2019: Tijd voor wat voorspellingen!

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
2 jaren geleden

Moeilijk om nog iets te bedenken om hier aan toe te voegen Micky. Je hebt wel bijna alles onder de loep genomen. Er zullen meer gevallen naar buiten komen van projecten waarin hybrids begeleid worden naar wonen in onze wereld. Het schijnt nl. voor hen nog een beetje moeilijk te zijn om met hun toegevoegde hormoonhuishouding om te gaan en dien ten gevolge wisselende stemmingen en gevoelens. De aandacht van de Russian Collusion zal zich verplaatsen naar beschuldigingen dat Trump gewoon een onderdeel van de Cabal is, zij het van een andere factie. Trump zal de Government Shut Down nog… Lees verder »

michel de la rie
2 jaren geleden

Rutte kleed NL nog verder uit in 2019. Rijken worden nog rijker en armoede gaat groter worden. Sociale voorzieningen worden nog verder uitgekleed en het klimaat wordt misbruikt om nog meer belastingen te vormen om de zakken van de NGO’s te vullen. De middenklasse zal nog meer moeten gaan inleveren ten behoeve van sociaal niet gewenste doelgroepen, die met bosjes de grenzen van west-Europa binnenkomen. Macron blijft gewoon zitten en zal nog despotischer optreden om zijn wil bij het Franse volk op te leggen. Merkel zal de Duitsers nog meer immigranten door de strot duwen met als leuze dat deze… Lees verder »

madadoec
2 jaren geleden

Micky, ik voorspel als iedereen positieve gedachten hebben, dan wordt het een positieve jaar

rob
2 jaren geleden

Ik kan niets anders zeggen vol lof voor Micky! Ik voorspel niets want ik heb (nog) niet zulke uitstekende intuïtieve voorspellende kwaliteiten. Trouwens een aantal voorspellingen komen angstvallig precies overeen met de voorspellingen 2019 van Jan C. van der Heide, hypnotherapeut, paragnost en coach. Bizar.

New World Disorder
2 jaren geleden

Mijn voorspellingen: 1. Macron wordt afgezet, al zal hij z’n hoofd behouden. De Fransen mogen vervolgens een nieuwe meester kiezen die het ‘geweld’ van de gele hesjes gaat ‘oplossen’ door militairen op elke hoek van de straat te zetten. 2. Facebook krijgt verschillende klappen omdat ze al dat neppe nieuws niet kunnen censureren. Wellicht gaat Google+ een comeback maken na de grote flop van een aantal jaren geleden, de massa’s kunnen natuurlijk niet zonder hun dagelijkse dosis dopamine. 3. Bitcoin gaat bijna ten onder door Bitcoin Futures en zal moeten concurreren met Ripple XRP. Aan het eind van 2019 maakt… Lees verder »

Gino Van den Hoek
2 jaren geleden

Beste wensen Micky! Mijn voorspelling voor 2019 is, dat ik waarschijnlijk tussen de 360 en 375 keer zal schijten…

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Ik wil wel ff zeggen dat ik geniet met een lekker bak popcorn en biertje van deze uitspraak: Het is niet toegestaan om te reageren op of om de discussie aan te gaan over gedane voorspellingen voor 2019. Dat soort reacties worden verwijderd. Je mag uiteraard wel melden dat je resoneert met mijn voorspellingen en/of een lofzang geven. Dat schrijf ik dit keer maar eens in de inleiding in plaats van onderaan het artikel, hopelijk scheelt dat een hoop boze mensen die mij om uitleg komen vragen waarom ik hun reacties verwijderd heb. Voorspellingen zijn voorspellingen en daar kan niet… Lees verder »

2 jaren geleden

tsja die kunstmatig verzonnen kalender ,kunstmatige tijdschaal aldus, daar plakken zo ongelofelijk veel matrix mind-controle elementen aan vast, baby’s moeten gevaccineerd , de crèche, kinderen naar school voor hun programmering om hun leer/nieuwsgierigheid te verpesten, de voor velen onmogelijke beroepskeuze moeten maken “voor later” , de onhanteerbare adolescent, het egocentrische “volwassen” zijn , de middelbare leeftijd waarna pensionado en dan een ouwe lul. Ik voorspel dat als we gaan beseffen dat we allemaal individueel maar één tijd hebben die we leven en beleven ,dat “oud” wordt bepaald door het leven en niet door het intellectuele begrijpen van die kalender, we… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Eerder vanavond zag ik de hoes van een album van Olivia Newton John, ken de muziek natuurlijk als 1970er, maar het was niet iets wat bij je suggested buys terecht kwam toen. Een shortlist; ×mbt vrij energie; er worden massas patenten ‘gepulled’ dwz geen publicatie omdat de tech niet mag. evt wat instructies van het patent office hoe om te gaan met verdere disclosure. Ook verdwijnen patenten die al gepubliceerd waren. Leermoment: het lokale archief. Dus niet de cloud, de nieuwe naam voor centrale servers. Elon Musk in dit geval; een goed patent met free energy kost je misschien 60k… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  DrIglo

Oh ja, kosten voor die advocaat worden uiteindelijk op de overheid verhaald, en die vergoeding voor die zgn jihadis, die komt allemaal uit de zak van de burger. Het middel van uitlokking hoeft echt niet beproefd te worden om de randen van de wet op te zoeken, het is en blijft uitlokking, op kosten van de burger, om mooie sier te maken. Realiteit: 2 Terroristische aanslagen in 20 jaar in NL. De 1e dader, zijn huis hing 24/7 vol met werkende microfoons van de diensten. Die 2e, dat is te kort geleden maar het is niet best wat ik daar… Lees verder »

arnout
2 jaren geleden

– Er komt een nieuwe financiele crisis, ditmaal vele malen ergen dan die uit 2007-2009.
– de dollar verliest zijn positie als wereld reservemunt
– USA gaat failliet
– Trump krijgt de schuld
Doel van dit alles: De uitrol van een nieuwe (digitale ) wereldmunt die fiatgeld zal gaan vervangen.

– papieren geld wordt vervangen door digitaal geld, met als doel alle transacties wereldwijd te kunnen monitoren. (= controle over het volk)

– Turkijke gaat voor een herstel van het Ottomaanse rijk

DrIglo
2 jaren geleden

Kudos voor Mick voor 9 jaar IR! On topic: Het kan soms snel gaan, het jaar is pas 12 dagen oud. En dan denk je, nu gaat het mis in de VS. Nee hoor, alle scenarios waren al bekend voor de recente verkiezingen van congress en senaat in de VS (zeg maar het zgn parlement en de senaat in NL, zelfde soort systeem, andere set regels). Er stond een stukje in de 2018 verwachtingen in die verkiezingen: De senaat is gegroeid aan Republican zijde in 2018. Dus de uiteindelijke beslissers, de senaat, dat is kamp Trump. Nu heb je de… Lees verder »

Meg
2 jaren geleden

Ik zie Mick Jagger, Tina Turner en Roger Waters nog niet zo snel overlijden. Wel zullen ze een flinke stap terug doen in verband met hun leeftijd en gezondheid, maar die gasten horen bij de club van 80 plus. 😉