De ComplotConcurrent – Uitzending 70 “Pedofiele Lizards” (22-11-2019)

28
Reageer op dit artikel

8 Comment threads
20 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Gerben

In het verleden probeerde de media pedofilie hier ook te normaliseren
Zie bijvoorbeeld filmpje in onderstaande link
Met vieze koos
https://anderetijden.nl/programma/1/Andere-Tijden/aflevering/205/Ruimte-voor-de-pedofiel

Willem

Zeg dat Gerben, ze kwamen zelfs bij Sonja Barend vrolijk vertellen dat ze opgewonden raakten van hun eigen dochtertje, het waren heel andere tijden. De Bolderkar affaire was een grote fout, ze hadden overijverige types met poppen de kinderen gestuurd. Dat zijn drama’s geworden van ouders die onterecht beschuldigt werden en waar kinderen uit huis werden gehaald, de doorgeslagen onderzoekers en justitie moesten toen worden afgeremd. Maar dat interview met Andrew, waar je het geduld vandaan haalt Mickey om dat helemaal uit te zitten, het maakt in ieder geval veel duidelijk. Ook dat deze figuren het exclusief wilden houden spreekt… Lees verder »

Heleen

Ha Micky, ik heb het interview helemaal gekeken. Het kan toch niet zo zijn dat dit interview niet ‘gescript’ is door Elizzard en de pr-mensen, etc? Als hier in Nederland een interview plaatsvindt met bijvoorbeeld Trix, Lex of Max dan is van tevoren altijd bepaald wat de vragen zijn, welke onderwerpen wel of niet behandeld mogen worden door de interviewer. En dat zou hier dan niet gebeurd zijn? Als je kijkt wat de BBC erover zegt, dat alles gevraagd mocht worden. Dan moeten ze toch geweten hebben wat de gevolgen zouden zijn als al deze dingen door Andy gezegd zouden… Lees verder »

paulien

Tja Heleen je zou nog wel eens gelijk kunnen hebben

Bas

BBC is publieke omroep, wordt veel over geklaagd en processen tegen gevoerd, omdat ze vaak leugens en onwaarheden vertellen (zoals WTC7, geslaagd proces). Andrew is establishment en zocht iirc zelf het interview op. Wie kan er dan tegen zijn bij de BBC om een mooie opname te maken. De prins krijgt eventueel een oortje voor tips, maar hij bleek wat eigenwijs. De connecties die via Epstein liepen (andere slachtoffers) waren waardevol volgens Andrew. En of die waardevol zijn. Wie heeft nú de zwarte boekjes en de videopnamen van de ‘massages’. Andrew is een prakker, maak je maar meer zorgen over… Lees verder »

Rob

Bedankt weer voor de uitzending en dat je altijd zo scherp blijft Micky. Hoe koudbloedig, onmenselijk deze mensen als Andrew en Jimmy zijn. Maar over de Nederlandse Media “Royal”‘s te spreken. Gisteren zag ik op Central Comedy toevallig een uitzending Roast van Jonny the Mol. Niet omdat ik het leuk vond( ik hield alleen dit fragmentje vol) , maar om de mensen te bestuderen. Hier voor mij een heftig fragmentje: https://youtu.be/TE3fAVAazOg. De taal die uitgesproken wordt: grof, seksistisch, plat, denigrerend, doodverwensingen, dierenmishandeling uitspraken, pedofiele uitspraken, enz, enz . Dit is geen humor, dit is ziekelijk, en de mensen lachen hier… Lees verder »

Monique

Hoi Rob, ik moet eerlijk bekennen dat ik ook wel erg moest lachen om dit stukje. Maar ik heb ook wel een apart gevoel voor humor. En ik denk zelf ook niet dat het veel met bezetenheid te maken heeft. Wat ik “zorgwekkender” vind is dat ik merk dat in films en series kinderen niet meer gespaard worden. Vroeger zag je namelijk b.v nooit dat een kind vermoord of verkracht werd. Er werd wel de illusie gewekt van maar je zag het nooit. Hetzelfde met b.v dode baby’s. Tegenwoordig valt het me meer en meer op dat kinderen net als… Lees verder »

Elles

Ik kijk zelden crimi’s en mis er niets aan zo te horen. Wel merk ik dat ik de laatste tijd erg gespannen ben / voel, zonder reden. Hebben jullie daar ook last van? Alsof er iets ongrijpbaars te gebeuren staat, maar misschien ligt dat aan mij.

freeflip

Dank voor de show Micky. Over ‘verkering verbreken met Epstein’ gesproken, ik heb al een tijd het gevoel dat Andrew homo is …
Hierbij nog een video van David Icke, die ook de Royal Pedo’s bespreekt. PS ik zweet ook nauwelijks haha.
https://youtu.be/z3MZ2QYKI9o

freeflip

Heb nog even gezocht naar Obama en de chauffeur, kwam dit tegen, ook leuk: If Obama is injured during an attack while in the car, there are supposedly bottles of the president’s blood in case he needs emergency transfusions.
https://www.rediff.com/news/report/obama-india-10-cool-things-you-should-know-about-obamas-beast/20150120.htm

guuz

Scherp Mick, was ask Jim qua dat bijna vergeten. Ook de Engelsen schakelen nog niet door in de media….

madadoec

Ik geloof prins andrew en dat hij de waarheid sprak en niet wist wat epstein sex verslaafd was.
Ik geloof in rutte dat hij het beste met ons land voor heeft en alleen opkomt voor de armen.
Ik geloof in communisme omdat de mensheid zich niet kan redden zonder een sterke leider, die religie verbied maar de onderdanen moeten hem zien als een god, zoals hier in nederland dat king willem onze god is.
Verdomme nou hebben ze me toch te pakken gekregen, ben totaal mind controled, heb geen mening meer ik slaap nu lekker verder want de overheid waakt over mij!!!!!

dirk

“My judgement was probably colored by my” ……. Pippie (puike invulling Micky!) Vind viespeuk voor zo’n persoon “wat” bagatliserend. Dit soort monsters is beter op z’n plaats volgens mij. Epstein was (of is, want goed kans dat hij met een nieuw gezicht in Tel Aviv zit, wellicht dat dat de reden van de schmirk van deze Prins Pedo KInder Poepgatneuker wel verklaard) niet alleen een kinderverkrachter hij was vooral een kinder supplier voor naar alle waarschijnlijkheid honderden hooggeplaatste inlvoedrijken, van wie hij opname maakte, waarmee CIA en Mossad aan het chanteren ging. Hence de totale take over van de VS… Lees verder »

Heleen

Dezelfde link die Freeflip hierboven al gaf. Good old Icke, die een standbeeld verdient voor die boodschap. Dit verhaal van Icke bevat alleen feiten en is daarom ook goed toegankelijk voor ‘niet complotters’.

dirk

Aiiii, was me niet opgevallen. Maar goed Good Ol’ Icke mag best twee keer vermeld

Heleen

Zeker weten Dirk! 😉

dirk

Dat niet kunnen zweten door een overdosis adrenaline………, zou dat ook een overdosis adrenochrome kunnen zijn?