De ComplotConcurrent – Uitzending 64 “Stikstof Smombies & Gele Lizards” (5-10-2019)

( 15 )
 • Bas

  Nitraat… géén Schiphol op zee dus, maar in plaats daarvan een lekker chill bos op zee. Met genoeg wilde herten etc zodat onze koning af en toe met gasten kan gaan jagen.

  Wat een land, willen ze alsnog een €45 miljard Schiphol in zee, hoorde een expert van de week… ‘een heleboel ambtenaren hebben er werk aan, en die betalen feitelijk geen inkomstenbelasting, dus dat mag je eigenlijk van dat bedrag aftrekken’. Wat er nodig is is meer bos op zee en minder ambtenaren !

  Thanks for sharing @Mick, ofwel sharing is caring… delen is dienstbaar.

  Beantwoorden
 • Paulien

  Was weer een leerzaam en prachtige show, heb van alles genoten , leuk hoor hoe je het brengt en er zoveel energie mee uitstraalt. dank je wel

  Beantwoorden
 • Ank

  Veel, heel veel informatie waarbij even weer de puntjes op de i gezet werden. Vaak hoor je iets en zegt je gevoel je wel of het klopt of niet maar jij kunt het zo mooi op een rij zetten, waarvoor dank.
  Ik heb in het verleden ook naar een paar afleveringen van Kerry gekeken over Mark Richards maar verloor mijn belangstelling hiervoor en jij hebt het hier in een korte samenvatting weer heel goed weergegeven ( Vietnam, Paradise, Amazone gebied en welke groepen volgens Mark samenwerken). Love and light indeed als je Simon ( ben zijn achternaam even kwijt) moet geloven.
  Trump versus Xi Jinping? Wel beide voormannen van laag II toch? En competitors in de race wie de meeste data kan verzamelen over ons ( zie UN toespraak van Boris ). Waarin, als je George Kavassilas moet geloven Australië ook al heel ver is.

  Beantwoorden
  • Ank

   In plaats van “en competitors” , had er moeten staan “ Maar ook competitors”

   Beantwoorden
   • Ank

    Bij nader inzien trek ik mijn opmerking dat Xi Jinping ook een pion van laag II zou zijn terug. Iemand fluisterde in mijn oor dat hij er al te lang zit en daarom vrijwel zeker nog tot de oude garde behoord.

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Een gele hagedis vermomd in een geel mensenlichaam, dat is Xi volgens mij 😉

     Beantwoorden
 • Paulien

  De website{ Het echte nieuws}is sinds 1okt jl 2019 weg , ja of je moet doneren of zoiets ! daar is ,als je verder kijkt {Alternatief nieuws } een klein beetje voor in de plaats gekomen, zelfde laken anders verpakt , Mickey volgens mij staan of liggen ze in hun zombie stand

  Beantwoorden
 • Paulien

  Valt me dus zwaar tegen.dat er nog zo weinig word gereageerd

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Mij dus niet, het is niet verplicht om te reageren, het is geen facebook hier.
   Ik heb liever nuttige aanvullingen dan nutteloos commentaar wat niet over de show gaat.
   Tot nu toe is alleen Ank daarin geslaagd 🙂

   Beantwoorden
 • Pierre

  Volgens mij wordt 96 procent van de stikstof door de natuur gemaakt en 4 procent door de mens. America,India,China enz, doen niet mee met het klimaat akkoord en dat vertegenwoordigd 3 procent. Dus degene die iets aan klimaat akkoord doen, waaronder Nederland, vertegenwoordigd maar 1 procent van de totale stikstof uitstoot op de aarde. Als de landen die mee doen 50 procent reductie kunnen behalen praten we nog maar over 0,5 procent van de totale stikstof uitstoot dus alles is gewoon een hoax.

  Beantwoorden
  • Bas

   Fijn toch, dat ‘we’ een gemeenschappelijke vijand hebben. Werkt altijd het beste. Fijnstof en microplastics zijn inmiddels ook onze common enemy.

   Waar te beginnen om klimaatvolgelingen los te maken uit hun collectief? Gewoon niet aan beginnen imho. Het opwarmen van de oceanen met zonlicht of de atmosfeer bv is onmogelijk, daarvoor is de oceaan te klein, het zonlicht te weinig en de oceaan veel te groot. Onderzeese vulkanen kunnen dat wel degelijk, laat ze nu net te vinden zijn waar ‘El Nino’ ontstaat.

   Maar wat te doen met fijnstof of microplastic volgelingen. Dat komt al een stuk dichter bij huis dan modellen die opwarming voorspellen. Microplastics in tandenpasta bv. Of de vuilverbrander verderop, ik bedoel energiecentrale, die er steeds autobanden bij klaajt.

   Plastics (kunststof/polymeren): meteen verbannen. Die ‘Tesla Zone’ in Amsterdam: too little too late, niet wachten maar meteen doen. Ook alle nikkelstaal verbannen, net zoals aluminium voor alles wat met voedsel in aanraking komt. Dat zou allemaal heel heel lang duren als je oude voorraad zou mogen verkopen maar je kunt niet zomaar alle ondernemers dwingen alle voorraden af te schrijven, ook al is het gevaarlijk voor de eindgebruiker. En er zijn altijd mensen die dwars zijn maar dat heet het selectieproces.

   Beantwoorden
 • Elles

  America,India,China enz, doen niet mee met het klimaat akkoord en dat vertegenwoordigd 3 procent

  En Nederland 1 procent????????

  Beantwoorden
  • Pierre

   1 procent is iedereen die wel mee doet aan het klimaat akkoord waaronder Nederland.

   Beantwoorden
 • Freeflip

  De ExtinctionRebellion acties zijn in héél Europa. Onze puppetmasters hebben het ei van Columbus om nu eens en voor altijd de schapen te laten zien hoe Europa verbroedert. Meesterzet. Denk dat we niet veel meer over een nexit horen 😉
  Goeie show Micky, bedankt.

  Beantwoorden
 • Bas

  Mooi stukje over de klimaatrebellen in de show en de analyse er van, waarvoor dank, want vandaag (ma 7 okt) idd hadden ze hun tenten opgezet in Amsterdam, waar het niet mocht.

  Hun woordvoerder vanmorgen op de radio. Iets als ‘We verwachten dat de politie niet de capaciteit heeft om ons allemaal op te pakken’ en ‘we willen een week blijven’. Dat was aan het van de werkdag dus al geklaard, de demonstranten waren al weggebust lol. Tenten gaan niet terug naar de kringloop, maar in de vuilverbrander, oh ik bedoel energiecentrale, verwacht ik.

  Dat is geen voorspelling, maar een verwachting. Zoals ik verwacht dat zal blijken dat door het ‘verbeteren’ van kalibraties van thermometers in het recente verre verleden er gaar geen opwarming is (behalve dan in geasfalteerde binnensteden) maar juist een afkoeling van de aarde. Rare tegenstrijdige effecten zoals smeltend ijs, in de jaren ’70 werd me al als kleine jongen op gletsjers geleerd ‘niet die zwarte sneeuw eten, en ook niet die bruine’. Niks nieuws onder de zon, hooguit meer bruine en zwarte sneeuw.

  Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>