2019: Tijd voor wat voorspellingen!

( 13 )
 • Ank

  Moeilijk om nog iets te bedenken om hier aan toe te voegen Micky. Je hebt wel bijna alles onder de loep genomen.
  Er zullen meer gevallen naar buiten komen van projecten waarin hybrids begeleid worden naar wonen in onze wereld. Het schijnt nl. voor hen nog een beetje moeilijk te zijn om met hun toegevoegde hormoonhuishouding om te gaan en dien ten gevolge wisselende stemmingen en gevoelens.
  De aandacht van de Russian Collusion zal zich verplaatsen naar beschuldigingen dat Trump gewoon een onderdeel van de Cabal is, zij het van een andere factie. Trump zal de Government Shut Down nog een paar dagen proberen vol te houden en nu word mijn glazen bol troebel en kan ik jammer genoeg de uitkomst van dit gevecht niet zien.
  Ook dit jaar zal de indoctrinatie en mind control te sterk blijken te zijn voor de meeste mensen om uit de trance te komen. Het is te moeilijk om echt wakker te worden en liever vluchten we terug in de ‘veilige’ tradities en blijven we onze macht weggeven en blijven we in sprookjes geloven want de werkelijkheid is volgens de meeste mensen te negatief. (Ank, je bent zo negatief)
  Ook dit jaar weer zal ik blij zijn met de ondersteuning van IR en van George.

  Beantwoorden
 • michel de la rie

  Rutte kleed NL nog verder uit in 2019. Rijken worden nog rijker en armoede gaat groter worden. Sociale voorzieningen worden nog verder uitgekleed en het klimaat wordt misbruikt om nog meer belastingen te vormen om de zakken van de NGO’s te vullen. De middenklasse zal nog meer moeten gaan inleveren ten behoeve van sociaal niet gewenste doelgroepen, die met bosjes de grenzen van west-Europa binnenkomen. Macron blijft gewoon zitten en zal nog despotischer optreden om zijn wil bij het Franse volk op te leggen. Merkel zal de Duitsers nog meer immigranten door de strot duwen met als leuze dat deze gevaarlijke religieuze fanaten een verrijking voor de Duitse cultuur zijn. Trump zal aan de basis staan van Amerikaans isolationisme. De vraag is nog maar of Trump eind 2019 nog president zal zijn. Verder zal de omvolking van Europa door blijven gaan en zullen minderheden steeds meer macht van de huidige elite krijgen om door middel van het woord discriminatie hun wil aan de meerderheid op te leggen. Kortom, het zal er in 2019 niet beter op worden.

  Beantwoorden
 • madadoec

  Micky, ik voorspel als iedereen positieve gedachten hebben, dan wordt het een positieve jaar

  Beantwoorden
 • rob

  Ik kan niets anders zeggen vol lof voor Micky! Ik voorspel niets want ik heb (nog) niet zulke uitstekende intuïtieve voorspellende kwaliteiten. Trouwens een aantal voorspellingen komen angstvallig precies overeen met de voorspellingen 2019 van Jan C. van der Heide, hypnotherapeut, paragnost en coach. Bizar.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Mijn voorspellingen:

  1. Macron wordt afgezet, al zal hij z’n hoofd behouden. De Fransen mogen vervolgens een nieuwe meester kiezen die het ‘geweld’ van de gele hesjes gaat ‘oplossen’ door militairen op elke hoek van de straat te zetten.

  2. Facebook krijgt verschillende klappen omdat ze al dat neppe nieuws niet kunnen censureren. Wellicht gaat Google+ een comeback maken na de grote flop van een aantal jaren geleden, de massa’s kunnen natuurlijk niet zonder hun dagelijkse dosis dopamine.

  3. Bitcoin gaat bijna ten onder door Bitcoin Futures en zal moeten concurreren met Ripple XRP. Aan het eind van 2019 maakt Bitcoin wel een comeback.

  Beantwoorden
 • Gino Van den Hoek

  Beste wensen Micky! Mijn voorspelling voor 2019 is, dat ik waarschijnlijk tussen de 360 en 375 keer zal schijten…

  Beantwoorden
 • Inanna Nornen

  Ik wil wel ff zeggen dat ik geniet met een lekker bak popcorn en biertje van deze uitspraak: Het is niet toegestaan om te reageren op of om de discussie aan te gaan over gedane voorspellingen voor 2019. Dat soort reacties worden verwijderd. Je mag uiteraard wel melden dat je resoneert met mijn voorspellingen en/of een lofzang geven. Dat schrijf ik dit keer maar eens in de inleiding in plaats van onderaan het artikel, hopelijk scheelt dat een hoop boze mensen die mij om uitleg komen vragen waarom ik hun reacties verwijderd heb. Voorspellingen zijn voorspellingen en daar kan niet over gediscussieerd worden tijdens het jaar, enkel achteraf.

  Beantwoorden
 • sjaak

  tsja die kunstmatig verzonnen kalender ,kunstmatige tijdschaal aldus, daar plakken zo ongelofelijk veel matrix mind-controle elementen aan vast, baby’s moeten gevaccineerd , de crèche, kinderen naar school voor hun programmering om hun leer/nieuwsgierigheid te verpesten, de voor velen onmogelijke beroepskeuze moeten maken “voor later” , de onhanteerbare adolescent, het egocentrische “volwassen” zijn , de middelbare leeftijd waarna pensionado en dan een ouwe lul.
  Ik voorspel dat als we gaan beseffen dat we allemaal individueel maar één tijd hebben die we leven en beleven ,dat “oud” wordt bepaald door het leven en niet door het intellectuele begrijpen van die kalender, we al heel snel een veel leuker uitziende wereld zullen waarnemen.
  Het enige minpuntje , aan alles zit nu eenmaal een “maar” ……..dat dat (waarschijnlijk) niet in 2019 zal plaatsvinden.
  Met iedere zonsopgang de beste wensen voor iedereen.

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Eerder vanavond zag ik de hoes van een album van Olivia Newton John, ken de muziek natuurlijk als 1970er, maar het was niet iets wat bij je suggested buys terecht kwam toen.

  Een shortlist;

  ×mbt vrij energie; er worden massas patenten ‘gepulled’ dwz geen publicatie omdat de tech niet mag. evt wat instructies van het patent office hoe om te gaan met verdere disclosure. Ook verdwijnen patenten die al gepubliceerd waren. Leermoment: het lokale archief. Dus niet de cloud, de nieuwe naam voor centrale servers. Elon Musk in dit geval; een goed patent met free energy kost je misschien 60k om te onderhouden tijdens de bruikbare duur, maar ontwerpers voor je sjieke ride kosten veel meer. Dus beter niet teveel disclosure en niet teveel competitie genereren, want ze gaan je free energy patent aanvallen en mooiere wagens bouwen als het ze lukt (patent office besluit natuurlijk dat het patent komt te vervallen omdat het free energy patent het publiek belang zou dienen (heel saillant detail in de wetgeving)). En elon rookt er een omdat dat veel meer chill is dan tabletten als de agenda maar 4 uur slaap heeft ingeroosterd. Hij gaat om met de verkeerde mensen, denk ik dan.

  ×De doelwitten van Israël. Wat is er nog over, daar krijgen ze last.

  ×Een geel hesje kost 2 euro bij de kringloop. In een normale winkel ook. Een brief onder de 200 gram aan het ministerie van Algemene Zaken, gericht aan de premier, kost je minder. Wel even letten op de aanspreekvorm natuurlijk, en als VVDer kun je ook gewoon melden wat je van zijn prestaties vind tot nu toe.

  ×Op Aliexpress koop ik soms iets van €0,09, gratis bezorgd (subsidie van de chiner overheid). Kan het bezorgadres instellen, als ik iemand iets kado wil doen. Het is veel efficiënter dat een bode van POSTTBS regelmatig spullen komt brengen dan dat iedereen op pad zou moeten in zijn wagen. Om het allemaal wat betrouwbaarder te maken komt er een versnelde oproep voor internet 2.0 vanuit kamp Rutte. Een gereguleerd internet, een paspoort. Helaas, een blockchain zou daar goed geschikt voor zijn, om gegevens vast te leggen maar zolang zeg maar de rolodex van Rutte niet in die blockchain zit kun je er maar beter niet aan beginnen.

  ×Shell maakt mooie kwartaalwinsten, 15+. Altijd bezig met strategische voorraden. Geen belastingen, want die betaal jij bij de pomp. 2/3e van jouw kwartjes voor de staat (zonder enige moeite) en 1/3 voor Shell. Op democratische wijze besloten, dat het zo gaat.

  ×Uitzettingen. Er was eerder een piek in vluchtelingen, dus ook een piek in uitzettingen binnenkort. Of ze zitten met zn allen in de kerk terwijl de mis nog bezig is.

  ×Vrijspraak voor de PWers(?) van het vakantiepark in Limburg waar ze naar toe gelokt werden en getraind werden door onze jongens zgn om bewijzen te verzamelen, gevalletje uitlokking. Advocaten hebben soms zo’n mooi beroep. Oh en ook nog eens 300 per dag per persoon aan compensatie, meer werk voor de advocaat, vele malen beter dan PW of particperen in het algemeen. De advocaat heeft nog altijd een beter tarief, maar dan hoef je ook niet zo hard te werken.

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Oh ja, kosten voor die advocaat worden uiteindelijk op de overheid verhaald, en die vergoeding voor die zgn jihadis, die komt allemaal uit de zak van de burger. Het middel van uitlokking hoeft echt niet beproefd te worden om de randen van de wet op te zoeken, het is en blijft uitlokking, op kosten van de burger, om mooie sier te maken. Realiteit: 2 Terroristische aanslagen in 20 jaar in NL. De 1e dader, zijn huis hing 24/7 vol met werkende microfoons van de diensten. Die 2e, dat is te kort geleden maar het is niet best wat ik daar over las. Dus daar kunnen we in 2019 over leren, hoe dat ging.

   Beantwoorden
 • arnout

  – Er komt een nieuwe financiele crisis, ditmaal vele malen ergen dan die uit 2007-2009.
  – de dollar verliest zijn positie als wereld reservemunt
  – USA gaat failliet
  – Trump krijgt de schuld
  Doel van dit alles: De uitrol van een nieuwe (digitale ) wereldmunt die fiatgeld zal gaan vervangen.

  – papieren geld wordt vervangen door digitaal geld, met als doel alle transacties wereldwijd te kunnen monitoren. (= controle over het volk)

  – Turkijke gaat voor een herstel van het Ottomaanse rijk

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Kudos voor Mick voor 9 jaar IR!

  On topic:

  Het kan soms snel gaan, het jaar is pas 12 dagen oud. En dan denk je, nu gaat het mis in de VS.

  Nee hoor, alle scenarios waren al bekend voor de recente verkiezingen van congress en senaat in de VS (zeg maar het zgn parlement en de senaat in NL, zelfde soort systeem, andere set regels).

  Er stond een stukje in de 2018 verwachtingen in die verkiezingen: De senaat is gegroeid aan Republican zijde in 2018. Dus de uiteindelijke beslissers, de senaat, dat is kamp Trump. Nu heb je de democraten die hun belofte nakomen, dat ze gaan zieken mochten ze ergens winnen, het congress dus. De muur kost 5 miljard, maar ze willen zieken. Maakt niet uit dat het pentagon 800 uit de officiële boeken krijgt en van elders nog meer.

  O wat werkt de NOS weer hard mee. Ambtenaren die geen salaris krijgen (omdat ze niet werken) klagen omdat ze geen salaris krijgen (er wordt ook niet gewerkt). Het is geen apenland hoor, er bestaat zoiets als uitkeringen. Jep, dat is minder maar je hebt ook niks hoeven doen. Het is je vrij denk ik om ondertussen gewoon wat ander werk te doen, misschien is dat wel meer. Echt niet nodig om naar een rechter te gaan om een precedent te scheppen, een shut down is gewoon onderdeel van hoe het werkt: de democraten willen zieken.

  Trump houd het land niet gegijzeld, dat zijn de ‘liberal snowflakes’ die akkoord kunnen gaan met die 5 miljard.

  Die muur komt er. Of een hek, een combinatie, eventueel driedubbel op de kritische plekken. Wie in het congress is er nu niet vóór de muur in Israël die de bezette gebieden daar etnisch scheidt, of die muur in Jordanië die door de VS werd betaald:

  https://www.governorpalin.org/2019/01/07/gop-democrats-passed-full-funding-border-wall-jordan/

  Beantwoorden
 • Meg

  Ik zie Mick Jagger, Tina Turner en Roger Waters nog niet zo snel overlijden. Wel zullen ze een flinke stap terug doen in verband met hun leeftijd en gezondheid, maar die gasten horen bij de club van 80 plus. 😉

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>