De ComplotConcurrent – Uitzending 45 “Nazi’s met spuiten” (15-4-2019)

( 11 )
 • DrIglo

  De ‘cent’ van Shell voor nieuwe bomen.

  Ik vraag me af waarom een CO2 tax méér dan zo’n bedrag zou moeten zijn als het blijkbaar ook voor een cent per liter uit kan.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Complotland laat je niet met rust. De Notre Dame stond in de hens, een nieuw tijdperk van valse vlaggen!(?)

  Morgen kijk ik hem af, het is nu te laat voor vaccinatie ergernissen.

  Leuke trui trouwens, van George Kavassilas 🙂

  Beantwoorden
 • sjaak

  Hoi Micky , ik mis de download link onder de player, heb ik nodig om uberhaubt de uitzending te kunnen bekijken
  want ik krijg dus wel de player op m;n scherm en that’s it . Ik kan daar op de playbutton klikken wat ik wil maar er gebeurt daarna verder niets ……???? Je snapt wel , mijn teleurstelling is groot deze avond……………….hihi

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik was de downloadlink vergeten te plaatsen Sjaak, nu alsnog gedaan! 🙂

   Je bent voor zover ik weet de enige die de video’s niet op de normale manier kan kijken, geen idee waar dat aan ligt dus… maar gelukkig is er dus de optie om de video te downloaden zodat iedereen kan kijken!

   Beantwoorden
 • Ank

  Milieuorganisaties zijn sceptisch over het boomplant project van Shell. Diezelfde milieuorganisaties zijn afhankelijk van overheidssubsidie en moeten dus leuke plannetjes bedenken om subsidie te ontvangen. Dus, wat ga je dan doen? Dan ga je bos kappen om meer heide aan te leggen want dat was 100 jaar geleden ook het geval en in ieder geval krijg je dan weer wat meer salamandertjes.
  Ook het Staatsbosbeheer doet hier dapper aan mee.
  Zo kun je in verschillende publikaties lezen dat ze bezig zijn met een grootschalige kaalslag, als gevolg waarvan in de afgelopen jaren al 5500 hectare bos gekapt is en de houtkap levert het Staatsbosbeheer een slordige 25 miljoen per jaar op. Kunnen ze de milieuorganisaties weer van subsidiëren.
  Op de ecologische website: interessantetijden.nl. staat ook een goed artikel over dit houtkap/biomassa programma.

  Beantwoorden
 • Ria

  Hij was weer fijn..eindelijk een duidelijke uitleg over 5G, nu snap ik het een beetje..bedankt.

  Beantwoorden
 • Ria

  Een vraagje..ik heb geen smart phone, maar geld die straling ook voor je pc..dus veel doen op je pc..is een hogere straling?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Gebruik je voor je PC een netwerkkabel IUTP) of is het draadloos? In het eerste geval heb je 0 straling (behalve als je op je router/modem het wifi signaal niet uitgezet hebt wat standaard altijd aan staat, plus je hebt ook te maken met je buren) en in het tweede geval heb je wifi straling, en dat is minstens 2.4 ghz, bij de nieuwere routers staat meestal ook 5 ghz standaard aan. Dus bij een netwerkkabel 0 straling en bij een Wifi verbinding standaard of 2.4 ghz of 5 ghz en dat staat altijd aan die wifi straling, het maakt daarbij niet uit hoeveel data je verbruikt.

   Beantwoorden
 • Ria

  Oke..dank je.

  Beantwoorden
 • guuz

  Complotmoeheid vind ik wel weer woordeboekwaardig, Mick.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Het is een verdomd hardnekkig ziektebeeld die complotmoeheid Guuz, zeker woordenboekwaardig als het er nog niet in staat 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>