De ComplotConcurrent – Uitzending 35 “Een Complotters Kerst” (25-12-2018)

Abonneer
Abonneren op
20 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
2 jaren geleden

Kerst… Dus eigenlijk niet veel anders dan Pasen waar we de god van de vruchtbaarheid en seks Ishtar aanbidden. Daar komen de eieren en paashaas ook vandaan. Gek genoeg heb ik nooit de behoefte gehad om het hele huis te versieren met lichtjes en alle andere onzin. Als PR adviseur stel ik voor dat je een artikel schrijft over de eerste twee aanslagpogingen op de ComplotConcurrent, zowaar in een uitzending. De kabaal zit op je hielen, zo te horen met een Joint Strike Fighter. Nog even en je kunt met Vrijland in de Ardennen gaan wonen. Tijd om me weer… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Bedankt voor de uitzending Micky!
Kabal op je hielen? Moeten we dadelijk uitwijken naar het darkweb?

madadoec
2 jaren geleden

Goeie uitzending micky, eind jaren tachtig of begin jarig negentig zal de space shuttle over nl komen.
Ik was op die avond erklaar voor en zat op zolder onder de dakraam naat de hemel te kijken.
Er vloog iets voorbij maar ik ws zeker het was niet de space shuttle, want de ging over het zuiden van nl en ik woon in het noorden.
Nu ik jou programma zag over TR3B leek deze enorm veel op deze wat ik toen zag, vooral dat hij verlicht was aan de onderkant.
Zijn dat ook jou bevindingen micky van deze TR3B?

madadoec
2 jaren geleden

Ok die gene wat ik zag was ook driehoekig, maar was van onderen helder verlicht.

Gerben
2 jaren geleden

BTW staat voor belasting toegevoegde waarde
Welke toegevoegde waarde, vind het meer afbreuk doen op een dienst of product
Ben niet tegen belasting maar zou graag zien dat je zelf zou mogen bepalen waar je aan mee wilt betalen met je zuur verdiende geld
Laat al die fluiters bedoel demonstranten lekker betalen voor hun idealen

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

Ik ben geen boekhouder/financieel expert ofzo, maar even het volgende: ×BTW komt ná accijnzen op bv alcohol en tabak. Accijns is geen toegevoegde waarde dus waarom zou daar belasting over betaald moeten worden denk ik dan? ×Bedrijven betalen geen BTW. Over inkoop mag de BTW afgetrokken worden door bedrijven. Over hun product wordt BTW betaald, maar dat doet degene die het product afneemt. Het bedrijf wat het product verkoopt is verplicht om die BTW in rekening te brengen aan de koper. Los daarvan, het zou zo goed gaan in NL. We zouden een hoger loon gaan zien op het strookje… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Haha mooie teaser foto ;D Mijn voorschot aan de NUON ging niet omhoog, dat hadden ze verleden jaar al flink gedaan. Ik was weer gaan werken na een paar jaar inactiviteit, dus dan kan ik ook meer uitgeven aan ‘utilities’. Dus jep, dat 300 Watt scherm aan, maar ook die 3e CPU, en er wordt niet alleen maar meer in de werkkamer gestookt. Het is ook wel fijn als je fris gewassen in schone kleren op je werk komt, dus de wasmachine en de douche gaan ook wat vaker aan. In de bijstand ben je meer geneigd een trui aan… Lees verder »

guuz
2 jaren geleden

Lekker bezig, Mick……….Proost……….

Ikke
2 jaren geleden

Misschien een beetje office topic maar die pedo Edje Nijpels (de klimaatpaus) wilde in 1978 seks tussen volwassen en kinderen legaliseren. Hij wilde de leeftijd van 16 en zelfs van 12 jaar uit het wetboek van strafrechten schrappen. Helaas loopt die nog steeds rond met zijn lulverhaal over het klimaat…pffff

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  Ikke

Op herstel de republiek zoeken ze bewijzen daarvoor om hem onderuit te halen

Was jaren z 60/70 dat ze bezig waren het te normaliseren
Zie koos Postema in andere tijden
https://anderetijden.nl/aflevering/205/Ruimte-voor-de-pedofiel

Gerben
2 jaren geleden
rob
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

interesting Gerben, bedankt voor de link.

DrIglo
2 jaren geleden

Ze proberen het nog steeds hoor! Je hebt zo’n gratis vod in de trein, meerdere zelfs, een daarvan, of meerdere, geen idee is een outlet van Televaag. Zoiets als die nare website waar ze ventileren wat ze niet in de Televaag kunnen zetten. In dat krantje hebben 13 jarige jongens ‘mazzel’ als ze de ‘hete’ lerares hebben mogen uithonen. Aan de andere kant, als er een volwassen vinger op een 13 jarig meisje wordt gelegd, dan moet er TBS met dwangverpleging en chemische castratie ingezet worden. Die ‘hete’ lerares is gewoon een kindermisbruiker, niks meer niks minder. Wie schrijven dat… Lees verder »

2 jaren geleden

Altijd fijn je commentaren te te volgen en ook altijd prettig om wat dingen meer gezamenlijk te doen , zeker ook als het gaat om kotsen 🙂 , voelt soms toch wat minder alleen.
Goeie uitzending ,thanks