De ComplotConcurrent – Uitzending 69 “Tikkende Tijdbom” (16-11-2019)

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
madadoec
1 jaar geleden

Ik ben net zo oud als rotte, maar ik kan mij heel goed herrineren wat 5 jaar geleden gebeurt is.
Als rotte zich niet meer kan herrineren over die 70 doden, wat al ernstig is, dan moet hij afgezet worden omdat zijn gezondheid zo slecht is dat hij niet meer kan regeren.
Of is het in deze tijd normaal om te liegen en slechte geheugen te hebben om er mee weg te komen.
Als dat zo is wordt het tijd voor de nl bevolking om wakker te worden.

rob
1 jaar geleden

Bedankt voor de uitzending. Micky, kun je ergens die samenvatting 53 jaar angstporno op je website zetten? Dan kan ik dat uitprinten en eens aan de school leraren geven ( dus verspreiden). Ik was in het weekend een wandeling aan het maken met mijn 7 jarige zoon en hij begon over “het stikstof probleem” te praten. Je begrijpt dat ik niet amused was. Dan kan ik met die samenvatting van je laten zien dat het allemaal bullcrap is en die zogenaamde voorspellingen niet uitgekomen zijn.

rob
1 jaar geleden

Dankje wel!

New World Disorder
1 jaar geleden

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…. Het woord “zie” kan als uiterst kwetsend worden ervaren door slechtzienden en dient dus vervangen te worden door “ervaar” of iets dergelijks. Daarnaast is het onacceptabel om het over Spanje te hebben voor de Catalanen, dus daar moet een oplossing voor worden gezocht, net als voor het fenomeen “stoomboot”, want iedereen weet dat deze zeer belastend is voor het milieu en meestal met sterk CO2 uitstotende kolen wordt gestookt. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan… Het “hij” van de stoomboot is onmiskenbaar genderspecifiek en dient vervangen te… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Geweldig

Ikke
1 jaar geleden

Briljant neergezet NWD…….!!!

1 jaar geleden

Een Newe kijk op dat liedje !!

1 jaar geleden

Wat is “wakker” worden toch een ongelooflijk proces ; ik lachte me rot om mezelf op het moment dat Micky het verband tussen Rooms en Rome uitsprak, heel logisch natuurlijk. maar dat woordje Rooms werd me zo met de paplepel ingegoten, dat ik nooit dat verband legde, tot nu dus….. Mijn moeder vertelde mij ooit ,zo’n ding heet paplepel en ik geloofde haar ,en je bent rooms ,zo heet dat nu eenmaal en ik geloofde haar. Heerlijk , even zo’n eye-opener over eigenlijk helemaal niks, even verbaasd zijn over jezelf.