UFO: The greatest story ever denied 2 – Moon Rising (video)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
2 jaren geleden

Ha Mickey, heb de docu al door gestuurd . zelf kan ik de taal niet goed volgen helaas . Deze keer vraag ik iemand die goed engels kan ,,, om voor mij te vertalen heel veel kan ik wel begrijpen ,maar heftige uitspraken lukt mij niet .krijg het na jaren niet goed in mijn hoofd .hoe ik ook mijn best doe .{ ik ben er een van hand gebaren en lichaamstaal } bedankt alvast ,maar ook diegene die het met zijn heldere kopje door wilde sturen .. en nogmaals heb nog niets gezien en vernomen veel vriendelijke groet van een… Lees verder »

2 jaren geleden

Ik dacht in de eerste instantie, wel dat ik je NIEUWE webSIDE al had gelezen ,maar er komen er steeds meer leuke bij , hoe kan dit ? word eigenlijk steeds interessanter . Ook verheug ik mij op je volgende . lekker baren. koel. drink het fris jou nieuwe COMPLOT CONCURENT vriendelijke groet

2 jaren geleden

video hebben ze er afgehaald

2 jaren geleden

Goed dat je een eigen server heb . tering you tube. schijnt dat ze de afgelopen maand al 17000 filmpjes e.d eraf gekikt hebben .

dirk
1 jaar geleden

Dank!
En Peace to you Warrior

dirk
1 jaar geleden

Die strepen op de cover van het boek van Burroughs en die strepen gedetecteerd op fotos vanuit het ISS, die kende ik niet. Als dat “liften”zouden kunnen zijn zoals in de documentaire wordt gesuggereerd, zou dat verband kunnen hebben met de Jumping Places waarvan Max Spriers zegt dat hij er veel van tegen kwam toen hij als jongetje met z’n ouders vanuit Engeland naar California gekomen was?

Nathalie
6 maanden geleden

Ook deze kan ik niet bekijken. Terwijl ik andere films hier wel kan bekijken. Vreemd, twijfel of het aan mijn apparaat ligt.