Had ik maar geen geweten, dan was ik nu rijk geweest… (met updates/meer uitleg onder het artikel!)

50
Reageer op dit artikel

21 Comment threads
29 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Heleen

Amen!

Weer beren goed verwoord en uit je tenen. hang hem hoog zongen de cowboys

Guusje

Ik zie dat die Jordy ook een vreemde bank heeft. BunQbank.
Google maar eens.
Trouwens wat ben je actief de laatste tijd.
Kan het bijna niet bijhouden 😉
Thx

Elles

Ja, heb ook al eens getypt, je schrijft sneller dan ik lees

Elles

Een vriendin van ons wilde eens een oude kennis uit de alternatieve hoek opzoeken, wat denk je dat ae zei? “Dat kan maar ik reken wel een consult”, nou daar ga je niet gauw meer op visite.

annette

Klopt helemaal!
Wanneer ik hen er op wijs dat je dit gratis behoort te doen voor je naasten worden ze ineens van poeslief bloedlink!
Echt ongelooflijk hoe vals men kan zijn. Ontdekte dat jaren geleden al op die zgn vriendelijke “old cage” sites!
Goed stuk Micky, dankjewel.

lis

Goed artikel weer Micky. Scams zijn er genoeg inderdaad. Ik noem dit kopieren/plakken mensen. Zij willen inderdaad een slaatje slaan uit de nu heersende angst bij mensen. Positief bekeken is het goed dat er nu i.i.g bewustzijn over is. Het negatieve is inderdaad geld afhandig maken van anderen en geven aan 1 “redder” in dit geval Jordy. Maar alles is wisselwerking. Hoe moeilijk soms ook we moeten elkaar daar niet over oordelen. Ieder heeft zijn eigen kracht om uit de illusies te stappen inderdaad. Maar omdat sommigen die stap te groot vinden, zijn er middenstapjes. Positief bekeken nogmaals. De hartverbindingen… Lees verder »

Weer een super! super! column…

lis

Wat Jordy laat zien is in het klein een voorbeeld van hoe dingen werken. Er staat 1 iemand op of een ander start een bedrijf tegen een bedrijf. Die vragen geld om een probleem op te lossen, en vervolgens komt er weer een nieuw probleem. Het is een lus. Kijk bv naar vakbonden. Je betaalt zodat je in je recht staat als er op je werk iets gebeurd. Daar betaal je voor. Maar komen ze in actie dan veranderd er nog bar weinig. Of overheden die problemen maken, daar moet voor betaald worden zodat er weer een oplossing kan komen.… Lees verder »

Elles

Goed verwoord Lis, je slaat de spijker op de kop.

Eli Lilly

Hoi Mickey, geen zorgen in de DSM V is ook jouw hyperactieve gewetens stoornis opgenomen. Wij hebben al een goede remedie; YSKAMJOETO. Je stellen je het middel gratis ter beschikking, mits je ons belooft er een positieve post over te maken. Na 4 weken slikken, willen wij je ook een voorstel doen om onze antidepressiva weer uit de slob te krijgen. Mooie testcase toch, win-win, cash-cash!

Dirk

Ooooeeeewwww, das op een hoop lange tenen tegelijk. Hopelijk doet het flink pijn. Heerlijk! Topwerk Mick!!

Monique

Hoi Ria, Ik wil niet zeggen dat ik helemaal 100% achter Frank Ruesink sta want ik vind hem op veel vlakken erg zweverig en zelfbewieroking is hem ook niet vreemd geloof ik maar hij doet best veel op het anti-vaccinatievlak wat ik ergens wel kan bewonderen. Hij heeft een kind met vaccinatieschade en is behoorlijk de strijd aangegaan met het systeem op dit gebied. En dat doet hij door o.a de confrontatie aan te gaan met Klaas Dijkhoff. Ik wist ook niet zeker of hij een oplichter is of niet omdat zijn brieven soms hele teksten bevatten van een één… Lees verder »

Hoi indigorevolution!
Ik heb je bericht op onze webpagina gelinkt.
https://wakkermens.info/bond-tegen-overheidszaken-start-aansprakelijkheidsactie-telecomproviders/

En ik krijg net telefonisch door dat er 600 betalende zijn en 3500 zich hebben aangemeld.

Republikein

Oh, kan me herinneren ook ooit eens een soort contributie te hebben betaald aan die “bond”, had toen al twijfels maar dacht, baat het niet dan schaadt het niet, enfin, en zat niet met dat kleine bedrag.
Heb er nooit meer iets over gehoord trouwens.
Ik ben soms net een mens.

Willem

Wees blij dat je met die mensen geen contact hebt verder Micky, ook niet met de mensen die er voor betalen voor die onzin. Die zullen het toch nooit leren en zouden je energie compleet absorberen. Alles heeft een prijs en die betalen ze op den duur wel hoor, heb nog nooit iets aanvaard of gewild op dat vlak omdat ik het (net als jij) uit een soort drive of overtuiging deed. Heeft het geholpen? Weet ik niet maar er waren veel mensen gebaat bij erkenning en bevestiging dat ze niet gek waren, je moet maar denken, mocht er een… Lees verder »

Grrrrrrrr

ik bedoel het niet persoonlijk.
goed gedaan, Micky
Ga door

paulien

Ach een gewaarschuwd mens telt voor 2 ,zo deel ik folders uit ,over dingen die ik wel weet en een ander aan het denken zet ,als iedereen heel gnieperig zijn smoel dicht houd over bepaalde dingen ,die jij wel weet ,en je medemens niet ,ben je voor mij en gore vuile verrader ! punt uit

Dennis

Jouw schrijfstijl kent een vlijmscherpe resonantie! Respect!!!

freeflip