De Greys zijn onder ons! (column)

Abonneer
Abonneren op
17 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Elles
2 jaren geleden

Dit lees ik op mijn iphone

Freeflip
2 jaren geleden
Reply to  Elles

hahahaha 😉

Veronica
2 jaren geleden

Ik lees het op mijn Huawei ??

Elles
2 jaren geleden

Die gelijkheidsdoctrine krijgt Stalinistische trekjes. Echte vrijheid is dat je mag zijn wie je bent en he niet naar het gemiddelde hoeft te voegen. De natuur gedijt juist bij diversiteit die elkaar aanvult.

Andyyy
2 jaren geleden

Aangezien deze Greys toch een bepaalde mate van intellectuele ontwikkeling hebben doorlopen zouden ze zich imo ook kunnen kruisen met humanoïden met geslachtsdelen en ‘normale’ ledematen teneinde hun evolutie weer om te keren? En aangezien ze toch ook een bepaalde mate van technologische ontwikkeling hebben doorlopen zouden ze zelfs geslachtsimplantaten e.d. kunnen laten installeren, kunnen ze toch lekker genieten van een soort van synthetic sex 😉 Wederom een amusant schrijfsel, een serieus thema uitgeschreven tot een sarcastisch (of eerder cynisch?) verhaal… Maar het toont wel aan hoe schrijnend de situatie momenteel al is, maar nog meer waar het naartoe kan… Lees verder »

Edina
2 jaren geleden

Gaat het niet veel verder met die technologie dan alleen maar de beeldschermpjes Micky? Technologie is toch ook al die bladblazers, kantjestrimmers, machines, etc etc….voor elk klusje is er tegenwoordig wel een apparaat. (Er bestaan zelfs electrische pluisjesverwijderaars) De meeste van die dingen produceren een lelijk en hard geluid waar je tot in de verre omtrek last van hebt. Er zijn veel mensen met mij die daarom haast niet meer buiten komen en zelfs gehoorbeschermers hebben aangeschaft. Voor in huis dus, want de herrie blijft vaak niet buiten. Dus de omgeving heeft er zowiezo al last van maar diegene zelf… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden

Volgens mij raken ze zwaar gedrogeerd door die bladblazers, als je ze bezig ziet zijn ze zwaar in trance. Gemeentereinigers hebben oorbeschermers op. Ook zij lijken compleet van het padje af als je ze bezig ziet.

Freeflip
2 jaren geleden

Ik woon naast een lief kerkje waar elk half- en uur de klok luidt en na een minuut herhaald wordt voor de mensen met een kort geheugen. Eigenlijk hoor ik het niet meer, behalve als ik er op ga letten. Dus vraag aan de bladblazer of hij elke dag, het hele jaar op een vast uur komt blazen, en je zult zien, je hoort ‘t niet meer … 😉

Freeflip
2 jaren geleden

Niemand blaast hier blad. En trouwens, ik snap het hele doel niet van die dingen, wat je al zei, je blaast het van A naar B etc.
Anyway, zal wel goed zijn voor de economie of een drift voor mannen met een kleine willie en/of slow seed 😉

Freeflip
2 jaren geleden

Gebeld met Napoleon
Refusé
Staatsgevaarlijk

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Freeflip

Omdat technologie veel lichaamsfuncties van de greys overnam bleef er, met uitzondering van het hoofd , weinig over van de rest van het lichaam. Bij de bladblazers vrees ik dat er ook van het hoofd weinig overblijft.

lis
2 jaren geleden

Er zijn hier inderdaad mensen die willen waarschuwen voor de gevolgen van alle technologie. We zijn allemaal al met elkaar verbonden. Alleen we leven in de illusie dat het niet zo is. Vandaar dat men computers en telefoons ed omarmt om zich verbonden te voelen met elkaar. Maar dat is de donkere verbinding! Ik zie ook dagelijks mensen verzonken in hun telefoon op de fiets, achter de kinderwagen of in hun auto. Bedrijven en scholen willen alles online want dat is makkelijk en bespaart papier. Door op mensen hun gevoel in te praten lijkt het juist en beter voor de… Lees verder »

nicole
1 jaar geleden

Ik kwam op dit artikel omdat ik iets wilde weten over de greys en zie hier: Micky heeft er een blog over!! Jij bent voor mij zo’n heerlijk naslagwerk. Ik ga ook wat doneren als mijn loon weer gecorrigeerd is. Moest uren en dus loon inleveren om al het ‘gedoe’ en mailde werkgever dat ik niet meer rond kon komen. Echt waar: de dag daarna werd alles teruggedraaid!! Enfin, Margaret Atwood laat me niet los, die tijdens een of andere prijsuitreiking zei: nu heb ik ook mijn ziel aan de duivel verkocht. Dat ging over haar boek “the handmaid’s tail”.… Lees verder »

Dennis
4 maanden geleden

Weer een parel van een artikel, blijvend actueel. Dank je Micky!