Heal the World, stuur licht en liefde

( 42 )
 • Suzanna

  Ik kon niet stoppen met lachen. Thanx. 🙂

  Beantwoorden
 • Kp

  Mooi artikel .micky en volledig met eens ,mooi stukje quantumfysica
  Daarom bij deze wil ik graag met zijn allen licht en liefde sturen naar al de mensen die ziek zijn en om hen de kracht trg te doen vinden in de genezing voor hun zelf en met behulp wat moeder aarde ons daarin te bieden heeft en daarbij de foute boel van de pharma achterwege blijft omdat wij ons zelf kunnen genezen met ee jennis die we al bezitten maar kwijt zijn geraakt ,laten we bij deze veel energie sturen om ons trg in verbinding te staan met de natuur en niet met de manipulatie van de pharma. I love nature ,i love her treasures ,i love moringa oleifera

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hallelujah!! Ja die is erg krachtig, Heal the World, kill big pharma!!

   Beantwoorden
 • Monique

  Al mijn licht en liefde naar alle dieren die deze kerst als gerecht op tafel komen. Ook naar alle mensen trouwens die op één of andere manier vinden dat ze met kerst vooral en het liefst veel dieren moeten eten. Ook mijn schoonouders verdienen licht en liefde omdat ze zo lief waren een kerstboom voor ons te kopen omdat we met de kerst midden in een verhuizing zitten. Waardoor ik nu door de ruimte die de kerstboom inneemt niet weet waar ik de rest van de spullen moet zetten. Op mijn opmerking dat ik niet zo van (kluitloze) kerstbomen hield en de traditie erachter trouwens ook niet, werd gezegd dat het niet zo erg was want deze waren speciaal gekweekt………. Enfin, licht en liefde dus!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik schijn wat licht bij Monique, jullie kunnen het wel gebruiken zo te lezen! 😉

   Beantwoorden
 • Gino

  Nou Micky, denk dat ik morgen de hele dag mijn zonnebril op heb…

  Beantwoorden
 • Joost

  20.00 uur eenden voeren?
  Vuile schoft..
  Hou het verkrachten van vrouwtjes eenden maar in stand ja..
  Zeker jij, als zelfuitgeroepen ‘eendenvriend’, zou je kapot moeten schamen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Heal the World, verkracht geen eendjes!!

   Je zou in plaats van op mij te kafferen ook je licht en liefde kunnen sturen naar de eendjes die duistere gedachtes en gewoontes erop na houden Joost. Een betere eendenwereld begint ook bij jezelf!!

   Niet alle eendjes zijn verkrachters. En de eendjes die wel over de schreef gaan kunnen we van afstand helen, als we maar willen, want willen is kunnen, samen is niet alleen #DuckToo

   Beantwoorden
 • Margie

  Duck duck go… An alternative search engine

  Beantwoorden
 • Jos

  Ik droomde vannacht van 1830 herten in een jachtpretpark getooid in gele hesjes die werden afgeschoten door jagers met ook gele hesjes aan……
  De slagers en leerlooierij krijgen het weer druk………

  Stay Human,
  Jos.

  Beantwoorden
 • Rob

  Ligt het nu aan mij? , ik wordt kotsmisselijk van al die liefde en licht op deze pagina, phoe, wordt me even te veel allemaal, mijn ogen kunnen dit nog niet verdragen.
  Rob

  Beantwoorden
  • Margie

   In de malle molen van het leven…tyd voor de 8baan
   Laat het gewoon over je heen komen Rob, komt allemaal goed 🙂

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat hoort bij het proces Rob, dat zijn waarschijnlijk negatieve parasieten die aan je hangen die een allergische reactie (misselijkheid) geven op alle positiviteit op deze pagina.

   Het is dat, of je hebt gisteren iets verkeerds gegeten 😉

   Beantwoorden
 • sjaak

  Heeft allemaal met dat verdomde klimaatcomplot te maken , als er niet jaarlijks zo’n paar miljoen bomen vermoord zouden worden (ik denk Europees), raken er zoveel mensen hun job kwijt want zoveel bomen zouden wel eens zomaar al die co2 uit de lucht kunnen kunnen wegeten ………en wat blijft er dan over van die conferentie in Parijs? En volgens mij is er bovendien tussen zoveel bomen ruimte zat voor nog wel veel meer als 1830 lieve edelhertjes .Maar ja dan blijven alle mensen weer zitten met hun licht en liefde ,waar dat dan weer heen te stralen ,’t is verdomme ook altijd wel wat. En om dan zomaar over te stappen op sesamstraat ……echt niet makkelijk …en ook wel een beetje vergezocht.

  Beantwoorden
 • Ank

  Het is ondertussen 17 december geworden en ik heb het gevoel dat ikzelf wel een beetje hoop en liefde kan gebruiken na alle onzin die de laatste dagen weer over ons uitgestort wordt. Zoals de open brief van Rutte over het vaasje en nog een aantal dingen meer die Micky misschien, als hij het tenminste nog op kan brengen, op zijn eigen, door ons gewaardeerde manier, zal becommentariëren in de volgende CC.
  Behalve dat het natuurlijk niet leuk is dat de herten in de Oostvaardersplassen afgeschoten worden, zijn het dit soort onderwerpen die uitgemolken worden op het nieuws, dan hoef je tenminste niet over belangrijkere onderwerpen te praten, zoals de zoveelste gecreëerde oorlog in Jemen.
  Ook zou ik Micky willen complimenteren, niet alleen met de site op zich en de inhoud, maar ook met de grafische opvrolijking van de onderwerpen.
  Persoonlijk ben ik heel blij met deze site waar je tenminste, al is het alleen in de commentaren, even gelijkgestemde mensen ontmoet, vaak met de nodige humor van weerskanten. Ik ga meer dan eens terug naar een gepubliceerd artikel om te kijken of er nog nieuwe reacties binnen gekomen zijn.
  Ik wens jullie allemaal, ja wat moet je nou wensen voor deze maand nu we het woord Kerstfeest niet meer kunnen gebruiken, ………………… Vul zelf maar in. Tot de volgende online ontmoeting.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bedankt voor deze lofzang Ank 🙂

   Gelukkig is deze website niet zo’n broos vaasje die nergens tegen kan haha. Ik wist eerst even niet wat je met Rutte en die vaas bedoelde, maar zag net het journaal van gisteren haha, ja daar ga ik nog wel een keertje mijn mening over geven haha.

   Beantwoorden
  • Heleen

   Eens Ank. Ik gaf het al eens eerder aan in een commentaar dat ik altijd heel blij word van jouw reactie. Maar regelmatig ook van die van anderen.

   Beantwoorden
 • dirk

  In de roos

  Beantwoorden
 • Monique

  *Persoonlijk ben ik heel blij met deze site waar je tenminste, al is het alleen in de commentaren, even gelijkgestemde mensen ontmoet, vaak met de nodige humor van weerskanten. Ik ga meer dan eens terug naar een gepubliceerd artikel om te kijken of er nog nieuwe reacties binnen gekomen zijn*

  Ik ook Ank. Helemaal mee eens. En van mij naar jou een beetje hoop en liefde dan 😉

  Van onderstaande link word ik dan weer een beetje misselijk. FB staat er vol mee.
  Dat ze dit soort kinderen ge/misbruiken om de mensen een schuldgevoel aan te jagen en de climate change hoax in stand te houden, daar word ik persoonlijk echt niet goed van.
  https://www.youtube.com/watch?v=VFkQSGyeCWg

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Bij het NOS journaal (heb ik een clipje van eventueel voor een volgende complotconcurrent) zag je de zaal waar tegen dat meisje sprak. Die was zo goed als leeg. Wereldleiders boeiden er niet om. En het goede nieuws is dat steeds meer landen (na de VS nu ook Brazilie en Turkije) hun achterste afvegen met die klimaat scam. Dat gaat de goede kant op, piepende greenpies leden all over the place, daar houd ik van, jankende gehersenspoelde klimaathippies die nu weer een jaar moeten wachten op de volgende klimaattop, want de afgelopen klimaattop was voor hun een flop. Ondanks smerige propaganda en kindertjes die ingezet worden. Heal the World, laten we ons achterste afvegen met klimaathippies!! 😉

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Monique. Ik heb het filmpje bekeken. Hoe bedoel je, dat dit kind misbruikt wordt? Ik had eerder het gevoel dat dit een pittige dame was die de kabal een beetje voor schut zet. Volgens mij was haar boodschap: wij zijn de toekomst, de wereld is aan het veranderen en wij willen een gezonde aarde met mogelijkheden voor iedereen, en welke shit jullie ook uithalen voor jullie eigen profijt, alles draaid om geld, interesseert ons niet. Wij doen ons ding en jullie tijd is voorbij, deal with it. Dit stemt mij wel hoopvol.

   Beantwoorden
   • Ina

    Kinderen worden altijd ingezet om de boodschap kracht bij te zetten; ook vorm van mind control, via emoties. Ze is , met alle respect voor haar, niet meer dan een puppet in dit spel

    Beantwoorden
    • rob

     En als dit kind nu gewoon een “oude ziel” is, een ziel die je niet meer veel kan wijsmaken , alleen de verpakking is nog nieuw? En vanuit het organisch universum gezien, we spelen toch allemaal een spel?

     Beantwoorden
    • Monique

     Precies. Zo bedoelde ik het ook. Ina. En inderdaad. Iedereen speelt een spel hierin maar ik wilde aangeven dat kleine (autistische) meisjes het erg goed doen op social media. En inderdaad natuurlijk met alle respect voor haar! En dat de zaal practisch leeg was daar heb ik dan weer niet op gelet haha..

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Volgens mij was die bijna lege zaal ook niet in het filmpje wat rond gaat in de asociale media te zien, dat zag ik (of dacht ik te zien) in een glimp bij het NOS journaal toen ze dat meisje lieten zien, zelfde meisje wat overigens al een paar weken misbruikt wordt volgens mij door de MSM en andere kindermisbruik organisaties. Ze lieten haar in (volgens mij) Zweden of Noorwegen waar ze vandaan komt mensen lastig vallen op straat met haar huilverhaal over het klimaat.
      Allemaal gemaakt voor de bühne. Om asociale media gelovigen emotioneel te hersenspoelen, daarom maakte die bijna lege zaal ook niet uit, het is gemaakt voor het publiek op het internet, zodat die hun ‘leiders’ gaan smeken om nog meer klimaatbelastingen te heffen zodat nog minder mensen aan het einde van de maand rond kunnen komen straks.

      Smerige propaganda van de meest walgelijke soort. Deed mij denken aan het verhaal van de baby’s die uit couveuses gesmeten werden door de soldaten van Saddam begin jaren ’90. Ook zo’n droevig lulverhaal gemaakt om op de emoties van het volk in te spelen, en daarvoor misbruiken ze altijd kinderen, het liefst zo jong mogelijk. Nee geef mij er maar een kotsbakje bij… 🙂

      Beantwoorden
 • Monique

  Mijn commentaar was er niet zozeer op gericht om haar naar beneden te halen, Rob maar meer dat ze een speelbal is in het hele klimaatcircus eromheen.. En zijn we niet allemaal oude zielen?

  Beantwoorden
  • rob

   Dag Monique, ik denk dat de lezers op indigorevolution inderdaad oude zielen zijn, en oude zielen hebben het nu hier ook niet zo gemakkelijk. Ik weet niet hoeveel lezers indigorevolution er elke dag heeft, maar het zullen er geen miljoenen zijn. Was dat maar zo, dan zag de wereld er een stuk beter uit. Zucht.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Oude zielen is een new cage deceptie term als je het mij vraagt, een term die new cagers maar al te graag gebruiken in hun spirituele arrogantie trip.

    Buiten deze realiteit bestaat tijd helemaal niet zoals we dat hier in de Matrix kennen. Dus wat is dan oud, en wat is dan nieuw? Als je het mij vraagt dan is een ziel een ziel, ik maak geen onderscheid in zogenaamde oudere en nieuwere zielen. Dat is ook weer een vervorming namelijk inspelend op het hiërarchische plaatje wat ‘men’ ons wil doen laten geloven zodat we onszelf ook weer in dat soort hokjes kunnen gaan laten verdelen en labelen….

    Beantwoorden
    • Monique

     Ja dat is eigenlijk wel helemaal waar. Ook dat is dualisme.. Fijn dat je soms alles zo lekker in het perspectief kan plaatsen, Micky.

     Beantwoorden
 • rob

  Met oude ziel bedoelde ik het poppetje dat binnen de 4 D fungeert in al zijn lagen in het synthetisch universum en een bepaalde weg aflegt. Welke term kan ik daar beter voor gebruiken dan?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hedde drugs op?

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Gebruik daarvoor de term die je wilt daar ga ol niet over, maar als je het mij vraagt (en dit is mijn website dus ik geef af en toe antwoord) dan heeft een ziel niets te maken met hetgeen je daar beschrijft al weet ik niet wat je eigenlijk beschrijft. Ik gebruik die nummertjes qua dimensies zo min mogelijk omdat het afleidt en verwarring oplevert onder andere, maar als ik die nummertjes wel weer aanhoud dan zit de ziel in 9D t/m 12D van dit Universum, niet in 4D… en 4D kan zowel organisch zijn als ook synthetisch. En nog heel veel meer opties, dus het is allemaal niet zo zwart-wit als je beschrijft. Dit Universum is complex, de mind wil dat graag allemaal vatten en kaderen en in hokjes plaatsen, dat gaat (als je het mij vraagt dus) niet zo makkelijk. Plus het doet er volgens mij ook niet echt toe, en eigenlijk interesseert het mij vrij weinig, ik noem dat kind gewoon een gehersenspoeld kind dat misbruik wordt. En dat kind heeft inderdaad een ziel. Zo simplistisch zie ik dat, misschien ook te zwart-wit, dat kan… 😉

   Beantwoorden
 • Monique

  Om even in de term “oude zielen” te blijven. Zou het niet eerder zo zijn dat hoe ouder de ziel dus hoe langer je meedraait, hoe meer je juist vergeten bent? Want hoe langer je meedraait in deze malle molen de matrix hoe gebrainwashter (is dat een woord?) je bent. Het is dan logischer dat je als “verse ziel” eigenlijk nog niet zo gehersenspoeld bent. Of denk ik nu heel gek? Misschien zijn dit soort kinderen dus eerder heel jonge zielen i.p.v oude zielen..

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Iedereen mag van mij zaken benoemen of zaken zien zoals een ieder dat wil. Voor mij bestaan er geen oudere of nieuwere zielen. We zijn oneindig, altijd al geweest, dus ik weet persoonlijk niet of een ziel oud of nieuw is, voor mij zijn alle zielen gelijk.
   Maar hang vooral niet aan wat ik vind, als jullie wel in dualistische termen als oude en nieuwe zielen willen communiceren is dat uiteraard helemaal prima.

   En dat is het laatste wat ik erover typ..

   Beantwoorden
 • rob

  Zover ik weet , wanneer je “dood” gaat in deze setting of synthetisch universum, kom je in de astrale wereld terecht (4D), iets wat we eigenlijk iedere nacht doen als we slapen, wordt je geheugen gewist door entiteiten, je kunt een reviews krijgen van je gehele leven, wat je weer met een commissie entiteiten kunt gaat bespreken, om vervolgens weer opnieuw te reïncarneren voor een volgende “uitdaging” . Je geheugen wordt volledig gewist. Soms treden er wat foutjes op tijdens dit wisprogramma, en dan krijg je het punt dat sommige mensen herinneringen kunnen hebben van vorige levens. Je hebt daar ook heelkamers, waar geesten kunnen uitrusten, vooral als ze een heel traumatisch leven hebben gehad op aarde. Dit hele pakket bevind zich wel binnen het synthetisch universum, en de architect van dit synthetisch universum, moet dit in stand te houden, en deze entiteit heeft energie van ons nodig . Wat betreft dat zijn we een soort batterijtje. Daar we toch onbeperkt energie zijn kunnen we samen deze matrix voor deze entiteit in stand houden. Deze entiteit zorgt weer voor programma’s waar wij ons kunnen “amuseren”, zowel leuke of slechte ervaringen, dualiteit dus. Wat dat betreft klopt de filmreeks, de matrix wel. En als je klaar bent met je leerdoelen ga je weer naar huis. Mogelijk doe je dit simultaan met andere matrixen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hoe weet je dat allemaal?

   Beantwoorden
   • rob

    Laten we het er op houden dat ik ‘s nacht nogal”actief” bezig ben. Verder wil ik er niets meer over zeggen,
    Graag wens ik iedereen nog hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe,

    Groetjes Rob

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Dan was het dus toch drugs die je dat warrige verhaal deden vertellen 😉

     Beantwoorden
  • Samantha

   Er zijn lijnen in rob’s verhaal die ik (h)erken dat relevaties zijn vanuit mijn zelf.
   Ik zie reincarnatie als een uitvinding, karma als een uitvinding, of wel de hamsterwielen. Een onnatuurlijk iets, maar een ontwerp dat ooit gecreëerd is. Kinetisch creëert het vertraging en maakt ons als wezen statisch.
   Tijd is begrensd en tijd is grenzeloos ofwel infinite, zoals een cirkel geen eind en ook een lijn heeft, doch is het gematerialiseerd, beperkt of gefragmenteerd in getallen en maten zoals 1 uur, 1 dag, 1 era, enz, zoals omschreven plaatst onze mind het in hokjes, het matrix systeem.
   Wij zeggen het verleden is daar en de toekomst is daar en het heden is hier. Ik ervaar de illusie dat het verleden, toekomst en heden hier nu zijn.
   Ik heb geleerd dat wij herhalen. Het is een albekende uitspraak ‘tijd herhaalt’, maar ook oppervlakkig begrepen. Het diepgaande is dat ik ontdek dat ik iets al heb ervaren (dejavu), dit gesprek met die persoon al heb gevoerd, deze kennis al heb geleerd, dat ik dit standbeeld al heb gezien, deze onbekende eigenlijk al ken en een vreemde taal plots versta. Zoals rob verklaarde, het geheugen wordt gewist en hij omschrijft dat het herinneren van ‘errors’ zijn van wat ik het hamsterwiel noem. Voor mij is herinneren het wezenlijk ontdekken wie je bent ondanks alle tegenstand dat je het vergeten bent.

   Een uitspraak resoneert met het bovenstaande; De reis is geschreven en de bestemming onbekend.
   Onze serie aan ervaringen (dimensionale levens) komen als herhalende afleveringen aan ons voorbij die parralel kunnen staan met verleden-heden-toekomst.
   Er zijn subtiele twists, zoals het script (het verhaal) is hetzelfde, maar de set (de plaats van tijd) is anders. Begrijpen wat herhaald wordt is zien dat wat je nu doet al is gedaan en de kunst is te achterhalen wat het doel is van het gevoel. Ik zie gevoel als een manifesterende motor van ervaringen/levens die doorlopen, als wortelen, rivieren, als een web dat steeds heen en terugloopt, als stroom/energie verwezenlijkt wat wij – nu en dan- meemaken. Dat verwoord rob als dat onze zielen fungeren als batterijen en misschien verklaart dat ook hoe wij energie/stroom leveren aan ons lichaam. Een sidderaal ofwel een electric eel is een mooi voorbeeld van hoe dit werkt.

   Ik vind het een lage haal naar Rob over waarom hij dit weet en de assumptie dat hij drugs gebruikt omdat hij ‘s nachts veelal actief is. Hier is mijn offensie.
   Ik was 1 jaar oud toen ik stopte met slapen en mijn moeder grapte dat ik voor de rest van mijn leven heb geslapen, omdat ik daarvoor alleen maar sliep. Tot 5 of 6′ s nachts wakker zijn was normaal. Op mijn 7e een slaaponderzoek gehad die uitwees dat’ s nachts mijn hersenactiviteit actiever is dan overdag. Mijn ervaring (zintuigen, denken, voelen) is ‘s nachts heel intens en overdag voelt het alsof mijn geest slaapt (verdoofd, zombie, dissociatie). De medische term is nachtepilepsie en als oorzaak dat ik geen melatonine aanmaak. Anderen vertelden dat de oorzaak door entiteiten is dat ik activeer in de nacht. Ik ben verward over wat entiteiten zijn en wat ik heb ervaren is dat ze basically een poefje gekleurde stof zijn die dwalen in het zwart (het astrale rijk wat men noemt, het dwalen noem ik droomlopen, wat het astrale rijk is heb ik geen idee, voor mij is het begrensde grenzeloos zwart-wit). Daarom geloof ik in geen engelen, in geen jezus of god, want ze zijn voor mij een gepoeft plaatje. Het is wat wij sterrenstof noemen of als nebula zien in de ruimte. Of het zwart waar karakter 11 loopt in de serie stranger things.

   Ik hoop dat ik helder was en heb opgehelderd wat ik helder ontvangen heb van Rob’s verhaal.
   Ik begrijp dat het kan binnen kan komen als een hersenscheet en als iemand ergens vol van is kan diegene het alleen maar buiten laten.

   Beantwoorden
 • Monique

  Ja dat voelt voor mij ook het meest logisch eigenlijk. Ik houd er nu ook over op hoor..

  Beantwoorden
 • Monique

  Ik doelde op het commentaar van Micky..

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>