De ComplotConcurrent – Uitzending 60 “Complotdiversiteit” (7-9-2019)

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Elles
1 jaar geleden

Eerst mensen aansporen om te kopen, vanwege economie en ze dan een schuldgevoel aanpraten. In 60er jaren nam ik een broodtrommel, statiegeldfles limonade en een appel mee naar strand, 0!% afval.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Weer een prachtige spetterende uitzending bedankt.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Interessant de maantoren, of matrix. Russisch Roswell en de beschieting vanaf Phobos. De Afrikanen worden geheimzinnig maar half in beeld gebracht.

rob
1 jaar geleden

Een vraagje aan Micky. Hoe komt het, dat je vanaf de aarde bijvoorbeeld met een telescoop zo’n grote en hoge structuur niet ziet. Zit dit aan de achterkant van de maan? Voor de grap heb ik ook eens een uur lang met een telescoop de maan bekeken, kijken of er een of ander “activiteit”te zien is. Natuurlijk noppes. Of wordt er van een of ander schild gebruik gemaakt om te camoufleren? Maar jij hebt, meen ik me te herinneren, op een vakantie, wel allerlei buitenaardse activiteiten gezien? Hoe is dat dan te verklaren?

rob
1 jaar geleden

Hoi Micky. Nog bedankt voor de info. Ben ook gaan googelen op de ranch waar ufo’s te zien zijn. Zeer interessant. Wist niet dat er zo iets bestond. Nu zeggen de sceptici weer dat het satellieten zijn die je ook met het blote oog kan zien, maar ik denk dat je, zoals jij, als je zo iets met eigen ogen gezien hebt en meegemaakt hebt, wel een onderscheid kan maken tussen een satelliet of een UFO. net zoals ik wel onderscheid kan maken tussen een droom, lucide droom en een astrale reis. Bedankt. Groet Rob.

rob
1 jaar geleden

Het is nog veel erger, bij die sceptici zitten ook wetenschappers en professoren. Hoezo, wetenschap is nog erger dan religie?

Bas
1 jaar geleden

Over de veestokken: jaren geleden was er ophef over electrocutiewapens in de veeteelt. Een stier via de teelballen wat aansporen om de veewagen in te lopen bv. iirc werden ze toen verboden in de veeteelt. Maar het goy is als vee, dus daar mag je ze gewoon op gebruiken. Daags na de persconferentie van Grapperhaus na het incident met de KO agent die iemand wilde bekeuren of enkel gemaand heeft hoorde ik een kort stukje Grapperhaus waarom de Taser (dat is een merknaam) zo ideaal is: “het zit tussen de (uitschuifbare?) wapenstok en de politiehond in”. Oh. Fijn, dat de… Lees verder »

Nathalie
2 maanden geleden

Ik had deze graag gekeken ivm doorverwijzing moon rising. Helaas kan ik het niet openen.

Nathalie
2 maanden geleden

Nee hij opent bij mij niet terwijl ik andere filmpjes wel kan openen. Ik ga een ander apparaat proberen. Want dan ligt het toch aan mijn apparatuur. Bedankt voor je reactie.