De Alternatieve Media Religie

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
2 jaren geleden

Deze alternatieve media websites zijn datgene geworden waar ze zich altijd tegen afgekeerd hebben. Het zijn als het ware politieke partijen geworden. Waar binnen elk lid zich moet houden aan wat de partijtop besloten heeft wat de standpunten zijn. Je mag daar niet van afwijken, want de partij en dus de groep gaat boven alles.
Heel mooi verwoord.

Heleen
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Ja zeker, eens Ank.
En waar je tegen vecht dat word je, zoals je eerder schreef hier op IR, Micky.
Goed om te lezen dit. Ik heb ook de neiging zo af en toe toch nog bang te worden voor die hele vaccinatie maffia toestanden. Ook al lees ik geen andere alt media websites meer. Ik lees ze niet meer omdat ik er inderdaad niets aan heb. Ik leer er niets van, geeft alleen maar angst idd.

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Ank

Helemaal mee eens Ank, de alternatieve media in een notendop.

Elles
2 jaren geleden

De zin die het eerst bij mij boven kwam, was een uitspraak van mijn moeder uit de bijbel ( ja)
Een mens lijdt nog het meest door het lijden dat hij vreest, maar dat nooit op komt dagen, Zo lijdt hij meer dan god (of het zelfgekozen lot) te dragen geeft.

Gerben
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Grappig Elles,
Wat ik dacht tijdens het lezen was:
En Jezus zeide: ‘Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat zij doen.’

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Gerben

Zo zie je maar Gerben, hoe een niet religieuze site toch religieuze tekst kan oproepen.

Veronica
2 jaren geleden

Dank je wel, Micky, voor je verhelderende taal. Nog maar kort geleden ontdekte ik jouw site. In mijn lange leven heb ik steeds meer achter me kunnen laten en daarbij waren ook vrienden, die ik niet meer kon begrijpen, omdat zij zich nog steeds maar blijven vastklampen aan allerlei misleidende onzin. Triest, dat ze niet willen zien hoe ze bedonderd worden.
Ik blijf je volgen.

2 jaren geleden

Duidelijke taal .Bij mij werkt het als volgt, ik lees van alles een beetje en ga ermee aan de slag.. maar inderdaad,Mickey heeft helemaal gelijk . Een en al bijna dezelfde bagger,over dezelfde onderwerpen . Met de tijd ga je steeds meer filteren,maar dit moest mij wel worden verteld .Als ik Indigo revolution niet had ontdekt. was ik zelf ook nog een alto gelovige en angsthaas geweest. Lang leve de complotcuncurent zoveel van je geleerd

Monique
2 jaren geleden

Mooie column. Ik lees zelf ook regelmatig artikelen die geplaatst worden in de vaccinvrije groepen op mijn FB pagina. Dit doe ik vooral om mezelf op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom vaccinaties. Ik merk wel dat mensen elkaar vreselijk opjutten en bang maken. Ik doe daar niet meer aan mee maar nog steeds kan ik de verleiding soms niet weerstaan en dan heb ik weer een column nodig als deze om weer ff met de pootjes op aarde te belanden. Ik heb hetzelfde als Paulien. Zonder Indigo zat ik waarschijnlijk nog steeds fearporn te lezen en luisteren… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Monique

Ik miste de spirituele achtergrond op deze websites op den duur. Las ook veel hoop porn, Vaak met een apart kopje esoterie maar dat klonk niet door in de artikelen

rob
2 jaren geleden

Hartelijk bedankt voor deze krachtige teksten Micky! Het feit dat je verketterd wordt, moet je toch de bevestiging geven dat je het juiste pad bewandeld? Ik heb nog nagedacht over die Guidestones. Is het een idee om vanuit hier the Dutch Guidestones op te richten? Dan gaan we eerst zelf wijze teksten creëren, die het doel hebben dat ieder mens die dit leest de kracht in zich zelf gaat zoeken en niet buiten zich zelf. Je zou dit digitaal kunnen manifesteren door een soort nieuwe geheimzinnige website te lanceren waar de stenen met teksten te zien zijn. De bedoeling van… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

Oja, als reactie op de geweldige column 6691, misschien vonden ze in 6691 nog restanten van de Dutch Guidestones, was het misschien toch niet zo hopeloos gesteld met de menselijke geestelijke gesteldheid?

Ina
1 jaar geleden

“Ik vond het vandaag nodig om dit waarschijnlijk confronterende artikel te schrijven omdat ik dus de afgelopen week hard in aanraking kwam met deze alternatieve media religie en ik het tijd vind om voor eens en voor altijd uit te leggen dat de alternatieve media de zoveelste religie en dus vangnet is!” ik maakte afgelopen week precies hetzelfde mee, (ik doe aan verdeel en heers, hahaha, ze weten niet eens wat dat betekent) dat krijg je, als je niet in hun kerk zit. Dank je, voor dit stuk; ik heb zelf ook wat op de plank liggen, daarna deel ik… Lees verder »

Petra Wolfs
1 jaar geleden

Beste Micky,
Mijn steun heb je, ga door, waarheid voor alles!
Groet Petra

Ina
1 jaar geleden

ik zag dat iemand (een heks) een heksenjacht op je is begonnen nav dit stuk. Bevestigt maar weer hoe waar het is wat je schrijft

Ina
1 jaar geleden

Ik denk dat ik het eerst in de fik ga, hahahaha. “Slecht stuk. Beetje de “”Martin Vrijland stijl”. Ik respecteer Vrijland, maar ook die draaft soms door. Zoals ook deze Micky van Leeuwen. Uiteraard moet je altijd kritisch blijven. Ook op de Alternatieve Media. Maar alternatieve meda is geen “religieus vangnet'” Slaat nergens op. Als dat zo was, dan werd deze media wel met rust gelaten door een Ollongren en de gedachtenpolitie. Think of it..” en bij stuk Jordy/5G ging het gisteren los ” je hebt totaal geen verstand van 5G (heb post verwijderd, was niet leuk meer) “Er stonden… Lees verder »

Ina
1 jaar geleden

iemand heeft er een vakbekwame ICT-er bijgehaald, en hoera, Mickey, je kwam door de test, alleeen de rest van je betoog is dan weer, volgens hem, een religie. Ach, mensen willen in angst blijven, zo jammer. het is wel een eenzaam bestaan, om echt te weten hoe het zit (voor zover…). En toch, af en toe, is er weer iemand die ook wil weten, en daar doen we het voor, toch?