De ComplotConcurrent – Uitzending 36 “De val van de Cabal” (5-1-2019)

( 20 )
 • Marianne van Dijck

  de onderwerpen zijn interessant maar de presentatie is zo onvolwassen dat ik het erg moeilijk vind om een uitzending tot het einde te volgen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Gelukkig wordt ik vrijdag 40 jaar. Hopelijk word ik dan eindelijk eens een keertje volwassen, daar heb jij namelijk recht op, een beetje volwassen presentator 😉

   Beantwoorden
   • Maria

    HAAhaha!!

    Beantwoorden
   • Heleen

    Goedemorgen Micky, van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag! Eindelijk volwassen ? Maak er een mooie dag van.

    Beantwoorden
  • Republikein

   stap daar overheen, let op de inhoud mevrouw.

   Beantwoorden
  • Ank

   Doet me een beetje aan de Romeinse tijd denken toen de boodschapper gedood werd als hij een slechte boodschap overbracht. En Micky heeft een boodschap.
   Micky kent zijn sterke en zijn zwakke punten, zijn ADHD persoonlijkheid ( niet dat ADHD bestaat, maar dat stempeltje hebben wij erop gezet want alles moet een stempeltje hebben) maakt dat zijn gedachten veel sneller gaan dan hij het onder woorden kan brengen, vandaar dat het soms een wat warrige indruk geeft. Om met George te spreken: with love, honnor and respect.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Als ik het goed begrijp dan heb ik dus meer aan Ritalin dan aan die B12 tabletten die ik nu slik? 🙂
    Maar je hebt zeker een punt, ik denk in beelden en moet die beelden constant omzetten naar woorden, vandaar ook dat ik vaker het Engelstalige woord ergens voor weet dan het Nederlandse woord. Hyperactief ben ik niet echt, ik doe buiten de show om heel rustig haha.

    Ik ben blij dat we niet meer in de Romeinse tijd leven, toen hadden de trollen dodelijke wapens, nu enkel een toetsenbord of smartphone… 😉

    Beantwoorden
  • Freeflip

   Dan raad ik u aan naar Het Jeugdjournaal te kijken. Volkomen oninteressante onderwerpen maar wel heel volwassen gepresenteerd.

   Beantwoorden
 • tjeerd

  vuurwerk is nie fout hoor mensen moete gwn bewust met alles omgaan ook daar in

  Beantwoorden
 • Leeuwalien

  Ik ben ook afgehaakt (lang geleden) met luisteren om dezelfde reden als Marianne. Het is de toon die de muziek maakt.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Waarvan acte…

   Zijn er nog meer trollen die iets willen melden? Het is de troll die nooit muziek maakt, omdat ze geen toon kunnen houden (plus te laf zijn om op muziekles te gaan)
   Ik moet toch iets goeds doen, aangezien er meer trollen tegenwoordig reagearen dan normale mensen 🙂

   Come out and play trolletjes, it’s your lucky day, alleen vandaag krijgen jullie van mij de kans om jullie werk te doen omdat ik in een goede bui ben en omdat ik mij met de trollen reactie steeds meer volwassen voel, zo helpen wij elkaar trolletjes, waarvoor dank 😉

   Beantwoorden
 • dirk

  Vermoed dat China via de vorige maanlading, waar ze op de voorkant van de maan zoveel bouwwerken is tegengekomen (die de VS al 50 jaar verborgen heeft gehouden), dat ze nu aan het zien zijn wat er zich op de achterkant van de maan allemaal afspeelt en er inderdaad de Cabal mee in de voeten gaat schieten.

  Presentatie over de vorige Chinese maanlanding:
  https://www.youtube.com/watch?v=XQwNihyf2H0

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Mooie show weer Micky!

  Over Congo; weer een mooi voorbeeld hoe dat werkt met mijnbouw en utilities etc in die apenlanden.

  En Trump: gelijk heeft ie dat hij zijn muur wil. Het was immmers een kiezersbelofte, zijn geloofwaardigheid dus (zijn 2e termijn!), daar mogen mensen best onder lijden. Ambtenaren krijgen gewoon een uitkering en wie wil er nou naar het lokale park, hop het hek op slot.

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Eindelijk beweging in het bouwen van de muur. The Donald gaat de noodtoestand uitroepen om de muur te bouwen.

   Die muur is feitelijk een non-issue, het gaat om 6 miljard dollar ofzo. Het werkelijke probleem is de infiltratie van de centrale overheid in de VS door ‘ongewenste elementen’ (veelal met een dubbel paspoort). The Donald heeft al een heel aantal van die gasten er uitgekiept, maar het is allemaal too little too late. Comey had ie op de eerste dag moeten lozen, maar ja hij vergat even aan te pakken en door te pakken.

   In NL krijgen we trouwens net zoiets als wat The Donald doet, als het aan het kabinet ligt. Bij een harde Brexit wil kabinet Rutte de ministers de vrije hand geven in het invoeren van nieuwe wetgeving zonder parlementaire goedkeuring (ook nog eens 2 jaar!) – ik weet niet meer goed wat voor cratie we dan zijn, ik twijfel nog tussen kleptocratie en schijndemocratie en nijg naar die 2e….

   Beantwoorden
 • Monique

  Jeumig zeg…Ik vind dit ongeveer net zo suf als zeggen dat je een artikel niet serieus kan nemen omdat er 2 spelfouten in staan. Lekker belangrijk ofzo..

  Beantwoorden
 • rob

  Drone fake news? Mogelijk weer een actie van de overheid dat bezitters van een drone in de toekomst geregistreerd moeten worden. Meer contole. Want met een drone kun je meer zien in de omgeving wat er loos is. Misschien film je per ongeluk wel een ufo.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Mooie uitzending weer! 🙂

  Micky, wat vind je van de theorie van het zogenaamde NPC bewustzijn op aarde?
  Ik heb zelf nog niet alle puzzelstukjes kunnen leggen. Maar ik denk dat Emery Smith hetzelfde bedoelt met ‘Programmable Lifeforms’. Het gaat hier om echte mensen zonder ziel, die dus letterlijk niet ‘wakker’ kunnen worden en als het ware een script volgen van de AI hive mind (god) — mensen die de matrix systemen in stand houden als politici of gewoon mensen die je ‘leeg’ aanstaren als je een dieper onderwerp aanhaalt… De Beyond the Veil show met George Kavassilas als gast die je laatst deelde, had het hier ook over.

  Ook: Trump’s poster geeft 5 november aan. Doet me denken aan het ‘gunpowder plot’, o.a. bekend van V for Vendetta. Moge 2019 een wild jaar zijn.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   NPC staat geloof ik voor Non playable characters. Dat komt voort uit de computer simulatie theorie. Met die computer simulatie theorie heb ik helemaal niets, dus ook niet met die term. Maar zouden ze er een andere term voor bedenken dan kan ik er wel wat mee, zoals de PLF’s waar Emery het over heeft bijvoorbeeld, dan wel. Die Chris van Beyond the Veil heeft ietwat te veel ayahuasca langs zijn pijnappelklier laten gaan als je het mij vraagt, ik resoneer wel met het feit dat er inderdaad AI gestuurde ‘mensen’ rondlopen, zonder ziel, met een geprogrammeerd bewustzijn. Maar die lui die volop dat NPC promoten slaan vind ik redelijk door. Want die gaan iedereen die nu nog niet ‘wakker’ aan het worden is NPC’s noemen. En dat doen ze dan vanuit spirituele arrogantie.
   Ik resoneer er dus wel half mee laat maar zeggen, alleen zou ik het anders noemen, en zou ik niet lukraak iedereen een NPC noemen die niet hetzelfde als ik denk, zoals mensen die dat programma aanhangen vaak wel doen.

   Beantwoorden
   • New World Disorder

    Bedankt voor je reactie. Ik kreeg inderdaad ook vermoeden dat ze ieder persoon die nog ‘slaapt’ een NPC gaan noemen… en dan nog de aanname dat er 500 miljoen ‘echte’ zielen zijn op de wereld en de rest NPC’s.

    Die mind programma’s zijn erg verraderlijk, ik betrapte mezelf er al op dat ik neigde om mensen te labelen als NPC, Al lijken sommige mensen bepaalde informatie niet te kunnen verwerken. Dan krijg ik reacties die te beschrijven zijn als de “fluoride staar” (dus eigenlijk geen reactie)… Wie weet.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik wist niet dat ze dat aantal van 500 miljoen non NPC’s promoten. Niet verrassend, en ja het viel mij ook al op dat de mensen die into het NPC verhaal zijn ongelooflijk spiritueel arrogant zijn, alsof zij er al helemaal zijn en de rest niet.

     Haha de fluoride staar… die term kende ik nog niet, wel een erg mooie!
     Ik ken de staar wel waar je op doelt. Voor mij is het af en toe een sport om uit het niets bombshell informatie te delen met mensen die nog redelijk volop in de Matrix ingeplugd zitten. Dan krijg je inderdaad die staar en/of lijkt het alsof alles en iedereen even helemaal stil staat, er valt een best wel lange stilte, en dan lijkt het alsof er een reset knop ingedrukt wordt en dan gaat het gesprek ‘gewoon’ weer verder over de laatste aanbiedingen bij de Jumbo haha.

     Maar wat velen vergeten (of zich nog niet herinnerd hebben) is het feit dat iedereen uniek is, een eigen uniek pad aflegt, en dat het voor velen nu nog te vroeg is om aan die informatie te beginnen. Dan krijg je soms die staar of de reset button die ingedrukt wordt. Dat wil nog niet zeggen dat ze er nooit aan toe zullen zijn. Bij velen weet ik dat ze hetzelfde einddoel als mij hier op Aarde hebben, dat ze alles wat dit Universum te bieden heeft al ervaren hebben, maar dan toch die staar, of ontkenning, of de reset button. Dat snapte ik lang niet. Maar ik weet nu vanuit een innerlijk weten dat ze er dan nog niet aan toe zijn, en dat dat niet betekend dat ze er nooit klaar voor zullen zijn. Zij hebben gewoon nu nog andere ervaringen in dit leven die ze eerst willen ervaren. Het is dat, of mijn diepere aspecten liegen tegen mij 🙂
     En velen zullen er in dit leven niet aan toe komen, de meerderheid voel ik. Een grote meerderheid zelfs. Maar in mijn vriendenkring heb ik die niet zitten, want daar is het wel heel erg lastig om mee om te gaan. Die vind je vooral in religieuze hoeken. En daar telt ook de wetenschaps kerk en de New Cage bij. Niet om te generaliseren, want dat telt uiteraard niet voor iedereen in die kerken. Maar wel voor een overgrote meerderheid binnen al die kerken.

     Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>