De ComplotConcurrent – Uitzending 57 “Epstein & de Reptilian Agenda” (15-8-2019)

22
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op

Heb me bescheurd !! Epsie was min of meer al een beetje duidelijk,maar toch heb je het wel iets duidelijker gemaakt,en ook de alto media i want to know had ik vroeger een hoge pet van op ik zeg vroeger wtb vacinatie shit zonde hoor! wat betreft lachgas is natuurlijk weer een klem waar het volk in mee gaat hoe de fuck geloofd dat dit een bedreiging is voor verkeersveiligheid { volgens mij hebben ze zelf allemaal een permanent ballonnetje op } inderdaad er komt steeds meer boven over onze medeburgerssssssssssssssssssss

madadoec

Hallo Micky

Had jij een boodschap voor joost in de uitzending bij 1h33min.
Goede uitzending zoals gewoonlijk.

madadoec

Ik hou van zulke spelletjes, het houd mij scherp.
Ik ben bijna 2uur geconcentreerd naar jouw uitzending aan het kijken maar daarna ben ik ook dan bekaf.
Je heb gelijk over sommige alternatieve zites die met open ogen erin lopen
Het is mij ook al opgevallen.

ikke

Ik vond het geniaal de analyse over Eppiestein daar kunnen de wat bekendere altmedia sites nog een puntje aan zuigen zoals jij WEL je onderzoek verricht.
Heb bewust gewacht dat jij over dit item zou schrijven.
De reptilian agenda uitspelen is voor de volgers van IR al bekend maar voor de niet “wakkere” een soort predictve programming en gaan op de knieenen voor deze “goden”…..pffff
Was een top uitzending….

Bas

Eppie zat in een supergevaarlijke cel, en de kok was nergens te bekennen dit keer. Gevaarlijke cel, de NL media meldde dat de cipiers dubbele diensten draaiden, maar in werkelijkheid lagen de heren te slapen. Hij was verlost van zijn celmaat die hem eventueel in de gaten te houden, dus dat1 was wel fijn. Geen getuigen die uit 1e hand kunnen gaan praten. Hoop mensen gehoord deze week, beroepscriminelen maar ook onder hen voormalig bewobers van de correctionele faciliteit in Manhatten. Ook een hoop volk gehoord die bekend zijn met de bouwstijlen van gevangenissen. De prakker die Pim hielp had… Lees verder »

Bas

Flink wat taal- en grammaticafouten in voorgaand, maar dat was ook na een avondje dampen en gieten en de CC op een van de schermen. Over die gevaarlijke cel: er was dit keer geen persoonlijke kok voor Eppie zoals bij zijn vorige ‘verblijf’ in een cel. Misschien mistte Eppie wel heel erg zijn courvoisier, coke of gewoon zijn MOSAD kameraden. Behoorlijk kut is dat, als je een luxeleventje gewend bent en opeens komt er niemand meer coke brengen, ook niet om je om te kopen. Niet echt een gevaarlijke cel. Geen cameras zoals bij prakkert Volkert van der Graaf, ook… Lees verder »

We zouden het jit-taem kunnen voorstellen te onderzoeken of die reptilians met gegrilde processierupshamburgers uit hun grot te lokken zijn , als ze dat lukt drie vliegen in een klap: jit kan eindelijk een succes boeken, lizard-conspiricie de wereld uit en voor de rupsen een natuurlijke vijand gevonden.
Goeie uitzending weer.

Silvia

hallo Micky, je maakt goede uitzendingen. Maar ik vraag me af hoe je nu stukjes van NPO download, aangezien dit nu niet meer kan door drm. Hoe doe je dit?