De ComplotConcurrent – Uitzending 36 “De val van de Cabal” (5-1-2019)

20
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Marianne van Dijck

de onderwerpen zijn interessant maar de presentatie is zo onvolwassen dat ik het erg moeilijk vind om een uitzending tot het einde te volgen.

stap daar overheen, let op de inhoud mevrouw.

Ank

Doet me een beetje aan de Romeinse tijd denken toen de boodschapper gedood werd als hij een slechte boodschap overbracht. En Micky heeft een boodschap.
Micky kent zijn sterke en zijn zwakke punten, zijn ADHD persoonlijkheid ( niet dat ADHD bestaat, maar dat stempeltje hebben wij erop gezet want alles moet een stempeltje hebben) maakt dat zijn gedachten veel sneller gaan dan hij het onder woorden kan brengen, vandaar dat het soms een wat warrige indruk geeft. Om met George te spreken: with love, honnor and respect.

Freeflip

Dan raad ik u aan naar Het Jeugdjournaal te kijken. Volkomen oninteressante onderwerpen maar wel heel volwassen gepresenteerd.

tjeerd

vuurwerk is nie fout hoor mensen moete gwn bewust met alles omgaan ook daar in

Leeuwalien

Ik ben ook afgehaakt (lang geleden) met luisteren om dezelfde reden als Marianne. Het is de toon die de muziek maakt.

dirk

Vermoed dat China via de vorige maanlading, waar ze op de voorkant van de maan zoveel bouwwerken is tegengekomen (die de VS al 50 jaar verborgen heeft gehouden), dat ze nu aan het zien zijn wat er zich op de achterkant van de maan allemaal afspeelt en er inderdaad de Cabal mee in de voeten gaat schieten.

Presentatie over de vorige Chinese maanlanding:
https://www.youtube.com/watch?v=XQwNihyf2H0

DrIglo

Mooie show weer Micky!

Over Congo; weer een mooi voorbeeld hoe dat werkt met mijnbouw en utilities etc in die apenlanden.

En Trump: gelijk heeft ie dat hij zijn muur wil. Het was immmers een kiezersbelofte, zijn geloofwaardigheid dus (zijn 2e termijn!), daar mogen mensen best onder lijden. Ambtenaren krijgen gewoon een uitkering en wie wil er nou naar het lokale park, hop het hek op slot.

DrIglo

Eindelijk beweging in het bouwen van de muur. The Donald gaat de noodtoestand uitroepen om de muur te bouwen. Die muur is feitelijk een non-issue, het gaat om 6 miljard dollar ofzo. Het werkelijke probleem is de infiltratie van de centrale overheid in de VS door ‘ongewenste elementen’ (veelal met een dubbel paspoort). The Donald heeft al een heel aantal van die gasten er uitgekiept, maar het is allemaal too little too late. Comey had ie op de eerste dag moeten lozen, maar ja hij vergat even aan te pakken en door te pakken. In NL krijgen we trouwens net… Lees verder »

Monique

Jeumig zeg…Ik vind dit ongeveer net zo suf als zeggen dat je een artikel niet serieus kan nemen omdat er 2 spelfouten in staan. Lekker belangrijk ofzo..

rob

Drone fake news? Mogelijk weer een actie van de overheid dat bezitters van een drone in de toekomst geregistreerd moeten worden. Meer contole. Want met een drone kun je meer zien in de omgeving wat er loos is. Misschien film je per ongeluk wel een ufo.

New World Disorder

Mooie uitzending weer! 🙂 Micky, wat vind je van de theorie van het zogenaamde NPC bewustzijn op aarde? Ik heb zelf nog niet alle puzzelstukjes kunnen leggen. Maar ik denk dat Emery Smith hetzelfde bedoelt met ‘Programmable Lifeforms’. Het gaat hier om echte mensen zonder ziel, die dus letterlijk niet ‘wakker’ kunnen worden en als het ware een script volgen van de AI hive mind (god) — mensen die de matrix systemen in stand houden als politici of gewoon mensen die je ‘leeg’ aanstaren als je een dieper onderwerp aanhaalt… De Beyond the Veil show met George Kavassilas als gast… Lees verder »