De ComplotConcurrent – Uitzending 58 “Panspermiaans” (23-8-2019)

( 19 )
 • Paulien

  Ha Mickey Compliotje met je overzichtelijke nieuwe website .IK heb, zoals altijd, weer zalig genoten van je uitzending ,Een naam voor de ster en planeet ,uhh Verraad en CO .

  Beantwoorden
 • rob

  Betalen voor te sparen. Micky, ik gaf je de tip R.kiyosaki te volgen . In de vakantie heb ik enkele boeken van deze multimuljonair gelezen. De reden dat hij echt financieel onafhankelijk is komt omdat hij een andere mindset heeft en weet hoe geld werkt. Hij is het overigens met je eens dat er een enorme crisis gaat komen en dat je je ervoor kunt gaan beschermen of er financieel op vooruit kunt gaan . In 1 mensen leven maak je 2 kleine en 1 grote crisis mee. De ( slaven) mindset , werd ons geprogrammeerd door het schoolsysteem. Hij geeft aan dat het schoolsysteem eigenlijk door multinationals gevormd werd, omdat ze slaven nodig hebben. Wij zijn dus de slaven. Mark Passio heeft dus gelijk. Voor mij is het plaatje rond. Ik probeer nu van het slaven kwadrant, waar ik nu in zit, te gaan naar het kwadrant waar je onafhankelijk kunt gaan worden. Het wordt vooral een innerlijke reis, omdat ik veel geprogrammeerde gedachten door school en overheid 180 graden moet veranderen. Mensen die hoog zijn opgeleid zullen de meeste obstakels tegen komen deze onafhankelijkheid te bereiken. Daarom zie je dat mensen die school niet afgerond hebben, heel succesvol kunnen zijn. En met een paar miljoen op je bankrekening ben je er helemaal niet, het gaat om heel iets anders.

  Beantwoorden
 • ikke

  De tegenhanger van de Iceworm is the Mighty Water Bear (Alfy)
  https://www.youtube.com/watch?v=ZI4SanWYoMw

  Naam voor de planeet/Ster ik zeg Heineken (STER) 0.0 %

  Beantwoorden
 • guuz

  Fijne afsluiter, Mick. Kende ik niet. Heel vrolijk van.
  Over bewustzijnscontrole gesproken….die kleine stinkbijen hebben een colonne de lucht in gestuurd, die op wespen lijkt…..Identiteitsfraude ten voeten uit…..Ik denk dat ze ergens een laboratorium hebben. Of het strategies gezien een goeie zet is, vraag ik mij af…wespen hebben het al zo moeilijk….

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Wespen krijgen inderdaad op deze manier een slechte naam Guuz… triest is het. Ik begrijp ook niet waarom wij de enigen zijn die dit niet geheel onbelangrijke complot op het spoor zijn… volgens mij heeft die Monsanto Universiteit van Wageningen hier er ook iets mee te maken, die hebben hier overal in en om de stad occulte labaratoria en proefvelden waar ze genetische experimenten doen, zal mij niets verbazen als ze die bijen ook genetisch hebben aangepast… en wespen krijgen ondertussen overal de schuld van… bah, smerige streek.

   Beantwoorden
 • Elles

  Naam planeet: Edammer Kaas

  Beantwoorden
 • Heleen

  Goeie uitzending weer Micky, dank je. Wat me nou verbaast is dat er echt wel meer dan 5 a 6 mensen zijn die regelmatig de CC kijken en ook vaak andere artikelen en video’s lezen / kijken op IR. Tenminste, als ik naar de reacties kijk. En dan zijn er 5 a 6 die maandelijks een (kleine) donatie doen! Kom op zeg, dat kan beter. Als ik denk aan de betekenis en impact die IR voor mij heeft en waarschijnlijk ook voor een hoop anderen, dan mag Micky echt wel wat meer ontvangen aan donaties… lijkt mij, imho. ☺️

  Beantwoorden
 • Elles

  https://www.volkskrant.nl/cs-ba821236
  Ook de MSM roert zich, hier Prins Andrew aan de schandpaal

  Beantwoorden
 • Bas

  Ik sla het stukje economie even over, aangezien een van de pijlers van mijn studie balansrekenen was, althans dan in de shortlist van wat ik dan zou moeten kunnen.

  Dus even een stukje geschiedenis:

  Panspermia ; rond 1900er heeft tweemaal een chemiker de Nobel gekregen voor het onderzoek naar die theorie. Het was ook niet zo moeilijk, het bleek dat bepaalde organismen helemaal geen last hebben van een vacüum, dus je kunt superveel onderzoek doen en dingen als het ultieme vacüum (zinloze expeditie) creëeren of doormeten hoeveel poep er geproduceerd wordt. Dat laatste geeft de mooiste nieuwe onderzoeksdoelen.

  Een achtergesteld ras zal robots sturen naar andere planeten, zoals de mensen met de maan en marslanders, die helemaal niet ontsmet waren en op zoek gingen naar leven. Lanceer er nog eens een op dezelfde plek, denk ik dan even simpel.

  Recent groeiden er bacteriën op de buitenkant van het ISS, maar het schijnt er ook enorm hard te stinken aan de binnenzijde. Zie die luiken maar eens dicht te houden, en die lekkages sneller te pluggen.

  Een mooie versie van ‘ons’ bestaan is Picard (er komt een nieuwe ST serie met Picard in de hoofdrol!) die door Q naar de oeraarde wordt gebracht, maar Picard gaat door het water klossen met zn laarzen.

  In realiteit is het waarschijnlijker dat de ether uitdijt, dat als gravitatie ‘gevoeld’ wordt door alle individuele elementen in de ether, gratis energie genoeg. Met oneindig veel paralelle werelden, maar wel bij voorkeur de ‘elke dag is zaterdag’ variant ¦D

  Beantwoorden
 • sjaak

  oh ja, de impact van plaatjes…………… zo’n planeet kan niet worden gefotografeerd , zoals je zegt , simpelweg te ver weg, en dat er dan toch zo’n plaatje in de mind geplant word door de nos is foei !! toen ik eens kanker had wilde ik dat buiten mezelf brengen door zelf een kankercel artistiek visueel te gaan maken .Zo’n proces begint dan met de vraag ,hoe moet dat er dan gaan uitzien . Dus als eerste oriëntatie ….internet \afbeeldingen…..,kreeg ik me daar toch een een berg fantastische ” kankercellen” te zien met een grafische en artistieke kwaliteit van heb ik jou daar . Maar ja als fervent wantrouwig complotdenker voelde ik een twijfeltje ,zijn dit nu kankercellen??? Dus ik belde met mijn zwager die jarenlang van zijn leven besteedde aan het bestuderen van cellen met microscoop en zo, hij is professor biologie , en van hem leerde ik dat het gewoonweg onbekend is wat nu eigenlijk de fysieke vorm van een kankercel is . zo dicht bij maar toch ook te ‘ver’ weg om er een behoorlijke foto van te kunnen maken. Zo’n plaatje maakt ook meteen het valse plaatje dat het net lijkt of ‘moderne’ mensen alles weten en kunnen.

  ene naam voor die ster; onzébuur

  Beantwoorden
  • rob

   Dag Sjaak. Wat een interessant verhaal! bedoel je dat je de kankercellen visueel/mentaal bent gaan aanpakken? beet je a la Bruce Lipton?

   Beantwoorden
   • Elles

    Mijn buurman werkt als verpleegkundige in de thuiszorg. Hij vertelde over 2 kankerpatienten, De eerste ging op bed liggen en stierf binnen 3 dagen. Nummer 2 was een stoere volksvrouw, die zei, toen ze hoorde dat ze niet lang meer te leven had . “Dat kan helemaal niet, mijn kind is gehandicapt, die kan ik niet achterlaten”. Ze leefde nog 15 jaar. Dat is het vethaal, kan moeilijk nagaan of het klopt of niet, maar ik vind het wel sterk.

    Beantwoorden
   • Sjaak

    ha Rob ,ja inderdaad ik heb die kankercel visueel gemaakt naar vrije interpretatie , beetje a la Sjaak,and
    never heard of Bruce Lipton

    Beantwoorden
 • Bas

  Die ster en planeet mogen best NL klinken, zodat iedereen meteen herinnert dat het de dutchies waren:

  Rotterborg en Zandhoven bv.

  Beantwoorden
  • Bas

   Of we noemen ze gewoon Wijneningen en Pilseninscha(ik), kan de AI van ons ding van ESA niet wat leuks bedenken?

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Rotterborg, schitterende naam, voor een even zo schitterende ster!
   Orion, Sirius, Alpha Draconis, Rotterborg, pleiaden….. ja klinkt goed!

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>