De ComplotConcurrent – Uitzending 59 “En daarom staat deze show niet op YouTube” (30-8-2019)

Abonneer
Abonneren op
18 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerben
2 jaren geleden

Tuurlijk wil Duitsland mensen aan het gas datnis al driekwart eeuw bekend
Kun je geen duo worden met die gast op het eind mag die gozer wel denk ik
Niet zo volwassen en recht voor zijn raap
Thanks weer een boeiende uitzending

Heleen
2 jaren geleden

Je wordt dan toch maar niet de nieuwe Pewdiepie, Micky. ? En dan dus geen reclameinkomsten via Youtube helaas. Dan zijn er toch echt meer donaties nodig… ??
Weer een topper deze uitzending!

sjaak
2 jaren geleden

Hier in frankrijk , was een paar maanden terug in het journaal een reportage over een levende handel van, dus Frans eikenhout, wat verkocht wordt aan de Chineesjes ,en daar hoor je Macron echt niet over mopperen, er zal wel een verschil zijn tussen afbranden en omkappen?

bedankt voor deze leuke uitzending mikkie van paai …….eh pjoetie van leeuwen.
Nu ja, prefereer toch echt Micky van Leeuwen, vind deze uitzending wel twee tientjes waard .

Elles
2 jaren geleden
Reply to  sjaak

Ja Sjaak, vroeger mocht je in groene kringen geen tropisch hardhout kopen.
Micky, heb hem nog niet helemaal gehoord, maar hij is weer fantastisch .
Dat Duitsland keihard op de bek gegaan is met die windmolens en zonnepanelen is allang bekend, maar stommer als de gemiddelde ezel laten de klimaatgekkies weer bij de meus nemen.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Voor geïnteresseerde in klimaatmythes. Docu’s van Marijn Poels op you tube

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Ontrafeling van mythes uiteraard

2 jaren geleden

Nee “le cou effrayant ” zal eerder moeten zijn “cou effrayable” moeten zijn , maar dan nog zal een fransman ,zo ook Macron, dat niet zomaar snappen. Franse taal is niet zo overvloedig op het gebied van superlatieven ,ze gebruiken graag meerdere woorden .
Maar mogelijk is ” minus habens ” als een woord uitgesproken “minüsàbè” met de klemtoon op de laatste lettergreep wat zoiets inhoud als “onnozele hals”
Verder wordt hij hier ook wel “charlatan” genoemd , wat door een Fransman dan gehoord wordt als “kwakzalver”. En een “lutin elitaire” is een elitaire tuinkabouter.

2 jaren geleden

luutèn, klemtoon op èn en die “n” half ingeslikt .

Elles
2 jaren geleden
Reply to  sjaak

Ja Sjaak, daar is men in Europa goed in, andere landen de maat nemen en zelf geen haar beter zijn. Hier in de Achterhoek werden massaal bomen gekapt. Oud directeur Staatsbosbeheer, schreef daar een protest brief over, volgens hem deed men dat vanwege biobrandstof, volgens NOS vanwege diversiteit in het landschap. In Ruurlo wilde mende bomen langs de weg kappen, vanwege de verkeersveiligheid, zeker door al die bomen die zonder te kijkdn oversteken.

2 jaren geleden

Mickey, blijf gewoon doen wat je het leukste vind ,en volgens mij is dit je ding ,niks geen Mario bross en geen race en verdelgings spelletjes, want je word er zo afgekickt met je woeste innerlijke kloon gebrul ,Ha ha gniffel wel een heel fantasie rijk isjou jeempie nog aan toe , en aan iedereen die deze uitzending heb mogen zien , we hebben de boodschap begrepen toch? vriendelijke groet van Paulien

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Paulien

Hier sluit ik me bij aan, Paulien.

Bas
2 jaren geleden

Wat betreft Israël, Ze mogen niet teveel met de gratis F35s spelen, want die mogen niet neergeschoten worden bij een illegale oorlog. Slecht voor de verkopen. Een korte vermelding van de zgn belangrijkheid van NL: Kijk vooral eens waar NL de sier mee maakt. NL zou zo belangrijk zijn, een geopolitieke speler, en Rutte is ook nog eens een bekend gezicht. Niet helemaal, waar NL de sier mee maakt internationaal gezien is een fietsenstalling in Utrecht, wat drama blijkt te zijn nu het nieuwe academisch jaar is begonnen. Of met de bloemetjes bovenop bushaltes, om bijtjes te lokken. Euthanasie, ook… Lees verder »