De ComplotConcurrent – Uitzending 58 “Panspermiaans” (23-8-2019)

Abonneer
Abonneren op
22 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Ha Mickey Compliotje met je overzichtelijke nieuwe website .IK heb, zoals altijd, weer zalig genoten van je uitzending ,Een naam voor de ster en planeet ,uhh Verraad en CO .

rob
2 jaren geleden

Betalen voor te sparen. Micky, ik gaf je de tip R.kiyosaki te volgen . In de vakantie heb ik enkele boeken van deze multimuljonair gelezen. De reden dat hij echt financieel onafhankelijk is komt omdat hij een andere mindset heeft en weet hoe geld werkt. Hij is het overigens met je eens dat er een enorme crisis gaat komen en dat je je ervoor kunt gaan beschermen of er financieel op vooruit kunt gaan . In 1 mensen leven maak je 2 kleine en 1 grote crisis mee. De ( slaven) mindset , werd ons geprogrammeerd door het schoolsysteem. Hij… Lees verder »

ikke
2 jaren geleden

De tegenhanger van de Iceworm is the Mighty Water Bear (Alfy)
https://www.youtube.com/watch?v=ZI4SanWYoMw

Naam voor de planeet/Ster ik zeg Heineken (STER) 0.0 %

guuz
2 jaren geleden

Fijne afsluiter, Mick. Kende ik niet. Heel vrolijk van.
Over bewustzijnscontrole gesproken….die kleine stinkbijen hebben een colonne de lucht in gestuurd, die op wespen lijkt…..Identiteitsfraude ten voeten uit…..Ik denk dat ze ergens een laboratorium hebben. Of het strategies gezien een goeie zet is, vraag ik mij af…wespen hebben het al zo moeilijk….

guuzz
2 jaren geleden

absoluut…

Guuz
2 jaren geleden
Reply to  guuzz

Oja…..Planeetnamen….Delft en Delfzijl.

Elles
2 jaren geleden

Naam planeet: Edammer Kaas

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Top uitzending, Micky

Heleen
2 jaren geleden

Goeie uitzending weer Micky, dank je. Wat me nou verbaast is dat er echt wel meer dan 5 a 6 mensen zijn die regelmatig de CC kijken en ook vaak andere artikelen en video’s lezen / kijken op IR. Tenminste, als ik naar de reacties kijk. En dan zijn er 5 a 6 die maandelijks een (kleine) donatie doen! Kom op zeg, dat kan beter. Als ik denk aan de betekenis en impact die IR voor mij heeft en waarschijnlijk ook voor een hoop anderen, dan mag Micky echt wel wat meer ontvangen aan donaties… lijkt mij, imho. ☺️

Elles
2 jaren geleden

https://www.volkskrant.nl/cs-ba821236
Ook de MSM roert zich, hier Prins Andrew aan de schandpaal

Bas
2 jaren geleden

Ik sla het stukje economie even over, aangezien een van de pijlers van mijn studie balansrekenen was, althans dan in de shortlist van wat ik dan zou moeten kunnen. Dus even een stukje geschiedenis: Panspermia ; rond 1900er heeft tweemaal een chemiker de Nobel gekregen voor het onderzoek naar die theorie. Het was ook niet zo moeilijk, het bleek dat bepaalde organismen helemaal geen last hebben van een vacüum, dus je kunt superveel onderzoek doen en dingen als het ultieme vacüum (zinloze expeditie) creëeren of doormeten hoeveel poep er geproduceerd wordt. Dat laatste geeft de mooiste nieuwe onderzoeksdoelen. Een achtergesteld… Lees verder »

2 jaren geleden

oh ja, de impact van plaatjes…………… zo’n planeet kan niet worden gefotografeerd , zoals je zegt , simpelweg te ver weg, en dat er dan toch zo’n plaatje in de mind geplant word door de nos is foei !! toen ik eens kanker had wilde ik dat buiten mezelf brengen door zelf een kankercel artistiek visueel te gaan maken .Zo’n proces begint dan met de vraag ,hoe moet dat er dan gaan uitzien . Dus als eerste oriëntatie ….internet \afbeeldingen…..,kreeg ik me daar toch een een berg fantastische ” kankercellen” te zien met een grafische en artistieke kwaliteit van heb… Lees verder »

rob
2 jaren geleden
Reply to  sjaak

Dag Sjaak. Wat een interessant verhaal! bedoel je dat je de kankercellen visueel/mentaal bent gaan aanpakken? beet je a la Bruce Lipton?

Elles
2 jaren geleden
Reply to  rob

Mijn buurman werkt als verpleegkundige in de thuiszorg. Hij vertelde over 2 kankerpatienten, De eerste ging op bed liggen en stierf binnen 3 dagen. Nummer 2 was een stoere volksvrouw, die zei, toen ze hoorde dat ze niet lang meer te leven had . “Dat kan helemaal niet, mijn kind is gehandicapt, die kan ik niet achterlaten”. Ze leefde nog 15 jaar. Dat is het vethaal, kan moeilijk nagaan of het klopt of niet, maar ik vind het wel sterk.

2 jaren geleden
Reply to  rob

ha Rob ,ja inderdaad ik heb die kankercel visueel gemaakt naar vrije interpretatie , beetje a la Sjaak,and
never heard of Bruce Lipton

Bas
2 jaren geleden

Die ster en planeet mogen best NL klinken, zodat iedereen meteen herinnert dat het de dutchies waren:

Rotterborg en Zandhoven bv.

Bas
2 jaren geleden
Reply to  Bas

Of we noemen ze gewoon Wijneningen en Pilseninscha(ik), kan de AI van ons ding van ESA niet wat leuks bedenken?

Ikke
1 jaar geleden