De ComplotConcurrent – Uitzending 49 “Vuistdiep in de Bilderberg” (1-6-2019)

( 7 )
 • New World Disorder

  Zaterdagavond, een pilsje en de ComplotConcurrent. Ik zie jullie over 2 uur en 2 minuten 🙂

  Beantwoorden
  • New World Disorder

   De EU: Stemmen op Shell zodat poppetjes van Shell met andere poppetjes kunnen schuiven zodat Shell & Rockefeller & Co. met de centrale fascistische macht kunnen profiteren. Geniaal!

   Ik ben aangenaam verast met de ‘positieve’ uitslag van de Britten. Laat die hard Brexit maar komen… moge de domino’s vallen: https://www.youtube.com/watch?v=yrwTDfdck7I

   Bilderberg. Dat doet me vandaag de dag denken aan de coole kinderen op de basisschool, die vroeger de teams mochten kiezen bij een partijtje voetbal in de pauze.

   Gmail heb ik ook een leuke anekdote over. Heb ooit met een online marketingprogramma gewerkt die niet lang daarna verbannen werd. Hiermee kon je (potentiële) klanten ‘targetten’ met gecombineerde data verzameld door Google. Geanonimiseerde data zou je denken, mooi niet!
   Je volledige naam inclusief foto(‘s) ligt op straat. Al je interesses, gespreksonderwerpen in mails, veelbezochte sites, personen met wie je klant veel contact heeft en ALLES wat je kan meten, meet Rijksgoogleheid.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Mooi praktijkvoorbeeld deel je daar over de praktijken (van in dit geval) Google, het zoveelste bewijs dat ze inderdaad werkelijkwaar alles over mensen weten en die gegevens verkopen aan derden. Maar gmail is gelukkig nog steeds gratis!! 😉

    Beantwoorden
    • New World Disorder

     Nog bedankt voor de tip over Dissenter. Ik gebruik twee browsers, voorheen Chrome en Brave. Nu Dissenter en Brave 🙂

     Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Vergeet je joggingbroek en de paprikachips niet! 😉

   Beantwoorden
 • Rob

  Het is zondag 2-6-2019. Buiten vallen de mussen van het dak van de enorme hitte. Dan kun je maar 1 zinnig en verstandig ding doen. In een koele kelder zitten en 2 uur lang naar de complotconcurrent kijken en luisteren. Top-uitzending, bedankt!

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Heb de Google-test gedaan want ik heb g-mail, uitslag: ik heb geen aankopen, klopt want ik koop alles in een winkel waar mensen staan met wie je kunt praten 😉
  Had ook groot deel van Bilderberg filmpje gezien, leukste stukje vond ik dat er iemand in een rolstoel werd uitgeladen waarna ze het hele spul omhoog moesten tillen want er was geen rolstoel-hellinkje. Stelletje a-socialen hahaha.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>