De Nieuwe Wereldorde?

13
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Willem

Zo is het Micky, naar Jensen kijken helpt niet want daar verander je echt niets mee, staken helpt niet, stemmen op Fvd of Pvv helpt niet, want die komen nooit in de regering maar vormen de stem des volks om al te grote onrust te voorkomen. Maar al die uitingen van meedenken en bevestigen van deze lui over wat er mis is in de samenleving geeft de burger moed om het zo maar te zeggen. Dat het allemaal zoethoudertjes zijn is logisch, net als religie, werk hard, klaag niet want God straft en als je niet luistert kom je in… Lees verder »

jeanine

ieder mens zal het toch ZELF moeten uitzoeken en de wakkeren kunnen begeleiden en helpen maar nooit iets opdringen. Dat werkt volkomen averechts. Respect voor elkaar , liefde en mededogen, dát zijn mijn sleutelwoorden.

Veronica

Hoi Micky.
De pyramide achter Robert Jensen zegt eigenlijk al genoeg.

Willem

Goed opgemerkt Veronica

Mimosa

Klopt, staat ook in de Bijbel en iets wat ik zelf al een jaar of 30 weet door de Bijbel te bestuderen, Er komt een Nieuwe wereld orde aan en is volgens de Bijbel satanisch en een oude orde in een nieuw jasje gestoken. Zie bv. ook Openbaring 13 en is duidelijk een totale controle. Mensen moeten gaan zien dat zij alleen veilig zullen zijn bij Hem Jezus Christus en door Hem geholpen zullen worden. Niet een kerk maar gewoon naar de Bron zelf, de Bijbel en te beginnen bij het Nieuwe testament, het nieuwe verbond voor ons die in… Lees verder »

mar&co

wel grappig die illuminatie fragmetjes in de video. haha

Bas

Ik heb al zeer lang geleden (40+ jaar) het besluit genomen om zo weinig mogelijk ‘volgelingen’ te nemen en meer van dat soort dingen, dus ik maak graag gebruik van de gastvrijheid van het forum om 2 spreuken te posten die ‘onze’ westerse cultuur omschrijven: ×Je bent wat je eet ×Ignorance is bliss De 1e; ik kom wel eens bij iemand bij commerciële zenders kijkt. Ik verbaas me altijd weer over die krankzinnige hoeveelheid troep die je daar krijgt. De 2e, de ignorance, hoe minder je weet en wil weten, hoe beter eigenlijk. Dus het makkelijkste is die treurbuis uit.… Lees verder »