De ComplotConcurrent – Uitzending 66 “Lucifer’s Boomhut” (22-10-2019)

Abonneer
Abonneren op
68 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
2 jaren geleden

De vinger werd weer op een heleboel zere plekken gelegd. Bedankt Micky.

Republikein
2 jaren geleden
Republikein
2 jaren geleden

Ieder zijn ding Mick.

Veronica
2 jaren geleden

Super uitzending weer Micky. Ik volg Freeman Fly al 11 jaar. Hij legt het zo goed uit. Wij worden bespeeld aan alle kanten. Mijn Oma zei het vroeger toen ik klein was al, met de tv haal je de duivel in huis. Ook herken ik me in jouw verhaal over die elektrische schokken door je lichaam snachts. Gelukkig heb ik die nog maar weinig. En mocht het toch een keer gebeuren dan ben ik niet bang. En weet ik wat ik moet doen, en dan gaan ze weg. Fijn om iemand zoals jij tegen te komen die er ook last… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Veronica

Met de tv haal je de duivelin huis, die uitspraak ken ik ook, altijd mijn schouders over opgehaald, omdat het vaak erg gristelijke mensen waren die dat zeiden, niet begrepen dat er wel degelijk een kern van waarheid in zat. Dacht altijd wel dat het de creativiteit uit een mens haalt. Ben je extra gevoelig voor of juist erg bewust van entiteiten dat jij en Micky last hebben van aanvallen door elektrische schokken? Vraag mij af als er inderdaad een ompoling komt, het schijnt al zo te zijn dat het aardmagnetisch veld met 55 km per jaar verschuift richting Siberie… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Vraag waarom ben je extra gevoelig voor aanvallen heb je al beantwoord in de show. Mijn geluid valt af en toe uit, maar hij loopt dan wel door kwam ik achter.vandaar.

paulien
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Hoi Elles 2 a 3 keer per uitzending stopt de video huu dit weet Mickey ook , vreemd ps al vanaf begin Mick zijn uitzendingen via zijn eigen web site heb hoe dan? denk je

paulien
2 jaren geleden
Reply to  Veronica

Verona effe in het kort gezegt wat ga je dan doen? vertel me dan, ben zeer benieuwd iedereen zegt maar

rob
2 jaren geleden

Dag Micky. Bedankt voor de uitzending. Veel was me al duidelijk, maar het volgende niet. Daarom heb ik een vraag over de abyss. Ik begrijp dat men vanuit de abyss een portaal kan vinden naar de kroon, de kether van de tree of life. Ben gaan googlen. Men zegt dat men spiritueel geheel zuiver moet zijn door de abyss te gaan, ben je dat niet wordt je helemaal gek. Er zijn ook andere wegen naar de kether ( hemel?) te gaan. Nu de vraag: bevind zich die hele boom met gateway’s zich in het synthetisch universum? ( model Kavassilas?) Via… Lees verder »

rob
2 jaren geleden

top bedankt voor de snelle reactie! Kan ik weer gerust slapen. Hopelijk kan ik me wel weer genoeg afschermen van dat astraal en synthetisch gespuis terwijl ik slaap. Zucht, welterusten.

paulien
2 jaren geleden

Weer een prachtige Complotcuncurent , Mickey , Was al weer hoekt aan het worden ,ik mistte gewoon je wekelijkste uitzending . 1 recht in je face , Als ik een tv scherm zie ,maakt niet uit ,ook al is het een prachtige natuurfilm , heb vlucht gedrag weg van de tv. Denk aan 6 jaar geleden was ik in gesprek met iemand die nog op een boot kon wonen .Aardige man, maar opeens vertelde hij over Disney enzo ….werkelijk waar ! bang dat ik werd! dacht: die is gestoord in den kop, wegwezen !!! Maar deze ervaring heb ik helaas… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden

Wat een heerlijke show. Alleen maar onderwerpen die ik interessant vind 🙂 Ook interessant is je visie over bezetenheid. Ik resoneer daar helemaal mee. Ik werk al 20 jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Ook met mensen die een combinatie hebben met een psychiatrisch ziektebeeld. En wat ik vaak voel is dat sommige mensen echt opgesloten zitten in zichzelf en ik altijd het gevoel heb dat er iets is wat hen daar houdt. Iets wat buiten hun macht ligt. Ik heb mensen gezien die alleen maar uit pure onmacht hard konden krijsen, de hele dag niets anders konden dan in hun… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

@Monique petje af, moet een zwaar en ondergewaardeerd beroep zijn wat jij hebt. Het moet erg frustrerend zijn om hen niet te kunnen bieden wat ze nodig hebben

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Het valt op zich wel mee hoor. De groep waar ik op werk is vrij “makkelijk”.
Maar inderdaad. Ik heb mijn eigen zienswijze en die is maatschappelijk nog lang niet geaccepteerd in de psychiatrie en verstandelijk gehandicaptenzorg dus dat betekent vaak op mijn lip bijten inderdaad, helaas..

freeflip
1 jaar geleden

Bedankt voor de show Micky. Kleine aanvulling op de Willemstempel: De eerste Willemstempel werd gebouwd in 1786 door stadhouder Willem V als eerbetoon voor zijn zoon prins Willem Frederik, de latere koning Willem 1.
Rond 1830 werd een nieuwe eenvoudige tempel gebouwd. De huidige stamt uit 1895.

Je hoeft geen 600 jaar te wachten op show 666 want met CC (ComplotConcurrent) ben je er al 😉

Monique
1 jaar geleden

Dat klopt inderdaad wat je zegt. Daarom vind ik het zo leuk om met ze te werken. Verstandelijk gehandicapten zijn over het algemeen heel zuivere mensen die werkelijk nog heel blij kunnen worden van alleen jouw aanwezigheid bijvoorbeeld. Dat kan heel aandoenlijk zijn. Maar het heeft ook een keerzijde hoor. Net als met kinderen zijn het net spiegels en daar moet je dan ook in kunnen kijken. Anders kun je dit werk niet doen. Het heeft ook echt een andere kant en dan is de dankbaarheid soms ver te zoeken. Maar dat is met alles zo denk ik..

Heleen
1 jaar geleden

Knappe show weer Micky! Veel dank weer. Wat betreft het koningshuis: deze link stuurde ik je eerder (als reactie op je artikel ‘Het koningshuis voor dummies’), https://blauwbloed.eo.nl/fotos/fotosessie-koninklijk-gezin-2018/#lg=1&slide=10
Hij is hier wel erg op van toepassing.

Heleen
1 jaar geleden

Kijk ook eens naar Lex en Max bij de inhuldigingsceremonie van de Japanse keizer op 22 oktober jl. Dat liegt er ook niet om. Heb even zo gauw geen link.

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

https://www.linda.nl/nieuws/koningin-maxima-japan-galadiner/
Nu toch de link. Op die foto’s zie je wat ik bedoel. Scrol vooral ook naar beneden.

Heleen
1 jaar geleden

Ja precies Micky, dat bedoel
ik. Het lijkt ook toe te nemen bij hen en dan met name bij Maxima.

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Nu ik haar nog eens goed bekijk vind ik de blik in haar ogen ook erg ‘evil’ . Ook bij Lex trouwens. Ook de tiara van Maxima lijkt op horens….. ?ha ha. Heel ‘devilish’. Madonna zal inderdaad stik jaloers zijn op Maxima. En het gros van de bevolking vindt het allemaal prachtig en smult ervan.

Monique
1 jaar geleden

Hahaha die ketting inderdaad. Het moe toch nie gekker worre..
Ik heb met Maxima altijd iets dubbels. Ik weet dat ze er tot haar oren inzit. Dat kan gewoon niet anders. Maar ze ziet er altijd zo lief en sympathiek uit. En ook mensen die ik ken die haar ontmoet hebben zeggen dit van haar. Ik weet het, schijn bedriegt maar toch..

Elles
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Haar lach is niet oprecht, ze speelt toneel.

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Alters wellicht?

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Zou inderdaad ook nog kunnen Heleen..

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Het begint er voor mij op te lijken Monique. Nu ook met de foto’s uit Japan alsof dat toch echt speelt bij haar. Die alters. Die blik in haar ogen. Bezetenheid. Heb wel eerder gehoord dat ze een monarch slave is. Ha ha letterlijk en figuurlijk!

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Hahaha inderdaad ja..

Kaas
1 jaar geleden

Jey,! Micky wat doe je me aan met Strange Angel. tanks voor je werk je begint inderdaad mooi uit te blinken en tot nog toe ben ik nog steeds een podcast luisterraar… maar de nlp “kijk gewoon” werkte wel. Tanks voor je show. suq6 met de reclame 😉 Groet uit Zeeland.

HENNY
1 jaar geleden

Hallo Micky, ik lees graag je verhalen over het grotere plaatje, haetconnectie etc.etc. Aleen de laatste tijd gaat het wel erg veel over her occulte en degene die ons zgn te pakken hebben. Eigenlijk hetzelfde als die andere alternatieve websites doen. Ik vindt dat jammer, ik weet ook wel dat het zo is. Krijg er ook geen energie van als ik dat lees. Daarom ben ik pas gestopt met een aantal websites, want het is alleen maar gebaseerd op negatieviteit en angst. Zou je ook nog een keer meer verhalen willen vertellen hoe we ons uit die negatieve rompslomp kunnen… Lees verder »

Elles
1 jaar geleden

Dat vind ik een lastige, maar ik weet dan ook 0,0 van occulte symboliek.

Elles
1 jaar geleden

Ik begrijp je, wat betreft werken aan je zelf. alleen al die symbolen onthou ik gewoon niet en het zeg me nog weinig omdat ik daar nog te weinig van weet en er ook geen ervaring mee heb snap ik niet wat voor ibvloed ze op je hebben.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  HENNY

U vraagt wij draaien, misschien is een abonnement op Netflix iets voor jou? Zoek je wat feelgood films uit.

HENNY
1 jaar geleden

Sorry Mickey, het was geen aanval. Zon is het niet bedoeld. Het was maar en tip.
Succes .

HENNY
1 jaar geleden

Weet je, aangezien je reacties. Succes ermee.

HENNY
1 jaar geleden

Haha. Is wel een goeie Micky. Ik kan alles wat je tegen mij verteld, ook spiegelen naar jou. Succes Micky.

paulien
1 jaar geleden
Reply to  HENNY

Hoy lieve beste Hen lijkt wel of je jaloers ben . Ga eens echt knuffelen met je hartconnectie zal dan heus weer goed gaan komen hoop ik

paulien
1 jaar geleden
Reply to  paulien

anders zit je op een ver van je bedje site misschien een goede tip hihi

Monique
1 jaar geleden
Reply to  HENNY

Voor je de plee schoon hebt zal je eerst ff poep moeten ruimen. En als je de poep niet ziet kun je het ook niet opruimen. Dat is hoe ik het zie Henny..

HENNY
1 jaar geleden
Reply to  Monique

Haha, een goeie. Laat ik me toch verleiden om te reageren. Blijf maar poep ruimen , je leven lang. Want als je denkt dat je de poep opgeruimd hebt, heb je weer nieuwe poep en zo je leven lang. Tot je laatste adem. Het zal nooit ophouden. Dus mijn tip. Kijk naar de mooie dingen in het leven. Want die zijn er ook nog steeds.

Elles
1 jaar geleden
Reply to  HENNY

Voordat je de mooie dingen weet te waarderen moet je eerst de poep (trauma’s) ruimen, anders blijft er toch een knagend gevoel van gemis en kun je niet tegen een stootje als er echt iets onherroepelijks gebeurd.

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Elles

Precies dat Elles..

HENNY
1 jaar geleden

Dank jullie wel, voor de tips en inzichten.

Max
1 jaar geleden

Dus van al die verschillende groepen op de achtergrond.. had dat te maken met het zogenoemde illuminati kaartspel van destijds? Heb je al eerder iets over dat kaartspel vertelt zoja, waar kan ik dat terugkijken? Mvg, proficiat met 66 afleveringen.
En mooi T-shirt barca.
Adidas, heeft nog een mooi voetbalshirt van lafc met leuke shirt reclame ?

Max
1 jaar geleden

illuminati kaartspel zou je dat aub willen opzoeken, benieuwd naar je kijk hierop.

Max
1 jaar geleden

Oke, nee dat daar vanalles op te zien zou zijn wat deels is uitgekomen zo staat op internet.
Waar op de website kan ik meer vinden over afl63 die machten erachter die groeperingen. En is dat dan wat velen verwarren met de illu? Mvg

Laura
1 jaar geleden

Hey maareh, zo’n deurbelkamera heb je wel omdat je bang bent voor wie je open doet, dus drijft wel op angst voor onveiligheid. Goed of slecht weet ik niet…

Emrah
1 jaar geleden

Top uitzending!
De presentatie van Freeman kende ik nog niet daarvoor dank.