Madonna’s bizarre Satanvisie Songfestival occulte zwarte magie ritueel

( 54 )
 • rob

  Super analyse Micky! En dan die tekst tussen de 2 songs in. Ik verstond daar iets van open your pineal ( gland?)
  Ik denk dat je aardig goed zit wat met hier allemaal gebeurde. Maar wordt hier fase 3 , soul harvest time, nu ook ingeluid? Gaan we deze shit in ons leven toch meemaken? Een soort tijdsversnelling?
  En waarom heeft Nederland gewonnen? Welk ritueel moet ons land volgend jaar doen, en waarom juist nederland? Een kennis van me die bekend is in de muziekwereld gaf al aan dat in dit soort programma’s er flink gemanipuleerd wordt met deze stemmen.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   “Maar wordt hier fase 3 , soul harvest time, nu ook ingeluid? Gaan we deze shit in ons leven toch meemaken? Een soort tijdsversnelling? “

   Die was al ingeluid tienduizenden jaren geleden hier op Aarde, toen het synthetische universum ‘voet’ aan de grond kreeg, dat was altijd al het plan, heel beknopt uitgelegd dan..
   Op welke shit doel je? Madonna haar shit? Ja die zeker haha.

   Op je andere vragen heb ik geen antwoord, behalve dat ik er vanuit ga dat alle evenementen waar gestemd kan worden fraude gevoelig zijn.

   Beantwoorden
   • rob

    Met die shit bedoel ik, de tijd wanneer “de goden” vanuit de hemel naar beneden komen, en zieltjes gaan oogsten. Persoonlijk heb ik daar geen zin meer in, ben er klaar mee en wil naar huis.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Waarom ga je dan niet naar huis?
     Mijn thuis is mijn interdimensionale zelf, alles wat ik ben binnen dit Universum, dus ik ben al thuis 🙂

     Ik kan over niemand anders oordelen, ik kan alleen zeggen dat ik nog steeds het gevoel heb dat ik die fase waar j op doelt in dit leven van mij ga meemaken. En ik beken je eerlijk dat ik daar enorm veel zin in heb. Let’s get it over with denk ik dan. Plus, je wilt niet weten hoeveel vijrhstaande goedkope grote mooie huizen er na al die oogsten beschikbaar zijn als 60 procent van de wereldbevolking pleite is! Dan kunnen we haast gratis wonen! 😉

     Beantwoorden
     • rob

      Dag Micky, ik weet wat je bedoeld in diepe essentie. Alleen in minder diepe essentie ben ik nog die sleutel aan het zoeken als je weet wat ik bedoel. Komt wel goed, dank je.

      Beantwoorden
  • Albertina

   Nederland heeft gewonnen omdat dit liedje de geboorte van de anti Christ heeft aangekondigd. In de video van Duncan zwemt hij door het water naar boven naar een lichtbol. Die bol zag je ook op het podium naar beneden dalen, was dit de blauwe maan? Een goede uitleg daarvan staat in een artikel op niburu.co van 15 maart jl. waarin ene Bert al zo zeker was van het feit dat het liedje Arcade van Duncan Laurence zou winnen en legt hij ook uit de betekenis van zijn videoclip. Helaas is de massa nog lang niet wakker en ook dit vreselijke illuminati festival programmeert mensen en mind control werkt uitstekend. Geef het volk nog meer brood en spelen en laat je koken als een kikker in het water. Ze hebben het door en de massa wil ook niet wakker worden, zolang hun matrix wereld nog “veilig” is, zullen ze niet ontwaken. Ik heb mijn best gedaan, maar heb de moed opgegeven, je wordt als gekkie neergezet of spirituele zwever, nou die rekening komt straks wel. Een aanrader om naar te luisteren is evolutionary energy arts, fantastische man met een zo rustige stem en hij mensen ook voorbereid op wat gaat komen, fysiek en mentaal goed voorbereid zijn.
   Ben je nog steeds dankbaar Mickey dat ik door jouw artikel geschreven op wanttoknow, waarom ik geen lichtsterker meer ben, uit de new cage ben gestapt en pff dat was een hele lastige.
   Ik hou mijn hart vast, want het eindtijdscript moet worden uitgevoerd en dat ziet er niet zo mooi uit. Ik geloof in God en vertrouw erop dat ook aan deze gevangenis aarde een einde wordt gemaakt. Voel me ook al jaren niet meer thuis op deze planeet, omringd door zoveel zombies. Kan er soms echt om janken!😥
   Groetjes Albertina

   Beantwoorden
   • Ria

    Niet huilen Albertina..vergeet de zombie’s en wordt weer verliefd op de aarde…..

    Beantwoorden
   • Heleen

    Geloof in jezelf (je interdimensionale zelf) en niet in god Albertina. Kijk en lees eens verder op indigo revolution.

    Beantwoorden
 • Anna

  Waanzinnig goed gezien Micky. Occulter kon het niet. Ik weest tijdens een van de liedjes, ik meen het Engelse, familieleden op het vrijmetselaarssymbool. Ik ergerde mij aan de Hel-achtige achtergronden. Maar het meest walgelijke waren de gelijkzijdige driehoeken in het plafond en die de artiesten in het aankondigingsspotje moesten aanraken. Deze gelijkzijdige driehoeken hebben elk 3 hoeken van 60 graden. Als je de nul weglaat dan heb je 666. De driehoeken ontstaan uit het hexagon van de planeet Saturnus. Als je de lijnen van de zijden nl. doortrekt dan krijg je de davidster (symbool in vlag Is rael). De 6 driehoekjes hierin zijn gelijkzijdig. Eigenlijk is de Davidster 2 driehoeken in elkaar. Een met de punt omhoog en een met de punt omlaag. Een driehoek is 180 graden. 2 driehoeken is dus 360 graden. Indien je nu de nul weer weglaat en telt 1+2+3+…+35+36 rolt daar het getal 666 uit. Het hoogste satanische symbool. En daadwerkelijk Is ra el is door de rotsjilds opericht. Overigens is rael is Isis (dochter van Saturnus), Ra (Egyptische naam voor Saturnus ) en El de oude naam voor Saturnus. Saturnus verering dus. En zoals de Joden in ww2 de davidster moesten dragen, dragen wij het Nike-symbool. Wat je ziet is de ring van Saturnus zonder de planeet. Nu ik toch er iets over zeg: Het SS-teken van de nazi’s is eveneens uit het Saturnus-hexagon afkomstig. Gewoon door midden delen. Onderzijde linkerdeel 90 gr naar links draaien en bovenzijde van rechterdeel 90 gr. naar rechts en voilá. Onnodig te zeggen als je de 2 ss-tekens haaks op elkaar legt en de hoeken bijbuigt tot een hoek van 90 gr. dat je dan de Swastika hebt verkregen. Laatste opmerking: zij menen occulte rituelen te moeten opvoeren met bijbehorende magie. Die hufters vergeten dat wij met veel meer zijn en dat wij gedachtenkracht hebben en creatief zijn en dat werkt, zogenaamde witte magie. Door ons nu massaal te focussen op dat wij die troep van hun niet motten zal hun wereld onder toename van entropie instorten, wat uiteindelijk zal leiden tot een betere wereld. De snelheid van bereiken hiervan hangt af van hoe bewust wij zijn. Gelukkig neemt dit met sprongen toe. Let maar eens op de aanstaande verkiezingen.

  Beantwoorden
 • loNe

  je hebt het belangrijkste gemist mickey
  Ben erg goed bekend met symboliek en Rituelen , en het gaat hier niet over ooglapjes maar over ‘wat er zodirect met deze wereld gebeurt’. De meisjes met het gasmasker stellen ‘varkens’ voor – dat is, ‘deze wereldbevolking’, versterkt door de gezichten op het grote scherm. Die liggen daarna allemaal dood op de trap, of worden verkracht, iets later.
  Dan komt water naar beneden , dat is : er komt een andere dimensie [en een kwade; die de echte natuur is van de afgeleide die jij navolgt – dus doe daar snel wat aan svp].
  Wanneer de brand het ergst is , gaat er een zwarte figuur op zijn troon zitten, rond 6.oo , goed naar het midden bovenaan blijven kijken. Dat is spooky gemaakt, omdat ze mirrortechniek gebruiken (deed michelangelo en davinci ook).
  Het ‘wake up’ op het eind slaat op het begrijpen wát er gaat gebeuren

  groet ,

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Zo zou je het ook wellicht ook kunnen zien. Ik resoneer persoonlijk niet met hetgeen jij eruit gehaald heb, maar ieder zijn mening/visie! 🙂

   Beantwoorden
  • rob

   Dag LonNe, dat met die zwarte figuur op de troon heb ik niet gezien, ook na vergroting en langzaam afspelen, heb je een visueel voorbeeld? Ik zag wel een grote boom, tree of life?

   Verder heb ik de vertaalde tekst tussen de 2 songs, ik denk dat het een belangrijke boodschap is die ontcijfert dient te worden door ons slapende burgertjes? Kan iemand hier een touw aan vastknopen?

   They are so naive ( wie is they?)
   They think we are not aware of their crimes ( Wie is “we”? )
   We know, but we are just not ready to act ( goed nieuws dat ze nog niet kunnen handelen? )
   The storm isn’t in the air,
   it is inside of us. ( wordt er intern in ons gerommeld?)
   I want to tell you about love and loneliness,
   but it is getting late now( waarom hebben ze haast en waarmee? )
   Can’t you hear outside of your supreme hoodie? ( hoodie is dat je hoofd of pijnappelklier?)
   The wind that’s beginning to howl? ( staat er iets te gebeuren? stilte voor de storm?)

   Beantwoorden
   • Monique

    De tekst is minstens zo vaag als 100.000 andere teksten. Heb je enig idee b.v waar het nummer Brick Yellow Road van Elton John over gaat? Dat weet tot nu toe nog niemand geloof ik. Veel teksten (heb ik begrepen uit het boek van Mark Devlin) krijgen artiesten gechanneld. Oftewel ze krijgen ze binnen in een staat van nou ja, onder invloed van, zeg maar. Vandaar dat geen mens er een touw aan vast kan knopen. Ik denk dat je behoorlijk in het occulte of hekserij moet duiken wil je hier uberhaupt iets van kunnen bakken.. Het irriteert me ook trouwens dat ik hun oerstomme teksten een beetje moet gaan zitten ontcijferen. Maar dat zegt vooral iets over mij 😉

    Beantwoorden
   • UWO

    Hoi Rob, ik kan die boom niet vinden, kan je me even op weg helpen?

    Beantwoorden
 • Monique

  Ik had gister ook al de tekst wat uitvoeriger bekeken en kwam eigenlijk tot dezelfde conclusie als jij Micky. Inderdaad o.a die ene zin “tell the sun not to shine” Overduidelijk en onmiskenbaar mind control. Zeker in combi met het ritueel wat opgevoerd werd. Bizar en ook wel heel shocking eigenlijk vind ik de realisatie dat miljoenen mensen denken gewoon naar een onschuldige voorstelling of optreden te kijken. Ik kan er met mijn verstand en gevoel niet bij.
  Ik heb ook geen idee wat dit soort rituelen doen op grote schaal. Veel goeds kan het niet zijn. Wat ik bij mezelf wel merk, ook al heb ik dat hele songfestival bewust gemist is dat ik mij moeilijk kan focussen en mijn gedachten warrig zijn en chaotisch. Daar heb ik sowieso al last van dus lastig te ontwarren wat van mij is en wat van buiten komt. Maar het lijkt erger dan anders. En om door te gaan op wat Rob eerder zei over wanneer de shit nu echt the fan hits zeg maar, ik heb heel erg het gevoel dat er een verschuiving aan het plaatsvinden is. Mensen zijn in grote getale aan het ontwaken en het dualisme is meer dan ooit te voelen als je het mij vraagt. En het kan aan mij liggen..maar heb ook het idee dat ze de mind control flink aan het opvoeren zijn daardoor. Ben ik de enige die dit zo voelt? Ik ben wel benieuwd hoe anderen dit ervaren eigenlijk. Uitstekend artikel weer Micky. Dank daarvoor!

  Beantwoorden
  • Jose

   Monique, ik denk hetzelfde als jij! Dat er een kantelpunt aankomt, er worden steeds meer mensen wakker, gelukkig. Ik volg QAnon en Q zegt dat hun symbolisme hun ondergang betekent, dus ben ik me gaan verdiepen in die symbolen en boy, je ziet ze werkelijk overal!! 😱

   Beantwoorden
  • Inanna Nornen

   “Tell the sun not shine. ” En dan Madonna met haar zwarte kleding dracht en kruisen moet me nog aan een ander occult symbolisme denken. Aan zwarte hanen die worden geofferd precies op een kruispunt van wegen met zonsopkomst. Dit is een ritueel gelinkt aan Saturnus. De haan staat symbool voor de zon en de kop eraf halen staat symbolisch voor de ondergang van de zon. Het zwarte van de haan staat symbolisch voor de duisternis. Miss ook iemand anders opgevallen?

   Beantwoorden
 • Elles

  Hartelijk dank voor deze zeer heldere analyse.
  Heb het songfestival niet gezien. Ben al wat ouder en heb totaal niets met al die effecten, weet nu waarom het mij zo ergert. Valt me wel op dat het jaren geleden veel onschuldiger was. Lenny Kuhr met de Troubadour, zou ze het nu redden tussen al die RimRam?

  Beantwoorden
 • Carla

  Dank u wel voor dit artikel, ik ben dus niet de enige die zich vreemd voelt bij deze massa hypnose sessies.
  Nu begrijp ik beter waarom ik in het dagelijks leven geen gehoor krijg voor mijn visie en gedachtes.
  Het komt er meestal op neer dat deze aanhoorders elke dag werken en elke avond voor de tv hangen.
  Vreselijk zonde want het zijn erg slimme mensen die in feite lopen te slapen.

  Volle maan maakt sowieso onrustig, ik kan er dagen last van hebben. Het lijkt een soort pulse, dat ritme van de maan, aan en af, net als de getijden van de zee. Heel dualistisch. Is het songfestival vaker met volle maan?
  En op welke dag zullen ze het hier in Nederland gaan houden? Dat vraag ik me af

  Beantwoorden
 • Ria

  Nou..nou ik lees het al..gelukkig niet gekeken..moet ik weer een hele dag de natuur in om te aarden..wel weer een hele mooie scherpe collumn..”duimpje”…..

  Beantwoorden
 • Dennis

  Rond 05:40 zie je het ‘vrijheidsbeeld’ dat aan het afbrokkelen is. Dit bij de fakkel dat voor verlichting zou moeten staan. Daarnaast nog geraamtes van gebouwen zichtbaar. Kort daarna beginnen de vlammen. Nieuwe 9/11 aangekondigd? :p

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dat zou heel goed kunnen wat je door opmerkt. Heb ik ook aan zitten denken bij het zien van die beelden. Helemaal omdat ik weet dat hetgeen ik laag 1 noem (zeg maar de Cabal/Deep State zoals dat in de alt media genoemd wordt) als katten in het nauw rare sprongen kunnen maken, en compleet van het padje zijn en 0,0 empathisch vermogen hebben en letterlijk schijt hebben aan het volk… Laten we hopen dat het niet zo is…

   Beantwoorden
  • Monique

   Precies dat ging gister een seconde ook door mij heen. Laten we inderdaad hopen dat we dat verkeerd hebben..

   Beantwoorden
 • DrIglo

  Nog niet gekeken naar de clip, in de NL media las ik over ‘de slechte zangkwaliteit’ en ‘weggegooid geld’. Maar dan lees je over de grens en lees je over de Palestijnse vlag op de rug van een van de dansers.

  Op zich opmerkelijk dat Madonna kwam, een paar jaar terug verklaarde ze dat ze Israël iets als een ‘naar’ land vond toen ze er een keer op vakantie ging. Haar kids gingen overigens van kleins af aan op Caballa les nog voor de lagere school iirc.

  Maar ja ze doet wel meer vreemde dingen, zoals in Spanje of Portugal gaan wonen voor de voetbalcarrière van haar zoontje, en toen kwam ze er achter dat daar geen reet te beleven is. Maar de lokale bewoners vinden het leuk om gitaar te spelen, dus komt er na 4 jaar weer eens een plaat aan. Het nummer wat nu op de radio gedraaid wordt is ook erg slecht.

  Madonna kan beter met pensioen gaan, en een leuke toyboy opduiken ergens bv

  Zo, genoeg Madonna bashing gedaan!

  Beantwoorden
 • Elles

  Vraag: Weet iemand iets over de relatie gemoedstoestand en wifi? Ik heb soms het gevoel dat ik er depri en prikkelbaar door wordt.

  Beantwoorden
  • Ria

   Jazeker Elles.. als ik te lang achter de pc zit kan ik zeer gespannen en snauwerig worden..dus luister naar je lichaam en geest….

   Beantwoorden
 • Mari

  Gisterenochtend uit nieuwsgierigheid door de uitzending geklikt en hier en daar een minuutje gekeken. Sindsdien van slag. Savonds niet kunnen slapen. Teksten van nummers bleven zich maar herhalen in mijn hoofd. Waar ik normaal door verschillende technieken mijn geest weer rustig en helder kan krijgen, lukte het nu absoluut niet. Tot 3 uur wakker gelegen.
  Wat zou er precies energetisch verspreid zijn? Het kost mij alle moeite om het weg te halen.

  Beantwoorden
  • Elles

   Heb hetzelfde met wifi, minder last als ik gewoon een boek lees en wifi beperk.

   Beantwoorden
  • rob

   Dag Mari,

   ik heb de hele uitzending bekeken en ben dagen doodop. Dat rot melodietje van future blijft maar in mijn hoofd knallen. Er zou best iets energetisch verspreid kunnen zijn. Had ik maar naar Micky geluisterd en me niet te lang moeten blootstellen aan die frequenties, maar ik het kader van herken en bestudeer uw vijand heb ik het toch gedaan, foei.

   Beantwoorden
 • ikke

  Ja genoeg te zien maar ook gehoord ik doel dan op t laatste nummer die ‘gezongen’ wordt met een gerobotiseerde stem.
  Dit kwam een keer ter sprake bij een interview (ik dacht) Freeman Fly, weet niet meer wat de topics waren maar dat dit device om de stem gerobotiseerd te laten klinken wel een agenda heeft.

  Beantwoorden
  • Monique

   @Ikke, dat klopt. Dat staat heel helder beschreven in het boek “Muzikale Waarheid” van Mark Devlin. Te downloaden op via deze site. Is meer dan de moeite waard om te lezen kan ik je zeggen..

   Beantwoorden
   • ikke

    @Monique, ik heb zowel deel 1 als 2 al wel gdwl ben alleen niet zo’n lezer….;-(
    Maar het lijkt mij zeer interessant dus ik waag me hier wel een keer aan.

    Beantwoorden
 • Maurice

  Hem.. ik zie het toch net iets anders. Dit gaat om een boodschap daar ben ik het totaal mee eens. En ook de Illuminati heeft hier mee te maken, je ziet voorbeelden van mind control, symbolen en dat de mens voor de gek word gehouden door politiek en media. Vooral bij het nummer future zag je duidelijk een statement dat mensen kuddedieren zijn en alles geloven wat de media naar buiten brengt kwa nepnieuws. Je wordt op deze manier gecreëerd. Waarom zal ze anders zeggen op het laatst “wake Up”

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Ik was het trouwens ook helemaal eens met Hans Teeuwen’s visie op het songfestival 🙂
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7684837/64b608be/hans_kan_er_niet_meer_tegen.html

  Beantwoorden
 • A. van der Peijl

  Ik weet hier allemaal weinig van maar ben zeer geinteresseerd en ga meerdere info lezen.

  Beantwoorden
 • Maurice

  Leuk om is op te zoeken over David icke. Hij legt precies uit over wie of wat onze wereld werkelijk beheersen.

  Beantwoorden
 • K.

  Hoi,wat ik zag; Ten 1e ; Als je wat zijdelings naar je scherm kijkt,lichten vooral de rode kleuren op,lijkt 3D, Daarin zie je al vanalles, zoals in het begin een donker persoon in rood gewaad en rode HALO boven t hoofd,Zet telkens je beeld even stil en kijk er dan goed naar, op gegeven moment in t begin nog zie je aan beide kanten smalle lange rode ramen,met daar tegenaan een gezicht, links en rechts die laten een gedaante worden die op een priester lijken,die monniken lijken zijdelings gezien wel vleugels van dat rood wezen met de halo boven t hoofd,Onderaan de trap zag ik steeds troebel beeld met 2 uitsteeksels omhoog,STOP bij00;33 dan zie je een piramide met in t midden dat rood wezen met HALO met 2 groto hoorns naar boven en de monniken lijken op dat moment wel soort manchetten of zoiets op de schouders zoals erdogan op zn uniform had, en op dat moment zie je ook de gezichten bij die lange raampjes gedaantens zijn geworden van een priester of bischop,Het symbool op haar jurk lijkt een slang,STOP bij 01;25 daar lijkt dat troebel beeld onderaan een gezicht te zijn die dik is met een grote bril en dubbele onderkin en zingt met dr mee, STOP bij 02;15,dan zie je een soort rode kattengezicht met kattenogen met oranje vleugels,de trap is het lijf en de palen links en rechts lijken op knieen en voeten,zoals de monniken staan in rijen lijkt het een vagina waarin de penis inschuift(dubbele rijen naast elkaar) STOP bij 04;03 daar zijn palen omhoog gebracht en ze zingt paar x over een “child”en “”i take you there”enz Alsof er een kind uit de baarmoeder op de wereld komt en daarna lijkt haar stem niet meer zo te trillen en klinkt beetje anders en ze word dominant tegen dr dansers,STOP bij 05;40 daar lijkt t alsof ze zingt”kill abortion”of iets wat er op lijkt,STOP bij 06;20 daar rollen gezichten over die trap heen in beeld en bij 06;24 lijkt een oude man met witte baard en haar (god mischien) gevangen achter tralies en er lijkt een kruis op zn kop te zien,STOP 06;17 dan zie je zwarte gezichten links en rechts naast beeldscherm en midden in beeldscherm een vreemd gezicht,STOP bij 07;28 daar lijken zilverende wezens boven in de lucht te vliegen en bij 07;29 zie ik daarin een gezicht rechts boven het podium,STOP bij 07;39 daar lijken wit-zwarte of wit-bruine stokjes of wat t ook wezen mag door de lucht te vliegenof geschoten te worden,STOP bij 07;46 daar lijken die palen totempalen te zijn geworden met tekens en gezichten erop,STOP bij 07;55 madonna maakt schietgebaren met dr hand,STOP bij 0803daar zie je een gezicht naar het zingend duo kijken vanuit de lucht, STOP bij 08;23 daar gaan sommige stelletjes wel mee naar boven en sommige gaan er aan de zijkant eraf terwijl ze zingt dat niet iedereen mee kan gaan,STOP 08;42 daar zie je boven het zingduo een zwart wezen met armen omhoog en hoofd in de vorm van een hart,daarna laten ze zich als laatste vallen en krijg je dat beroemde driehoek, En als je WAKE UP omdraaid en de E en U ook krijg je peukam, als je dat intoetst op google krijg je vanalles over je voicerecorder van je telefoon

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wordt de w een m als je ‘m omdraait? Waarom wordt p dan geen b? Of past ‘t dan niet meer in je verhaal? 😉

   Beantwoorden
  • Freeflip

   Ik ga maar tuinieren … 😉

   Beantwoorden
  • UWO

   Tjeejsus zeg bel even een huisarts, als je aarsveter omdraait heb je een string van leer die niet schuurt!

   Beantwoorden
 • lisa

  Op 2.15 zie ik alleen het gezicht van een buitenaards wezen boven in. Ik zie er geen kat in.

  Beantwoorden
 • Elles

  Misschien een idee voor het volgende Eurovisie songfestival, zonder muziek en zang.
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7687613/28d00b3c/eurovisie_songfestival_zonder_muziek.html

  Beantwoorden
  • Monique

   Waaaaaah! In deze korte flits zie je pas echt hoe erg dat songfestival is hahaha..

   Beantwoorden
 • Monique

  https://vigilantcitizen.com/moviesandtv/eurovision-2019-finale-and-the-occult-meaning-of-madonnas-controversial-performance/

  Hierboven de uitleg van Vigilant Citizen over het ESF. Ook niet geheel oninteressant..

  Beantwoorden
  • Heleen

   Inderdaad Monique. Dank je.

   Beantwoorden
   • Elles

    De moeite waard, zeker voor iemand die zoals ik niet naar het songfestival kijkt, omdat ik van muziek hou.

    Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>