De ComplotConcurrent – Uitzending 35 “Een Complotters Kerst” (25-12-2018)

( 20 )
 • New World Disorder

  Kerst… Dus eigenlijk niet veel anders dan Pasen waar we de god van de vruchtbaarheid en seks Ishtar aanbidden. Daar komen de eieren en paashaas ook vandaan.
  Gek genoeg heb ik nooit de behoefte gehad om het hele huis te versieren met lichtjes en alle andere onzin.

  Als PR adviseur stel ik voor dat je een artikel schrijft over de eerste twee aanslagpogingen op de ComplotConcurrent, zowaar in een uitzending. De kabaal zit op je hielen, zo te horen met een Joint Strike Fighter. Nog even en je kunt met Vrijland in de Ardennen gaan wonen.

  Tijd om me weer in de kerstverplichtingen te mengen…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hahaha, nou ja… de Ardennen zijn zo slecht nog niet (op de Walen die er wonen na dan, maar dat lost mijn vriend Joost wel voor mij op weet ik uit zijn uitgelekte plannen).

   Het is hier net Aleppo op straat, je hebt gelijk Joint Strike Fighters waren het. Naast dat ze niet goed konden mikken met die bommen van ze die duidelijk bedoeld waren voor mijn studiocomplex/mancave, bleken ze inderdaad ook niet erg wendbaar, en uiterst lomp. Ze zijn met grote knallen tot stilstand gekomen tegen een op het woonerf hier geparkeerde scootmobiel….
   Het is chaos hier op straat. Het NOS verzwijgt het zag ik niet op het journaal. Ik ben wel blij dat ik de uitzending uitgezeten heb en mij niet heb laten bangmaken. Deze blanke neger buigt namelijk voor niemand 😉

   Beantwoorden
 • rob

  Bedankt voor de uitzending Micky!
  Kabal op je hielen? Moeten we dadelijk uitwijken naar het darkweb?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Nee de darkweb heeft weinig nut Rob, zoals je in de show nog duidelijk zal horen vonden er een tweetal aanslagen plaats op de studio tijdens de uitzending. Ik vermoed dat Santa er achter zit.

   Beantwoorden
 • madadoec

  Goeie uitzending micky, eind jaren tachtig of begin jarig negentig zal de space shuttle over nl komen.
  Ik was op die avond erklaar voor en zat op zolder onder de dakraam naat de hemel te kijken.
  Er vloog iets voorbij maar ik ws zeker het was niet de space shuttle, want de ging over het zuiden van nl en ik woon in het noorden.
  Nu ik jou programma zag over TR3B leek deze enorm veel op deze wat ik toen zag, vooral dat hij verlicht was aan de onderkant.
  Zijn dat ook jou bevindingen micky van deze TR3B?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zou kunnen Madadoec, waarschijnlijk hebben ze meerdere modellen TR’s of andere ruimtevaartuigen. Wat ik weet van SSP insiders is dat deze verschillende (meestal) zwarte driehoekige ruimtevaartuigen af en aan vliegen hier op Aarde. Niet alleen voor vervoer, maar ook voor Milab ontvoeringen en ander werk zoals surveillance enzo. Diegene die ik zag had een aantal roodoranje lampen aan de onderkant zitten.

   Beantwoorden
   • madadoec

    Ok die gene wat ik zag was ook driehoekig, maar was van onderen helder verlicht.

    Beantwoorden
 • Gerben

  BTW staat voor belasting toegevoegde waarde
  Welke toegevoegde waarde, vind het meer afbreuk doen op een dienst of product
  Ben niet tegen belasting maar zou graag zien dat je zelf zou mogen bepalen waar je aan mee wilt betalen met je zuur verdiende geld
  Laat al die fluiters bedoel demonstranten lekker betalen voor hun idealen

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Ik ben geen boekhouder/financieel expert ofzo, maar even het volgende:

   ×BTW komt ná accijnzen op bv alcohol en tabak. Accijns is geen toegevoegde waarde dus waarom zou daar belasting over betaald moeten worden denk ik dan?

   ×Bedrijven betalen geen BTW. Over inkoop mag de BTW afgetrokken worden door bedrijven. Over hun product wordt BTW betaald, maar dat doet degene die het product afneemt. Het bedrijf wat het product verkoopt is verplicht om die BTW in rekening te brengen aan de koper.

   Los daarvan, het zou zo goed gaan in NL. We zouden een hoger loon gaan zien op het strookje in Januari. OK, we gaan kijken wat het nieuwe bedrag is, en dan halen we daar 1,5% inflatie even af.

   Die verhoging BTW, dat zou mensen niet raken omdat het via de belastingen terug weer terug komt. Sure, dat kan ik al zien want ik krijg de dag voor kerst altijd de voorlopige teruggave voor het komende jaar. Nog niet opengemaakt, maar dat zou dus meer moeten zijn komend jaar. Dat zou fijn zijn, want als ik normalerwijze in Januari die hogere BTW ga betalen en ik pas in 2020 aangifte ga doen over 2019 krijg ik mn teruggaaf pas in juli 2020 ofzo. Anderhalf jaar nadat ik al die hogere BTW betaald heb.

   Dat is wel fijn voor de overheidskoffers. In januari komt er meer BTW binnen, en pas in juli 2020 gaan we de burgers een keer compenseren.

   Afgezien daarvan, het zou beter gaan in NL… er is zoiets als welvaart en welzijn. Als 20% van de huishoudens moeite hebben met de maandelijkse rekeningen kan ik niet spreken van welzijn. Er is wel welvaart, want 98% van de NLers heeft een smartphone. Als je dat welvaart zou kunnen noemen. Een smartphone is GEEN basisvoorziening, hoe hoog of laag een minister kan springen, dus vooral niet meenemen in cijfers als inflatie etc etc

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Haha mooie teaser foto ;D

  Mijn voorschot aan de NUON ging niet omhoog, dat hadden ze verleden jaar al flink gedaan. Ik was weer gaan werken na een paar jaar inactiviteit, dus dan kan ik ook meer uitgeven aan ‘utilities’. Dus jep, dat 300 Watt scherm aan, maar ook die 3e CPU, en er wordt niet alleen maar meer in de werkkamer gestookt. Het is ook wel fijn als je fris gewassen in schone kleren op je werk komt, dus de wasmachine en de douche gaan ook wat vaker aan.

  In de bijstand ben je meer geneigd een trui aan te trekken dan de radiator los te gooien. En die trui, die had ik eergisteren ook aan, maar niemand die daar last van heeft. Wassen kan aan het fonteintje, met koud water.

  Dus het beste iedereen een basisinkomen in plaats van werken, allemaal een trui aan, en dan eventueel wat vrijwilligerswerk (tegenprestatie) gaan doen zodat thuis de kachel niet aan hoeft. Veel beter voor het milieu. Oh wacht, het was voor de belastingopbrengsten die climate scare….. dus aan het werk weer, slaven!

  Zo, ff die video snatchen en eens zien wat Mick er deze keer van gemaakt heeft ;D

  Beantwoorden
 • guuz

  Lekker bezig, Mick……….Proost……….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Proost Guuz, en geef je virtuele paard ook een virtuele borrel namens mij in de (helaas) nog steeds virtuele saloon!! 😉

   Beantwoorden
 • Ikke

  Misschien een beetje office topic maar die pedo Edje Nijpels (de klimaatpaus) wilde in 1978 seks tussen volwassen en kinderen legaliseren. Hij wilde de leeftijd van 16 en zelfs van 12 jaar uit het wetboek van strafrechten schrappen. Helaas loopt die nog steeds rond met zijn lulverhaal over het klimaat…pffff

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Ze proberen het nog steeds hoor!

  Je hebt zo’n gratis vod in de trein, meerdere zelfs, een daarvan, of meerdere, geen idee is een outlet van Televaag. Zoiets als die nare website waar ze ventileren wat ze niet in de Televaag kunnen zetten.

  In dat krantje hebben 13 jarige jongens ‘mazzel’ als ze de ‘hete’ lerares hebben mogen uithonen.

  Aan de andere kant, als er een volwassen vinger op een 13 jarig meisje wordt gelegd, dan moet er TBS met dwangverpleging en chemische castratie ingezet worden.

  Die ‘hete’ lerares is gewoon een kindermisbruiker, niks meer niks minder. Wie schrijven dat soort dingen? Geen zin om het uit te zoeken, er zijn teveel van dat soort gasten maar weet wel dat ik bv TPO mijdt maar om andere redenen en dat is het dienen van belangen van andere landen, nog veel ernstiger dan hoernalisten met verhalen (en foto’s !) van hete leraressen.

  Beantwoorden
 • sjaak

  Altijd fijn je commentaren te te volgen en ook altijd prettig om wat dingen meer gezamenlijk te doen , zeker ook als het gaat om kotsen 🙂 , voelt soms toch wat minder alleen.
  Goeie uitzending ,thanks

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Samen niet alleen zei mijn vroegere trainer altijd. En samen kotsen schept een band. Samen huilen, samen lachen, samen kotsen, ik schep graag een band met de kijkers 😉

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>