Ascentie decepties & Spirituele mindcontrol

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Veronica
2 jaren geleden

Helemaal mee eens Micky. Dit stukje wat je geschreven hebt, resoneert de laatste tijd met mijn denkwijze.
Ook ik ben in die New Cage troep getrapt vroeger.
Maar oei ik groei ?

Heleen
2 jaren geleden

Chapeau! Hier ben je weer op je best Micky. Wat een goed artikel. Dankjewel!

2 jaren geleden

Sluit mij aan bij de reacties hierboven.
Idd geweldig stuk Micky juist op een moment dat ik nog regelmatig word geconfronteert met dingen waarvan ik steeds meer ga voelen: stop ik denk, weet zelf wel en dat alles idd is zoals het is en laat dus steeds (eindelijk) makkelijker los. Niet meer na- denken lijkt het wel.

Elles
2 jaren geleden

Goed artikel, we zijn niet ons lichaam, we zijn zoveel
meer dan dat

rob
2 jaren geleden

Super artikel! Helemaal mee eens: accepteren is het toverwoord.
Accepteren en dit ook nog omarmen. Zo kun je een hoop interne shit opruimen die allerlei emoties en blokkades opwekken die je er van weerhoud te creëren, want we zijn toch scheppers, niet?

Lolo
1 jaar geleden

Wow, dit komt precies op het juiste moment binnen! Ik was in mijn ontwakingsproces een beetje verdwaald geraakt in alle drama .Ik was al eerder op deze site geweest maar toen dacht ik nog waar heeft die gast het over. Vandaag viel het kwartje .Bedankt voor het ẗhuisbrengen,Mickey 🙂

Edith
11 maanden geleden

Heej Micky Ik ben begonnen met je artikelen te lezen. En ‘de vissekom’ (ik weet ff niet zeker of dat de titel is van dat artikel) en deze zijn allebei geniaal. Ik zag in onze ‘wakkeren’ groep iets ontstaan, waardoor ik mij begon terug te trekken. Het voelde aan als een dood spoor. Steeds weer de zelfde goedbedoelde info wat gepost werd… Oproepen tot allerlei acties waren prima. Mediteren, delen van kranten en flyers tot naar het malieveld/ plein te gaan. Samenkomsten, gesprekken, t was (en is) super om ons vrij te kunnen voelen bij elkaar. We hebben een website… Lees verder »

Edith
11 maanden geleden

Heej Micky Dank voor je antwoord 🙂 Ik vergat erbij te vertellen dat ik al gauw uit deze fb groepen gestapt was. T werd idd een echo kamer (goeie) 🙂 Fb stond me ook steeds meer tegen… Tegelijkertijd heb ik vanuit een distributiepunt voor de andere krant, mensen leren kennen waar een groep op telegram is ontstaan. Deze groep is groot, en de kern daarvan begrijpen gelukkig ook het dode spoor gevoel. (Wat ook daar overigens ontstond/is ontstaan) En dat sommigen zich beginnen terug te trekken. Vooral naar binnen. En echt begrijpen wat de bedoeling is. En met hen lijken… Lees verder »