Complotmoeheid

Abonneer
Abonneren op
28 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Een heerlijk artikel Micky. Laten we dat voorop stellen, want in het laatste gedeelte zit je er behoorlijk naast. Buiten de ‘modern?’ benamingen is het wel degelijk een kleine groep superrijken (en geld is macht in de Westerse Wereld) die het beleid bepaald. Onderzoek jouw voorbeeld Rothschild eens wat beter, want hij en ook bijvoorbeeld Soros hebben de ziekelijke nijging om op de voorgrond te treden, daar waar de andere superrijken, enge mannetjes hun vuile werk laten doen

Ank
2 jaren geleden

Lieve Micky, de dokter heeft je een aantal goede adviezen gegeven. Aan jou de keuze wat je er mee doet. Je trouwe luisteraars weten meestal waar je het over hebt en vinden het leuk als met iets komt wat hen nog niet opgevallen is maar in feite is dat preken voor je eigen parochie en ja, het is nou eenmaal zo dat mensen uit andere parochies het daar vaak niet mee eens zijn omdat ze een keertje komen buurten en niet weten waar je vandaan komt. We willen graag iets nuttigs doen, iets bijdragen aan het bewustwordingsproces, aan het echt… Lees verder »

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Ank

waar ik “ooit” geschreven hebt moet natuurlijk “nooit” staan

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Oh oh, wat maak ik er een puinhoop van. Natuurlijk stond het er goed.

Ank
2 jaren geleden

Nou je het zegt……….

Ank
2 jaren geleden
Reply to  Gerrit Herders

Aangezien ik denk dat Micky, gezien zijn complotmoeheid, niet zal reageren (sorry Micky als ik voor mijn beurt praat) zeg ik maar tegen je: verdiep je alsjeblieft eens in de serie artikelen van Micky genaamd: Het Grotere Plaatje, dan zul je zien waar zijn mening over de “Rode Schildjes” en de rest van de zgn. machthebbers hier op aarde vandaan komt. Zij voeren nl. ook alleen maar de agenda van weer een ander type “enge mannetjes” uit.

Ria
2 jaren geleden

Complotmoeheid is een gezonde reactie op een ongezonde situatie…jammer dat ik op mijn pc geen duimpje kan geven…maar bij deze “dikke duim”…en neem je rust.

Ria
2 jaren geleden

Tja..wat voor een complotten hebben we in Ned…ik vind ons koningshuis bv wel een heel groot hilarisch complot..dat onze Max een tranny is..een kerel dus met hele dure jurken aan..enorm grote voeten ook…

Elles
2 jaren geleden

Toen ik nog abonnee was van de correspondent stond er een keer deze reactie onder een artikel. Ik kan het niet beter verwoorden dan dat zij dat doet dus hier de reactie. Het lijkt erop of er een mentale strijd gaande is tussen de wel of niet consiracy-gelovers; alsof één van de twee groepen weet wat er gaande is en de andere niet. Daarmee zitten ze allebei in dezelfde wolk van verwarring, en blijven op meta-niveau hangen van wat er gaande is. Conspiracy of niet: iets klopte er niet bij 9/11; iets klopt er niet bij de manier waarop TTIP… Lees verder »

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Hey,

Waarom ga je geen uitzendingen maken over innerlijk-werk i.p.v. steeds politiek gericht? Ik zie dat je best wel mooie spirituele/filosofische berichten hebt geplaatst.

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Ik bedoelde eigenlijk “het maatschappelijk gebeuren”. Maar lijkt dat je niets? Om daar uitzendingen over te maken?

Inanna Nornen
2 jaren geleden

hahahaha! Nee op facebook was ff gekheid van me. Ik zit met je te dollen. Er zijn echt wel artikelen die ik wel degelijk goed van je vind zoals dat over innerlijk-werk bijvoorbeeld.

Inanna Nornen
2 jaren geleden

Ok, ik dacht dat jij er ook wel eens over schreef. Want er zijn ook artikelen dat je schrijft hoe jij bent omgegaan met je innerlijke trouma’s etc.

Joke
2 jaren geleden

Hey Micky,
Heb je ook niet het gevoel dat we in een soort ” Groundhog Day” herhaling zitten? Voor mij heeft dat met complotmoeheid te maken. De vraag is dan : hoe doorbreken we deze impasse?…… 🙂

Joke
2 jaren geleden

Hey Micky,
Ja, daar heb je gelijk in. Het is net alsof in de wereld er niets nieuws onder de zon is en alles in een kringetje ronddraait. Het is dan aan ons om vernieuwing aan te dragen en dat gebeurt pas als wij zelf stoppen met energie te steken in zaken die ons niet verder brengen……. ?

Hinke
6 maanden geleden

Nou ik mis de complotconcurrent meteen al deze week (is echt verslavend!) maar eindelijk dus tijd om me in de rest van je werken te verdiepen. Wat me opvalt is dat ze zo tijdloos zijn (soms van jaren terug maar blijft wanstaltig actueel), dat ik er soms geen reet van snap, dat ik er vaak hoofdpijn van krijg maar dat het me mateloos intrigeert. Of ik op mijn leeftijd nog mijn multidimensionaliteit terug kan heroveren…kweenie…voor ik het weet moet ik mezelf weer de vissenblubkom uit redden en weer zelf na gaan denken. Zogezegd van de ene in de volgende matrix…althans… Lees verder »