De ComplotConcurrent – Uitzending 63 “Moeras Mindcontrol Mayham Marathon” (27-9-2019)

Abonneer
Abonneren op
42 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Gerben
1 jaar geleden

Jeheetje maak je een extreem lange show en niemand reageert als
Zodanig, dus voel me nu geroepen te
Reageren
Tjee, wat een lange show!

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Gerben

Ha ha, je hebt tijd nodig om die show te beluisteren omdat ie zo lang is! Daarom misschien nog geen reacties… Weer een top uizending, maar lang is ie. … ? Wat betreft meer onzin verhalen die ons in t verleden zijn voorgeschoteld: het gat in de ozonlaag. Toen ik tiener was, was dat de bangmakerij. ? Nooit meer wat over gehoord. Net als de zogenaamde ‘zure’ regen inderdaad.

Heleen
1 jaar geleden

De Complot Concurrent on tour. Kaarten vanaf 70 euro pp. in de voorverkoop. ?

rob
1 jaar geleden

Heb je al een producer of manager Micky? Bij een tour zal je schouwburgen of misschien wel een voetbal stadion moeten gaan afhuren? Heb je al gedacht aan merchandise, zoals shirtjes met het logo van de complotconcurrent?
Trouwens ik moet de uitzending nog bekijken, jeetje 3 en 1/2 uur. Dat moet ik echt gaan inplannen. Wat is er eigenlijk met je aan de hand? Je bent zo enorm productief de laatste tijd? Energie overschot? Of heb je je schilden nu helemaal op orde, die energie de slurpers of azijnpissers, zoals jij ze verwoord, blokkeren? Ga zo door zou ik zeggen!

Heleen
1 jaar geleden

? Joepie zwemspullen mee! Bof ik even! Ja, qua prijs….. : verschil moet er zijn. Niet voor niets de enige echte Complot Concurrent.

Monique
1 jaar geleden

Ik heb nog geen tijd gehad om je show helemaal te beluisteren Micky maaaar so far so good.
Morgen weer verder. Ik wilde hier wel even nog een artikel plaatsen waar ik me ook wel in kon vinden.
https://saltmines.nl/2019/09/24/greta-kindermishandeling-op-het-wereldtoneel/

Jason
1 jaar geleden
Reply to  Monique

mooie uitzending zoals gewoonlijk, en ik denk dat de msm naar jou geluisterd heeft want dit artikel verschijnt nu en zeggen ze dat ze een foutje gemaakt hebben.
https://m.hln.be/wetenschap-planeet/milieu/alarmerende-studie-over-nog-sneller-opwarmende-oceanen-geschrapt-wetenschappers-maakten-foutje~a072f586/

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Jason

Jammer dat er niet gemeld wordt in het artikel wélke soort statistiek niet klopte. Het is een vak apart, statistiek, er zouden hele grote aantallen onderzoeken nog steeds als verworpen kunnen worden omdat de onderzoeker gebruik heeft gemaakt van ‘random’ (=willekeurige) getallen uit een computer terwijl al decennia bekend is dat ‘random’ getallen helemaal niet random zijn. Iets met dat de software de ‘random’ uit de zero page haalt lol. Dus je creëert of download eerst het random getal, en dan ga je aan de gang met de rest van je software.

Monique
1 jaar geleden

“Voer vooral actie voor bewustwording, voor maatregelen, zelfs voor een totalitaire dictatuur als je in de bizarre waan verkeert dat dit nodig zou zijn”
Dit vind ik dan wel weer een zin die ze er niet in hadden hoeven zetten “zucht”

Monique
1 jaar geleden

Zou heel goed kunnen hoor Micky. Ik belicht dingen graag van 100.000 kanten. Dat is een beetje een handicap van mij ?

Elles
1 jaar geleden

Het doet mij denken aan de dochter van een diplomaat in de Eerste Golf Oorlog. Zij beweerde, al jammer.end, vrijwilligster te zijn in een ziekenhuis waar de rebellen baby’s uit de couveuse haalden en op de grond smeten.

1 jaar geleden

Heel erg goed uitgelegd met alles er op en eraan ,het gebeuren en het kids opzetten tegen de volwassene is heel erg ziek(.zie je vorige column) klimaatvlecht kind inderdaad wat een rotkop kan dit trekken ,net zoals die grote ogen van Nancy P. ha ha Onze eigenste reporter Micheltje Vos met zijn achterban , ps nog nooit van gehoord ,een klei monster? Waar ik een grote bewondering voor heb. is dat je nooit partijdig praat , ook alles uitlegt man man wat een zit . ik heb het met een pause dit keer gedaan haha ,,Hazes mis ik nog steeds… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

Heerlijk teasende topics, snatching…

Joe Biden zijn zoon… Ik maakte eerder online reclame met mijn CV, kreeg ook uit het buitenland aanbiedingen, waaronder Ukraïne. Er ging een hoop mis door de oorlog, dus waren er mercs nodig. IIRC ging het om hetzelfde bedrag ($52k / maand) waar het nu bij Biden zijn zoon om gaat.

En ja lange show maar ik zie dat de jongedame met Asperger die op school hoort te zitten ook mee mag doen ;D

1 jaar geleden

Dus weer met ze alle blote voetjes op de aarde ,

Freeflip
1 jaar geleden

Top Show Micky, bedankt ‘kleine’ jongen 😉 Ik heb lekker meegezongen èn meegehuild met André.
MH17 was eerste waar ik aan dacht toen deze poppenkast begon, benieuwd of er nog radarbeelden of iets dergelijks op de proppen komen in het kader van disclosure achtige geopolitieke uitruil. Verder kijk ik alleen nog naar Wimbledon en ‘Order, Order’ op tv, wat een geweldige soap inderdaad.

1 jaar geleden
Reply to  Freeflip

Tja weer die Andre, mooi . Als jij heel oud ben ,zal er wel eens iets over worden onthuld, geduld mijn jong

Ank
1 jaar geleden

Prachtige uitleg over het hele Oekraïne verhaal Micky , speciaal dat telefoongesprek op 2.38.00 van Nuland met enkele andere spelers in het spel van de regime change. En Nederland was natuurlijk weer het braafste jongetje van de klas door van Baalen te sturen die naast de grote Europese staatsman Verhofstad mocht staan tijdens diens toespraak op het Maidan plein. Tja, en het MH17 vliegtuig vertrok toevallig wel vanuit Nederland. Éen van de “leukste” opnames in al de clips over creepy Joe vond ik wel die waarin Joe Sessions zijn kleinkind letterlijk wegtrekt als Joe Biden zijn vieze handjes op hem… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Wat betreft die scanwagens. Gisteren zag ik een goede docu op tv over China, het sociaal krediet systeem. Een reporter ter plekke keek naar beide zijden. ( nog het echte journalistiekwerk) . Een jong paartje, lid van de partij, goede baan en staan 100 % onder controle van AL, zelfs wat ze eten wordt door AL bepaald middels punten. De andere persoon, een kritische chinese journalist. Staat op de zwarte lijst alleen omdat hij kritische vragen stelde. Geen toegang meer tot vele dingen zoals reizen met het openbare vervoer. Vele chinezen die hun huis verliezen, zonder compensatie. Vele vuile steden,… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Maar ik wil Micky nog bedanken voor de link Ghosts of the Nephilim | Frater X , voor het verlossende woord op 1:31:30, dat wanneer we als mensheid zo diep in de shit zitten, en geen uitweg meer weten, in ons laatste uur van de mensheid, we massaal wakker worden en ons de grote leugen en nachtmerrie bewust worden, en alles wordt weer goed, zoals het ook bedoel was.

Freeflip
1 jaar geleden
Reply to  rob

Heb ik iets gemist Rob ? Welke link is dat ?

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Freeflip

Ja, ben ook benieuwd. Zit in ider geval niet in deze show. Welke wel, Rob?

Heleen
1 jaar geleden

Dank je Micky. Het is dan het Freeman interview.

Freeflip
1 jaar geleden

thnx 😉

rob
1 jaar geleden

Over die chineesjes was een uitzending op de duitse zender ZDF.
Trouwens Frater -x heeft ook interessante dingen. Allemaal occulte leer. Ik heb gisteren bv een lezing gevolgd over saturnus . Deze info had ik nog nodig als aanvulling van het artikel van Micky over saturnus.

latevogel
1 jaar geleden

Wat betreft Greta Donderberg: Die emotionele uitbarsting is gelijkwaardig aan dat huilverhaal van dat Koeweitse meisje tijdens de Golfcrisis van 90/91, want ook zij was een jonge tienermeisje van rond haar leeftijd. Ja, de oudere generatie is wijzer. De leugen regeert niet voor altijd, omdat dit voorval bij de oudere generatie in het lange termijn geheugen is gegraveerd. Dit is een oudbakken tactiek dat te doorzichtig is geworden, en dat daarom de hoeveelheid dislikes onder dergelijke video’s gigantisch is toegenomen. Greta Donderberg is nog maar een kind met een matige acteertalent, ze is de niet kwalijk te nemen mascotte, maar… Lees verder »

Doortje
1 jaar geleden

Bedankt, kleine grote jongen!

dirk
1 jaar geleden

Die catamaran is van een Rothschild overigens

dirk
1 jaar geleden

Dat nieuwe klimaat paniek verhaal is overigens nu al op haar foute statestieken terug getrokken moeten worden. Op de dag dat arme Grumpy Greta haar act voor de VN deed, heeft de VN een brief gekregen ondertekend door 500 wetenschappers wereldwijd. Inititiatief van ex Delfse professor overigens. Geen bericht erover in de gecontrolleerde media…… https://youtu.be/GpVBH-HY5Ow Leuk ook Victoria Nuland The Wicked Witch of the West, hoewel die titel mijnziens aan H. R. Clinton toebehoort Dat bedrijf waar Hunter Biden 50.000 dollar per maand verdiende, explorteerde overigens gaspjipleidingen die van Rusland door de Oekraine richting Europa lopen en waarmee ze enorme… Lees verder »

dirk
1 jaar geleden

Sorry voor de spam, scanauto’s tevens gebruiken voor het opsporen van gestolen auto’s, zeerfvuil, grafiti, criminelen en verwarde personen amehoela. Ander maal wordt pure Surveillance verkocht als middel voor dé veilgheid en reken maar dat ze daar al lang voor worden gebruikt. Beeld, geluid, gekoppeld met informatie van je mobiel, gezichtsherkenning. Alles van iedereen wordt vastgelegd in deze “inovatieve” tijd.

dirk
1 jaar geleden
Reply to  dirk

Je hebt helemaal gelijk dirk 😉 Overigens:
Aan de wijze waarop de Brave New World prositute weg kijkt wanneer NOS trol zegt:
“Politici zullen in discussie moeten gaan hoever we hier in kunnen gaan.”
dat ze allaaaaaang doen wat ze kunnen en willen en nog veel verder zullen gaan
walgelijke enge gast, walgeljik enge wereld. Orwell, huxley ze liggen te stuiteren in hun graf.
dank voor de clip, micky!

Bas
1 jaar geleden

Supershow @Mick, kudos! En dan even inhoudelijk, uitbundig maar dat was deze mooie show ook :: ×Klimaat; vooral NIET in het moeras gaan wonen. NIET in het moeras gaan wonen. Ook NIET op een vulkaan gaan wonen en ook NIET op een plek gaan wonen waarvan bekend is dat het GEEN moeras is maar wel vaak onder water staat of dat het continu 42ºC is. Dat scheelt een hoop problemen, als je niet in een moeras of op een vulkaan gaat wonen. Eigenwijs volk, mensen. Staat er ergens een mooie stad op een heuvel (bv San Francisco) dan worden er… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Bas

In de een-na-laatste alinea bedoel ik NYT en WP, New York Time en Washington Post, de favoriete bron van journalisten in ons land.

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Bas

Aanvulling op ‘×Trump’ De ‘transcripts’ zijn niet verbatim (woordelijk). Het is een interpretatie van wat gezegd is. Een WH mederwerker gaat ff op 1,81 speed de tape luisteren en snel de transcript maken met de essentiële dingen die gezegd zijn. De transcripts zijn waardeloos. Er is een verdrag tussen UKR en US tegen corruptie. Dus Trump spoorde de nieuwe president wat aan om wat aan de corruptie te doen. Wat mij het meeste irriteert is de grote show die gemaakt wordt van vrijwel niets, in tegenstelling; het is Hunter Biden die onderzocht dient te worden. Ik heb zijn CV niet… Lees verder »

Max
1 jaar geleden

Lkkr stoned de complot concurrent kijken haha

Max
1 jaar geleden
Reply to  Max

Super heb alleen het laatste nummer gemist. Dit gaat diep mensen, dankbaar voor de info grt en succes verder