De ComplotConcurrent – Uitzending 71 “Kosmisch Vuilnis” (30-11-2019)

8
Reageer op dit artikel

6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
freeflip

Ik vermoed dat Rutte het ook niet wist maar wat je zegt, hij is een topacteur. Het valt me ook altijd op dat ze het in de msm over ‘spelers’ hebben of ‘spelersveld’ als het over (geo)politiek of multinationals gaat.

En in China nu verplichte gezichtscan bij aankoop nieuwe telefoon. https://www.technocracy.news/china-now-requires-mandatory-face-scans-for-all-phone-users/

Monique

Vigilant Citizen heeft ook een artikel geschreven over Billy Eilish een tijdje geleden. Volgens hem is zij een typische MK ultra slaaf. Ze geeft mij in ieder geval op precies dezelfde manier de griebels als Miley Cyrus.

https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/the-disturbing-meaning-of-billie-eilishs-bury-a-friend/

sjaak

Eventjes proberen die geestenzieke mind van jou wat betreft die american mind -awards in een wat minder abstract jasje te steken door het in een meer alledaagse setting te plaatsen; wat te denken van onze winkelstraatjes met kledingboetiékies waarin evenzoleuke affiches met daarop heel verleidelijk kijkende meisjes met een blik van pak mij of zo? ,grafisch en artistiek perfect daar niet van ….. het is de gewoonste zaak van de wereld om hebberigheid door middel van het “pak-mij” van mensen op te zwiepen ,…..maar als ik daar met m’n dochter van zestien daar zou rondlopen en ze zou op een… Lees verder »

Ikke

Als er een disclosure komt van zogenaamd
“goedaardige” buitenaardse rassen en zich aan ons voorstellen en dit ras heeft spleetogen zijn geel en je kan ze voor geen reet verstaan dan zal dat vast het buitenaardse ras (farmer races) zijn die de Chinezen hebben gebrouwen….whaa

sjaak

de tsjaaina supercomputer ; Vorige keer had je het over het programma Syrie , zou daar niet een verband kunnen liggen met die mensen die vals beschuldigd zijn van belastingfraude over de kinderopvang ??
De burgemeester van Rotterdam zei met het programma te zijn gestopt en een paar dagen later berichtte de nos over die zgn belastingfraude??