De media is te dom om te poepen (column)

Abonneer
Abonneren op
15 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerben
2 jaren geleden

https://www.ecn.nl/nl/nieuws/item/een-van-de-grootste-wereldproblemen-reactief-stikstof/index.html

Stikstof is wereld weid een groot NEE het grootste probleem
Ecn melde dit in 2014 al

Je schrikt je dood als je het leest 😉

Elles
2 jaren geleden

Fa. Dijkstra B.V. voor al uw post natale doodswemsen.

Gerben
2 jaren geleden

En dan te bedenken dat de plasticdeeltjes in zee alleen komt uit China en India
Waarom moet ik mee aar schuldig over voelen
Van de zure regen in de drup

Andyyy
2 jaren geleden

Alles wordt idd gedemoniseerd en misbruikt om te manipuleren en je laatste geld uit je portemonnee te persen, irrelevante schuldgevoelens opgewekt tot in den treure, maar feit blijft dat de mens een heel groot zooitje van deze mooie planeet maakt en dat flora en fauna daar ontzettend de pineut van zijn. Ik vind dat men zich daar in het algemeen wel voor mag schamen, ja, zelfs schuldig over mag voelen… Ondanks alle scams wordt struisvogelpolitiek wat dat betreft nog teveel bedreven en mag men hier toch bewuster mee omgaan, moeder Gaia zucht onder ons roekeloze bestaan en zal met recht… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden

Als er een aanslag is gepleegd is de eerste vraag die een reporter stelt: “Bent u bang dat het hier ook gebeurd?” Met welk doel wordt deze vraag keer op keer gesteld kun je je afvragen.

Andyyy
2 jaren geleden

Wellicht heb ik me niet helemaal goed uitgedrukt, maar de mens an sich als denkend ras mag zich eens achter de oren krabben vanwege het leed dat men anderen aandoet. M.i. heeft dat niet veel met mind co trol van doen, maar meer met een stukje fatsoen en verantwoordelijkheid jegens de omgeving waarin men mag vertoeven. Het is onfatsoenlijk en asociaal je zo te gedragen als je ergens te gast bent zoals wij dat hier ook zijn op deze kloot. Maar let’s agree to disagree then 😉

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Andyyy

Degene die vinden dat je je schuldig moet voelen vliegen zelf in hun prive jet de wereld rond. Het geld klotste tegen de plinten bij de oliesjeiks maar iets doen tegen de verwoestijning, die ze zelf veroorzaakt hebben, nee.

Elles
2 jaren geleden

Had misschien beter vervuiling kunnen zeggen, daar hebben ze zeker een aandeel in,

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Bedoelen jullie dat land dat in 1962 slavernij afschafte en waar je neerdere meisjes van 9 jaar mag huwen
Daar is het al lang een zooitje
Ook voor 1938 voor er olie gevonden werd

Elles
2 jaren geleden

Inderdaad nogal kort door de bocht, de volgende aanschaf moet maar weer een PC worden op de slaapkamer, beter voor de concentratie. Ik bedoel dat ze een grote bijdrage hebben geleverd aan de vervuiling. Daarbij heb je als je meer geld hebt dan het BNP van een middelgroot land de morele plicht om iets aan de fysieke ontwrichting van de aarde te doen, maar men wentelt zich in weelde. Ze zouden b.v iets tegen de verwoestijning van hun regio kunnen doen, tegendeel is waar. Conclusie: Als zij zich niet druk maken, waarom ik dan wel? Als het nu hielp dan,… Lees verder »

Dennis
10 maanden geleden

Silviu “Silview” Costinescu, October 04, 2020
“https://silview.media/”

rothschild64_00.jpg