De ComplotConcurrent – Uitzending 47 “They Live, We Sleep” (4-5-2019)

( 4 )
 • Ank

  4 mei. Gelukkig, een CC. Gered van de jaarlijkse depressie avond.
  Alhoewel er, zoals je zei, met vijftiger jaren technieken, weer een land gedemocratiseerd moet worden, triggert de hele boomkap bedoening mij meer momenteel. De waanzin ten top om je klimaatbeleid te verdedigen. En iedereen zit naar de tv te staren , misschien zelfs naar het Monitor programma hierover en slaapt door, zoals de treffende rap aan het einde van de CC zo mooi weergeeft.

  Beantwoorden
 • New World Disorder

  Aii, twee CC afleveringen na elkaar kijken, prima “bevrijding”sdag besteding… Complotflixen laten we maar zeggen.

  Tijd voor een sessie dot-connecting met betrekking tot je uitleg over het verbranden van “groene” biomassa en de documentaire Burned. Alles wat met “duurzame ontwikkelingen” te maken heeft past in de ‘laag 2’ agenda, beter bekend als Technocratie & Agenda 21/30.

  Iemand die dit perfect uitlegt is Jim Lee (bekend van Freeman Fly’s radioshow) in zijn video genaamd ‘The Climate Changers and Water Wars: Technocracy, Geoengineering, and Replacing the Water Cycle’ https://www.youtube.com/watch?v=eKZyaEwUOHc

  Het vernielen van de aarde is het probleem om uiteindelijk de oplossing te bieden, een nieuw economisch systeem gebaseerd op energieconsumptie (een social credit system): Technocratie.

  De vernieling v.d. aarde bestaat uit 5 fasen, wat Jim Lee prachtig uitlegt in de bovenstaande video. Het kappen van de bossen valt onder één van die fasen, mocht je de video kijken kun je waarschijnlijk ook bijvoorbeeld de Monsanto-Bayer praktijken verbinden.

  Bedankt Micky voor de geweldige afleveringen 🙂

  Beantwoorden
  • DrIglo

   Op maandagmorgen na het zondagavonditem ging het bij de NOS over het RIVM dat adviseerde niet nog meer biocentrales te bouwen. En later diezelfde week Amsterdam dat een Tesla zone gaat creëeren.

   Dat bossen opstoken is een ‘kicking the can’. Je kunt lekker doorgaan met energie verbruiken, want het is ‘groen’. Je hebt ook iets als ‘planned obsolescence’. Bedrijven maken producten zó dat ze redelijk snel stuk gaan, zodat je een nieuwe kunt kopen.

   In het extreme heb je de iPhone liefhebber, die zijn tent voor de winkel opzet voor de nieuwe versie, en dan kun je niet dat lullige instap model kopen, die bv 400 euro goedkoper is. Jij hebt er een waarvan het intern geheugen groter is, omdat dat een paar euro extra is bij inkoop, maar je hebt wel meer dan de lullige 32 natuurlijk.

   Ik zie continu mensen lopen met gebroken schermen en het deert ze niet eens. Opmerkelijk. Chiners hebben ook geen idee waarom ze kleding die verstuurd wordt eerst kapot gemaakt moet worden.

   De bossen.. ik raad die docu aan die als showlink staat, een aantal voorbeelden van specifieke centrales, wat ze verstoken, wat er aan subsidies opgestreken wordt etc.

   2 uur per dag stoken of 24 uur per dag stoken met de blokverwarming hier scheelt me iets als 200 euro per jaar (door de vaste kosten), dat heeft blijkbaar iedereen door, of juist niet. Als ik mijn fakturen bekijk dan wonen hier op het blok denk ik alleen asielzoekers die eerder in de sahara woonden en nu alle 8 radiatoren 24/7 open hebben staan maar ook alle ramen open, omdat ze geen idee hebben hoe zoiets werkt, dat je warmte kan weglekken met een open raam. Zitten ze in nog in hun jas.

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Maduro, er zijn veel pro demonstraties, die zendt de NOS niet uit, want dat dient niet de agenda. bv youtube 41XFShU3IyY – grote menigten zijn natuurlijk te regelen, van de VS kennen we de lange rijen geparkeerde bussen voor de demonstranten en van Ukraine dat niemand enig idee had waarom opeens zowel demonstranten als ook de overheidsthugs neergeschoten werden. De demonstranten werden betaald, de thugs ook, maar de snipers ook ga ik van uit.

  Je kunt op heel veel manieren zieken in andermans land, daar zijn die neocons goed in. Na WO II zijn er extreem veel ‘roze revoluties’ etc geweest, om het te doen laten lijken alsof er popular support is. In Baghdad hadden ze toen een stuk of 30 acteurs opgetrommeld om het standbeeld om te trekken, maar toen Phony Tony naar Libië ging hadden ze gewoon een heel smal straatje opgezocht.

  Een boel decoratie, vergeet niet dat Journalisme haast nooit objectief is. Sla eens een METRO open.

  De profeet van de mohammedanen had ook een rode baard zoals Abu Bakr. Is een gen wat uit Azië naar Europa overgewaaid is, iirc the clan of Dan. Het witte stuk, dat is als de stamcellen er mee op houden stamcel functies te vervullen. Weinig decoratie, op een kussentje voor een blinde muur. Zoals een hoop van die gasten in hun woning zitten, paar kussentjes er in en de Harem verderop. Bespaart mooi op de kosten.

  Trump; het is zoals hier; je wil niet dat Klaver wint, dus dan stem je whatever, SGP ofzo. Die zijn helemaal blij, maar zodra Klaver niet meer mee doet wordt er CDA gestemd zodat PvdA niet in een coalitie kan komen bv.

  Ik breek een lans voor Trump: het is een extreem slechte job (Trump is een ‘corporation’, geen ambtenaar) met al die zionisten om je heen. Af en toe weten ze er een paar weg te trekken maar dan worden karakters als John Bolton ingehuurd voor advieswerk. Opeenstapeling van fouten door team Trump, dus of dat nog wat gaat worden met de verkiezingen komend jaar? Biden is ook een zionist, dus die kun je beter ook niet verkiezen. Trump had de alligators uit het moeras moeten trappen maar gaat dan volgens de constitutie dingen doen en geen vetos inzetten bv. Even de poot stijf houden met een paar govt shutdowns, meer is het nog niet. Er zijn wat dingen geregeld voor veteranen, een beter hek, maar nog altijd wordt bij de VN de hand boven de landen gehouden die vluchtelingenkampen bombarderen. Dat zijn geen conflicten, invasies of oorlogen. Het is bezet gebied, dan is het een slachting.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>