UFO: The greatest story ever denied 2 – Moon Rising (video)

( 7 )
 • Paulien

  Ha Mickey, heb de docu al door gestuurd . zelf kan ik de taal niet goed volgen helaas . Deze keer vraag ik iemand die goed engels kan ,,, om voor mij te vertalen heel veel kan ik wel begrijpen ,maar heftige uitspraken lukt mij niet .krijg het na jaren niet goed in mijn hoofd .hoe ik ook mijn best doe .{ ik ben er een van hand gebaren en lichaamstaal } bedankt alvast ,maar ook diegene die het met zijn heldere kopje door wilde sturen .. en nogmaals heb nog niets gezien en vernomen veel vriendelijke groet van een dikke fan

  Beantwoorden
 • Paulien

  Ik dacht in de eerste instantie, wel dat ik je NIEUWE webSIDE al had gelezen ,maar er komen er steeds meer leuke bij , hoe kan dit ? word eigenlijk steeds interessanter . Ook verheug ik mij op je volgende . lekker baren. koel. drink het fris jou nieuwe COMPLOT CONCURENT vriendelijke groet

  Beantwoorden
 • Paulien

  video hebben ze er afgehaald

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Fuckers…. Gelukkig heb ik ‘m gedownload ‘voor het geval dat’… dus ik zet ‘m straks op mijn eigen website!

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Hij staat weer online, dit keer dus op mijn eigen server 🙂

    Beantwoorden
 • Paulien

  Goed dat je een eigen server heb . tering you tube. schijnt dat ze de afgelopen maand al 17000 filmpjes e.d eraf gekikt hebben .

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Dit keer was het Vimeo, deze stond allang niet meer op YouTube, nu dus ook niet meer op Vimeo, te veel waarheid waarschijnlijk… al stond deze video al enkele jaren op Vimeo, nu niet meer sinds ik hem embedde (insloot) op mijn website, ik voel me bijna vereerd dat bijna alles wat op deze website gelinkt wordt daarna verwijderd wordt door een derde partij na dat linken…. 😉

   Het kost wat extra geld zo’n eigen server, maar het is vrijheid en onafhankelijkheid van censurerende partijen zoals YouTube en Vimeo! 🙂

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>