De ComplotConcurrent – Uitzending 61 “Hotel Beschaving” (12-9-2019)

14
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Pierre

Wat betreft het koninklijk huis is het nog erger, de staat heeft alles gekocht en onderhoudt alles maar de Oranjes kunnen alles zo weer terugkopen voor een appel en een ei dus bijna voor niks.

Gerben

Of. Verkopen
Wat Prinses Christina in februari deed

Elles

Het is dan ook onbegrijpelijk dat er nog mensen met vlaggetjes aan de kant staan op Koningsdag en 3e dinsdag in September

Elles

Volgens mij werk jij nu harder dan vroeger op je werk, wat een productie. De mindcontrolled uitvoering waarin jij zo’n bevallig alu hoedje op had (stond je goed) heb ik met verbazing bekeken. Het songfestival is erg masr dit is spant de kroon. Je ziet een stel muppet machinale geluiden uitbraken onder een robotachtig dansje. Het deed mij als 64 jarige verlangen naar Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink “Vluchten kan niet meer”, dat je jezelf zo voor schut zet als artiest, maar ja er zijn mensen die er kennelijk van onder de indruk zijn. Goeie uitzending Micky (begin het… Lees verder »

Tom J

Dankjewel voor weer een uitstekende uitzending. Micky is een held.

Bas

Dat stukje met MTV meuk, dat was heel slecht Mick, ik snap dat voor de beeldvorming een flink deel getoond mag worden en niet ge-cherry-picked mag worden, maar dat was echt slecht, die ‘muziek’. De nieuwe EP van Miley Cyrus is na het 1e nummer ook erg slecht. En daar neem ik het even op voor Miley: het 1e nummer is redelijk goede Drum and Bass en die wordt ook nog eens veel gedraaid op de zenders. Maar die andere zooi op die EP, buh… We hebben het wel over een ontspoord Disney sterretje iirc. Vaak worden die superverslaafd ergens… Lees verder »

Bas

Even over voice faking: Het is de week van 911, destijds had je al snel verhalen over passagiers die familieleden gingen bellen vanuit het vliegtuig. Het vreemde aan die telefoontjes was dat de bellers niet antwoordden op vragen. Alsof een robotcall aan de gang was. Helemaal niet vanuit het vliegtuig bv, omdat de tech om voice te faken toen al beschikbaar was. Het was een alternatieve samenzweringstheorie, net als de ‘de vliegtuigen vlogen laag genoeg voor mobieltjes om te kunnen bellen’ theorie. Belletjes naar familie, dat er kapers waren en dat iemand bang was, en houden van en meer dat… Lees verder »

Tom J

Bij die clip over het kweken van mensenlijke organen in dierlijke embryo’s  @31:08  –  dat is ook een computergestuurde stem. Het ritme en de melodie klinkt onnatuurlijk. Zou je die stem kunnen aansturen met menselijke spraak dan valt het niet op, dan heb je deepfake. Maar zoals Micky zegt, het is vast wel te detecteren met een computer.

Bas

Er is een mooi programma beschikbaar via een NL uni : praat.exe Die tool kan allerlei metadata uit spraak halen, waarvan je niet wist dat het bestond. Computer generated kun je ook dronken laten klinken, zoals je dat bij bestaande audio van een president had kunnen doen. Maar het blijft mechanisch ja, de computer zingt niet opeens als Elvis of Aretha, ook niet als je de kast wat groter maakt. Er zijn een hele hele grote berg computer generated stemmen, oa bij NPO heb je een suffe die de teksten en buitenlanders inspreekt via audio kanaal #2, ik heb zo… Lees verder »