De ComplotConcurrent – Uitzending 63 “Moeras Mindcontrol Mayham Marathon” (27-9-2019)

( 39 )
 • Gerben

  Jeheetje maak je een extreem lange show en niemand reageert als
  Zodanig, dus voel me nu geroepen te
  Reageren
  Tjee, wat een lange show!

  Beantwoorden
  • Heleen

   Ha ha, je hebt tijd nodig om die show te beluisteren omdat ie zo lang is! Daarom misschien nog geen reacties… Weer een top uizending, maar lang is ie. … 😜 Wat betreft meer onzin verhalen die ons in t verleden zijn voorgeschoteld: het gat in de ozonlaag. Toen ik tiener was, was dat de bangmakerij. 😉 Nooit meer wat over gehoord. Net als de zogenaamde ‘zure’ regen inderdaad.

   Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ik ben aan het oefenen om in de voetsporen te treden van David Icke en anderen die ook urenlang presentaties achter elkaar kunnen houden 🙂

   Beantwoorden
   • Heleen

    De Complot Concurrent on tour. Kaarten vanaf 70 euro pp. in de voorverkoop. 😉

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Haha ja mooie prijs, dat wordt beter verdienen dan die lulgozer van een Martijn van Staveren en co! Voor die prijs mag je dan je zwemspullen meenemen, maar wordt je niet thuis gebracht 😉

     Beantwoorden
     • rob

      Heb je al een producer of manager Micky? Bij een tour zal je schouwburgen of misschien wel een voetbal stadion moeten gaan afhuren? Heb je al gedacht aan merchandise, zoals shirtjes met het logo van de complotconcurrent?
      Trouwens ik moet de uitzending nog bekijken, jeetje 3 en 1/2 uur. Dat moet ik echt gaan inplannen. Wat is er eigenlijk met je aan de hand? Je bent zo enorm productief de laatste tijd? Energie overschot? Of heb je je schilden nu helemaal op orde, die energie de slurpers of azijnpissers, zoals jij ze verwoord, blokkeren? Ga zo door zou ik zeggen!

      Beantwoorden
      • Micky van Leeuwen

       Ik weet het zelf allemaal niet exact Rob, maar ga er vanuit dat Talpa het allemaal voor mij regelt als het zover is, ik sta immers bij John de Mol onder contract, Ziggo Domepje ofzo, of anders gewoon hier in stadion de Wageningse Berg, daar wordt toch al 27 jaar niet meer gevoetbald, wordt wel weer eens tijd voor een Wageningse held daar bovenop die berg 😉

       Beantwoorden
     • Heleen

      😊 Joepie zwemspullen mee! Bof ik even! Ja, qua prijs….. : verschil moet er zijn. Niet voor niets de enige echte Complot Concurrent.

      Beantwoorden
 • Monique

  Ik heb nog geen tijd gehad om je show helemaal te beluisteren Micky maaaar so far so good.
  Morgen weer verder. Ik wilde hier wel even nog een artikel plaatsen waar ik me ook wel in kon vinden.
  https://saltmines.nl/2019/09/24/greta-kindermishandeling-op-het-wereldtoneel/

  Beantwoorden
  • Jason

   mooie uitzending zoals gewoonlijk, en ik denk dat de msm naar jou geluisterd heeft want dit artikel verschijnt nu en zeggen ze dat ze een foutje gemaakt hebben.
   https://m.hln.be/wetenschap-planeet/milieu/alarmerende-studie-over-nog-sneller-opwarmende-oceanen-geschrapt-wetenschappers-maakten-foutje~a072f586/

   Beantwoorden
   • Bas

    Jammer dat er niet gemeld wordt in het artikel wélke soort statistiek niet klopte. Het is een vak apart, statistiek, er zouden hele grote aantallen onderzoeken nog steeds als verworpen kunnen worden omdat de onderzoeker gebruik heeft gemaakt van ‘random’ (=willekeurige) getallen uit een computer terwijl al decennia bekend is dat ‘random’ getallen helemaal niet random zijn. Iets met dat de software de ‘random’ uit de zero page haalt lol. Dus je creëert of download eerst het random getal, en dan ga je aan de gang met de rest van je software.

    Beantwoorden
 • Monique

  “Voer vooral actie voor bewustwording, voor maatregelen, zelfs voor een totalitaire dictatuur als je in de bizarre waan verkeert dat dit nodig zou zijn”
  Dit vind ik dan wel weer een zin die ze er niet in hadden hoeven zetten “zucht”

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Plus de rest van het artikel, ik heb alleen de eerste 2 alinea’s gelezen, totaal mee oneens, ze lijdt niet want als je het mij vraagt is zij gewoon een goed betaalde acteur, in dienst van de One Foundation van George Soros, dochter van zwaar elitaire ouders die ook all-in zijn met de agenda’s van de deep stank. Daar kan ik geen medelijden mee hebben.

   Maar ik ben er zowieso klaar mee met dat blaag, te veel Greta gehoord en gezien in een week tijd… 🙂

   Beantwoorden
   • Monique

    Zou heel goed kunnen hoor Micky. Ik belicht dingen graag van 100.000 kanten. Dat is een beetje een handicap van mij 🙄

    Beantwoorden
   • Elles

    Het doet mij denken aan de dochter van een diplomaat in de Eerste Golf Oorlog. Zij beweerde, al jammer.end, vrijwilligster te zijn in een ziekenhuis waar de rebellen baby’s uit de couveuse haalden en op de grond smeten.

    Beantwoorden
 • Paulien

  Heel erg goed uitgelegd met alles er op en eraan ,het gebeuren en het kids opzetten tegen de volwassene is heel erg ziek(.zie je vorige column) klimaatvlecht kind inderdaad wat een rotkop kan dit trekken ,net zoals die grote ogen van Nancy P. ha ha Onze eigenste reporter Micheltje Vos met zijn achterban , ps nog nooit van gehoord ,een klei monster? Waar ik een grote bewondering voor heb. is dat je nooit partijdig praat , ook alles uitlegt man man wat een zit . ik heb het met een pause dit keer gedaan haha ,,Hazes mis ik nog steeds ,en heb met een kraakstem keihard weer meegezongen prachtig einde na al het diep trieste inkijk en controleerauto en scan kut karretjes door onze staten en leefgebeuren oprotten !

  Beantwoorden
 • Bas

  Heerlijk teasende topics, snatching…

  Joe Biden zijn zoon… Ik maakte eerder online reclame met mijn CV, kreeg ook uit het buitenland aanbiedingen, waaronder Ukraïne. Er ging een hoop mis door de oorlog, dus waren er mercs nodig. IIRC ging het om hetzelfde bedrag ($52k / maand) waar het nu bij Biden zijn zoon om gaat.

  En ja lange show maar ik zie dat de jongedame met Asperger die op school hoort te zitten ook mee mag doen ;D

  Beantwoorden
 • Micky van Leeuwen

  Nog een aanvulling op het IPCC vod item in de show, wat ik vergeten ben erbij te vermelden, en niet onbelangrijk is om te laten zien hoe een scam dat allemaal is: Die belangrijke ontmoeting van een paar dagen waar dat nieuwe IPCC vod werd gepresenteerd was in Monaco.

  Monaco, waar je eigenlijk alleen maar via helikopter goed en snel kan komen. Dus dat deden ze dan ook allemaal… 🙂

  Beantwoorden
 • Paulien

  Dus weer met ze alle blote voetjes op de aarde ,

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Top Show Micky, bedankt ‘kleine’ jongen 😉 Ik heb lekker meegezongen èn meegehuild met André.
  MH17 was eerste waar ik aan dacht toen deze poppenkast begon, benieuwd of er nog radarbeelden of iets dergelijks op de proppen komen in het kader van disclosure achtige geopolitieke uitruil. Verder kijk ik alleen nog naar Wimbledon en ‘Order, Order’ op tv, wat een geweldige soap inderdaad.

  Beantwoorden
  • Paulien

   Tja weer die Andre, mooi . Als jij heel oud ben ,zal er wel eens iets over worden onthuld, geduld mijn jong

   Beantwoorden
 • Ank

  Prachtige uitleg over het hele Oekraïne verhaal Micky , speciaal dat telefoongesprek op 2.38.00 van Nuland met enkele andere spelers in het spel van de regime change. En Nederland was natuurlijk weer het braafste jongetje van de klas door van Baalen te sturen die naast de grote Europese staatsman Verhofstad mocht staan tijdens diens toespraak op het Maidan plein. Tja, en het MH17 vliegtuig vertrok toevallig wel vanuit Nederland.

  Éen van de “leukste” opnames in al de clips over creepy Joe vond ik wel die waarin Joe Sessions zijn kleinkind letterlijk wegtrekt als Joe Biden zijn vieze handjes op hem wil leggen..

  Beantwoorden
 • rob

  Wat betreft die scanwagens. Gisteren zag ik een goede docu op tv over China, het sociaal krediet systeem. Een reporter ter plekke keek naar beide zijden. ( nog het echte journalistiekwerk) . Een jong paartje, lid van de partij, goede baan en staan 100 % onder controle van AL, zelfs wat ze eten wordt door AL bepaald middels punten. De andere persoon, een kritische chinese journalist. Staat op de zwarte lijst alleen omdat hij kritische vragen stelde. Geen toegang meer tot vele dingen zoals reizen met het openbare vervoer. Vele chinezen die hun huis verliezen, zonder compensatie. Vele vuile steden, vies stinkend, zoals in de jaren 80 futuristische filmen, waarbij er veel techniek is waar mensen in walgelijke steden zonder groen en nauwelijks daglicht te zien was. De beelden die ik gisteren zag waren voor mij schokkend, vooral om te weten dat deze shit realiteit is. Hollywood heeft bons goed voorbereid. Wat een ongelooflijk rot land dat is, hun zielen zijn al geoogst, dat is voor mij wel duidelijk. Nu Nederland nog. Bah.

  Beantwoorden
 • rob

  Maar ik wil Micky nog bedanken voor de link Ghosts of the Nephilim | Frater X , voor het verlossende woord op 1:31:30, dat wanneer we als mensheid zo diep in de shit zitten, en geen uitweg meer weten, in ons laatste uur van de mensheid, we massaal wakker worden en ons de grote leugen en nachtmerrie bewust worden, en alles wordt weer goed, zoals het ook bedoel was.

  Beantwoorden
  • Freeflip

   Heb ik iets gemist Rob ? Welke link is dat ?

   Beantwoorden
   • Heleen

    Ja, ben ook benieuwd. Zit in ider geval niet in deze show. Welke wel, Rob?

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Als jullie doelen op dat Freeman interview met Frater X waar Rob het over heeft dan is die te vinden via het zoekveld op deze website, is een show van een paar jaar terug, geen idee waar het over ging, maar dit is de link https://www.indigorevolution.nl/2016/09/06/ghosts-of-the-nephilim-frater-x/

     Als jullie doelen op die Chineesjes waar Rob het ook over had dan weet ik het ook niet 🙂

     Beantwoorden
     • Heleen

      Dank je Micky. Het is dan het Freeman interview.

      Beantwoorden
     • Freeflip

      thnx 😉

      Beantwoorden
     • rob

      Over die chineesjes was een uitzending op de duitse zender ZDF.
      Trouwens Frater -x heeft ook interessante dingen. Allemaal occulte leer. Ik heb gisteren bv een lezing gevolgd over saturnus . Deze info had ik nog nodig als aanvulling van het artikel van Micky over saturnus.

      Beantwoorden
 • latevogel

  Wat betreft Greta Donderberg: Die emotionele uitbarsting is gelijkwaardig aan dat huilverhaal van dat Koeweitse meisje tijdens de Golfcrisis van 90/91, want ook zij was een jonge tienermeisje van rond haar leeftijd. Ja, de oudere generatie is wijzer.

  De leugen regeert niet voor altijd, omdat dit voorval bij de oudere generatie in het lange termijn geheugen is gegraveerd.

  Dit is een oudbakken tactiek dat te doorzichtig is geworden, en dat daarom de hoeveelheid dislikes onder dergelijke video’s gigantisch is toegenomen. Greta Donderberg is nog maar een kind met een matige acteertalent, ze is de niet kwalijk te nemen mascotte, maar de lui die haar misbruiken gaan straks gigantisch hard op hun bek vallen met verdere gevolgen….

  Beantwoorden
 • Doortje

  Bedankt, kleine grote jongen!

  Beantwoorden
 • dirk

  Die catamaran is van een Rothschild overigens

  Beantwoorden
 • dirk

  Dat nieuwe klimaat paniek verhaal is overigens nu al op haar foute statestieken terug getrokken moeten worden. Op de dag dat arme Grumpy Greta haar act voor de VN deed, heeft de VN een brief gekregen ondertekend door 500 wetenschappers wereldwijd. Inititiatief van ex Delfse professor overigens. Geen bericht erover in de gecontrolleerde media……

  https://youtu.be/GpVBH-HY5Ow

  Leuk ook Victoria Nuland The Wicked Witch of the West, hoewel die titel mijnziens aan H. R. Clinton toebehoort

  Dat bedrijf waar Hunter Biden 50.000 dollar per maand verdiende, explorteerde overigens gaspjipleidingen die van Rusland door de Oekraine richting Europa lopen en waarmee ze enorme hoeveelheden gas van Rusland hebben gestolen. dé reden dat Rusland nieuwe leidingen via de Oost Zee is gaan aanleggen.

  Beantwoorden
 • dirk

  Sorry voor de spam, scanauto’s tevens gebruiken voor het opsporen van gestolen auto’s, zeerfvuil, grafiti, criminelen en verwarde personen amehoela. Ander maal wordt pure Surveillance verkocht als middel voor dé veilgheid en reken maar dat ze daar al lang voor worden gebruikt. Beeld, geluid, gekoppeld met informatie van je mobiel, gezichtsherkenning. Alles van iedereen wordt vastgelegd in deze “inovatieve” tijd.

  Beantwoorden
  • dirk

   Je hebt helemaal gelijk dirk 😉 Overigens:
   Aan de wijze waarop de Brave New World prositute weg kijkt wanneer NOS trol zegt:
   “Politici zullen in discussie moeten gaan hoever we hier in kunnen gaan.”
   dat ze allaaaaaang doen wat ze kunnen en willen en nog veel verder zullen gaan
   walgelijke enge gast, walgeljik enge wereld. Orwell, huxley ze liggen te stuiteren in hun graf.
   dank voor de clip, micky!

   Beantwoorden
 • Bas

  Supershow @Mick, kudos!

  En dan even inhoudelijk, uitbundig maar dat was deze mooie show ook ::

  ×Klimaat;

  vooral NIET in het moeras gaan wonen. NIET in het moeras gaan wonen. Ook NIET op een vulkaan gaan wonen en ook NIET op een plek gaan wonen waarvan bekend is dat het GEEN moeras is maar wel vaak onder water staat of dat het continu 42ºC is. Dat scheelt een hoop problemen, als je niet in een moeras of op een vulkaan gaat wonen. Eigenwijs volk, mensen. Staat er ergens een mooie stad op een heuvel (bv San Francisco) dan worden er opeens subsidies uitgedeeld zodat mensen in het moeras rondom kunnen gaan wonen.

  En dan staat het moeras opeens onder water. Goh, dat is niet alleen omdat het geld voor de dijken naar de oorlogen in Afghanistan en Irak ging, maar omdat het gewoon een heel slecht plan is om in een moeras te gaan wonen. De binnenstad stond immers niet onder water. Nooit meer wat geworden daar.

  Klimaatslachtoffers hebben dus niks met klimaat en klimaatverandering te maken. Gewoon niet in een moeras oid gaan wonen. En als het dan toch onder water staat en je kon geen verzekering krijgen, hoe duidelijker kan het worden.

  ×Rutte; Een pansexueel? Houdt van iedereen zonder sex te hebben?

  BV NL is gestopt met het promoten van NL als ‘tolerant’ (leugen) omdat er teveel toeristen komen. Gelukkig is het drugsimago blijven hangen; hoe komt dat… OM was druk met Klaas, maar terwijl de plantenhaters (het OM) het druk hadden met Klaas werd de pillenindustrie extreem groot. Was 1 tablet ooit een geeltje, je kon ze op een gegeven moment voor een gulden krijgen:

  (longread) https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-geest-van-klaas-bruinsma-leeft-voort-in-de-16-miljard-euro-die-jaarlijks-in-nederland-wordt-witgewassen~b1b7614e/

  ×Biden;

  Heel mooi filmpje in de show van die creep. Hij is vooral te oud om president te worden maar hij is vooral ‘natuurlijk een zionist’. Vorige week ging het meteen om 0600 los op Radio1 met de zang en dans rond de impeachmentverhalen dus ik heb radio en tv gewoon 2 dagen uitgezet met die crap.

  Dus mooi dat dat in de show onder de aandacht gebracht werd. Het stukje wat ging er mis in Ukraine, Ukraine had te weinig poen en had een financier nodig. 2 partijen boden deals, en Oost Ukraine wilden het Russische ding wel. Maar het westelijke stuk konden niet anders dan de ‘Westerse’ deal accepteren.

  De Krim. Géén annexatie, maar het volk stemde in een referendum. De oorspronkelijke bevolking is ooit vervangen geweest door Russen, dus dat was kat in het bakkie, maar het was géén annexatie. Was ook niet verwacht in O-EU dat het zo snel zou gaan, maar het begon allemaal rond de ‘spelen’ in Sochi. De vieze vuile homohatende Putin zou een kruistocht voeren tegen de ‘community’ aka de internationale extreme LGBTers. Terwijl het feitelijk ging om het promoten van het traditionele huwelijk. Probeer het eens of dat dichter bij huis succesvol is, een LGBT campagne, in Kosovo ofzo. Kijk eens wat de reacties zijn als je een pride wil doordrukken in hun hoofdstad. Het was een smerige aanval op interne aangelegenheden, wie zijn wij om zich te bemoeien met interne(!) aangelegenheden van een land. Putin eist ook niet dat wij allemaal op klompen gaan lopen en elke dag kaas met hagelslag eten. Niks mee te maken.

  Maidan plein, er zijn er 2 in Ukraine. Maar op het plein waar de aandacht heen ging werden mensen betaald om te demonstreren. Daar zijn westerse miljarden in gegaan. Op een gegeven moment werden mensen lukraak neergeschoten, demonstranten maar ook de ordetroepen.

  En toen kwam mr Chocolate.

  ×Trump; Prachtig hoe de crybabies denken over Trump. 2 jaar terug lazen ze met zn allen NYP en WP en dachten ze nog ah ok in 2 jaar zijn we die gast kwijt. En dan ook nog denken dat ze goed geïnformeerd zijn omdat ze de slimes en de compost lezen.

  Het Ukraine verhaal is een poging om het besmeuren van Biden via zijn zoon op Trump af te wentelen. ‘Onze’ journalisten lijken wel een strakke plasser te krijgen van slecht nieuws over Trump. Hoeven ze het niet over de problemen hier te hebben.

  Beantwoorden
  • Bas

   In de een-na-laatste alinea bedoel ik NYT en WP, New York Time en Washington Post, de favoriete bron van journalisten in ons land.

   Beantwoorden
  • Bas

   Aanvulling op ‘×Trump’

   De ‘transcripts’ zijn niet verbatim (woordelijk). Het is een interpretatie van wat gezegd is. Een WH mederwerker gaat ff op 1,81 speed de tape luisteren en snel de transcript maken met de essentiële dingen die gezegd zijn.

   De transcripts zijn waardeloos. Er is een verdrag tussen UKR en US tegen corruptie. Dus Trump spoorde de nieuwe president wat aan om wat aan de corruptie te doen.

   Wat mij het meeste irriteert is de grote show die gemaakt wordt van vrijwel niets, in tegenstelling; het is Hunter Biden die onderzocht dient te worden. Ik heb zijn CV niet bekeken van vóór de klus in UKR, misschien de moeite waard ¦D

   Impeachment is simpel: Er moet een reden voor zijn. Vreemdgaan bv is geen ‘high crime’. In de meeste staten mag het gewoon, er zijn zelfs verdienmodellen voor (2nd love). ‘Voor wat hoort wat’ – Je krijgt knaken als je wat gaat doen (zelfs in de bijstand), in UKR bv eens kijken wie er allemaal betrokken waren bij dat energiebedrijf, dan worden er wat leningen verstrekt of wapentuig ingeklaard.

   https://en.wikipedia.org/wiki/High_crimes_and_misdemeanors

   Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>