De ComplotConcurrent – Uitzending 47 “They Live, We Sleep” (4-5-2019)

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
2 jaren geleden

4 mei. Gelukkig, een CC. Gered van de jaarlijkse depressie avond.
Alhoewel er, zoals je zei, met vijftiger jaren technieken, weer een land gedemocratiseerd moet worden, triggert de hele boomkap bedoening mij meer momenteel. De waanzin ten top om je klimaatbeleid te verdedigen. En iedereen zit naar de tv te staren , misschien zelfs naar het Monitor programma hierover en slaapt door, zoals de treffende rap aan het einde van de CC zo mooi weergeeft.

New World Disorder
2 jaren geleden

Aii, twee CC afleveringen na elkaar kijken, prima “bevrijding”sdag besteding… Complotflixen laten we maar zeggen. Tijd voor een sessie dot-connecting met betrekking tot je uitleg over het verbranden van “groene” biomassa en de documentaire Burned. Alles wat met “duurzame ontwikkelingen” te maken heeft past in de ‘laag 2′ agenda, beter bekend als Technocratie & Agenda 21/30. Iemand die dit perfect uitlegt is Jim Lee (bekend van Freeman Fly’s radioshow) in zijn video genaamd ‘The Climate Changers and Water Wars: Technocracy, Geoengineering, and Replacing the Water Cycle’ https://www.youtube.com/watch?v=eKZyaEwUOHc Het vernielen van de aarde is het probleem om uiteindelijk de oplossing te… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Op maandagmorgen na het zondagavonditem ging het bij de NOS over het RIVM dat adviseerde niet nog meer biocentrales te bouwen. En later diezelfde week Amsterdam dat een Tesla zone gaat creëeren. Dat bossen opstoken is een ‘kicking the can’. Je kunt lekker doorgaan met energie verbruiken, want het is ‘groen’. Je hebt ook iets als ‘planned obsolescence’. Bedrijven maken producten zó dat ze redelijk snel stuk gaan, zodat je een nieuwe kunt kopen. In het extreme heb je de iPhone liefhebber, die zijn tent voor de winkel opzet voor de nieuwe versie, en dan kun je niet dat lullige… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Maduro, er zijn veel pro demonstraties, die zendt de NOS niet uit, want dat dient niet de agenda. bv youtube 41XFShU3IyY – grote menigten zijn natuurlijk te regelen, van de VS kennen we de lange rijen geparkeerde bussen voor de demonstranten en van Ukraine dat niemand enig idee had waarom opeens zowel demonstranten als ook de overheidsthugs neergeschoten werden. De demonstranten werden betaald, de thugs ook, maar de snipers ook ga ik van uit. Je kunt op heel veel manieren zieken in andermans land, daar zijn die neocons goed in. Na WO II zijn er extreem veel ‘roze revoluties’ etc… Lees verder »