De Greys zijn onder ons! (column)

15
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Elles

Dit lees ik op mijn iphone

Freeflip

hahahaha 😉

Veronica

Ik lees het op mijn Huawei ??

Elles

Die gelijkheidsdoctrine krijgt Stalinistische trekjes. Echte vrijheid is dat je mag zijn wie je bent en he niet naar het gemiddelde hoeft te voegen. De natuur gedijt juist bij diversiteit die elkaar aanvult.

Andyyy

Aangezien deze Greys toch een bepaalde mate van intellectuele ontwikkeling hebben doorlopen zouden ze zich imo ook kunnen kruisen met humanoïden met geslachtsdelen en ‘normale’ ledematen teneinde hun evolutie weer om te keren? En aangezien ze toch ook een bepaalde mate van technologische ontwikkeling hebben doorlopen zouden ze zelfs geslachtsimplantaten e.d. kunnen laten installeren, kunnen ze toch lekker genieten van een soort van synthetic sex 😉 Wederom een amusant schrijfsel, een serieus thema uitgeschreven tot een sarcastisch (of eerder cynisch?) verhaal… Maar het toont wel aan hoe schrijnend de situatie momenteel al is, maar nog meer waar het naartoe kan… Lees verder »

Edina

Gaat het niet veel verder met die technologie dan alleen maar de beeldschermpjes Micky? Technologie is toch ook al die bladblazers, kantjestrimmers, machines, etc etc….voor elk klusje is er tegenwoordig wel een apparaat. (Er bestaan zelfs electrische pluisjesverwijderaars) De meeste van die dingen produceren een lelijk en hard geluid waar je tot in de verre omtrek last van hebt. Er zijn veel mensen met mij die daarom haast niet meer buiten komen en zelfs gehoorbeschermers hebben aangeschaft. Voor in huis dus, want de herrie blijft vaak niet buiten. Dus de omgeving heeft er zowiezo al last van maar diegene zelf… Lees verder »

lis

Er zijn hier inderdaad mensen die willen waarschuwen voor de gevolgen van alle technologie. We zijn allemaal al met elkaar verbonden. Alleen we leven in de illusie dat het niet zo is. Vandaar dat men computers en telefoons ed omarmt om zich verbonden te voelen met elkaar. Maar dat is de donkere verbinding! Ik zie ook dagelijks mensen verzonken in hun telefoon op de fiets, achter de kinderwagen of in hun auto. Bedrijven en scholen willen alles online want dat is makkelijk en bespaart papier. Door op mensen hun gevoel in te praten lijkt het juist en beter voor de… Lees verder »