De ComplotConcurrent – Uitzending 65 ‘Bezetenheid kent geen tijd’ (12-10-2019)

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Bas
1 jaar geleden

Erdogan dreigde eerder met de vluchtelingen, net nadat hij miljarden had gekregen om ze tegen te houden.

Een zeer onbetrouwbare partner. Prima, stuur die 3,5 miljoen syriërs maar, als we ze mogen ruilen tegen tientallen miljoenen turken. Liever een tandarts of goudsmit uit Aleppo dan iemand die 8 uur per dag klaagt dat hij niet wil werken.

Bas
1 jaar geleden

na de hele uitzending bekeken te hebben; ever over het laatste stukje met de zang en dans (Miley) en de beschouwingen; Miley hoort in het rijtje bij Lilo en Banes. Eigenlijk alle dames die doppeltgangers hebben op pornhub. Ik doe even een ‘iirc’ (If I Remember Correctly) :: de tong van Miley (en wellicht ook de beertjes uit deze oudere opnamen) zijn eerder besproken in CC of NNL, maar het is te lang geleden om uit het hoofd te reproduceren. Afgezien daarvan, in het kader van de lagentheorie: ‘Cultuur’ is een soort fabriek, heel veel ‘cultuur’ is gebundeld in corporate… Lees verder »

Getben
1 jaar geleden

Hé Micky

Je bedoelde vast:
Als de oorlog komt mag ik dan bij jouw , Claudia de brij

Gerben
1 jaar geleden

🙂 🙂
Als de oorlog komt mag je ook bij mij, als ik ook bij jou zou mogen 😉

Freeflip
1 jaar geleden

Was heel blij met de muzikale revolutie aan het einde van de show. Maar over de Beatles gesproken, heb mij ook altijd verbaasd over de hysterische gillende meisjes bij het optreden van deze band.
Het woord ‘thug’ hoorde ik voor het eerst toen Franske het daar over had mbt de MH17 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/timmermans-maakt-indruk-met-krachtige-speech~b220469d/
Nog even gezocht op Thuggee. Kwam ook voor in Indiana Jones, is deze generatie ook mee opgegroeid https://indianajones.fandom.com/wiki/Thuggee

Freeflip
1 jaar geleden

Oh, nou ja weet ik veel. Heb nooit naar Indiana Jones gekeken noch naar Lord of the Rings, Star Wars, Harry Potter en de rest 😉

Freeflip
1 jaar geleden

Nee ook niet, na The Hulk en Zorro vond ik t wel welletjes. Omdat we op de middelbare school alleen maar “binnen de lijntjes mochten kleuren” otw strikt houden aan de opdracht, heb ik uit ballorigheid op alle ramen een grote Z geschilderd 😉

Bas
1 jaar geleden
Reply to  Freeflip

Bitches and thugs, het is niet enkel hoes and bitches.

De ‘Thug’ is nooit weggeweest, het is de zgn zware jongen, in te huren om je eigendommen veilig te stellen. Van Franski is mooi dat je dat zegt, dat kan ik me idd herinneren, er werden een hele rij namen bedacht voor de ‘dronken sepratisten’. (If you dont succeed at first, rebrand, relabel, and resell).

Verder een mooi stukje van die Thugs, had wel eens een foto gezien van zo’n tattoo maar verder niet geresearched.

Elles
1 jaar geleden

Toen hoorde dat mensen gewond waren geraakt in de Mediamarkt, omdat men er oortjes kreeg ter waarde van €115,- dacht ik aan jou, maar ben het vergeten ge sturen. Zo bizar, die hysterie.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Het verbaasde mij dat je uitgerekend met dat item, verdrukking in de Mediamarkt begon.

Elles
1 jaar geleden

Ja, ik begrijp je helemaal, maar ik vond het zo opmerkelijk dat ik direct aan jou dacht en van plan was je te tippen en toen begon de complotconcurrent met die beelden, frappant,

rob
1 jaar geleden

Weer bedankt voor de informatieve uitzending! Zo blijven we weer echt op de hoogte Micky. Kan me goed voorstellen dat je na enige uitzendingen waar je te dicht bij de waarheid komt ( want je was zeer productief de laatste tijd!), de krachten van beperking pissig worden en je aanvallen, en zo je energielevel gereduceerd wordt. Maar ik neem aan dat je wel geleert hebt de nodige schilden te gebruiken om deze energievreters zo veel mogelijk af te weren. Ik vraag me af, is het mogelijk een schild te maken, die, wanneer zij je energie aftappen, je hun energie kan… Lees verder »

Ank
1 jaar geleden

Poeh Micky, daar heb je even lekker de boel opgestookt en ondanks de weerstand die je voelde toen je met de uitleg van de Queen Bitch energie begon, kregen ze je er niet onder en kwam er een prachtige uitleg met voorbeelden van deze synthetische vrouwelijke energie en de voortschrijdende mind control, in die zin dat het steeds duidelijker wordt voor wie het wil zien. Ik had een paar weken geleden een akkevietje met iemand waarbij ik vond en nog steeds vind dat ik gelijk had, maar ik merkte ook hoe ik gevoed werd in dit gevoel van gelijk hebben… Lees verder »

1 jaar geleden

Wat een enge en gruwelijke vergelijking tussen kali en die zangeres ,mijn haren stonden werkelijk rechtop .tja zijn inderdaad vreemde gekke en gevaarlijke ontwikkelingen met al die gehersenspoelde kimaatmafkezen

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Paulien

Mijn man is helemaal niet van de complotten en spiritualiteit, maar hij heeft haarfijn door dat er iets compleet mis is met de entertainment en muziek tegenwoordig.

Monique
1 jaar geleden

Dank je wel weer voor dit juweeltje van een CC.
Over Miley..ik vind haar echt serieus eng. Ik kan haar ook niet aanhoren. Wordt lichamelijk echt niet goed als ik haar op de radio hoor dus draai dan gelijk de knop uit.
Er is een hoop aan de hand in de wereld. Ik roep altijd”you aint see nothing yet” Het kan nog veel gekker en gaat volgens mij ook gebeuren. Riemen vast and enjoy the ride! 😉

Willem
1 jaar geleden

Het valt ook allemaal niet mee, het is een grote bende en er waren veel mensen (zoals ik ook) die 20 jaar terug al waarschuwden met allerlei feiten en onderbouwingen voor de nu uitgevoerde Nwo met alle ellende van dien, Het heeft geen zin om alles uit te leggen en te waarschuwen maar daar kom je met de jaren achter. Denk dat jij een jaar of 10 was toen ik begon met wat jij nu doet, heeft ook niks geholpen. Er is en komt geen ontwaking, we worden wakker en meer van new age taal is te vaak gebezigd. Ook… Lees verder »

Bas
1 jaar geleden

Mooi zo, die opmaak op de site @Mick, ik ben vaak te langdradig lol dus ‘lees meer’ kan geen kwaad

Zolang er nog geen nieuwe CC is; afgelopen zaterdag bij Argos ::

https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2019/Inlichtingendiensten-controleren–hoe-doe-je-dat-.html#

Elles
1 jaar geleden

Riastradh of krijgsrazernij deze vorm van bezetenheid daarover heb ik gelezen in een boek die Ierse cultuur beschrijft, Ierse strijders ontdeden zich van hun kleding en storten zich op de vijand. Ze joegen hen schrik aan omdat hun uiterlijk compleet veranderde.

Max
1 jaar geleden

39 lijken in dat huis, nu 39 in een truck.