Even over 5G

21
Reageer op dit artikel

14 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ikke

Top neergezet Micky toen deze nieuwe generatie (5G) werd aangekondigd had ik wel even mijn twijfels. Maar de twijfel is al een geruime tijd weggenomen, hoop dat andere na ‘t lezen van jou duidelijke en simpele uitleg ook gaan inzien dat t om een hele andere agenda gaat….

Pierre

Bedankt voor de moeite om hierover een duidelijk verhaal te schrijven. Bij ons is ook alles zonder WiFi en met draad verbonden. Hoe hoger de frequentie hoe meer data er verzonden kan worden maar schadelijker voor de mens en hoe minder het bereik wordt, gezien de golven zo klein worden en nergens door kunnen maar dat leg je al uit in je verhaal. Waar ik me zorgen over maak is de veldsterkte dus hoe sterk is het signaal in volt/meter. Een signaal neemt kwadratisch toe per afstand, dus 2 keer zo dichterbij is 4 keer zo sterk. Als het aan… Lees verder »

Elles

Je bent baas over je eigen brein. Lees wat artikelen onder het kopje Indigo Wegwijzer en laat het op je inwerken. je bent sterker dan 5G

Ron

Wat mij verontrust is dat onze hersenen signalen uitsturen op verschillende frequenties om de organen in harmonie te laten functioneren. Deze liggen in het lage Hertz gebied. Deze straling van al wat draadloos is stoort deze functies en ja sommige mensen zijn daar heel gevoelig voor. Het is niet omdat je het niet voelt dat er op langere termijn geen schade of disharmonie kan zijn in het functioneren hoe klein ook. Een druppel water die telkens op hetzelfde deeltje van het lichaam valt maakt je uiteindelijk gek.

Elles

Ik heb er even aan gedacht om mijn gemeente te waarschuwen voor 5G, maar ik heb geen ICT achtergrond en van straling heb ik al helemaal geen kaas gegeten, dus dat werd hem niet. Mijn bezwaar met betrekking tot 5G is de kosten, wat kost het niet om het aan te leggen en wat levert het op.? Een slimme koelkast die mij vertelt dat mijn melk op is? Een verwarming die ik kilometers van huis aan kan zetten enz. dure hobby.

Monique

Helder! Dank je voor het delen Micky.

Freeflip

Heb het met belangstelling gelezen. Hoewel ik het moeilijke materie vind, kan ik jouw uitleg redelijk volgen. Dank voor je zeer uitgebreide artikel.
Overigens komt er tegenwoordig automatisch een lief groen dingetje achter hashtag 5G 😉

Loes

Micky heel erg bedankt voor deze duidelijke uitleg!
In deze tijd van turbulentie,allerhande programma’s en dan weer de balans te kunnen vinden.

Hans

Juist al die frequentie wisselingen zijn enorm schadelijk en daar hebben ze dan ook ervaring mee! Hoog of laag, weinig of veel vermogen dat maakt niet uit het is altijd schadelijk want het is onnatuurlijk! Nederlanders zijn zo mak als een lammetjes geworden, dat was 20 jaar geleden wel anders! 5G brengt nog meer frequenties met zich mee en ook continue. Dit verstoort onze eigen frequenties waardoor we niet meer normaal kunnen functioneren. Vergeet ook niet de inpact van de vele satelieten en HAARP welke direkt op het 5G netwerk ingeplugd kunnen worden. En als je weet wat HAARP doet… Lees verder »

Cees

Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg Micky! Toppie.

Ina

super, dank je wel. Ik weet wel hoe het zit, maar jij hebt hier de kennis over; ik zeg het voort!

N.M. Aarnoutse

Wat een loos gezeur en verwarring stichtende “uitleg” over de onschuld van het 5G plan. En ook de niet-gefundeerde aanval op Jordy Zwarts!

lot Baart.

Ben het met je eens, zelf blijven nadenken.

Ria

Dank voor deze duidelijke uitleg.

Beer

Tja.. we gaan het meemaken.. maar 1 ding mis ik in dit verhaal.. de dieren en de natuur. Of worden die ook in beslag genomen door entiteiten…? beetje raar verhaal word het dan. Planten in wifi worden wel degelijk ziek of gaan dood. Bijen vallen dood neer. Zo ook Vogels tijdens een 5G test, koeien die op hol sloegen, wat werd weggezet als zijnde complot theorie. En daarbij.. onze geest zou het wel aankunnen maar waarschijnlijk onze lichamen op langere termijn niet. Feit is dat deze elektromagnetische velden simpel een biologisch effect heeft op alle levende wezens op aarde.