Lingo bezigheidstherapie

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
rob
10 maanden geleden

Alles goed met je Micky?

Dave
10 maanden geleden

Proost als eerst! Met drank op laat je de ‘demonen’ ook wel makkelijk binnen right? (dit houdt mij ook niet tegen over het algemeen…) Ben je boos of wil je informatie delen, of gewoon je hart luchten? Dit is jouw huis, dus voel je vrij uiteraard… Ik heb regelmatig half- of volslagen lam de wereld om mij heen verteld hoe het zit, of juist niet, ik probeer dat niet meer te doen, maar dat lukt niet altijd. Dan wordt het meer een monoloog… Het lijkt erop dat dit een soort uitlaatklep momentje is, kan ik eigenlijk ook alleen maar aanmoedigen,… Lees verder »

Dave
10 maanden geleden

Ok dan =) Snap ik, keep up the work!

Gerben
10 maanden geleden

Niet boos maar een beetje verdrietig???

Elles
10 maanden geleden

Voor een dronkenlap kom je aardig uit je woorden, Micky.

Elles
10 maanden geleden
Reply to  Elles

Ik lees hier een roepende in de woestijn. Iemand die het af en toe moe is de kar in zijn eentje te trekken, maar dan toch maar weer zijn schouders er onder zet en zijn unieke geluid weer laat horen. .

Elles
10 maanden geleden

Dan projecteer ik misschien te veel van mijzelf op jou. Je schrijft inderdaad vaak dat je het doet vanuit jezelf, dat het je voldoening geeft en ik lees ook de kostelijke satire in je artikel, maar soms denk ik ook een bepaalde vermoeidheid en frustratie te zien, maar nogmaals misschien pure projectie van mijn kant.

Elles
10 maanden geleden

Helder.

rob
10 maanden geleden

Nee ik heb helaas geen raket installatie in mijn garage, wel een achterlijke bladblazer die ik ooit gekocht heb en maar 1 maal gebruikt heb , daar kun je hooguit een paar nietsvermoedende egeltjes onder de bladeren vermoorden. Dat is neem ik aan niet de juiste equipement die je zoekt.

Willem
10 maanden geleden

Nou het was wel EndeMol producties vroeger, Endemol uitspraak in het Engels, “End them all”

Willem
10 maanden geleden

Als je in het Engels zegt End them all dan zeg je Endemol, end ‘m all de ‘m is een afkorting van them maar daar gaat het niet om, het ging erom hoe ver en diep men kan gaan in het zoeken naar allerlei aanwijzingen van kwade opzet. In heel veel televise programma’s en voornamelijk in kinderprogramma’s zit echte bagger verwerkt. Sublimale beelden voornamelijk, die zijn de afgelopen 15 tot 20 jaar veelvuldig beschreven en besproken Micky zo je weet. Alles van kwade opzet gebruikt symbolen. Mijn complimenten trouwens voor je inzet, heb zelf ruim 12 jaar een website gehad… Lees verder »

Willem
10 maanden geleden

Ja exact, daarom maakte ik ook die verwijzing naar EndeMol en End them all, omdat het gewoon erg ver gezocht is. Uiteraard kun je niet alles zomaar uitvlakken maar een beetje realiteitszin zoals jij hier gebruikt is erg belangrijk, voor je het weet wordt je in het complot en alu hoedjes rijtje gezet en dat is hier op deze site absoluut niet aan de orde, Bedankt voor je heldere antwoord.

Djirk
10 maanden geleden

Kei-bikkel-harde like.
Gewoon lekker gaan. Heerlijk smullen dit.
Zou me ook niks verbazen als greta zich vanuit de ruimte met een catamaran vol xplosivs ter aarde stort maar niet voordat ze een visje bakt met de gele hesjes.
Zie het zo gebeuren.

Maxitaxi
10 maanden geleden

Damn skon artikel weer Micky! En die reacties heerlijk 😉 Groeten vanuit Zuid-oost Brabant!

ikke
10 maanden geleden

Ik wilde vandaag een reactie plaatsen maar doe t toch maar niet want het is vandaag 11-11 en die cijfers vertellen dat je dan op t goede pad zit ja synthetisch gezien…haha dus ik wacht maar nog even…LOL