Even over 5G

26 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ikke
1 jaar geleden

Top neergezet Micky toen deze nieuwe generatie (5G) werd aangekondigd had ik wel even mijn twijfels. Maar de twijfel is al een geruime tijd weggenomen, hoop dat andere na ‘t lezen van jou duidelijke en simpele uitleg ook gaan inzien dat t om een hele andere agenda gaat….

Pierre
1 jaar geleden

Bedankt voor de moeite om hierover een duidelijk verhaal te schrijven. Bij ons is ook alles zonder WiFi en met draad verbonden. Hoe hoger de frequentie hoe meer data er verzonden kan worden maar schadelijker voor de mens en hoe minder het bereik wordt, gezien de golven zo klein worden en nergens door kunnen maar dat leg je al uit in je verhaal. Waar ik me zorgen over maak is de veldsterkte dus hoe sterk is het signaal in volt/meter. Een signaal neemt kwadratisch toe per afstand, dus 2 keer zo dichterbij is 4 keer zo sterk. Als het aan… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Pierre

Je bent baas over je eigen brein. Lees wat artikelen onder het kopje Indigo Wegwijzer en laat het op je inwerken. je bent sterker dan 5G

Ron
1 jaar geleden

Wat mij verontrust is dat onze hersenen signalen uitsturen op verschillende frequenties om de organen in harmonie te laten functioneren. Deze liggen in het lage Hertz gebied. Deze straling van al wat draadloos is stoort deze functies en ja sommige mensen zijn daar heel gevoelig voor. Het is niet omdat je het niet voelt dat er op langere termijn geen schade of disharmonie kan zijn in het functioneren hoe klein ook. Een druppel water die telkens op hetzelfde deeltje van het lichaam valt maakt je uiteindelijk gek.

Elles
1 jaar geleden

Ik heb er even aan gedacht om mijn gemeente te waarschuwen voor 5G, maar ik heb geen ICT achtergrond en van straling heb ik al helemaal geen kaas gegeten, dus dat werd hem niet. Mijn bezwaar met betrekking tot 5G is de kosten, wat kost het niet om het aan te leggen en wat levert het op.? Een slimme koelkast die mij vertelt dat mijn melk op is? Een verwarming die ik kilometers van huis aan kan zetten enz. dure hobby.

Monique
1 jaar geleden

Helder! Dank je voor het delen Micky.

Freeflip
1 jaar geleden

Heb het met belangstelling gelezen. Hoewel ik het moeilijke materie vind, kan ik jouw uitleg redelijk volgen. Dank voor je zeer uitgebreide artikel.
Overigens komt er tegenwoordig automatisch een lief groen dingetje achter hashtag 5G 😉

Loes
1 jaar geleden

Micky heel erg bedankt voor deze duidelijke uitleg!
In deze tijd van turbulentie,allerhande programma’s en dan weer de balans te kunnen vinden.

Hans
1 jaar geleden

Juist al die frequentie wisselingen zijn enorm schadelijk en daar hebben ze dan ook ervaring mee! Hoog of laag, weinig of veel vermogen dat maakt niet uit het is altijd schadelijk want het is onnatuurlijk! Nederlanders zijn zo mak als een lammetjes geworden, dat was 20 jaar geleden wel anders! 5G brengt nog meer frequenties met zich mee en ook continue. Dit verstoort onze eigen frequenties waardoor we niet meer normaal kunnen functioneren. Vergeet ook niet de inpact van de vele satelieten en HAARP welke direkt op het 5G netwerk ingeplugd kunnen worden. En als je weet wat HAARP doet… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden

? Ach Micky, de in de alt media verdwaalde lieden die hier aanbelanden, zitten nog geheel in hun alt media angstmodus. Die modus is zo sterk, met een beetje lezen kom je daar niet uit….

Heleen
1 jaar geleden

?Schrijven dat plan! Dat gaat zeker wat opleveren voor die prijs! De fear porn victims (patiënten ?) kunnen zich aanmelden. Een compleet ‘detox pakket’ met o.a. site seeing, jointje, detoxthee en kick a Chiner. Meteen een ‘meet n greet’ met jou, die bij de prijs is inbegrepen. €399 maar dan heb je ook wat èn eerlijk!

Cees
1 jaar geleden

Hartelijk dank voor de duidelijke uitleg Micky! Toppie.

Ina
1 jaar geleden

super, dank je wel. Ik weet wel hoe het zit, maar jij hebt hier de kennis over; ik zeg het voort!

N.M. Aarnoutse
1 jaar geleden

Wat een loos gezeur en verwarring stichtende “uitleg” over de onschuld van het 5G plan. En ook de niet-gefundeerde aanval op Jordy Zwarts!

ed blom
1 jaar geleden
Reply to  N.M. Aarnoutse

Hallo Micky van Leeuwen, over 5G dank voor je zienswijze echter mis ik de factor wat 5G eventueel met het zuurstof in ons lichaam kan doen? Wat weet jij daarover?

lot Baart.
1 jaar geleden

Ben het met je eens, zelf blijven nadenken.

Ria
1 jaar geleden

Dank voor deze duidelijke uitleg.

Beer
1 jaar geleden

Tja.. we gaan het meemaken.. maar 1 ding mis ik in dit verhaal.. de dieren en de natuur. Of worden die ook in beslag genomen door entiteiten…? beetje raar verhaal word het dan. Planten in wifi worden wel degelijk ziek of gaan dood. Bijen vallen dood neer. Zo ook Vogels tijdens een 5G test, koeien die op hol sloegen, wat werd weggezet als zijnde complot theorie. En daarbij.. onze geest zou het wel aankunnen maar waarschijnlijk onze lichamen op langere termijn niet. Feit is dat deze elektromagnetische velden simpel een biologisch effect heeft op alle levende wezens op aarde.

Maaike
11 maanden geleden

Hoi wat voor alternatieve media worden bedoeld? Ben ik wel nieuwsgierig naar.
“Rechts populistische”, andere? Welke b.v?
Ik ben niet zo goed op de hoogte, vandaar. Ik vind dit verhaal eigenlijk ook alternatief. Niet echt regulier. Maar er wordt dus ‘n andere soort alternatieve media bezoeker bedoeld dan die hier komt? Kan iemand mij helpen een beter beeld te krijgen hiervan?
Dank,
Maaike

Maaike
11 maanden geleden

Ik zie nu pas dat dit hele verhaal al 1 jaar oud is. Ik dacht 1 paar dagen. Nu zullen er wel niet zo veel reacties meer komen. En dus ook niet veel antwoorden op mijn vraag.
Jij hebt mijn vorige vraag toegestaan Micky, dus ik neem aan ook gelezen. Kun jij zelf niet even reageren?
Ik ben echt benieuwd naar het soort alternatieve sites waar je over schreef.
Kun je mij er een paar noemen? Dan help je me weer wat meer van de wereld te snappen.
BVD
Maaike