De ComplotConcurrent – Uitzending 60 “Complotdiversiteit” (7-9-2019)

( 10 )
 • Elles

  Eerst mensen aansporen om te kopen, vanwege economie en ze dan een schuldgevoel aanpraten. In 60er jaren nam ik een broodtrommel, statiegeldfles limonade en een appel mee naar strand, 0!% afval.

  Beantwoorden
  • Elles

   Weer een prachtige spetterende uitzending bedankt.

   Beantwoorden
   • Elles

    Interessant de maantoren, of matrix. Russisch Roswell en de beschieting vanaf Phobos. De Afrikanen worden geheimzinnig maar half in beeld gebracht.

    Beantwoorden
 • rob

  Een vraagje aan Micky. Hoe komt het, dat je vanaf de aarde bijvoorbeeld met een telescoop zo’n grote en hoge structuur niet ziet. Zit dit aan de achterkant van de maan? Voor de grap heb ik ook eens een uur lang met een telescoop de maan bekeken, kijken of er een of ander “activiteit”te zien is. Natuurlijk noppes. Of wordt er van een of ander schild gebruik gemaakt om te camoufleren? Maar jij hebt, meen ik me te herinneren, op een vakantie, wel allerlei buitenaardse activiteiten gezien? Hoe is dat dan te verklaren?

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik vermoed holografische technologie wat betreft de Maan. Ik ben even zijn naam kwijt, is ook wel eens bij Freeman te gast geweest, staat op YouTube als je zoekt naar iets van Moon glitch ofzo, of andere termen voor glitch. Meerdere mensen hebben met eigen telescopen en andere apparatuur rare storingen gezien op het Maanoppervlak, wat overeen lijkt te komen met holografische technologie (al is dat voor de meeste YouTubers dan ‘bewijs’dat de Aarde plat is en/of dat we in een computersimulatie leven helaas). Zoiets moet je aan denken, plus cloaking, het onzichtbaar voor het menselijk oog maken van bouwwerken en ruimtevaartuigen.

   Ik heb zolang ik mij kan herinneren mijn hele leven al buitenaardse en/of SSP activiteiten in de lucht gezien. Sinds 7 jaar geleden niet meer, vanwege mijn visuele handicap, maar daarvoor meer dan genoeg… In Carnac 8 jaar geleden, daar doel je waarschijnlijk op, in 2 nachten tijd een stuk of honderd verschillende UFOs, plus een portal/vortex in de lucht. Ook UFOs kunnen zichzelf onzichtbaar maken, of ons doen laten denken dat het bijvoorbeeld wolken zijn, of wat voor vorm ze maar willen.
   Als je 100 procent UFOs wil zien dan moet je even sparen en naar ECETI ranch in de VS gaan van James Gilligand (of hoe je zijn naam ook schrijft) die heeft een UFO ranch ergens in de bergen. Staat meer dan genoeg over te vinden op YouTube. Zo zijn er meerdere UFO hotsport op Aarde. Vaak dus bij portals.

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Graag gedaan hoor

    Beantwoorden
    • rob

     Hoi Micky. Nog bedankt voor de info. Ben ook gaan googelen op de ranch waar ufo’s te zien zijn. Zeer interessant. Wist niet dat er zo iets bestond. Nu zeggen de sceptici weer dat het satellieten zijn die je ook met het blote oog kan zien, maar ik denk dat je, zoals jij, als je zo iets met eigen ogen gezien hebt en meegemaakt hebt, wel een onderscheid kan maken tussen een satelliet of een UFO. net zoals ik wel onderscheid kan maken tussen een droom, lucide droom en een astrale reis. Bedankt. Groet Rob.

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Haha ja je hebt tegenwoordig allerlei van kleur en vorm veranderende satellieten die 90 graden hoeken kunnen maken in de lucht. Zo dom en onnozel die sceptici… 🙂

      Beantwoorden
      • rob

       Het is nog veel erger, bij die sceptici zitten ook wetenschappers en professoren. Hoezo, wetenschap is nog erger dan religie?

       Beantwoorden
 • Bas

  Over de veestokken: jaren geleden was er ophef over electrocutiewapens in de veeteelt. Een stier via de teelballen wat aansporen om de veewagen in te lopen bv. iirc werden ze toen verboden in de veeteelt.

  Maar het goy is als vee, dus daar mag je ze gewoon op gebruiken. Daags na de persconferentie van Grapperhaus na het incident met de KO agent die iemand wilde bekeuren of enkel gemaand heeft hoorde ik een kort stukje Grapperhaus waarom de Taser (dat is een merknaam) zo ideaal is: “het zit tussen de (uitschuifbare?) wapenstok en de politiehond in”. Oh.

  Fijn, dat de politiehond nog meer nasty is. Dat wist ik al, maar het is geruststellend dat de Taser (geregistreerde merknaam van een veestokproducent) niet zo gevaarlijk is voor de burger als de politiehond.

  Opstelten heeft vast nog zelf meegeschreven aan de uitkomsten van het onderzoek naar de pilot van de veestok (TASER), er zouden geen noemenswaardige incidenten geweest zijn. Haast elke burger weet beter maar toch wil de huidige minister veestokken aanschaffen. Bij het toedienen van een stroomstoot is de duur maar ook voltage van belang, er zijn combinaties van duur en voltage die dodelijk zijn, of zeer schadelijk voor lichaamsdelen. Waar het vaak mis gaat bij het gebruik van een veestok is het te trigger happy zijn van de betreffende agent. Iets te vaak stroomstoten geven. De arrestant kan nl nog overeind komen.

  Stelletje dwazen bij Justitie. Altijd meer geld, meer middelen, meer salaris, meer wapens en meer wetgeving nodig. Er is bestaande wetgeving voor toeteren zonder noodzaak. Toeteren bij een bruiloft, dat klonk bekend toen ik hoorde van een bruiloftstoet waar het uit de hand liep. Waar het nu compleet misgaat in Rotterdam is dat er een vergunning aangevraagd moet gaan worden voor toeterbruiloft. Nu zal de discriminatie kaart wel getrokken gaan worden. Wat een land.

  Voor (tegen) agressie en geweld tegen politie is ook bestaande wetgeving. Het is zelfs al een tijd een speerpunt. Als je het mij vraagt: het gaat al mis bij geweld onder burgers. Een héél klein percentage van zaken leidt tot een veroordeling, als de aangifte of melding al wordt opgenomen. Hanteer je de norm niet voor de burgers, die de kosten dragen, dan zal het je ook niet lukken om het gedrag van de burger jegens de gezagsdragers juist te hanteren.

  Het zal niet bij elk korps zo meer zijn, maar uit het verdere verleden weet ik dat er bij korpsen een geweldscultuur heerste. Dat werd recent ook nog bevestigd door de ombudsman, sommige agenten zijn op het bureau een stuk banger dan buiten op straat. Vooral geen veestokken geven dat soort culturen voor er gezuiverd is.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>