De Nieuwe Wereldorde?

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Willem
1 jaar geleden

Zo is het Micky, naar Jensen kijken helpt niet want daar verander je echt niets mee, staken helpt niet, stemmen op Fvd of Pvv helpt niet, want die komen nooit in de regering maar vormen de stem des volks om al te grote onrust te voorkomen. Maar al die uitingen van meedenken en bevestigen van deze lui over wat er mis is in de samenleving geeft de burger moed om het zo maar te zeggen. Dat het allemaal zoethoudertjes zijn is logisch, net als religie, werk hard, klaag niet want God straft en als je niet luistert kom je in… Lees verder »

jeanine
1 jaar geleden

ieder mens zal het toch ZELF moeten uitzoeken en de wakkeren kunnen begeleiden en helpen maar nooit iets opdringen. Dat werkt volkomen averechts. Respect voor elkaar , liefde en mededogen, dát zijn mijn sleutelwoorden.

Veronica
1 jaar geleden

Hoi Micky.
De pyramide achter Robert Jensen zegt eigenlijk al genoeg.

Willem
1 jaar geleden
Reply to  Veronica

Goed opgemerkt Veronica

Mimosa
1 jaar geleden

Klopt, staat ook in de Bijbel en iets wat ik zelf al een jaar of 30 weet door de Bijbel te bestuderen, Er komt een Nieuwe wereld orde aan en is volgens de Bijbel satanisch en een oude orde in een nieuw jasje gestoken. Zie bv. ook Openbaring 13 en is duidelijk een totale controle. Mensen moeten gaan zien dat zij alleen veilig zullen zijn bij Hem Jezus Christus en door Hem geholpen zullen worden. Niet een kerk maar gewoon naar de Bron zelf, de Bijbel en te beginnen bij het Nieuwe testament, het nieuwe verbond voor ons die in… Lees verder »

Willem
1 jaar geleden

Ignorance is bliss Micky, je kunt veel over gelovigen zeggen maar ze zijn wel optimistisch. Zonder religie zou het wel een stuk aangenamer zijn maar ja, zolang zoveel mensen nog een pappie in de lucht denken nodig hebben om het leven aan te kunnen is het een verloren zaak.

Elles
1 jaar geleden

Als je de bijbel met niet Christelijke ogen leest kom je tot compleet andere conclusies, dan de Gristenen.

Dirk
1 jaar geleden

Dito! Ik ga mee ?

mar&co
1 jaar geleden

wel grappig die illuminatie fragmetjes in de video. haha

Bas
1 jaar geleden

Ik heb al zeer lang geleden (40+ jaar) het besluit genomen om zo weinig mogelijk ‘volgelingen’ te nemen en meer van dat soort dingen, dus ik maak graag gebruik van de gastvrijheid van het forum om 2 spreuken te posten die ‘onze’ westerse cultuur omschrijven: ×Je bent wat je eet ×Ignorance is bliss De 1e; ik kom wel eens bij iemand bij commerciële zenders kijkt. Ik verbaas me altijd weer over die krankzinnige hoeveelheid troep die je daar krijgt. De 2e, de ignorance, hoe minder je weet en wil weten, hoe beter eigenlijk. Dus het makkelijkste is die treurbuis uit.… Lees verder »