Ze bedoelen het toch goed? (column)

( 10 )
 • Michelle S.

  “Wat een rotzakken die ouders van mij. Nu ik er zo over nadenk was het gewoon pure kindermishandeling. Beter hadden ze mij in zo’n waan gelaten toch?” = kapot lachen. Micky, je sarcasme, je persoonlijkheid is gewoon de max! I love it.

  Kijk naar mij, ik ga de wereld redden. Luister naar mij want jullie zijn allemaal verkeerd bezig. Kijk naar mij hoe ik huil zodat jullie zich schuldig gaan voelen -attitude stinkt van ver! Als ik Gretha hoor of zie stinkt heel mijn huis. Dan ben ik genoodzaakt om mijn ramen open te doen. Want bah wat een stank, zeg!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Ze lijkt ook op die onderste nazi propaganda poster onze Gretha 😉

   In de aankomende ComplotConcurrent uitzending (hopelijk morgen, onder voorbehoud) komt Gretha ook even uitgebreid aan bod. Want ook hier stinkt het in huis door dat mokkel 🙂

   Beantwoorden
 • Elles

  Tja als 64jarige ben ik natuurlijk hoofdschuldige aan het klimaatprobleem. Mijn vliegvakanties kun je op 1 hand telken, mijn man heeft nooit gevlogen, hadden wij dat maar wel gedaan, een paar boompjes ter compensatie geplant, was de wereld nu vast een stuk groener geweest.
  Mijn kleding koop ik veelal 2e hands, dom, dom, dom. dure bio katoenen kleren had dat moeten zijn.
  Trui aan en verwarming op 18 graden, weer zo’n misvatting hadden we maar als eerste een warmtepomp gekocht. Dagje naar het strand bammetjes mee, appel, statiegeldfles met limo, fout, fout, fout, naar de natuurwinkel afbreekbaar p,astic. Snik ik ben onverbeterlijk, het is de leeftijd.

  Beantwoorden
 • Paulien

  Tja ik zie al die kleine kids al gaan spijbelen.( ps al aan de orde ). Pa je mag geen auto ,kamvuurtje vliegen wil ik niet meer het liefst wil ik weer naar de jaren van vroeger, want daar was nog geen verspilling en welvaart ,Lieve ma geef mij weer net als toen een hark en een riek echt geloof me pa en ma wat jullie allemaal wel niet aan het verpestten zijn voor ons echt ik haat jullie SUPPER GAAF ONDER WOORDEN GEBRACHT MICKY

  Beantwoorden
 • Hielke

  Zoals ik ook al als comment onder een eerder artikel heb geschreven heb, gooien diezelfde klimaatgekkies hun afval gewoon in de berm, sloot of struiken. Chappeau Micky voor wederom een goed column.

  Beantwoorden
 • Monique

  Goede column weer. Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Doch.. als ik kijk naar mijn FB zijn er toch een hoop mensen wakker aan het worden. Aan het de andere kant leggen ze het er nu wel heel erg dik bovenop met deze hele Greta poppenkast. Als je nu nog niet ziet dat het mindcontrol is dan zit je hoofd wel heel diep in weggewerkt in je … Nou ja, ik heb nog steeds hoop voor de mensheid zeg maar. Ijdel misschien maar toch..

  Beantwoorden
 • Sjaak

  oh ja die Gretha , prachtig voorbeeld over kindermisbruik op grote en publieke schaal.
  maar op wat kleinere schaal…………..komt m’n dochter thuis van school ,10 jaar, waren ze met de klas en hun meester met dodenherdenking naar het “monument de morts” geweest. Je weet wel in Frankrijk hebben alle plaatsen ,tot de kleinste gehuchten een oorlogsmonument met de namen van de doden. Maar komt ze thuis met de zin “we zijn naar het monument van de helden wezen kijken”. Krijgt ze daar vervolgens een stapel huiswerk over met vragen als ; wan wat voor materiaal is het monument ,hoe groot , hoeveel namen , allerlei onzinnige vragen om die oorlog-materie maar goed in het hoofd te printen dat je op die manier een held kan worden. Kan ik er gelukkig nog aan uitleggen dat de helden geen helden maar slachtoffers zijn en dat als ze zouden hebben geweigerd te gaan ze neergepaft zouden zijn geworden wegens desertie etc. Maar ja, hoe zit dat dan met zo’n leraar ,een brave burgerman die “netjes” zijn centjes verdient en daarmee niets “verkeerds” doet behalve dan alleen maar een klasje van 25 kinderen staat voor te liegen………….??????
  Micky ik treed met je op………..mmmm? is dat een goeie zin? nou ja doesn’t matter.

  Beantwoorden
  • Elles

   Nederland wil het braafste klimaatjochie van de klas zijn, maar dumpt zwaar vervuilt Belgisch afval in meren en plassen. De afvalschepen , worden notabene begeleid door de politie en “gecontroleerd” en goedgekeurd door Rijkswaterstaat. Dit speelt al jaaaaaaren. Afvaldumping speelt al jaren, docu na docu hierover en men doet er niets aan en ons maar men laat zich wel opzwepen door een verwende goed getrainde en gefaciliteerde tiener, wat mindcontrol doet kun je zien, een volk verdeeld tot op het bot en uiteindelijk worden die maatregelen doorgedrukt die men wil en niet die noodzakelijk zijn.

   Beantwoorden
 • Paulien

  allemaal wel leuk maar als we zelf geen stappen ondernemen blijven ze lekker doorgaan ! alles waar wij het niet mee eens zijn, zouden wij individueel , daadwerkelijk zelf en eigenhandig moeten tegen houden , bv hier in mijn beurt vliegen de palen sniekie tevoorschijn . een goed opgeladen slijptol aan tweekanten door en wachtten op wind jammer .dat ze ons al zover uit elkaar hebben weten te drijven zou niet gebeuren als je echt eensgezind ben met elkaar . wij niet ! oh oh straks pakken ze mij op brrrrrrrrrrrrrr

  Beantwoorden
 • dirk

  Een Zweeds excuus en perspectief voor arme Greta
  https://youtu.be/9Jpk8Ix1CCg?t=696

  En een blast to the past, daaruit
  https://youtu.be/9Jpk8Ix1CCg?t=2063

  There is No Time. You are going to die unless ………. you give Us all the Power. Man made Climate Controle as a Tool on the Path to a One World Government. Ooit bedacht door de Club van Rome, een spin of van The Round Table. De Massa zal smeken om haar eigen onderdrukking.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>