Even over 5G

( 19 )
 • Ikke

  Top neergezet Micky toen deze nieuwe generatie (5G) werd aangekondigd had ik wel even mijn twijfels. Maar de twijfel is al een geruime tijd weggenomen, hoop dat andere na ‘t lezen van jou duidelijke en simpele uitleg ook gaan inzien dat t om een hele andere agenda gaat….

  Beantwoorden
 • Pierre

  Bedankt voor de moeite om hierover een duidelijk verhaal te schrijven. Bij ons is ook alles zonder WiFi en met draad verbonden. Hoe hoger de frequentie hoe meer data er verzonden kan worden maar schadelijker voor de mens en hoe minder het bereik wordt, gezien de golven zo klein worden en nergens door kunnen maar dat leg je al uit in je verhaal. Waar ik me zorgen over maak is de veldsterkte dus hoe sterk is het signaal in volt/meter. Een signaal neemt kwadratisch toe per afstand, dus 2 keer zo dichterbij is 4 keer zo sterk. Als het aan een lantaarnpaal wordt gemonteerd en je loopt er onderdoor is de veldsterkte erg hoog. Bijvoorbeeld een gsm telefoon 1 cm van je hoofd of 10 cm is een veldsterkte van 100 keer zo sterk want is 10 in het kwadraat.

  Beantwoorden
  • Elles

   Je bent baas over je eigen brein. Lees wat artikelen onder het kopje Indigo Wegwijzer en laat het op je inwerken. je bent sterker dan 5G

   Beantwoorden
 • Ron

  Wat mij verontrust is dat onze hersenen signalen uitsturen op verschillende frequenties om de organen in harmonie te laten functioneren. Deze liggen in het lage Hertz gebied. Deze straling van al wat draadloos is stoort deze functies en ja sommige mensen zijn daar heel gevoelig voor. Het is niet omdat je het niet voelt dat er op langere termijn geen schade of disharmonie kan zijn in het functioneren hoe klein ook. Een druppel water die telkens op hetzelfde deeltje van het lichaam valt maakt je uiteindelijk gek.

  Beantwoorden
 • Elles

  Ik heb er even aan gedacht om mijn gemeente te waarschuwen voor 5G, maar ik heb geen ICT achtergrond en van straling heb ik al helemaal geen kaas gegeten, dus dat werd hem niet. Mijn bezwaar met betrekking tot 5G is de kosten, wat kost het niet om het aan te leggen en wat levert het op.? Een slimme koelkast die mij vertelt dat mijn melk op is? Een verwarming die ik kilometers van huis aan kan zetten enz. dure hobby.

  Beantwoorden
   • Micky van Leeuwen

    Dankjewel voor deze link. Daar had ik nog niet eerder over gehoord….. Lijkt potverdikkeme wel een scam wat ik daar lees, wat denk jij Rinus?

    Beantwoorden
    • Leendert

     Je vertelt een interessant, maar onvolledig verhaal over 5G. De 26Ghz band, zoals die nu is vastgelegd, heeft een gering bereik. Maar welke rol speelt het zendvermogen daarin? Als we kijken naar het maximale vermogen van de zenders dan mogen we ons best ongerust maken over de potentiële schadelijkheid ervan. Daarnaast is 5G een techniek die de overheid in staat stelt ons 24/7 te volgen. No escape. Het is daarom zinvol ons met alle middelen te verzetten tegen de uitrol ervan. Op zich is aansprakelijkstelling van de hoofdrolspelers een goede manier om dat te doen. De schadelijke gevolgen van 5G zijn nog nauwelijks onderzocht. De kans dat er schade zal optreden is zeker aanwezig. Ook wetenschappers maken zich grote zorgen daarover. Het aansprakelijk stellen houdt een persoonlijk risico in voor de verantwoordelijken en geloof me, dat slaapt minder goed. En ja, natuurlijk is het een businessmodel, maar dat is de bakkerij ook. Moeten we daarom stoppen met het kopen van brood?

     Beantwoorden
     • Micky van Leeuwen

      Er wordt op dit moment helemaal niets met 26 ghz uitgerold volgens mij. Toon mij eens aan waar dat dan uitgerold wordt? Die 26 ghz komt er volgens mij nooit. Onzinnige technologie, alleen voor hele rijke bedrijven, die dat niet gaan doen, want eenzelfde snelheid qua intenret halen ze met een kabel, dus kiezen bedrijven altijd voor die goedkope optie die wel werkt in plaats van iets wat niet gaat werken zoals werken met 26 ghz.
      Dat van de overheid die je overal kan volgen slaat ook nergens op. Als ze dat al willen kunnen ze dat nu al via die smartphone die ook jij vast hebt, of via satellieten die nu ook al die mogelijkheden hebben. Daarnaast lijdt je aan zelf overschatting als je denkt dat de overheid bange wezels als jou in de gaten wil gaan houden 24/7. Waarom zouden ze? Wat voor gevaar ben jij voor ze met al je angsten? Jij doet precies wat ze willen, bang zijn. Dus dat argument slaat ook nergens op, zodat je op dit moment geen enkel argument hebt om zo bang te zijn als je nu bent. Al is het geheel aan jou en jouw vrije keuze om onnodig bang te blijven natuurlijk, alleen slaan je argumenten voor dat bang willen blijven dus nergens op.

      Beantwoorden
      • Happyend

       Jij vertaalt verstand gebruiken en kritisch zijn in angst. Bijkomend dat je dit ook nog eens voor anderen invult en doet alsof mensen bange wezentjes zijn. Bullshit, dan is iedereen met een slot op zijn voordeur misschien ook bang?

       Beantwoorden
       • Micky van Leeuwen

        Hoi Jordy Zwarts, wat leuk dat je reageert, jammer alleen dat je dat anoniem doet ouwe scammer van me, want anonieme mensen zijn ook bange mensen! 😉

        Beantwoorden
 • Monique

  Helder! Dank je voor het delen Micky.

  Beantwoorden
 • Freeflip

  Heb het met belangstelling gelezen. Hoewel ik het moeilijke materie vind, kan ik jouw uitleg redelijk volgen. Dank voor je zeer uitgebreide artikel.
  Overigens komt er tegenwoordig automatisch een lief groen dingetje achter hashtag 5G 😉

  Beantwoorden
 • Loes

  Micky heel erg bedankt voor deze duidelijke uitleg!
  In deze tijd van turbulentie,allerhande programma’s en dan weer de balans te kunnen vinden.

  Beantwoorden
 • Hans

  Juist al die frequentie wisselingen zijn enorm schadelijk en daar hebben ze dan ook ervaring mee!
  Hoog of laag, weinig of veel vermogen dat maakt niet uit het is altijd schadelijk want het is onnatuurlijk!
  Nederlanders zijn zo mak als een lammetjes geworden, dat was 20 jaar geleden wel anders!
  5G brengt nog meer frequenties met zich mee en ook continue. Dit verstoort onze eigen frequenties waardoor we niet meer normaal kunnen functioneren. Vergeet ook niet de inpact van de vele satelieten en HAARP welke direkt op het 5G netwerk ingeplugd kunnen worden. En als je weet wat HAARP doet en kan, is dat best een reden tot bezorgdheid! Het is in feite een systeem van verschillende technieken waaronder ook SMART-technologie die continue het leven op aarde kan beinvloeden. Weermanipulatie, Mindcontrole, Afluisterpraktijken, bosbranden creëren, vliegtuigen uit de lucht knallen, grote gebieden platleggen of zelfs hele landen. Geen fossiele brandstoffen meer en alleen nog maar elektriciteit? Erg gevaarlijk!

  Beantwoorden
  • Micky van Leeuwen

   Je vergeet Skynet nog Hans. Skynet zal vast en zeker ook op 5G ingeplugd gaan worden….
   En CERN niet te vergeten! CERN zal het knooppunt worden van 5G….. daar waar HAARP, Skynet, alle wereldwijde deeltjesversnellers, nanobots, chemtrails, black goo en de pedo elite elkaar vinden en een nog groter monster creëren waar jij dan nog velen malen banger voor kan gaan worden. Een soort van boogeyman 3.0, ‘the Monster of 5G’ waarbij Skynet en the Matrix vervagen tot een soort freggelgrot!!! 😉

   Beantwoorden
   • Heleen

    🤣 Ach Micky, de in de alt media verdwaalde lieden die hier aanbelanden, zitten nog geheel in hun alt media angstmodus. Die modus is zo sterk, met een beetje lezen kom je daar niet uit….

    Beantwoorden
    • Micky van Leeuwen

     Ik ruik dan ook een oprecht eerlijk businessplan Heleen

     Door alt media aangeprate angst detox therapie, dat is de voorlopige werknaam totdat ik een beter verkoopbare naam heb gevonden. De therapie kost 399 euro. En dan mogen de patiënten een dagje met mij op stap. Gaan we de eendjes voeren in het park hier in de buurt. Even een jointje roken op de stadsmuur. Lachen om langs dolende smombies. Chineesjes op veel te kleine vouwfietsjes pesten. Smartphones en andere technologie mag niet mee. Binnen een paar uur knappen ze zo weer op van die frisse lucht, wat humor, Chineesjes van vouwfietsjes aftrappen, the usual zeg maar. En dan zijn ze zo al die onnodige angsten vergeten, en ik een paar rooitjes rijker. Maar wel met eerlijk werk natuurlijk 😉

     Beantwoorden
     • Heleen

      🤣Schrijven dat plan! Dat gaat zeker wat opleveren voor die prijs! De fear porn victims (patiënten 😜) kunnen zich aanmelden. Een compleet ‘detox pakket’ met o.a. site seeing, jointje, detoxthee en kick a Chiner. Meteen een ‘meet n greet’ met jou, die bij de prijs is inbegrepen. €399 maar dan heb je ook wat èn eerlijk!

      Beantwoorden

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>