De Nederlandse gele hesjes zijn de ware helden van de revolutie!

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Het is wel heel erg jouw mening Micky. In een aantal punten kan ik wel met je mee gaan. Maar of het een verstandig artikel is? Of het verstandig is om deze mensen zo af te kraken lijkt me juist het tegenovergestelde. Beter is het om meer gefundeerde kritiek te brengen. We zijn al zo versplinterd, laten we proberen de eenheid, waar die aanwezig is, te bewaren

Freeflip
2 jaren geleden

hahahahahahaha

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Gerrit Herders

Dat is nu precies waarom ik IR volg. Omdat er niet om de diarree heen gedraaid wordt. Heerlijk verfrissend om iemand eens echt te horen zeggen waar het op staat. Altijd dat gedraai om dingen heen. Blergh!
Mij word ook altijd verweten dat ik bot ben. Waarom eigenlijk? Iets met zachte heelmeesters enzo..
Ik zou willen dat meer mensen zo “to the point” waren. Daar leren we van. Niet van dingen altijd maar mooi in pakken..
Goed artikel weer Micky!

Ria
2 jaren geleden

Die dame met het rode haar heb ik al vaker langs zien komen “staats trol” net als ene Danny Cornelissen, Klaasvaakmeniet, enz. Goed stuk Micky..”dikke duim”…..

Gerben
2 jaren geleden

Zie nu de meerwaarde van een eigen server
Echt gaaf dat het laatste schokkende filmpjes bewaard blijft
En terug te vinden wanneer er weer censuur gepleegd word
Door vimeo E/ o YouTube

Max
2 jaren geleden

Heerlijke artikel weer Micky top ga zo door!!! Altijd lekker ongefilterd gebracht prachtig!!!

Ank
2 jaren geleden

Als altijd to the point Micky.
Het manifest is alleen te lezen op de besloten fb pagina van de gele hesjes. Inderdaad heel handig als je je boodschap wilt verspreiden.

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  Ank
Monique
2 jaren geleden
Reply to  Ank

@Ank.. Hahaha serieus? Jezus..

madadoec
2 jaren geleden

Heel goed geschreven Micky, ik dacht altijd dat de gele hesjes geen leiders hebben, zo is het wel in Frankrijk, dus wie heeft ze gekozen om voor de gele hesjes te praten in NL?
Volgens mij is het een gewoon opgezet toneel stuk om de gele hesjes in een verkeerde dag licht te zetten!!!

DrIglo
2 jaren geleden

Precies Mick, beter produceren dan consumeren. ‘Onze’ overheid (echt niet iedereen is brabander begint het al mee) doet wat de burger wil toch? De burger heeft er voor gekozen, via hun volksvertegenwoordigers, dat bedrijven belasting betalen. Hoor vaak mensen klagen dat ze veel belasting betalen (ikzelf ook hoor, zoals taksen op vakantiegeld (dat mag meteen afgeschaft worden)). In werkelijkheid is dat de werkgever, die de taksen afdraagt. Daar wordt het van de bankrekening afgeschreven. Of je een deel daarvan nog weer ziet, wie zal het zeggen. Ligt aan je jaarinkomen. Je zou kunnen rederen, fijn dat bedrijven belasting betalen. Heel… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Vanmorgen dan een rapport dat je gewoon een vliegtaks kan invoeren, want het gaat dan €7,50 extra kosten op een ticket, dat kost banen, maar de uitstoot gaantomlaag. En er worden elders nieuwe banen gecreëerd oid. Belastingtechnisch kan het ook, want minder belastingen door minder reizigers, maar daar is die €7,50 voor bedacht. Daar drink ik er een op ›¦ De bedrijven hoeven geen belasting op kerosine te betalen (dat is het meest efficiënt en ze kunnen het doorberekenen, opeens is vliegen niet meer populair, want dat is opeens extreem veel duurder) dus mag de eindconsument de beurs trekken. Zoals… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden
Reply to  DrIglo

Even het rapport wat ik citeerde, de onderbouwing voor de vliegtaksen aldus de deskundigen: https://nos.nl/artikel/2284406-vliegtaks-is-goed-voor-het-milieu-en-schaadt-economie-niet.html Er wordt 33 cent per liter aan taksen afgedwongen op termijn, dat is nog steeds een schijntje, en wordt doorberekend aan de eindklant, degene die vliegt. Nog even dat artikel van de NOS aanhalen: “” Voor de economie zal de heffing alles bij elkaar weinig uitmaken. In de luchtvaart zullen er banen verdwijnen, maar in andere sectoren zal er werk bij komen. De belasting die de overheden binnenhalen door de heffing zal ofwel gebruikt worden om meer te investeren, of om andere belastingen te verlagen.… Lees verder »