James True & Freeman Fly – Deze moet je gewoon luisteren (audio)

( 2 )
 • Micky van Leeuwen

  Even in het algemeen (helaas merk ik aan sommige reacties die ik steevast verwijder dat dit nodig is):

  Dit is geen facebook of een babbelbox, dit is Indigo Revolution.
  Opmerkingen dat je het Engels niet machtig bent en daardoor niet kan luisteren en/of 10 minuutjes heb geluisterd maar het maar half kan verstaan schaar ik onder onnodige overbodige facebook-achtige opmerkingen en daarom verwijder ik dat soort opmerkingen omdat niemand daar iets aan heeft of mee opschiet en wat mij betreft regelrechte spam betreft die de reactiemogelijkheden vervuilen.

  Beantwoorden
 • Loes

  Hart ❤️

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>