De ComplotConcurrent – Uitzending 57 “Epstein & de Reptilian Agenda” (15-8-2019)

( 22 )
 • Paulien

  Heb me bescheurd !! Epsie was min of meer al een beetje duidelijk,maar toch heb je het wel iets duidelijker gemaakt,en ook de alto media i want to know had ik vroeger een hoge pet van op ik zeg vroeger wtb vacinatie shit zonde hoor! wat betreft lachgas is natuurlijk weer een klem waar het volk in mee gaat hoe de fuck geloofd dat dit een bedreiging is voor verkeersveiligheid { volgens mij hebben ze zelf allemaal een permanent ballonnetje op } inderdaad er komt steeds meer boven over onze medeburgerssssssssssssssssssss

  Beantwoorden
 • madadoec

  Hallo Micky

  Had jij een boodschap voor joost in de uitzending bij 1h33min.
  Goede uitzending zoals gewoonlijk.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Die snap ik even niet? Je kan over Joost van alles zeggen of beweren, maar niet dat ie een reptilian is volgens mij? Daar lijkt hij in de verste verte niet op. Hij eet ook geen insecten dat ik weet, plus hij heeft een airco voor als het te warm is in huis… Over dat reptilian onderwerp gaat het de hele 1h33e minuut namelijk over… dus eh nee en het is ook niet mijn gewoonte om verborgen boodschappen voor Joost achter te laten in mijn shows, helemaal geen lizard boodschappen.. 😉

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    In zijn algemeenheid laat ik trouwens wel een hele boel verborgen boodschappen achter in mijn shows. Niet specifiek gericht op personen, maar in het algemeen. Verborgen clues en zo. Net als QAnon. Maar dan beter. En bovendien ook niet op dat racistische 8Chan, maar gewoon in mijn eigen show op mijn eigen website. Helaas heb ik mijn verborgen boodschappen (vermoed ik) ietwat te verborgen en tevens (vermoed ik) ook ietwat lastig om te vinden gemaakt, want er zijn er nog maar weinig die ze gevonden hebben tot nu toe. Fascinerend is het wel, zo met je publiek spelen door middel van geheime verborgen boodschappen.. 😉

    Beantwoorden
   • madadoec

    Ik mis joost , komt hij nog een keer langs bij jouw shows, want samen zijn jullie een goed duo.
    Bij nnl vullen jullie mekaar altijd goed aan

    Beantwoorden
 • madadoec

  Ik hou van zulke spelletjes, het houd mij scherp.
  Ik ben bijna 2uur geconcentreerd naar jouw uitzending aan het kijken maar daarna ben ik ook dan bekaf.
  Je heb gelijk over sommige alternatieve zites die met open ogen erin lopen
  Het is mij ook al opgevallen.

  Beantwoorden
 • ikke

  Ik vond het geniaal de analyse over Eppiestein daar kunnen de wat bekendere altmedia sites nog een puntje aan zuigen zoals jij WEL je onderzoek verricht.
  Heb bewust gewacht dat jij over dit item zou schrijven.
  De reptilian agenda uitspelen is voor de volgers van IR al bekend maar voor de niet “wakkere” een soort predictve programming en gaan op de knieenen voor deze “goden”…..pffff
  Was een top uitzending….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ja inderdaad, daarom ga ik vanavond de nieuwste Godzilla film kijken, zojuist gedownload, even kijken hoe Hollywood meewerkt aan de reptilian agenda! 😉

   Beantwoorden
   • Ikke

    Ah ok zal niet spoilen.
    Ben benieuwd wat jij er van vindt…

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Je mag de laatste 45 minuten spoilen, ik heb ‘m uiteindelijk uitgezet met nog 3 kwartier te gaan… wat een crap film, weer 1 uur en een kwartier van mijn leven verspild aan…. tja…. waaraan eigenlijk haha, zelden zo’n slecht script met dito acteurs gezien met daarnaast debiele CGI monsters. Wel leuk dat ze de ancient ondergrondse waterwegen erin verwerkt hebben als soft disclosure. Maar toen ze nadat ze eerst Godzilla vermoord hadden hem daarna even later door middel van nukes weer tot leven gingen wekken ben ik afgehaakt, ik trok het niet meer 🙂

     Beantwoorden
     • Ikke

      Haha ja ik vond m ook 10x niks.
      Ik heb nog wel de moed gehad om t af te kijken maar wel zonder de popcorn…😂

      Beantwoorden
 • Bas

  Eppie zat in een supergevaarlijke cel, en de kok was nergens te bekennen dit keer.

  Gevaarlijke cel, de NL media meldde dat de cipiers dubbele diensten draaiden, maar in werkelijkheid lagen de heren te slapen. Hij was verlost van zijn celmaat die hem eventueel in de gaten te houden, dus dat1 was wel fijn. Geen getuigen die uit 1e hand kunnen gaan praten.

  Hoop mensen gehoord deze week, beroepscriminelen maar ook onder hen voormalig bewobers van de correctionele faciliteit in Manhatten. Ook een hoop volk gehoord die bekend zijn met de bouwstijlen van gevangenissen.

  De prakker die Pim hielp had een dekbed wat transparant was voor de cameras, Er is discussie over of Eppie wel of niet op suicide watch was of niet, maar zolang er een muur is zou Eppie die muur geheel vrijwillig kunnen inkoppen. De cipiers zijn ovrgeplaatst naar minder gevaarlijke gevangene, die zijn er genoeg!

  Beantwoorden
  • Bas

   Flink wat taal- en grammaticafouten in voorgaand, maar dat was ook na een avondje dampen en gieten en de CC op een van de schermen. Over die gevaarlijke cel: er was dit keer geen persoonlijke kok voor Eppie zoals bij zijn vorige ‘verblijf’ in een cel. Misschien mistte Eppie wel heel erg zijn courvoisier, coke of gewoon zijn MOSAD kameraden. Behoorlijk kut is dat, als je een luxeleventje gewend bent en opeens komt er niemand meer coke brengen, ook niet om je om te kopen.

   Niet echt een gevaarlijke cel. Geen cameras zoals bij prakkert Volkert van der Graaf, ook geen voor de cameras doorzichtige dekentjes, zodat de cipiers je niet onder de dekens in de gaten kunnen houden. Wel een papieren jurkje, maar nog steeds geen coke. En cipiers die liggen te slapen. Zoiets als in dat ‘ziekenhuis’ in Roemenië oid dit weekend, waar er eentje flink doordraaide met behulp van een infuusstandaard. Kun je beter zoals Eppie veilig met 1 op een cel zitten ipv met 12 anderen.

   Beantwoorden
 • Sjaak

  We zouden het jit-taem kunnen voorstellen te onderzoeken of die reptilians met gegrilde processierupshamburgers uit hun grot te lokken zijn , als ze dat lukt drie vliegen in een klap: jit kan eindelijk een succes boeken, lizard-conspiricie de wereld uit en voor de rupsen een natuurlijke vijand gevonden.
  Goeie uitzending weer.

  Beantwoorden
 • Silvia

  hallo Micky, je maakt goede uitzendingen. Maar ik vraag me af hoe je nu stukjes van NPO download, aangezien dit nu niet meer kan door drm. Hoe doe je dit?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Thanks Silvia.

   Ik gebruik meestal het programma streaming video recorder om het op te nemen, daarna editten met Windows movie maker. Het is meer werk dan in de tijd dat je de uitzendingen nog kon downloaden, maar deze ComplotConcurrent houden ze niet tegen haha.

   Beantwoorden
   • Bas

    Het meest vreemde vind ik nog de regeltjes als je van debatgemist een aflevering snatcht, zou copyright op zitten terwijl onze zgn volksvertegenwoordigers aan het praten zijn over hoe ze jouw beurs leegtrekken terwijl jij hun salaris betaalt.

    Kudos trouwens voor de uitvoering op showtechnisch vlak, het spelen van de clips etc, was even wennen in het begin voor je, maar dat ging je snel goed af @Micky.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Bedankt Bas, al doende leert men! 🙂

     Beantwoorden
     • Bas

      Wel jammer dat het de laatste week van Dionne is bij de NOS… Rob Trip is wel weer terug, maar we zien liever Dionne Stax ¦-)

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Dat deed mij wel goed om good old Robbie terug te zien, wetende dat hij zware operaties en dergelijke heeft ondergaan vanwege die k-ziekte.

       Ik wist niet dat dit Dionne haar laatste week is, wat een domper… dan hoop ik dat ze vanavond het hoernaal mag presenteren en dat ze haar een mooi afscheid gunnen, het liefst in bikini 😉

       Beantwoorden
   • Bas

    Ik ‘keek’ met een eenmalige investering van iets als €14,- jarenlang NPO en de regionale zender via DVB-T (digitenne). Zo’n kastje kon de uitzendingen ook opnemen, maar begin van dit jaar is mijn regio overgezet van DVB-T naar DVB-T2, en in NL heeft dat HEVC ofwel H.265 codering ipv x264, en dat kon de chip niet aan. DAB+ doet het nog wel, dus da’s mooi.

    Ondertussen is er een nieuwe generatie DVB-T2 kastjes op ALI te vinden, bv artikel item/32974676078.html ‘DVB T2 TV Tuner DVB-T2 Ontvanger Full-HD 1080P Digitale Smart TV Box Ondersteuning AC3 MPEG4 H.265 HEVC met wifi voor Tsjechië RU’. Niet alle DVB-T2 kastjes doen HEVC codering, dus wel even opletten.

    Schijtbrede kanalen btw, die DVB-T2 dingen als je die gaat scannen met wat andere hardware (DVB-T en DAB+ ook trouwens), maar dat was de gedachte achter het omzetten naar een digitaal signaal, goede ontvangst. Daarvoor keek ik jaren analoog, gewoon een dikke vette coax in de goede richting leggen. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon aan die grote knop op die kleine zwart wit TV draaide en je m gewoon naar een FM frequentie draaide.

    Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Voor diegenen die benieuwd zijn naar wat bepaade groepen reptilians (ze zijn niet allemaal evil) uitspoken in de ondergrondse steden en basissen die zij hebben raad ik het volgende interview van James Bartley met David Eckhart aan wat ik vannacht luisterde https://www.youtube.com/watch?v=iaoRiGqguRk&feature=em-uploademail

  David Eckhart is talloze keren ontvoerd geweest door deze groepering reptilians en kan het na vertellen.

  De informatie in het hierboven gelinkte gesprek gaat diep en heeeeeeeel erg ver. Niet luisteren als je een zwakke maag hebt of niet tegen ‘negativiteit’ kan.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>