Complotmoeheid

27
Reageer op dit artikel

11 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

Een heerlijk artikel Micky. Laten we dat voorop stellen, want in het laatste gedeelte zit je er behoorlijk naast. Buiten de ‘modern?’ benamingen is het wel degelijk een kleine groep superrijken (en geld is macht in de Westerse Wereld) die het beleid bepaald. Onderzoek jouw voorbeeld Rothschild eens wat beter, want hij en ook bijvoorbeeld Soros hebben de ziekelijke nijging om op de voorgrond te treden, daar waar de andere superrijken, enge mannetjes hun vuile werk laten doen

Ank

Lieve Micky, de dokter heeft je een aantal goede adviezen gegeven. Aan jou de keuze wat je er mee doet. Je trouwe luisteraars weten meestal waar je het over hebt en vinden het leuk als met iets komt wat hen nog niet opgevallen is maar in feite is dat preken voor je eigen parochie en ja, het is nou eenmaal zo dat mensen uit andere parochies het daar vaak niet mee eens zijn omdat ze een keertje komen buurten en niet weten waar je vandaan komt. We willen graag iets nuttigs doen, iets bijdragen aan het bewustwordingsproces, aan het echt… Lees verder »

Ank

waar ik “ooit” geschreven hebt moet natuurlijk “nooit” staan

Ank

Oh oh, wat maak ik er een puinhoop van. Natuurlijk stond het er goed.

Ank

Aangezien ik denk dat Micky, gezien zijn complotmoeheid, niet zal reageren (sorry Micky als ik voor mijn beurt praat) zeg ik maar tegen je: verdiep je alsjeblieft eens in de serie artikelen van Micky genaamd: Het Grotere Plaatje, dan zul je zien waar zijn mening over de “Rode Schildjes” en de rest van de zgn. machthebbers hier op aarde vandaan komt. Zij voeren nl. ook alleen maar de agenda van weer een ander type “enge mannetjes” uit.

Complotmoeheid is een gezonde reactie op een ongezonde situatie…jammer dat ik op mijn pc geen duimpje kan geven…maar bij deze “dikke duim”…en neem je rust.

Tja..wat voor een complotten hebben we in Ned…ik vind ons koningshuis bv wel een heel groot hilarisch complot..dat onze Max een tranny is..een kerel dus met hele dure jurken aan..enorm grote voeten ook…

Elles

Toen ik nog abonnee was van de correspondent stond er een keer deze reactie onder een artikel. Ik kan het niet beter verwoorden dan dat zij dat doet dus hier de reactie. Het lijkt erop of er een mentale strijd gaande is tussen de wel of niet consiracy-gelovers; alsof één van de twee groepen weet wat er gaande is en de andere niet. Daarmee zitten ze allebei in dezelfde wolk van verwarring, en blijven op meta-niveau hangen van wat er gaande is. Conspiracy of niet: iets klopte er niet bij 9/11; iets klopt er niet bij de manier waarop TTIP… Lees verder »

Inanna Nornen

Hey,

Waarom ga je geen uitzendingen maken over innerlijk-werk i.p.v. steeds politiek gericht? Ik zie dat je best wel mooie spirituele/filosofische berichten hebt geplaatst.

Inanna Nornen

Ik bedoelde eigenlijk “het maatschappelijk gebeuren”. Maar lijkt dat je niets? Om daar uitzendingen over te maken?

Inanna Nornen

hahahaha! Nee op facebook was ff gekheid van me. Ik zit met je te dollen. Er zijn echt wel artikelen die ik wel degelijk goed van je vind zoals dat over innerlijk-werk bijvoorbeeld.

Inanna Nornen

Ok, ik dacht dat jij er ook wel eens over schreef. Want er zijn ook artikelen dat je schrijft hoe jij bent omgegaan met je innerlijke trouma’s etc.

Joke

Hey Micky,
Heb je ook niet het gevoel dat we in een soort ” Groundhog Day” herhaling zitten? Voor mij heeft dat met complotmoeheid te maken. De vraag is dan : hoe doorbreken we deze impasse?…… 🙂