De ComplotConcurrent – Uitzending 48 “Wij van de gecontroleerde oppositie adviseren de ComplotConcurrent” (18-5-2019)

Abonneer
Abonneren op
18 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Monique
2 jaren geleden

https://vatdblog.wordpress.com/2019/05/16/meat-the-victims-boxtel-2019-een-verslag-from-the-inside/
Bovenstaande is een verslag van iemand die in de stallen is geweest. Wat was het? 10 uur ofzo? Ik vind het een lastige kwestie. Wat is nou waar? Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel respect had voor de actievoerders. Geen idee wie dit zou financieren. Shit zeg, nou heb je me aan het twijfelen gebracht haha. Ik vind het blog wel heel oprecht klinken.

Gerben
2 jaren geleden

Ik onderbreek nu het kijken naar CC met het bedroevende nieuws
Dat Nederland Eurosongfestival. Gewonnen heeft
Dat word volgend jaar nog meer kotsend door het leven gaan nog meer propaganda
Van al het slechts waar dit satanische feestje voor staat
En nog vervelender veel belasting geld naar dit afgrijselijke gedoe
Bha Bha Bha

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

O Shit ik bedenk me nu net dat na al die ellende van de afgelopen tijd Bookmaker zus die dat over dat rainbow movement propaganda Dit ook overal uitgemolken moet gaan worden de winst van The Netherlands Gelukkig heb ik nu nog iets meer dan de helft van deze CC om te kijken Daar is de propaganda al geweest van dit kotsopwekkende satanische programmerings feestje Hoop dat Micky niet weer over het zong gedoe begint verder in de show En Micky laat Madonna ook achterwege of kondig het vroeg tijdig aan bij de volgende CC houd ik kotszakjes bij de… Lees verder »

Gerben
2 jaren geleden

Haha Micky,

En ook gewoon eindigen met die freakshow dat je stopt omdat het bijna begind kon net optijd de plee halen om te kotsen
Maar verder inspirerende en volwassen show weer
Een aanrader voor de gene die eerst de comments lezen voor
Ze gaan kijken of het de moeite was/is JaZeKeR

rob
2 jaren geleden

Dag Micky. Ik ben super benieuwd naar je analyse over het songfestival! Heb je weer lekker schrijfvoer. Ik heb wel helemaal gekeken, niet vanwege de muziek, maar de mindcontrol die in het programma zit. Elk nummer, zonder uitzondering daargelaten, hadden alleen maar mineur akkoorden, en bijna alle nummers bestonden maar uit 3 akkoorden in mineur. Dit geeft aan de sfeer/frequentie en de degradatie van de muziek op dit moment. Teksten luister ik nauwelijks naar, maar wat ik meekrijg een hoop negativiteit , verloren/verbroken liefde relaties en hoe zielig men wel niet is. Dan weer zo’n transgender die niet weet of… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden

Gister bewust niet gekeken naar dat afschuwelijke ding dat het songfestival heet. Net wel het optreden bekeken van Madonna haha. Wat moet ik daar nou weer van bakken. Erg benieuwd naar je artikel Micky..

Ben de Belazerde
2 jaren geleden

Songfestival is overgenomen door de Satanisten die de wereld willen veranderen in een slaven economie van hooguit 500 miljoen mensen. Als dit de toekomst is voor onze kinderen en kleinkinderen dan wordt het hoog tijd met z’n allen de stekker uit het door en door verrotte systeem te trekken! Zonder geweld en gele hesjes. Terrorisme is bedacht om ons klein te krijgen en elke stap die we zetten te controleren! Wan ZE zijn bang voor ons! ZIJ zijn met hooguit 300 maar wij maar wij met 7.5 miljard! Wie is hier nu de baas? Wij kunnen een betere wereld maken… Lees verder »

dirk
2 jaren geleden

Heerlijk, (te) lang geen complotconcurent aangehoord. Heerlijk die verbale boer aan de hand van het satanfestifal. Had ik net nodig!

2 jaren geleden

groot complot compliment Micky ,afgekort: cc

DrIglo
2 jaren geleden

Fijne show was dit Mick, gewoon lekker namen en shamen zonder dat een of andere bot op de trefwoorden op de G upload terecht komt en automatisch take down notices gaat sturen naar de G take down bot en alle tramelant meer zoals in ‘gesprek’ met de G bot die de takedowns doet. Lekker zelf doen, het serveren van de content op je eigen server, heb je goed. Showinhoudelijk; Die anti gravity shit in dat patent, een patent wordt alleen verleend als iets ‘industrieel toepasbaar’ oid is. Het ligt dus aan de examiner (goed betaald baantje) of hij het er… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

Die ‘Meat the Victims’ prakkers – lekker zo’n naam, daar kunnen normale search engines niet zomaar mee overweg (omdat er al zoveel slachtoffers waren die je kon ontmoeten). Een klein stukje dan: https://de.gofundme.com/mtvbarcelona2 En omdat er in Boxtel een paar autos gekanteld waren is er meer poen nodig: https://www.paypal.com/pools/c/8ePHeop2Mq?fbclid=IwAR0gBRbUriDEA969Y3LY7w159kKJ1R7szuducJdXyO0Jyq_N3LBdpAwcm2U Het lijkt me niet nodig om uit te zoeken wie de mensen zijn die MTV rondlopen, vast oud gedienden. Een jaarverslag van deze club zou handig zijn (vanwege de geldstromen) – maar om veel knaken gaat het niet. Paar tientjes voor bv de asielzoekers uit het lokale AZC en een bus… Lees verder »

DrIglo
2 jaren geleden

En dan Wesley Clark, een verhaal apart. 1 uit de oude doos, maar dan zie je hoe zaakjes geregeld worden. Lekker Trump blijven bashen (impeachment starten terwijl er geen meerderheid in de senaat is bv, dus kansloos) is de meme al 2 jaar. ‘Onze’ overheidsmedia van de NOS papegaaien braaf de je weet wel outlets na als het om Trump gaat. Daar komt ook de oude doos tevoorschijn, zoals een ‘arts’ die zonder de patiënt gezien te hebben een diagnose gaat stellen. Narcisme natuurlijk, maar sommige prakkers proberen zelf the Donald zijn familie te diagnostiseren. Zieke zieke wereld, lekker op… Lees verder »

2 jaren geleden

heeee Micky cool dat je jensen ff behandelde… nummer 2 werd door adam curry op noagenda social ge tipt… het 1e kwartier vond ik wel een soort van “dicht bij” gespreks onderwerp… Grt Kaas, tanks voor de show(Y)

2 jaren geleden

ps cool ding dat jij ook meer naar het internet gebruiken gaat videos op eigen site etc… ik heb je wel eens gehoord over substratum hoe is het daar mee… ik zit op IPFS mogelijk ooit filecoin….. Groet uit Zeeland…

Edina
2 jaren geleden

Over dieren gesproken…..wat is hun rol eigenlijk in het gehele plaatje? Samenwerken met mensen is toch het meest logische? We leren immers een hoop van ze, op veel gebieden. Ze onderhouden ook de natuur, beter dan wij mensen dat doen (dat gaat meestal over geld). We lijken ook heel veel op elkaar, alleen kunnen wij denken en daardoor kiezen. Een dier volgt zijn instinct. Maar dat is toch juist ook wat we nu zelf weer doen…terug naar je hart, je instinct. Uit de mind-trix….ja toch? Dieren hebben ook vaak een goeie uitwerking op ons, er zijn steeds meer therapien en… Lees verder »