De ComplotConcurrent – Uitzending 49 “Vuistdiep in de Bilderberg” (1-6-2019)

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
2 jaren geleden

Zaterdagavond, een pilsje en de ComplotConcurrent. Ik zie jullie over 2 uur en 2 minuten 🙂

New World Disorder
2 jaren geleden

De EU: Stemmen op Shell zodat poppetjes van Shell met andere poppetjes kunnen schuiven zodat Shell & Rockefeller & Co. met de centrale fascistische macht kunnen profiteren. Geniaal! Ik ben aangenaam verast met de ‘positieve’ uitslag van de Britten. Laat die hard Brexit maar komen… moge de domino’s vallen: https://www.youtube.com/watch?v=yrwTDfdck7I Bilderberg. Dat doet me vandaag de dag denken aan de coole kinderen op de basisschool, die vroeger de teams mochten kiezen bij een partijtje voetbal in de pauze. Gmail heb ik ook een leuke anekdote over. Heb ooit met een online marketingprogramma gewerkt die niet lang daarna verbannen werd. Hiermee… Lees verder »

New World Disorder
2 jaren geleden

Nog bedankt voor de tip over Dissenter. Ik gebruik twee browsers, voorheen Chrome en Brave. Nu Dissenter en Brave 🙂

Rob
2 jaren geleden

Het is zondag 2-6-2019. Buiten vallen de mussen van het dak van de enorme hitte. Dan kun je maar 1 zinnig en verstandig ding doen. In een koele kelder zitten en 2 uur lang naar de complotconcurrent kijken en luisteren. Top-uitzending, bedankt!

Freeflip
2 jaren geleden

Heb de Google-test gedaan want ik heb g-mail, uitslag: ik heb geen aankopen, klopt want ik koop alles in een winkel waar mensen staan met wie je kunt praten 😉
Had ook groot deel van Bilderberg filmpje gezien, leukste stukje vond ik dat er iemand in een rolstoel werd uitgeladen waarna ze het hele spul omhoog moesten tillen want er was geen rolstoel-hellinkje. Stelletje a-socialen hahaha.