De ComplotConcurrent – Uitzending 60 “Complotdiversiteit” (7-9-2019)

10
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Elles

Eerst mensen aansporen om te kopen, vanwege economie en ze dan een schuldgevoel aanpraten. In 60er jaren nam ik een broodtrommel, statiegeldfles limonade en een appel mee naar strand, 0!% afval.

Elles

Weer een prachtige spetterende uitzending bedankt.

Elles

Interessant de maantoren, of matrix. Russisch Roswell en de beschieting vanaf Phobos. De Afrikanen worden geheimzinnig maar half in beeld gebracht.

rob

Een vraagje aan Micky. Hoe komt het, dat je vanaf de aarde bijvoorbeeld met een telescoop zo’n grote en hoge structuur niet ziet. Zit dit aan de achterkant van de maan? Voor de grap heb ik ook eens een uur lang met een telescoop de maan bekeken, kijken of er een of ander “activiteit”te zien is. Natuurlijk noppes. Of wordt er van een of ander schild gebruik gemaakt om te camoufleren? Maar jij hebt, meen ik me te herinneren, op een vakantie, wel allerlei buitenaardse activiteiten gezien? Hoe is dat dan te verklaren?

Bas

Over de veestokken: jaren geleden was er ophef over electrocutiewapens in de veeteelt. Een stier via de teelballen wat aansporen om de veewagen in te lopen bv. iirc werden ze toen verboden in de veeteelt. Maar het goy is als vee, dus daar mag je ze gewoon op gebruiken. Daags na de persconferentie van Grapperhaus na het incident met de KO agent die iemand wilde bekeuren of enkel gemaand heeft hoorde ik een kort stukje Grapperhaus waarom de Taser (dat is een merknaam) zo ideaal is: “het zit tussen de (uitschuifbare?) wapenstok en de politiehond in”. Oh. Fijn, dat de… Lees verder »