De ComplotConcurrent – Uitzending 59 “En daarom staat deze show niet op YouTube” (30-8-2019)

18
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Gerben

Tuurlijk wil Duitsland mensen aan het gas datnis al driekwart eeuw bekend
Kun je geen duo worden met die gast op het eind mag die gozer wel denk ik
Niet zo volwassen en recht voor zijn raap
Thanks weer een boeiende uitzending

Heleen

Je wordt dan toch maar niet de nieuwe Pewdiepie, Micky. ? En dan dus geen reclameinkomsten via Youtube helaas. Dan zijn er toch echt meer donaties nodig… ??
Weer een topper deze uitzending!

Hier in frankrijk , was een paar maanden terug in het journaal een reportage over een levende handel van, dus Frans eikenhout, wat verkocht wordt aan de Chineesjes ,en daar hoor je Macron echt niet over mopperen, er zal wel een verschil zijn tussen afbranden en omkappen?

bedankt voor deze leuke uitzending mikkie van paai …….eh pjoetie van leeuwen.
Nu ja, prefereer toch echt Micky van Leeuwen, vind deze uitzending wel twee tientjes waard .

Elles

Ja Sjaak, vroeger mocht je in groene kringen geen tropisch hardhout kopen.
Micky, heb hem nog niet helemaal gehoord, maar hij is weer fantastisch .
Dat Duitsland keihard op de bek gegaan is met die windmolens en zonnepanelen is allang bekend, maar stommer als de gemiddelde ezel laten de klimaatgekkies weer bij de meus nemen.

Elles

Voor geïnteresseerde in klimaatmythes. Docu’s van Marijn Poels op you tube

Elles

Ontrafeling van mythes uiteraard

Elles

Ja Sjaak, daar is men in Europa goed in, andere landen de maat nemen en zelf geen haar beter zijn. Hier in de Achterhoek werden massaal bomen gekapt. Oud directeur Staatsbosbeheer, schreef daar een protest brief over, volgens hem deed men dat vanwege biobrandstof, volgens NOS vanwege diversiteit in het landschap. In Ruurlo wilde mende bomen langs de weg kappen, vanwege de verkeersveiligheid, zeker door al die bomen die zonder te kijkdn oversteken.

Mickey, blijf gewoon doen wat je het leukste vind ,en volgens mij is dit je ding ,niks geen Mario bross en geen race en verdelgings spelletjes, want je word er zo afgekickt met je woeste innerlijke kloon gebrul ,Ha ha gniffel wel een heel fantasie rijk isjou jeempie nog aan toe , en aan iedereen die deze uitzending heb mogen zien , we hebben de boodschap begrepen toch? vriendelijke groet van Paulien

Elles

Hier sluit ik me bij aan, Paulien.

Bas

Wat betreft Israël, Ze mogen niet teveel met de gratis F35s spelen, want die mogen niet neergeschoten worden bij een illegale oorlog. Slecht voor de verkopen. Een korte vermelding van de zgn belangrijkheid van NL: Kijk vooral eens waar NL de sier mee maakt. NL zou zo belangrijk zijn, een geopolitieke speler, en Rutte is ook nog eens een bekend gezicht. Niet helemaal, waar NL de sier mee maakt internationaal gezien is een fietsenstalling in Utrecht, wat drama blijkt te zijn nu het nieuwe academisch jaar is begonnen. Of met de bloemetjes bovenop bushaltes, om bijtjes te lokken. Euthanasie, ook… Lees verder »