De ComplotConcurrent – Uitzending 62 “De Complot Koning” (20-9-2019)

( 17 )
 • Hielke

  Even over die kinderen met hun klimaatangst. Dezelfde kinderen gaan na schooltijd naar de supermarkt, kopen daar blikjes drinken, pakken koeken, chips e.d. En als ze het op hebben gooien ze hun aval in de bermen, sloot en struiken i.p.v. dat ze het mee naar huis nemen en het daar in de prullenbak gooien. En dan willen ze demonstreren voor een beter klimaat.? Je zou ze toch…… Geldt natuurlijk niet voor iedereen. Sorry, maar ik moest dit even kwijt.

  Beantwoorden
 • madadoec

  Ik heb weer genoten van jou uitzending, ik zie ook om me heen dat mind control werkt.
  Mensen hebben of durfen geen eigen mening meer tezeggen , bang voor de gevolgen.
  Bedankt voor de zegel Micky, ik spaar zegels ben er gek op. Haha

  Beantwoorden
 • Ronald

  Mijn vrouw werkt in het ziekenhuis en daar werken ze ook met de fax, schijnt toch met veiligheid te maken te hebben.

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Meerdere ziekenhuizen doen dat heb ik inmiddels vernomen. Alleen niemand schrijft een fax over tot nu toe, dat heb ik nog niet gehoord, dus voor mij blijft het vooralsnog een bullcrap item 🙂

   En als er toch ziekenhuizen zijn die faxen overschrijven dan moet wat mij betreft het complete bestuur van zo’n ziekenhuis per direct op straat gezet worden.

   Beantwoorden
  • New World Disorder

   Vergeef me voor mijn afwezigheid de laatste weken uwe Majesteit. De matrix eiste mijn aandacht.

   Demonstreren voor het klimaat met het One World Trade Center op de achtergrond. Hoe ironisch kan het worden? De junior klimaatsekte heeft overigens overeenkomsten met de communistische revolutie van vorige eeuw… “Je kunt deze witte mannen niet vertrouwen , ons wel! Dit is het einde als we niet opstaan!”
   Ook niet met Lenin en Trotsky maar de beschermers der kinderzieltjes. To the smart cities slaves! Carbonmancy is het.

   Ik vraag me af hoeveel testosteronpillen Willempie slikt om dat baardje te laten groeien. Misschien leent hij wel testo van Maxim(a).

   Dan Israel, of beter gezegd de staat die Laag 2 vertegenwoordigt. Er is een heel goede reden dat Israël geen kritiek krijgt in de wereldpolitiek. Het heeft alles te maken met een mechanisme van macht (‘leverage’) genaamd Kill Switch Diplomacy. Als de leider in de tech & cyberindustrie heeft Mossad met zijn Unit 8200 en Talpiot programma alle kritieke infrastructuren wereldwijd kunnen ‘backdooren’. Op een lager niveau is dat elke Intel, AMD en Snapdragon chip sinds 2008. Via bijv. de Intel Management Engine kunnen ze op afstand controle nemen over elke computer… Oja, Windows 10 zijn core coding wordt tegenwoordig volledig gedaan in Israël, wie weet hoeveel achterdeuren daar in zitten.

   De documentaire Snowden heeft een gouden scène waarin ze laten zien hoe die kill switches werken. Het moet natuurlijk lijken alsof big bad America overal achter zit. Maar zoals je weet is Trump niets meer dan een poppetje van Netanyahu; de proxy staat van Israël.

   Ten slotte: heb je nog toegang tot je Bitcoin adres zoals op de ‘Steun IR’ pagina Micky?

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Gij zijt vergeven NWD mits gij een stuk of peur (Wagenings voor een paar keer) gekke dansjes maakt achter uwen computer en/of het ‘Gitmo Nation’ volkslied rechtop staand met de hand op het hart meebrult https://www.youtube.com/watch?v=LgaO6A8C5v0 😉
    Eigenlijk zijt u zowieso eigenlijk gewoon standaard voor eeuwig vergeven vanwege onder andere het produceren van de ComplotConcurrent intro scene 🙂

    Ik heb toegang tot al mijn crypto wallets, ik heb echter nog geen Bitcoin wallet, wel oa Dash, Ethereum, NEO, Monero, Gulden en mijn favoriete crypto coin Nano. Plus nog ongeveer 10 anderen… ik ben goed voorbereid op de ‘age of crypto’ 🙂

    Beantwoorden
   • Bas

    In Israël mogen kinderen de bommen versieren en kleurplaten maken waarmee tanks versierd worden.

    Die versierde munitie gebruiken ze wellicht ook wel als ze andere landen bombarderen. Ik heb de fotos van de brokstukken van de raketten in SA niet gezien maar daar blijken Latijnse letters op te staan, geen Arabische.

    Iraanse drones kunnen ook nog eens clones zijn van Amerikaanse… er zijn er genoeg gekaapt en neergeschoten om ze na te kunnen maken. Maar om ook meteen de plaatjes na te gaan maken lol alleen de kindertekeningen ontbreken.

    @Mick: Over Hamza

    https://www.indigorevolution.nl/2019/08/01/de-complotconcurrent-uitzending-55-het-echte-echte-geluid-1-8-2019/#comment-54402

    Als je goeje dope wil kun je het beste in de haven van Karachi zitten. Maar in Kashmir is ook alles op orde hoor, handgemaakte AK47’s en natuurlijk nieuwe hangemaakte Colts. Onzin dat er daar genoeg van zouden zijn. En handel is handel.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Volgens mij is mijn ‘1234567 waar is Hamza bin Laden gebleven’ administratie niet geheel up to date gebleven. Op mijn blaadje staat bij jouw naam Soedan. Shit, nu lees ik dat je in die reactie Kashmir zei, niet gelezen of niet opgelet denk ik, is ook zo’n zwaar beroep quizmaster 😉

     Ik heb even met de jury overlegd, en google maps geraadpleegd. Gerben zit met Karachi toch net ietsie pietsie dichter op dat grensgebied. Je bent wel 2e heeft men besloten. En er kan uiteraard niet tegen deze jury beslissing in beroep gegaan worden! 😉

     Beantwoorden
     • Bas

      Jo Micky,

      Sudan idd, daar was wel de 2e coupe destijds. De Kashmir reactie stond bij een latere show, want Hamza kwam een paar keer langs… Bij Kashmir is het een regio, zoals bij landen, dus dat is idd wat meetwerk.

      Kwam er maar wat meer goeje dope uit kashmir via Karachi hier… Dankzij de Aghan war is er een goede aanvoer van Aghaanse hasj (tientje voor 3 gram in Amsterdam zonder groepskorting), maar Kashmir kun je op veel plekken niet krijgen. Nepal net zo, maar wat te denken van gele en rode libanon..

      Het Hamza verhaal klinkt een beetje als iemand had de kliklijn gebeld, hop een bommetje bij de beller zijn buurman er op, achteraf gaan kijken als je zeker weet dat het veilig is (laatste restjes dronen) en dan vinden ze opeens een paspoort, eventueel van een markt in Polen.

      In het Afghaans-Pakistaanse grensgebied is geen toonplicht denk ik, dus dat paspoort zal wel gloedje nieuw zijn geweest. Dat ding van mij daarentegen, 10 jaar geldig, nu 3 jaar oud en bijna de hele gouden print aan de buitenzijde is al weg. Niet eens in de buurt van een hellfire geweest.

      Beantwoorden
  • Bas

   Even wat voordelen van een fax;

   ×De bron is vast niet digitaal (zoals in Amsterdam)

   ×Verzendrapport

   ×Ga eens naar een corporate of overheids pagina, kijk eens of je het fax nummer kan vinden

   ×Een fax is standaarduitrusting. Wel een nadeel, al dat papier, maar je meteen kunt archiveren (papier is geduldig).

   ×Gratis faxen

   ×In de CCCP waren er ook faxmachines

   Het stukje niet digitale bron en meteen een carbon copy voor het archief is het grote voordeel imho. Dat overtiepen, zal wel te maken hebben met het protocol in het bestemmings ziekenhuis.

   Waar ik beroepsmatig de fax van ken zoals @Mick destijds; het bedrijf had een dure prakker die de ‘IT’ deed maar niet de 1e lijn problemen. Die prakker was best duur, maar hij heeft een dikkere rol geleverd dus de machine loopt vast, want die rol is te zwaar. What happens next, voor €3000,- per dag mag hij de rol aanduwen. Dikke pret, want er mag een €200,- per dag werknemer langs gaan staan of hij wel aan het werk is.

   Dan is er echt heel snel een dikke vette catalogus met nieuwe faxen (maar dus ook de ‘E’ varianten) voorhanden.

   Beantwoorden
 • ikke

  Het klopt wel vwb een faxbericht dat inderdaad met veiligheid heeft te maken.
  Vanuit bv advocatenbureau’s doen ze ook belangrijke stukken via de fax.
  Neemt niet weg dat men het DPD wel door willen drukken… dat dan weer wel!!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Vergeten we het verhaal van het overschijven van de fax niet te snel door te concluderen dat het wel klopt? Want daar ging het mij voornamelijk om als mensen goed geluisterd hebben naar mij…

   Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Want de informatie die ik nu van ervaringsdeskundigen heb gelezen maakt het verhaaltje van de NOS nog meer onwaarschijnlijk en leugenachtig.

    Het klopt namelijk, weet ik met mijn ICT achtergrond, dat faxen altijd veiliger is dan een computersysteem via het internet. Faxen gaat via de telefoonlijn is veel lastiger te hacken of te onderscheppen dan via internet. Dus als het om de veiligheid gaat zal de fax geprefereerd worden boven een online systeem. Dus dat zielige verhaaltje van “kijk nou we moeten faxen” hebben ze bewust gekozen als optie boven het mailen van die informatie. Dus het ligt helemaal niet aan het fax gedeelte, het ligt eraan dat ze een EPD-achtig gedrocht willen hebben.

    Het faxen overschrijfverhaal is wat ze in het poker ‘the tell’ noemen.

    Beantwoorden
    • Ikke

     Daar draait het inderdaad om ze willen en zullen het EDP wellicht een EDP 2.0 of zoiets dergelijks doordrukken….
     En ja dat zielige fax verhaaltje ben ik 100% met je eens…

     Beantwoorden
 • ikke

  Ik denk dat jij James True bedoelde Micky, Deze Moet Je Gewoon Luisteren…en dat klopt super interessant!!

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>