Ascentie decepties & Spirituele mindcontrol

10
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Veronica

Helemaal mee eens Micky. Dit stukje wat je geschreven hebt, resoneert de laatste tijd met mijn denkwijze.
Ook ik ben in die New Cage troep getrapt vroeger.
Maar oei ik groei 😊

Heleen

Chapeau! Hier ben je weer op je best Micky. Wat een goed artikel. Dankjewel!

Sluit mij aan bij de reacties hierboven.
Idd geweldig stuk Micky juist op een moment dat ik nog regelmatig word geconfronteert met dingen waarvan ik steeds meer ga voelen: stop ik denk, weet zelf wel en dat alles idd is zoals het is en laat dus steeds (eindelijk) makkelijker los. Niet meer na- denken lijkt het wel.

Elles

Goed artikel, we zijn niet ons lichaam, we zijn zoveel
meer dan dat

rob

Super artikel! Helemaal mee eens: accepteren is het toverwoord.
Accepteren en dit ook nog omarmen. Zo kun je een hoop interne shit opruimen die allerlei emoties en blokkades opwekken die je er van weerhoud te creëren, want we zijn toch scheppers, niet?

Lolo

Wow, dit komt precies op het juiste moment binnen! Ik was in mijn ontwakingsproces een beetje verdwaald geraakt in alle drama .Ik was al eerder op deze site geweest maar toen dacht ik nog waar heeft die gast het over. Vandaag viel het kwartje .Bedankt voor het ẗhuisbrengen,Mickey 🙂