De ComplotConcurrent – Uitzending 57 “Epstein & de Reptilian Agenda” (15-8-2019)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Heb me bescheurd !! Epsie was min of meer al een beetje duidelijk,maar toch heb je het wel iets duidelijker gemaakt,en ook de alto media i want to know had ik vroeger een hoge pet van op ik zeg vroeger wtb vacinatie shit zonde hoor! wat betreft lachgas is natuurlijk weer een klem waar het volk in mee gaat hoe de fuck geloofd dat dit een bedreiging is voor verkeersveiligheid { volgens mij hebben ze zelf allemaal een permanent ballonnetje op } inderdaad er komt steeds meer boven over onze medeburgerssssssssssssssssssss

madadoec
2 jaren geleden

Hallo Micky

Had jij een boodschap voor joost in de uitzending bij 1h33min.
Goede uitzending zoals gewoonlijk.

madadoec
2 jaren geleden

Ik mis joost , komt hij nog een keer langs bij jouw shows, want samen zijn jullie een goed duo.
Bij nnl vullen jullie mekaar altijd goed aan

madadoec
2 jaren geleden

Ik hou van zulke spelletjes, het houd mij scherp.
Ik ben bijna 2uur geconcentreerd naar jouw uitzending aan het kijken maar daarna ben ik ook dan bekaf.
Je heb gelijk over sommige alternatieve zites die met open ogen erin lopen
Het is mij ook al opgevallen.

ikke
2 jaren geleden

Ik vond het geniaal de analyse over Eppiestein daar kunnen de wat bekendere altmedia sites nog een puntje aan zuigen zoals jij WEL je onderzoek verricht.
Heb bewust gewacht dat jij over dit item zou schrijven.
De reptilian agenda uitspelen is voor de volgers van IR al bekend maar voor de niet “wakkere” een soort predictve programming en gaan op de knieenen voor deze “goden”…..pffff
Was een top uitzending….

Ikke
2 jaren geleden

Ah ok zal niet spoilen.
Ben benieuwd wat jij er van vindt…

Ikke
2 jaren geleden

Haha ja ik vond m ook 10x niks.
Ik heb nog wel de moed gehad om t af te kijken maar wel zonder de popcorn…?

Bas
2 jaren geleden

Eppie zat in een supergevaarlijke cel, en de kok was nergens te bekennen dit keer. Gevaarlijke cel, de NL media meldde dat de cipiers dubbele diensten draaiden, maar in werkelijkheid lagen de heren te slapen. Hij was verlost van zijn celmaat die hem eventueel in de gaten te houden, dus dat1 was wel fijn. Geen getuigen die uit 1e hand kunnen gaan praten. Hoop mensen gehoord deze week, beroepscriminelen maar ook onder hen voormalig bewobers van de correctionele faciliteit in Manhatten. Ook een hoop volk gehoord die bekend zijn met de bouwstijlen van gevangenissen. De prakker die Pim hielp had… Lees verder »

Bas
2 jaren geleden
Reply to  Bas

Flink wat taal- en grammaticafouten in voorgaand, maar dat was ook na een avondje dampen en gieten en de CC op een van de schermen. Over die gevaarlijke cel: er was dit keer geen persoonlijke kok voor Eppie zoals bij zijn vorige ‘verblijf’ in een cel. Misschien mistte Eppie wel heel erg zijn courvoisier, coke of gewoon zijn MOSAD kameraden. Behoorlijk kut is dat, als je een luxeleventje gewend bent en opeens komt er niemand meer coke brengen, ook niet om je om te kopen. Niet echt een gevaarlijke cel. Geen cameras zoals bij prakkert Volkert van der Graaf, ook… Lees verder »

2 jaren geleden

We zouden het jit-taem kunnen voorstellen te onderzoeken of die reptilians met gegrilde processierupshamburgers uit hun grot te lokken zijn , als ze dat lukt drie vliegen in een klap: jit kan eindelijk een succes boeken, lizard-conspiricie de wereld uit en voor de rupsen een natuurlijke vijand gevonden.
Goeie uitzending weer.

Silvia
2 jaren geleden

hallo Micky, je maakt goede uitzendingen. Maar ik vraag me af hoe je nu stukjes van NPO download, aangezien dit nu niet meer kan door drm. Hoe doe je dit?

Bas
2 jaren geleden

Het meest vreemde vind ik nog de regeltjes als je van debatgemist een aflevering snatcht, zou copyright op zitten terwijl onze zgn volksvertegenwoordigers aan het praten zijn over hoe ze jouw beurs leegtrekken terwijl jij hun salaris betaalt.

Kudos trouwens voor de uitvoering op showtechnisch vlak, het spelen van de clips etc, was even wennen in het begin voor je, maar dat ging je snel goed af @Micky.

Bas
2 jaren geleden

Wel jammer dat het de laatste week van Dionne is bij de NOS… Rob Trip is wel weer terug, maar we zien liever Dionne Stax ¦-)

Bas
2 jaren geleden

Ik ‘keek’ met een eenmalige investering van iets als €14,- jarenlang NPO en de regionale zender via DVB-T (digitenne). Zo’n kastje kon de uitzendingen ook opnemen, maar begin van dit jaar is mijn regio overgezet van DVB-T naar DVB-T2, en in NL heeft dat HEVC ofwel H.265 codering ipv x264, en dat kon de chip niet aan. DAB+ doet het nog wel, dus da’s mooi. Ondertussen is er een nieuwe generatie DVB-T2 kastjes op ALI te vinden, bv artikel item/32974676078.html ‘DVB T2 TV Tuner DVB-T2 Ontvanger Full-HD 1080P Digitale Smart TV Box Ondersteuning AC3 MPEG4 H.265 HEVC met wifi voor… Lees verder »