De Greys zijn onder ons! (column)

( 15 )
 • Elles

  Dit lees ik op mijn iphone

  Beantwoorden
 • Veronica

  Ik lees het op mijn Huawei 😂😂

  Beantwoorden
 • Elles

  Die gelijkheidsdoctrine krijgt Stalinistische trekjes. Echte vrijheid is dat je mag zijn wie je bent en he niet naar het gemiddelde hoeft te voegen. De natuur gedijt juist bij diversiteit die elkaar aanvult.

  Beantwoorden
 • Andyyy

  Aangezien deze Greys toch een bepaalde mate van intellectuele ontwikkeling hebben doorlopen zouden ze zich imo ook kunnen kruisen met humanoïden met geslachtsdelen en ‘normale’ ledematen teneinde hun evolutie weer om te keren?
  En aangezien ze toch ook een bepaalde mate van technologische ontwikkeling hebben doorlopen zouden ze zelfs geslachtsimplantaten e.d. kunnen laten installeren, kunnen ze toch lekker genieten van een soort van synthetic sex 😉
  Wederom een amusant schrijfsel, een serieus thema uitgeschreven tot een sarcastisch (of eerder cynisch?) verhaal… Maar het toont wel aan hoe schrijnend de situatie momenteel al is, maar nog meer waar het naartoe kan (zal) gaan… Een gewaarschuwd ‘transhuman’ telt voor twee…
  P.S. wel een beetje jammer dat communisten gebasht worden; een maatschappij met een vorm van communisme pur sang zou beter zijn dan het zieke systeem waar we ons nu in bevinden… Maar dat is muggenzifterij op een verder superleuk artikel waar ik verder alleen complimenteus over kan zijn, dus keep up the good work, Micky!

  Beantwoorden
 • Edina

  Gaat het niet veel verder met die technologie dan alleen maar de beeldschermpjes Micky? Technologie is toch ook al die bladblazers, kantjestrimmers, machines, etc etc….voor elk klusje is er tegenwoordig wel een apparaat. (Er bestaan zelfs electrische pluisjesverwijderaars) De meeste van die dingen produceren een lelijk en hard geluid waar je tot in de verre omtrek last van hebt. Er zijn veel mensen met mij die daarom haast niet meer buiten komen en zelfs gehoorbeschermers hebben aangeschaft. Voor in huis dus, want de herrie blijft vaak niet buiten. Dus de omgeving heeft er zowiezo al last van maar diegene zelf ook; ook dan lopen ze immers als zombies achter hun apparaten aan zonder zelf hun lichaam te gebruiken. Volgens mij wordt het effect daarvan ook onderschat, op meerdere gebieden. Net als de e-bike. Heel mooi voor als je ziek bent ofzo, verder niet toch.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ben niet snel voor verbieden van dingen. Maar bladblazers mogen ze wat mij betrreft direct strafbaar maken en verbieden. Bladblazers en kerkklokken om iets specifieker te zijn. Beiden overbodig en beiden slecht voor je gehoor en gemoedstoestand. Ook mensen die die klokken luiden of die bladblazers hanteren mogen wat mij betreft het land uit gezet worden 🙂

   Ik heb naast over ‘ijverige’ gemeente slaven met bladblazers ook last 3 maanden per jaar van de overbuurman met zijn bladblazer die hij waarschijnlijk voor weinig bij de Action of Lidl heeft gekocht. Een paar keer per dag gaat hij dan bladeren wegblazen op zijn stukje van het woonerf. Er niet rekening mee houdende dat er ook nog zoiets als wind bestaat waardoor de rest van de bladeren van Wageningen op zijn stukje woonerf belanden en hij weer een kwartier lang met dat ding moet blazen. Ik ben niet snel voor razzia’s, maar van mij mogen ze!! 😉

   Beantwoorden
   • Elles

    Volgens mij raken ze zwaar gedrogeerd door die bladblazers, als je ze bezig ziet zijn ze zwaar in trance. Gemeentereinigers hebben oorbeschermers op. Ook zij lijken compleet van het padje af als je ze bezig ziet.

    Beantwoorden
   • Freeflip

    Ik woon naast een lief kerkje waar elk half- en uur de klok luidt en na een minuut herhaald wordt voor de mensen met een kort geheugen. Eigenlijk hoor ik het niet meer, behalve als ik er op ga letten. Dus vraag aan de bladblazer of hij elke dag, het hele jaar op een vast uur komt blazen, en je zult zien, je hoort ‘t niet meer … 😉

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik woon op nog geen 100 meter van zo’n kenkerkerk waar allemaal refo’s komen van buiten Wageningen. En ik wen er nooit aan, niet van plan ook om te zwichten voor die geluidsoverlast van die grrrrrristenen! 😉

     Mijn overbuurman blaast in de herfst 28x per dag bladeren, en ook daar wende ik niet aan. Misschien dat Franse bladblazers subtieler blazen qua geluid dan de Nederlandse Lidl of Action bladblazers? 🙂

     Beantwoorden
     • Freeflip

      Niemand blaast hier blad. En trouwens, ik snap het hele doel niet van die dingen, wat je al zei, je blaast het van A naar B etc.
      Anyway, zal wel goed zijn voor de economie of een drift voor mannen met een kleine willie en/of slow seed 😉

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Geen bladblazers en kerkklokjes die subtiel luiden waar je aan kan wennen…..
       Merde!!! Als Macron mij toelaat kom ik ook daar wonen! 😉

       Beantwoorden
       • Freeflip

        Gebeld met Napoleon
        Refusé
        Staatsgevaarlijk

        Beantwoorden
      • Elles

       Omdat technologie veel lichaamsfuncties van de greys overnam bleef er, met uitzondering van het hoofd , weinig over van de rest van het lichaam. Bij de bladblazers vrees ik dat er ook van het hoofd weinig overblijft.

       Beantwoorden
 • lis

  Er zijn hier inderdaad mensen die willen waarschuwen voor de gevolgen van alle technologie. We zijn allemaal al met elkaar verbonden. Alleen we leven in de illusie dat het niet zo is. Vandaar dat men computers en telefoons ed omarmt om zich verbonden te voelen met elkaar. Maar dat is de donkere verbinding!
  Ik zie ook dagelijks mensen verzonken in hun telefoon op de fiets, achter de kinderwagen of in hun auto. Bedrijven en scholen willen alles online want dat is makkelijk en bespaart papier. Door op mensen hun gevoel in te praten lijkt het juist en beter voor de wereld. Maar dat is allemaal niet nodig. Eerder papierslaafjes en nu computerslaafjes. Wij zijn slaven door juist achter schermen de cijfertjes in de gaten te houden. Bedrijven in het groen, mensen in het rood. Deze hele groene zwendel is oplichting.
  De zin; Iedereen is gelijk staat open voor eigen interpretatie. Het klopt dat hun agenda transhumanisme is. Onvruchtbaar maken van mensen en ze laten twijfelen aan hun gender. Als je het zo bekijkt dan lijkt de zin ” iedereen is gelijk” inderdaad donker.
  Maar bekijk je de zin anders. Dat het niet uit maakt of je nou putjesschepper bent of manager. Je bent allemaal mens, en verdient allemaal het beste. In die optiek sta je gelijk aan alles wat ademt en leeft. Dan heb je respect voor je omgeving en de grond waarop je loopt.
  De eeuwenoude verbinding die we hebben met de universa en met elkaar moet hersteld worden. Wat je in deze wereld ziet is een donkere spiegel van alles wat we al zijn. Dat moet alleen herrinnerd worden.
  We leven met z’n allen in een gevangenis. Tijdelijk zijn deze schermpjes handig om elkaar te helpen ontwaken. Maar op de lange termijn moeten we er echt van af.
  Keep an open mind! Bedankt voor dit artikel Micky. Jij bent mede onderdeel van mijn ontwaking.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>