden afgeschoten door jagers met ook gele hesjes aan……
De slagers en leerlooierij krijgen het weer druk………

Stay Human,
Jos.

Rob
2 jaren geleden

Ligt het nu aan mij? , ik wordt kotsmisselijk van al die liefde en licht op deze pagina, phoe, wordt me even te veel allemaal, mijn ogen kunnen dit nog niet verdragen.
Rob

Margie
2 jaren geleden
Reply to  Rob

In de malle molen van het leven…tyd voor de 8baan
Laat het gewoon over je heen komen Rob, komt allemaal goed 🙂

2 jaren geleden

Heeft allemaal met dat verdomde klimaatcomplot te maken , als er niet jaarlijks zo’n paar miljoen bomen vermoord zouden worden (ik denk Europees), raken er zoveel mensen hun job kwijt want zoveel bomen zouden wel eens zomaar al die co2 uit de lucht kunnen kunnen wegeten ………en wat blijft er dan over van die conferentie in Parijs? En volgens mij is er bovendien tussen zoveel bomen ruimte zat voor nog wel veel meer als 1830 lieve edelhertjes .Maar ja dan blijven alle mensen weer zitten met hun licht en liefde ,waar dat dan weer heen te stralen ,’t is verdomme… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden

Het is ondertussen 17 december geworden en ik heb het gevoel dat ikzelf wel een beetje hoop en liefde kan gebruiken na alle onzin die de laatste dagen weer over ons uitgestort wordt. Zoals de open brief van Rutte over het vaasje en nog een aantal dingen meer die Micky misschien, als hij het tenminste nog op kan brengen, op zijn eigen, door ons gewaardeerde manier, zal becommentariëren in de volgende CC. Behalve dat het natuurlijk niet leuk is dat de herten in de Oostvaardersplassen afgeschoten worden, zijn het dit soort onderwerpen die uitgemolken worden op het nieuws, dan hoef… Lees verder »

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Eens Ank. Ik gaf het al eens eerder aan in een commentaar dat ik altijd heel blij word van jouw reactie. Maar regelmatig ook van die van anderen.

dirk
2 jaren geleden

In de roos

Monique
2 jaren geleden

*Persoonlijk ben ik heel blij met deze site waar je tenminste, al is het alleen in de commentaren, even gelijkgestemde mensen ontmoet, vaak met de nodige humor van weerskanten. Ik ga meer dan eens terug naar een gepubliceerd artikel om te kijken of er nog nieuwe reacties binnen gekomen zijn* Ik ook Ank. Helemaal mee eens. En van mij naar jou een beetje hoop en liefde dan 😉 Van onderstaande link word ik dan weer een beetje misselijk. FB staat er vol mee. Dat ze dit soort kinderen ge/misbruiken om de mensen een schuldgevoel aan te jagen en de climate… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Dag Monique. Ik heb het filmpje bekeken. Hoe bedoel je, dat dit kind misbruikt wordt? Ik had eerder het gevoel dat dit een pittige dame was die de kabal een beetje voor schut zet. Volgens mij was haar boodschap: wij zijn de toekomst, de wereld is aan het veranderen en wij willen een gezonde aarde met mogelijkheden voor iedereen, en welke shit jullie ook uithalen voor jullie eigen profijt, alles draaid om geld, interesseert ons niet. Wij doen ons ding en jullie tijd is voorbij, deal with it. Dit stemt mij wel hoopvol.

Ina
2 jaren geleden
Reply to  rob

Kinderen worden altijd ingezet om de boodschap kracht bij te zetten; ook vorm van mind control, via emoties. Ze is , met alle respect voor haar, niet meer dan een puppet in dit spel

rob
2 jaren geleden
Reply to  Ina

En als dit kind nu gewoon een “oude ziel” is, een ziel die je niet meer veel kan wijsmaken , alleen de verpakking is nog nieuw? En vanuit het organisch universum gezien, we spelen toch allemaal een spel?

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Ina

Precies. Zo bedoelde ik het ook. Ina. En inderdaad. Iedereen speelt een spel hierin maar ik wilde aangeven dat kleine (autistische) meisjes het erg goed doen op social media. En inderdaad natuurlijk met alle respect voor haar! En dat de zaal practisch leeg was daar heb ik dan weer niet op gelet haha..

Monique
2 jaren geleden

Mijn commentaar was er niet zozeer op gericht om haar naar beneden te halen, Rob maar meer dat ze een speelbal is in het hele klimaatcircus eromheen.. En zijn we niet allemaal oude zielen?

rob
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Dag Monique, ik denk dat de lezers op indigorevolution inderdaad oude zielen zijn, en oude zielen hebben het nu hier ook niet zo gemakkelijk. Ik weet niet hoeveel lezers indigorevolution er elke dag heeft, maar het zullen er geen miljoenen zijn. Was dat maar zo, dan zag de wereld er een stuk beter uit. Zucht.

Monique
2 jaren geleden

Ja dat is eigenlijk wel helemaal waar. Ook dat is dualisme.. Fijn dat je soms alles zo lekker in het perspectief kan plaatsen, Micky.

rob
2 jaren geleden

Met oude ziel bedoelde ik het poppetje dat binnen de 4 D fungeert in al zijn lagen in het synthetisch universum en een bepaalde weg aflegt. Welke term kan ik daar beter voor gebruiken dan?

Monique
2 jaren geleden

Om even in de term “oude zielen” te blijven. Zou het niet eerder zo zijn dat hoe ouder de ziel dus hoe langer je meedraait, hoe meer je juist vergeten bent? Want hoe langer je meedraait in deze malle molen de matrix hoe gebrainwashter (is dat een woord?) je bent. Het is dan logischer dat je als “verse ziel” eigenlijk nog niet zo gehersenspoeld bent. Of denk ik nu heel gek? Misschien zijn dit soort kinderen dus eerder heel jonge zielen i.p.v oude zielen..

rob
2 jaren geleden

Zover ik weet , wanneer je “dood” gaat in deze setting of synthetisch universum, kom je in de astrale wereld terecht (4D), iets wat we eigenlijk iedere nacht doen als we slapen, wordt je geheugen gewist door entiteiten, je kunt een reviews krijgen van je gehele leven, wat je weer met een commissie entiteiten kunt gaat bespreken, om vervolgens weer opnieuw te reïncarneren voor een volgende “uitdaging” . Je geheugen wordt volledig gewist. Soms treden er wat foutjes op tijdens dit wisprogramma, en dan krijg je het punt dat sommige mensen herinneringen kunnen hebben van vorige levens. Je hebt daar… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Laten we het er op houden dat ik ’s nacht nogal”actief” bezig ben. Verder wil ik er niets meer over zeggen,
Graag wens ik iedereen nog hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe,

Groetjes Rob

Samantha
2 jaren geleden
Reply to  rob

Er zijn lijnen in rob’s verhaal die ik (h)erken dat relevaties zijn vanuit mijn zelf. Ik zie reincarnatie als een uitvinding, karma als een uitvinding, of wel de hamsterwielen. Een onnatuurlijk iets, maar een ontwerp dat ooit gecreëerd is. Kinetisch creëert het vertraging en maakt ons als wezen statisch. Tijd is begrensd en tijd is grenzeloos ofwel infinite, zoals een cirkel geen eind en ook een lijn heeft, doch is het gematerialiseerd, beperkt of gefragmenteerd in getallen en maten zoals 1 uur, 1 dag, 1 era, enz, zoals omschreven plaatst onze mind het in hokjes, het matrix systeem. Wij zeggen… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden

Ja dat voelt voor mij ook het meest logisch eigenlijk. Ik houd er nu ook over op hoor..

Monique
2 jaren geleden

Ik doelde op het commentaar van Micky..