Download gratis de Nederlandse vertaling van Mark Devlin’s boek ‘Musical Truth’!

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gina
2 jaren geleden

Dank je Micky. Waardeer dit bijzonder. ?

dirk
2 jaren geleden

Wow. Way to Go! Wellicht interessant; de CIA kant achter de muziek industrie belicht: https://youtu.be/o2GjY8DN-7I Heel kort door de bocht: Als je jet verzet tegen al je illegale oorlogen wilt breken, dan zorg je dat je het zelf faciliteert en……… het tot een dumbed down beweging maakt. O.a. door je kinderen als afleidende idolen en promotors van drugs (met name acid destijds) in te zetten. Guru Proffesor daarvan (ooit een held van mij) Timothy Leary (Tune in Turn on Drop out) heeft op latere leeftijd aangegeven dat de CIA (daar waar hij voor de bhüne achter z’n vodden werd gezeten)… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Ah ja muziek, heerlijk. Zelf heb ik ook ge-dj-d en met de lage tonen werden altijd zeer gewaardeerd. Veel muziek is ‘degenerate’ als je het vergelijkt met hoe muziek ooit was… couplet – refrein – couplet etc nu heb je met mazzel 2 halve regels tekst in een nummer, liefst met een zwaar vervormde stem. Elvis heeft overigens nog nooit zelf een nummer geschreven. En in Canada zijn nog hele volksstammen die los gaan op ‘gabber’. Ik heb het boek nog niet gelezen; maar zo’n band als ‘Beastie Boys’. Yeah, 3 blanken die hiphop maken. Kijk vooral eens wie hun… Lees verder »

Doortje
2 jaren geleden

26-12-18 Heb de afgelopen week benut om het boek te lezen en kan volmondig zeggen: Bedankt Mark Devlin voor het schrijven, Erick van Dijk voor het vertalen en Micky van Leeuwen voor het plaatsen!

Erik Breuker Eikelenboom
2 jaren geleden

Dank je wel hiervoor!

Heleen
2 jaren geleden

Interessant eindejaarscadeautje dit boek, zeker als je zoals ik bent opgegroeid in de jaren 80. Met al die vrije dagen meteen het hele boek gelezen. Veel wist ik al, maar veel ook niet. Goed om al die informatie gebundeld te zien en zo de hele context nog beter te begrijpen. Goed geschreven en goed vertaald. Bedankt Micky voor het op je website zetten van dit boek.

jozef goos
2 jaren geleden

Dank u voor dit in het Nederlands vertaald boek. Want dit soort boeken vind zijn weg naar publieke domein in België niet zelfs boeken over buitenaardse wezens en vliegende schotels wordt in België te pas en onpas belachelijk gemaakt de Belgische staatszender spant daar de kroon mee door dit onderwerp te banaliseren en te marganlisseren.

Monique
2 jaren geleden

Heb hem laten uitprinten en heb nu een juweel van een boek in huis. Verplichte kost voor mijn kinderen als ze oud genoeg zijn om te begrijpen wat er staat. Super bedankt voor het vertalen en het delen!

Nathalie
1 jaar geleden

Zeker de moeite waard. Veel dingen worden duidelijk zo en nu begrijp ik beter wat de achtergronden zijn enz