De ComplotConcurrent – Uitzending 62 “De Complot Koning” (20-9-2019)

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Hielke
1 jaar geleden

Even over die kinderen met hun klimaatangst. Dezelfde kinderen gaan na schooltijd naar de supermarkt, kopen daar blikjes drinken, pakken koeken, chips e.d. En als ze het op hebben gooien ze hun aval in de bermen, sloot en struiken i.p.v. dat ze het mee naar huis nemen en het daar in de prullenbak gooien. En dan willen ze demonstreren voor een beter klimaat.? Je zou ze toch…… Geldt natuurlijk niet voor iedereen. Sorry, maar ik moest dit even kwijt.

madadoec
1 jaar geleden

Ik heb weer genoten van jou uitzending, ik zie ook om me heen dat mind control werkt.
Mensen hebben of durfen geen eigen mening meer tezeggen , bang voor de gevolgen.
Bedankt voor de zegel Micky, ik spaar zegels ben er gek op. Haha

madadoec
1 jaar geleden

Jajaja oke?

Ronald
1 jaar geleden

Mijn vrouw werkt in het ziekenhuis en daar werken ze ook met de fax, schijnt toch met veiligheid te maken te hebben.

New World Disorder
1 jaar geleden
Reply to  Ronald

Vergeef me voor mijn afwezigheid de laatste weken uwe Majesteit. De matrix eiste mijn aandacht. Demonstreren voor het klimaat met het One World Trade Center op de achtergrond. Hoe ironisch kan het worden? De junior klimaatsekte heeft overigens overeenkomsten met de communistische revolutie van vorige eeuw… “Je kunt deze witte mannen niet vertrouwen , ons wel! Dit is het einde als we niet opstaan!” Ook niet met Lenin en Trotsky maar de beschermers der kinderzieltjes. To the smart cities slaves! Carbonmancy is het. Ik vraag me af hoeveel testosteronpillen Willempie slikt om dat baardje te laten groeien. Misschien leent hij… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

In Israël mogen kinderen de bommen versieren en kleurplaten maken waarmee tanks versierd worden. Die versierde munitie gebruiken ze wellicht ook wel als ze andere landen bombarderen. Ik heb de fotos van de brokstukken van de raketten in SA niet gezien maar daar blijken Latijnse letters op te staan, geen Arabische. Iraanse drones kunnen ook nog eens clones zijn van Amerikaanse… er zijn er genoeg gekaapt en neergeschoten om ze na te kunnen maken. Maar om ook meteen de plaatjes na te gaan maken lol alleen de kindertekeningen ontbreken. @Mick: Over Hamza https://www.indigorevolution.nl/2019/08/01/de-complotconcurrent-uitzending-55-het-echte-echte-geluid-1-8-2019/#comment-54402 Als je goeje dope wil kun je… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

Jo Micky, Sudan idd, daar was wel de 2e coupe destijds. De Kashmir reactie stond bij een latere show, want Hamza kwam een paar keer langs… Bij Kashmir is het een regio, zoals bij landen, dus dat is idd wat meetwerk. Kwam er maar wat meer goeje dope uit kashmir via Karachi hier… Dankzij de Aghan war is er een goede aanvoer van Aghaanse hasj (tientje voor 3 gram in Amsterdam zonder groepskorting), maar Kashmir kun je op veel plekken niet krijgen. Nepal net zo, maar wat te denken van gele en rode libanon.. Het Hamza verhaal klinkt een beetje… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Ronald

Even wat voordelen van een fax; ×De bron is vast niet digitaal (zoals in Amsterdam) ×Verzendrapport ×Ga eens naar een corporate of overheids pagina, kijk eens of je het fax nummer kan vinden ×Een fax is standaarduitrusting. Wel een nadeel, al dat papier, maar je meteen kunt archiveren (papier is geduldig). ×Gratis faxen ×In de CCCP waren er ook faxmachines Het stukje niet digitale bron en meteen een carbon copy voor het archief is het grote voordeel imho. Dat overtiepen, zal wel te maken hebben met het protocol in het bestemmings ziekenhuis. Waar ik beroepsmatig de fax van ken zoals… Lees verder »

ikke
1 jaar geleden

Het klopt wel vwb een faxbericht dat inderdaad met veiligheid heeft te maken.
Vanuit bv advocatenbureau’s doen ze ook belangrijke stukken via de fax.
Neemt niet weg dat men het DPD wel door willen drukken… dat dan weer wel!!

Ikke
1 jaar geleden

Daar draait het inderdaad om ze willen en zullen het EDP wellicht een EDP 2.0 of zoiets dergelijks doordrukken….
En ja dat zielige fax verhaaltje ben ik 100% met je eens…

ikke
1 jaar geleden

Ik denk dat jij James True bedoelde Micky, Deze Moet Je Gewoon Luisteren…en dat klopt super interessant!!

Max
1 jaar geleden

Lol, meteen na afl2 yt ban. Dan ben je een echte!

paul
9 maanden geleden

wat doet hugo naast rutte hier? bij prinsjesdag…