Madonna’s bizarre Satanvisie Songfestival occulte zwarte magie ritueel

Abonneer
Abonneren op
56 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
2 jaren geleden

Super analyse Micky! En dan die tekst tussen de 2 songs in. Ik verstond daar iets van open your pineal ( gland?)
Ik denk dat je aardig goed zit wat met hier allemaal gebeurde. Maar wordt hier fase 3 , soul harvest time, nu ook ingeluid? Gaan we deze shit in ons leven toch meemaken? Een soort tijdsversnelling?
En waarom heeft Nederland gewonnen? Welk ritueel moet ons land volgend jaar doen, en waarom juist nederland? Een kennis van me die bekend is in de muziekwereld gaf al aan dat in dit soort programma’s er flink gemanipuleerd wordt met deze stemmen.

rob
2 jaren geleden

Met die shit bedoel ik, de tijd wanneer “de goden” vanuit de hemel naar beneden komen, en zieltjes gaan oogsten. Persoonlijk heb ik daar geen zin meer in, ben er klaar mee en wil naar huis.

rob
2 jaren geleden

Dag Micky, ik weet wat je bedoeld in diepe essentie. Alleen in minder diepe essentie ben ik nog die sleutel aan het zoeken als je weet wat ik bedoel. Komt wel goed, dank je.

Albertina
2 jaren geleden
Reply to  rob

Nederland heeft gewonnen omdat dit liedje de geboorte van de anti Christ heeft aangekondigd. In de video van Duncan zwemt hij door het water naar boven naar een lichtbol. Die bol zag je ook op het podium naar beneden dalen, was dit de blauwe maan? Een goede uitleg daarvan staat in een artikel op niburu.co van 15 maart jl. waarin ene Bert al zo zeker was van het feit dat het liedje Arcade van Duncan Laurence zou winnen en legt hij ook uit de betekenis van zijn videoclip. Helaas is de massa nog lang niet wakker en ook dit vreselijke… Lees verder »

Ria
2 jaren geleden
Reply to  Albertina

Niet huilen Albertina..vergeet de zombie’s en wordt weer verliefd op de aarde…..

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Albertina

Geloof in jezelf (je interdimensionale zelf) en niet in god Albertina. Kijk en lees eens verder op indigo revolution.

Anna
2 jaren geleden

Waanzinnig goed gezien Micky. Occulter kon het niet. Ik weest tijdens een van de liedjes, ik meen het Engelse, familieleden op het vrijmetselaarssymbool. Ik ergerde mij aan de Hel-achtige achtergronden. Maar het meest walgelijke waren de gelijkzijdige driehoeken in het plafond en die de artiesten in het aankondigingsspotje moesten aanraken. Deze gelijkzijdige driehoeken hebben elk 3 hoeken van 60 graden. Als je de nul weglaat dan heb je 666. De driehoeken ontstaan uit het hexagon van de planeet Saturnus. Als je de lijnen van de zijden nl. doortrekt dan krijg je de davidster (symbool in vlag Is rael). De 6… Lees verder »

loNe
2 jaren geleden

je hebt het belangrijkste gemist mickey Ben erg goed bekend met symboliek en Rituelen , en het gaat hier niet over ooglapjes maar over ‘wat er zodirect met deze wereld gebeurt’. De meisjes met het gasmasker stellen ‘varkens’ voor – dat is, ‘deze wereldbevolking’, versterkt door de gezichten op het grote scherm. Die liggen daarna allemaal dood op de trap, of worden verkracht, iets later. Dan komt water naar beneden , dat is : er komt een andere dimensie [en een kwade; die de echte natuur is van de afgeleide die jij navolgt – dus doe daar snel wat aan… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  loNe

Dag LonNe, dat met die zwarte figuur op de troon heb ik niet gezien, ook na vergroting en langzaam afspelen, heb je een visueel voorbeeld? Ik zag wel een grote boom, tree of life? Verder heb ik de vertaalde tekst tussen de 2 songs, ik denk dat het een belangrijke boodschap is die ontcijfert dient te worden door ons slapende burgertjes? Kan iemand hier een touw aan vastknopen? They are so naive ( wie is they?) They think we are not aware of their crimes ( Wie is “we”? ) We know, but we are just not ready to act… Lees verder »

Monique
2 jaren geleden
Reply to  rob

De tekst is minstens zo vaag als 100.000 andere teksten. Heb je enig idee b.v waar het nummer Brick Yellow Road van Elton John over gaat? Dat weet tot nu toe nog niemand geloof ik. Veel teksten (heb ik begrepen uit het boek van Mark Devlin) krijgen artiesten gechanneld. Oftewel ze krijgen ze binnen in een staat van nou ja, onder invloed van, zeg maar. Vandaar dat geen mens er een touw aan vast kan knopen. Ik denk dat je behoorlijk in het occulte of hekserij moet duiken wil je hier uberhaupt iets van kunnen bakken.. Het irriteert me ook… Lees verder »

UWO
2 jaren geleden
Reply to  rob

Hoi Rob, ik kan die boom niet vinden, kan je me even op weg helpen?

Lisa
1 jaar geleden
Reply to  rob

Corona?

Monique
2 jaren geleden

Ik had gister ook al de tekst wat uitvoeriger bekeken en kwam eigenlijk tot dezelfde conclusie als jij Micky. Inderdaad o.a die ene zin “tell the sun not to shine” Overduidelijk en onmiskenbaar mind control. Zeker in combi met het ritueel wat opgevoerd werd. Bizar en ook wel heel shocking eigenlijk vind ik de realisatie dat miljoenen mensen denken gewoon naar een onschuldige voorstelling of optreden te kijken. Ik kan er met mijn verstand en gevoel niet bij. Ik heb ook geen idee wat dit soort rituelen doen op grote schaal. Veel goeds kan het niet zijn. Wat ik bij… Lees verder »

Jose
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Monique, ik denk hetzelfde als jij! Dat er een kantelpunt aankomt, er worden steeds meer mensen wakker, gelukkig. Ik volg QAnon en Q zegt dat hun symbolisme hun ondergang betekent, dus ben ik me gaan verdiepen in die symbolen en boy, je ziet ze werkelijk overal!! ?

Inanna Nornen
2 jaren geleden
Reply to  Monique

“Tell the sun not shine. ” En dan Madonna met haar zwarte kleding dracht en kruisen moet me nog aan een ander occult symbolisme denken. Aan zwarte hanen die worden geofferd precies op een kruispunt van wegen met zonsopkomst. Dit is een ritueel gelinkt aan Saturnus. De haan staat symbool voor de zon en de kop eraf halen staat symbolisch voor de ondergang van de zon. Het zwarte van de haan staat symbolisch voor de duisternis. Miss ook iemand anders opgevallen?

Elles
2 jaren geleden

Hartelijk dank voor deze zeer heldere analyse.
Heb het songfestival niet gezien. Ben al wat ouder en heb totaal niets met al die effecten, weet nu waarom het mij zo ergert. Valt me wel op dat het jaren geleden veel onschuldiger was. Lenny Kuhr met de Troubadour, zou ze het nu redden tussen al die RimRam?

Carla
2 jaren geleden

Dank u wel voor dit artikel, ik ben dus niet de enige die zich vreemd voelt bij deze massa hypnose sessies. Nu begrijp ik beter waarom ik in het dagelijks leven geen gehoor krijg voor mijn visie en gedachtes. Het komt er meestal op neer dat deze aanhoorders elke dag werken en elke avond voor de tv hangen. Vreselijk zonde want het zijn erg slimme mensen die in feite lopen te slapen. Volle maan maakt sowieso onrustig, ik kan er dagen last van hebben. Het lijkt een soort pulse, dat ritme van de maan, aan en af, net als de… Lees verder »

Ria
2 jaren geleden

Nou..nou ik lees het al..gelukkig niet gekeken..moet ik weer een hele dag de natuur in om te aarden..wel weer een hele mooie scherpe collumn..”duimpje”…..

Dennis
2 jaren geleden

Rond 05:40 zie je het ‘vrijheidsbeeld’ dat aan het afbrokkelen is. Dit bij de fakkel dat voor verlichting zou moeten staan. Daarnaast nog geraamtes van gebouwen zichtbaar. Kort daarna beginnen de vlammen. Nieuwe 9/11 aangekondigd? :p

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Dennis

Precies dat ging gister een seconde ook door mij heen. Laten we inderdaad hopen dat we dat verkeerd hebben..

DrIglo
2 jaren geleden

Nog niet gekeken naar de clip, in de NL media las ik over ‘de slechte zangkwaliteit’ en ‘weggegooid geld’. Maar dan lees je over de grens en lees je over de Palestijnse vlag op de rug van een van de dansers. Op zich opmerkelijk dat Madonna kwam, een paar jaar terug verklaarde ze dat ze Israël iets als een ‘naar’ land vond toen ze er een keer op vakantie ging. Haar kids gingen overigens van kleins af aan op Caballa les nog voor de lagere school iirc. Maar ja ze doet wel meer vreemde dingen, zoals in Spanje of Portugal… Lees verder »

JC
1 jaar geleden
Reply to  DrIglo

Als de Media onder invloed is van de cabal, dan hadden ze wel veel positiever over het optreden geschreven. Beetje tegenstrijdig. Madonna doet dit om mensen wakker te maken, Madonna is duidelijk qanon.

Elles
2 jaren geleden

Vraag: Weet iemand iets over de relatie gemoedstoestand en wifi? Ik heb soms het gevoel dat ik er depri en prikkelbaar door wordt.

Ria
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Jazeker Elles.. als ik te lang achter de pc zit kan ik zeer gespannen en snauwerig worden..dus luister naar je lichaam en geest….

Mari
2 jaren geleden

Gisterenochtend uit nieuwsgierigheid door de uitzending geklikt en hier en daar een minuutje gekeken. Sindsdien van slag. Savonds niet kunnen slapen. Teksten van nummers bleven zich maar herhalen in mijn hoofd. Waar ik normaal door verschillende technieken mijn geest weer rustig en helder kan krijgen, lukte het nu absoluut niet. Tot 3 uur wakker gelegen.
Wat zou er precies energetisch verspreid zijn? Het kost mij alle moeite om het weg te halen.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Mari

Heb hetzelfde met wifi, minder last als ik gewoon een boek lees en wifi beperk.

rob
2 jaren geleden
Reply to  Mari

Dag Mari,

ik heb de hele uitzending bekeken en ben dagen doodop. Dat rot melodietje van future blijft maar in mijn hoofd knallen. Er zou best iets energetisch verspreid kunnen zijn. Had ik maar naar Micky geluisterd en me niet te lang moeten blootstellen aan die frequenties, maar ik het kader van herken en bestudeer uw vijand heb ik het toch gedaan, foei.

ikke
2 jaren geleden

Ja genoeg te zien maar ook gehoord ik doel dan op t laatste nummer die ‘gezongen’ wordt met een gerobotiseerde stem.
Dit kwam een keer ter sprake bij een interview (ik dacht) Freeman Fly, weet niet meer wat de topics waren maar dat dit device om de stem gerobotiseerd te laten klinken wel een agenda heeft.

Monique
2 jaren geleden
Reply to  ikke

@Ikke, dat klopt. Dat staat heel helder beschreven in het boek “Muzikale Waarheid” van Mark Devlin. Te downloaden op via deze site. Is meer dan de moeite waard om te lezen kan ik je zeggen..

ikke
2 jaren geleden
Reply to  Monique

@Monique, ik heb zowel deel 1 als 2 al wel gdwl ben alleen niet zo’n lezer….;-(
Maar het lijkt mij zeer interessant dus ik waag me hier wel een keer aan.

Maurice
2 jaren geleden

Hem.. ik zie het toch net iets anders. Dit gaat om een boodschap daar ben ik het totaal mee eens. En ook de Illuminati heeft hier mee te maken, je ziet voorbeelden van mind control, symbolen en dat de mens voor de gek word gehouden door politiek en media. Vooral bij het nummer future zag je duidelijk een statement dat mensen kuddedieren zijn en alles geloven wat de media naar buiten brengt kwa nepnieuws. Je wordt op deze manier gecreëerd. Waarom zal ze anders zeggen op het laatst “wake Up”

Elles
2 jaren geleden

Ik geloof er ook niets van als er gezegd wordt “Heel Holland kijkt naar het songfestival”. Net als: “85% is voor het Koningshuis”. Het wordt je door de strot geduwd, mond dicht en doorslikken.
Beetje off topic maar als je het boek te pakken kunt krijgen kan ik je het boek van topcrimineel Gerrit Stanneveld: Kairos, allenstaande moordenaar, met kind zoekt vergiffenis. Zie link voor de samenvatting.
https://www.bol.com/nl/p/kairos/9200000008983257/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=th0RlMp6ugMW7Cw8TgVK6Q.1.2.ProductPage

Elles
2 jaren geleden

Gebruik je text-in-speech, voor je columns?

Gerben
2 jaren geleden

Eens met Hans

Zag ook het origineel van madonna’s liedje er onder staan

https://www.dumpert.nl/mediabase/7686517/df43081c/originele_madonna_act_opgedoken.html

A. van der Peijl
2 jaren geleden

Ik weet hier allemaal weinig van maar ben zeer geinteresseerd en ga meerdere info lezen.

Maurice
2 jaren geleden

Leuk om is op te zoeken over David icke. Hij legt precies uit over wie of wat onze wereld werkelijk beheersen.

K.
2 jaren geleden

Hoi,wat ik zag; Ten 1e ; Als je wat zijdelings naar je scherm kijkt,lichten vooral de rode kleuren op,lijkt 3D, Daarin zie je al vanalles, zoals in het begin een donker persoon in rood gewaad en rode HALO boven t hoofd,Zet telkens je beeld even stil en kijk er dan goed naar, op gegeven moment in t begin nog zie je aan beide kanten smalle lange rode ramen,met daar tegenaan een gezicht, links en rechts die laten een gedaante worden die op een priester lijken,die monniken lijken zijdelings gezien wel vleugels van dat rood wezen met de halo boven t… Lees verder »

Freeflip
2 jaren geleden
Reply to  K.

Ik ga maar tuinieren … 😉

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Hahahahaha..

UWO
2 jaren geleden
Reply to  K.

Tjeejsus zeg bel even een huisarts, als je aarsveter omdraait heb je een string van leer die niet schuurt!

lisa
2 jaren geleden

Op 2.15 zie ik alleen het gezicht van een buitenaards wezen boven in. Ik zie er geen kat in.

Elles
2 jaren geleden

Misschien een idee voor het volgende Eurovisie songfestival, zonder muziek en zang.
https://www.dumpert.nl/mediabase/7687613/28d00b3c/eurovisie_songfestival_zonder_muziek.html

Monique
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Waaaaaah! In deze korte flits zie je pas echt hoe erg dat songfestival is hahaha..

Monique
2 jaren geleden

https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/eurovision-2019-finale-and-the-occult-meaning-of-madonnas-controversial-performance/

Hierboven de uitleg van Vigilant Citizen over het ESF. Ook niet geheel oninteressant..

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Inderdaad Monique. Dank je.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Heleen

De moeite waard, zeker voor iemand die zoals ik niet naar het songfestival kijkt, omdat ik van muziek hou.