Ascentie decepties & Spirituele mindcontrol

Abonneer
Abonneren op
10 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Veronica
1 jaar geleden

Helemaal mee eens Micky. Dit stukje wat je geschreven hebt, resoneert de laatste tijd met mijn denkwijze.
Ook ik ben in die New Cage troep getrapt vroeger.
Maar oei ik groei ?

Heleen
1 jaar geleden

Chapeau! Hier ben je weer op je best Micky. Wat een goed artikel. Dankjewel!

1 jaar geleden

Sluit mij aan bij de reacties hierboven.
Idd geweldig stuk Micky juist op een moment dat ik nog regelmatig word geconfronteert met dingen waarvan ik steeds meer ga voelen: stop ik denk, weet zelf wel en dat alles idd is zoals het is en laat dus steeds (eindelijk) makkelijker los. Niet meer na- denken lijkt het wel.

Elles
1 jaar geleden

Goed artikel, we zijn niet ons lichaam, we zijn zoveel
meer dan dat

rob
1 jaar geleden

Super artikel! Helemaal mee eens: accepteren is het toverwoord.
Accepteren en dit ook nog omarmen. Zo kun je een hoop interne shit opruimen die allerlei emoties en blokkades opwekken die je er van weerhoud te creëren, want we zijn toch scheppers, niet?

Lolo
9 maanden geleden

Wow, dit komt precies op het juiste moment binnen! Ik was in mijn ontwakingsproces een beetje verdwaald geraakt in alle drama .Ik was al eerder op deze site geweest maar toen dacht ik nog waar heeft die gast het over. Vandaag viel het kwartje .Bedankt voor het ẗhuisbrengen,Mickey 🙂