De ComplotConcurrent – Uitzending 48 “Wij van de gecontroleerde oppositie adviseren de ComplotConcurrent” (18-5-2019)

( 18 )
 • Monique

  https://vatdblog.wordpress.com/2019/05/16/meat-the-victims-boxtel-2019-een-verslag-from-the-inside/
  Bovenstaande is een verslag van iemand die in de stallen is geweest. Wat was het? 10 uur ofzo? Ik vind het een lastige kwestie. Wat is nou waar? Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel respect had voor de actievoerders. Geen idee wie dit zou financieren. Shit zeg, nou heb je me aan het twijfelen gebracht haha. Ik vind het blog wel heel oprecht klinken.

  Beantwoorden
 • Gerben

  Ik onderbreek nu het kijken naar CC met het bedroevende nieuws
  Dat Nederland Eurosongfestival. Gewonnen heeft
  Dat word volgend jaar nog meer kotsend door het leven gaan nog meer propaganda
  Van al het slechts waar dit satanische feestje voor staat
  En nog vervelender veel belasting geld naar dit afgrijselijke gedoe
  Bha Bha Bha

  Beantwoorden
  • Gerben

   O Shit ik bedenk me nu net dat na al die ellende van de afgelopen tijd
   Bookmaker zus die dat over dat rainbow movement propaganda
   Dit ook overal uitgemolken moet gaan worden de winst van The Netherlands
   Gelukkig heb ik nu nog iets meer dan de helft van deze CC om te kijken
   Daar is de propaganda al geweest van dit kotsopwekkende satanische programmerings feestje
   Hoop dat Micky niet weer over het zong gedoe begint verder in de show
   En Micky laat Madonna ook achterwege of kondig het vroeg tijdig aan bij de volgende CC houd ik kotszakjes bij de hand
   Nu vrolijke zaken verder met de CC kijken

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Jij hebt het optreden van Madonna vast gemist Gerben? Want natuurlijk ga ik het over dat fantastisch optreden hebben, dat was briljant!! Aleister Crowley lag jankend van geluk in zijn grafkist toen hij Madonna zag optreden vanavond. Dat was zoals ik in de CC al verklapte dan ook het enige wat ik daarnet teruggekeken heb, met heel veel plezier, maar ik moet er nog wel even van bijkomen… 🙂

    Maar wees gerust ik kan dat optreden van Madonna en wat ik er allemaal van vind toch niet voor mij houden en wil de CC ook niet verzieken met die dark occult magic mind control van haar, dus waarschijnlijk morgen in een apart artikel op deze website! 🙂

    Beantwoorden
    • Gerben

     Haha Micky,

     En ook gewoon eindigen met die freakshow dat je stopt omdat het bijna begind kon net optijd de plee halen om te kotsen
     Maar verder inspirerende en volwassen show weer
     Een aanrader voor de gene die eerst de comments lezen voor
     Ze gaan kijken of het de moeite was/is JaZeKeR

     Beantwoorden
    • rob

     Dag Micky. Ik ben super benieuwd naar je analyse over het songfestival! Heb je weer lekker schrijfvoer. Ik heb wel helemaal gekeken, niet vanwege de muziek, maar de mindcontrol die in het programma zit. Elk nummer, zonder uitzondering daargelaten, hadden alleen maar mineur akkoorden, en bijna alle nummers bestonden maar uit 3 akkoorden in mineur. Dit geeft aan de sfeer/frequentie en de degradatie van de muziek op dit moment. Teksten luister ik nauwelijks naar, maar wat ik meekrijg een hoop negativiteit , verloren/verbroken liefde relaties en hoe zielig men wel niet is. Dan weer zo’n transgender die niet weet of hij een man of een vrouw is en een hoop andere freaks. Doel chaos kweken, geen verbinding meer krijgen met moeder natuur. Mijn kleine kinderen laat ik dit programma natuurlijk niet zien. Mijn analyse over Madonna: bizar gesprek met de presentator, ze leek erg afwezig. Volgens mij stond ze onder zware mindcontrol. Optreden de gebruikelijke symboliek, destructie, chaos. Geen energie en adem meer om te zingen. Ik heb eigenlijk te doen met haar. Tot slot van het optreden een zeer opmerkelijke tekst”WAKE UP”. Misschien een laatste goed bedoelde waarschuwing naar alle mensen die nog niet wakker zijn? Dan wel extra sneu voor haar, nu ze voor de leeuwen geworpen wordt.

     Beantwoorden
 • Monique

  Gister bewust niet gekeken naar dat afschuwelijke ding dat het songfestival heet. Net wel het optreden bekeken van Madonna haha. Wat moet ik daar nou weer van bakken. Erg benieuwd naar je artikel Micky..

  Beantwoorden
 • Ben de Belazerde

  Songfestival is overgenomen door de Satanisten die de wereld willen veranderen in een slaven economie van hooguit 500 miljoen mensen. Als dit de toekomst is voor onze kinderen en kleinkinderen dan wordt het hoog tijd met z’n allen de stekker uit het door en door verrotte systeem te trekken! Zonder geweld en gele hesjes. Terrorisme is bedacht om ons klein te krijgen en elke stap die we zetten te controleren! Wan ZE zijn bang voor ons! ZIJ zijn met hooguit 300 maar wij maar wij met 7.5 miljard! Wie is hier nu de baas? Wij kunnen een betere wereld maken voor ons nageslacht door de parasieten niet meer te voeden! Dan sterven ZE als ratten!
  https://www.youtube.com/watch?v=WRuypBZeYEc
  https://www.youtube.com/watch?v=x4st4qKxSlU

  Beantwoorden
 • dirk

  Heerlijk, (te) lang geen complotconcurent aangehoord. Heerlijk die verbale boer aan de hand van het satanfestifal. Had ik net nodig!

  Beantwoorden
 • sjaaK

  groot complot compliment Micky ,afgekort: cc

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Fijne show was dit Mick, gewoon lekker namen en shamen zonder dat een of andere bot op de trefwoorden op de G upload terecht komt en automatisch take down notices gaat sturen naar de G take down bot en alle tramelant meer zoals in ‘gesprek’ met de G bot die de takedowns doet. Lekker zelf doen, het serveren van de content op je eigen server, heb je goed.

  Showinhoudelijk;

  Die anti gravity shit in dat patent, een patent wordt alleen verleend als iets ‘industrieel toepasbaar’ oid is. Het ligt dus aan de examiner (goed betaald baantje) of hij het er mee eens is dat de uitvinding vernieuwend, innovatief en industrieel toepasbaar is.

  Je moet de vinding daadwerkelijk kunnen fabriceren wil je patent krijgen. Onzin dingen gaan de prullenbak in. Nog erger: als je vinding te ‘gevaarlijk’ is (als je bv een slimme en goedkope methode hebt gevonden om vrije energie op te wekken) dan wordt je patent gepulled (het gaat hierbij om talloze patenten). Het tegenovergestelde: Als je vinding de mensheid voorspoed kan brengen, en jij zit in je eentje op de vinding, dan kan het zijn dat het je afgepakt wordt, omdat het het algemeen nut kan dienen. Hoop kosten gehad, je mag hopen dat je financiering kunt binnentrekken met de faam om iets anders te gaan doen.

  Ik zag de schrijver van het artikel in de CC vid, waar die 2 gasten het over hebben, dus ga nog even de patentapplicatie opzoeken om na te lezen wat de vinding dan precies inhoudt.

  Vooraf: patentapplicaties (het indienen van een patent) betekent nog niet dat je ook patent hébt…. dat is pas als je A1 status hebt. Kun je ook nog eens jaren uitstellen, de publicatie, als je wil (netjes alle boetes betalen voor alle termijnoverschrijdingen en in detail in discussie gaan met de examiner, dat hij het toch echt verkeerd ziet). Dat een patent gepubliceeerd is betekent nog niet dat het verleend is!

  Het is een moeras, patenten. Vooral advocaten worden er erg rijk van (€400/uur bv). Maar als je dan uiteindelijk dat chinese groene boekje met gouden opdruk en vol met chinees eindelijk hebt, dan kun je je alsnog afvragen of de chiners niet gewoon lak hebben aan je vinding en het gaan ‘namaken’ (in 2 versies, de nepperd en de (geïnnoveerde) ‘echte’).

  Tenslotte, de US federale overheid claimt dat cannabis nergens goed voor is, ondertussen heeft zeg maar het ministerie van volksgezondheid tientallen toegekende patenten in handen die beschrijven waarom allerlei cannabis variaties, componenten, derivaten en al wat niet meer zo’n goed spul is.

  Beantwoorden
 • DrIglo

  Die ‘Meat the Victims’ prakkers – lekker zo’n naam, daar kunnen normale search engines niet zomaar mee overweg (omdat er al zoveel slachtoffers waren die je kon ontmoeten).

  Een klein stukje dan:

  https://de.gofundme.com/mtvbarcelona2

  En omdat er in Boxtel een paar autos gekanteld waren is er meer poen nodig:

  https://www.paypal.com/pools/c/8ePHeop2Mq?fbclid=IwAR0gBRbUriDEA969Y3LY7w159kKJ1R7szuducJdXyO0Jyq_N3LBdpAwcm2U

  Het lijkt me niet nodig om uit te zoeken wie de mensen zijn die MTV rondlopen, vast oud gedienden. Een jaarverslag van deze club zou handig zijn (vanwege de geldstromen) – maar om veel knaken gaat het niet. Paar tientjes voor bv de asielzoekers uit het lokale AZC en een bus om ze te transporteren.

  Probeer eens een Synagoge op die manier te bezetten, of een Moskee, iedereen dwingen wortels te gaan eten en pas weggaan als je wat mooie schilderijen of tapijten gescoord hebt, of dat halal geslachte lammetje. Zul je zien hoe snel je buiten staat. Uitstekend voorbeeld van hoe ‘oom agent’ de bezittingen van de boer ‘beschermde’ (waakzaam en dienstbaar!) in het geval van deze vega-extremisten. Die boer heeft ook gewoon recht op bescherming! Huisvredebreuk, maar de veganisten waren al binnen 2 dagen weer vrijgelaten.

  Beantwoorden
 • DrIglo

  En dan Wesley Clark, een verhaal apart. 1 uit de oude doos, maar dan zie je hoe zaakjes geregeld worden.

  Lekker Trump blijven bashen (impeachment starten terwijl er geen meerderheid in de senaat is bv, dus kansloos) is de meme al 2 jaar. ‘Onze’ overheidsmedia van de NOS papegaaien braaf de je weet wel outlets na als het om Trump gaat. Daar komt ook de oude doos tevoorschijn, zoals een ‘arts’ die zonder de patiënt gezien te hebben een diagnose gaat stellen. Narcisme natuurlijk, maar sommige prakkers proberen zelf the Donald zijn familie te diagnostiseren.

  Zieke zieke wereld, lekker op de persoon spelen. De SP mocht niet met Hans Brusselmans komen, maar vervolgens wordt Baudet fors op de persoon aangevallen omdat zgn alles wat hij schrijft parlementaire duiding heeft.

  Pardon, hoe ziek was Pim in zijn hoofd in de jaren 90 in Vrij Nederland? Gratis uitgedeeld ook nog eens dat vod. Paar keer verhuizen eer je er vanaf komt, van die pulp. Je was vóór of tégen Pim, simpel als dat.

  Je kunt ‘Trump’ niet persoonlijk aanvallen op de prestaties van zijn kabinet (hij is ook nog eens geen ambtenaar) … Trump is een factie binnen zijn eigen partij. In NL kennen we dat van het CDA congres een paar jaar terug, dat gasten de zaak kapen.

  Wat betreft het namen en shamen: kiezers hebben een zeer slecht geheugen ten aanzien van de PvdA. Ad Melkert is nog niet vergeten, er is een lang lijstje dat daar genoemd kan worden, maar ik hou het even bij Melkert.

  Beantwoorden
 • kaas

  heeee Micky cool dat je jensen ff behandelde… nummer 2 werd door adam curry op noagenda social ge tipt… het 1e kwartier vond ik wel een soort van “dicht bij” gespreks onderwerp… Grt Kaas, tanks voor de show(Y)

  Beantwoorden
 • kaas

  ps cool ding dat jij ook meer naar het internet gebruiken gaat videos op eigen site etc… ik heb je wel eens gehoord over substratum hoe is het daar mee… ik zit op IPFS mogelijk ooit filecoin….. Groet uit Zeeland…

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Hey Kaas! 🙂

   Ja voelt lekker om alles op mijn eigen server te doen en niet meer afhankelijk te zijn van de nukken van externe bedrijven. Nu alleen nog het decentralised internet in de toekomst en fuck die censuur dan staat Indigo Revolution voor eeuwig in de blockchain 🙂

   Substratum volg ik nog zeker, ze zijn nu bij de laatste(n) betaversies aanbeland van Substratum node. Die zijn op de substratum website te downloaden en werken inmiddels goed. Eerdere versies hadden redelijk wat kinderziektes, maar nu hebben ze inmiddels een automatische installatie file die goed werkt op alle mogelijke configuraties, ook inmiddels op de mijne, Windows 7 64-bit. Eerdere versies hadden problemen met de DNS automatisch om te zetten naar localhost, wat nodig is voor het decentrale internet, de laatste beta doet dat wel automatisch zonder dat je dat handmatig moet doen. Ze blijven stappen maken en inmiddels hebben ze de Chinese en Russische firewall al doorbroken met substratum node, filmpjes daarvan staan op hun YouTube channel. Ziet en voelt er dus erg goed uit, in de nabije toekomst komt de eerste publieke versie uit.

   Beantwoorden
 • Edina

  Over dieren gesproken…..wat is hun rol eigenlijk in het gehele plaatje? Samenwerken met mensen is toch het meest logische? We leren immers een hoop van ze, op veel gebieden. Ze onderhouden ook de natuur, beter dan wij mensen dat doen (dat gaat meestal over geld). We lijken ook heel veel op elkaar, alleen kunnen wij denken en daardoor kiezen. Een dier volgt zijn instinct. Maar dat is toch juist ook wat we nu zelf weer doen…terug naar je hart, je instinct. Uit de mind-trix….ja toch?
  Dieren hebben ook vaak een goeie uitwerking op ons, er zijn steeds meer therapien en dergelijken waar dieren bij zijn, zelfs bevallingen met dolfijnen. De keren dat mensen en dieren met elkaar in aanvaring komen zijn eigenlijk alleen maar als een dier ziek (vals) is, of zich door ons bedreigd voelt, of geen voedsel meer heeft. Dit laatste meestal door toedoen van de mensen. Hebben de machthebbers/elite/annunaki hier soms ook “verdeel en heers” gespeeld? Zodat mens en dier steeds verder van elkaar verwijderd zijn geraakt, Terwijl we elkaar eigenlijk zo hard nodig hebben. Hoe vaak zeggen mensen niet dat hun huisdier hun beste vriend is?
  Hoe komen we er dan bij om ze te martelen en doden en zelfs op te eten?….ook mindcontrol misschien? Kan haast niet anders. De overheid laat het ook lekker zijn gang gaan, dat zou al een teken voor ons moeten zijn!! Die schijnverbetering in de vorm van het Beter Leven keurmerk is een lachtertje. Een huilertje eigenlijk meer.

  In de uitzending wordt gezegd dat de varkens nu misschien wel moeten worden afgemaakt, doordat die vreemde mensen met al hun bacterien daar naar binnen zijn gegaan………….hoezo? Hebben die varkens geen immuunsysteem meer dan? Vernaggeld door hun gedwongen ongezonde leefstijl en toegediende troep? Vroeger liepen die beesten gewoon buiten in een wei en lagen ze in de modder….en nu moeten ze worden afgemaakt als er vreemden in hun stal komen?? Alarm alarm !! Daar is iets heel erg mis!!!

  Of hoeft dat helemaal niet, en maakt de media ons dat alleen maar wijs zodat wij een hekel gaan krijgen aan activisten en de boeren lekker door kunnen gaan met hun praktijken. Dan roept die mevrouw vd vakbond: “het boerengezin is kapot !” Oh, en dat is wel erg? Even een dagje activisten over de vloer..(.misschien wilden de activisten dat juist wel meemaken op een dieper niveau (ja, je kan het ook omdraaien natuurlijk)). Dat die dieren jaar in jaar uit aan het lijden zijn is toch veel erger? Maar dat zijn we normaal gaan vinden. Er zijn mensen die denken dat ze beter zijn of meer waarde hebben dan dieren……maar vergeet niet dat de enige reden dat wij die dieren kunnen onderdrukken is omdat wij gebruik maken van smerige wapens !!! Met de blota handjes beginnen we niet zoveel…..ben je dan beter of juist zwakker?
  In het kader van “wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet” ook helemaal niet logisch. Als je bij mensen zou doen wat we met dieren doen dan ga je voor de rechter, maar omdat dieren geen proces kunnen aanspannen, kan het allemaal lekker doorgaan. Maar dieren hebben ook gevoel en emoties. Ze hechten zich ook aan andere levende wezens, ook aan hun kinderen. Zou je bijvoorbeeld een vrouw haar baby afpakken? Waarom doen we dat massaal bij dieren dan?
  Bovendien……..al dat leed….is dat ook niet gewoon voer voor de archonten? Kom je weer bij “verdeel en heers”….

  Oplossing: weer gaan samenwerken met de dieren in plaats van ze te onderdrukken, dat willen wijzelf ook niet!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zo redeneerde Volkert van der Graaf ook

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>