De ComplotConcurrent – Uitzending 45 “Nazi’s met spuiten” (15-4-2019)

11
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
DrIglo

De ‘cent’ van Shell voor nieuwe bomen.

Ik vraag me af waarom een CO2 tax méér dan zo’n bedrag zou moeten zijn als het blijkbaar ook voor een cent per liter uit kan.

New World Disorder

Complotland laat je niet met rust. De Notre Dame stond in de hens, een nieuw tijdperk van valse vlaggen!(?)

Morgen kijk ik hem af, het is nu te laat voor vaccinatie ergernissen.

Leuke trui trouwens, van George Kavassilas 🙂

Hoi Micky , ik mis de download link onder de player, heb ik nodig om uberhaubt de uitzending te kunnen bekijken
want ik krijg dus wel de player op m;n scherm en that’s it . Ik kan daar op de playbutton klikken wat ik wil maar er gebeurt daarna verder niets ……???? Je snapt wel , mijn teleurstelling is groot deze avond……………….hihi

Ank

Milieuorganisaties zijn sceptisch over het boomplant project van Shell. Diezelfde milieuorganisaties zijn afhankelijk van overheidssubsidie en moeten dus leuke plannetjes bedenken om subsidie te ontvangen. Dus, wat ga je dan doen? Dan ga je bos kappen om meer heide aan te leggen want dat was 100 jaar geleden ook het geval en in ieder geval krijg je dan weer wat meer salamandertjes. Ook het Staatsbosbeheer doet hier dapper aan mee. Zo kun je in verschillende publikaties lezen dat ze bezig zijn met een grootschalige kaalslag, als gevolg waarvan in de afgelopen jaren al 5500 hectare bos gekapt is en de… Lees verder »

Hij was weer fijn..eindelijk een duidelijke uitleg over 5G, nu snap ik het een beetje..bedankt.

Een vraagje..ik heb geen smart phone, maar geld die straling ook voor je pc..dus veel doen op je pc..is een hogere straling?

Oke..dank je.

guuz

Complotmoeheid vind ik wel weer woordeboekwaardig, Mick.