De ComplotConcurrent – Uitzending 67 “Leven en laten Leven” (31-10-2019)

Abonneer
Abonneren op
34 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
paulien
2 jaren geleden

De first ladys hebben nu niet echt een{ smal dames kaaklijntje] zeg maar .

pierre
2 jaren geleden

Je laat een foto zien van Trump met een tranny. De tranny is Giuliani, zie YouTube.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=K9Kp_eHMQ7s

madadoec
2 jaren geleden

klasse uitzending micky, zoals gewoonlijk.
toen ik 15 was voelde ik dat ik in een verkeerde lichaam zat, ik wilde graag een paard worden, maar ik ben gelukkig toch mij zelf gebleven

freeflip
2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Hahaha

paulien
2 jaren geleden
Reply to  madadoec

Goeie

Elles
2 jaren geleden

Wat betreft de transgender bullcrap die men kinderen opdringt, heb ik hier een uitspraak van een oude GroenLinkser die op kleine jongetjes valt en dat heel gewoon vind, omdat kinderen sexuele wezentjes zijn. Herman Meijer, toenmalig partijvoorzitter en actief pleitbezorger van de pedofiele zaak, deed uitspraken als Sex met kinderen moet kunnen. en Ik kan ook wel eens op een knaapje vallen. En Herman maakte het nog bonter: Kinderen zouden minder verstandig zijn en niet goed duidelijk kunnen maken wat ze wel of niet willen. Onzin. Alle leeftijdsgrenzen moeten gewoon uit de zedelijkheidswetgeving worden geschrapt … Als er geweld wordt… Lees verder »

Elles
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Wat ik er mee wil zeggen is, het aantal psychopaten aan de top is hoog m.i. zo iemand kan zich niet verplaatsen in de gevoelens van anderen en leggen sterk hun eigen wil op, misschien staan ze eveneens onder invloed van demonen

freeflip
2 jaren geleden
Reply to  Elles

Ja Micky, zou zo maar kunnen dat alle irritatie onderwerpen tot in het belachelijke worden doorgevoerd. Hoop dat ik die geprojecteerde verlosser aan de hemel nog mee ga maken 😉
De wereldwijde opstanden lijken geregisseerd en de woedende massa gaat hier logischerwijs in mee. Dus houdt het hoofd koel en het hart warm.

freeflip
2 jaren geleden
Reply to  freeflip

Sorry, foutje. had nieuwe reactie moeten zijn …

paulien
2 jaren geleden
Reply to  freeflip

kom maar op met je zogenaamde agenda 2030 kan ook niet wachten, ons oogsten ze niet behalve. als we nog een beetje angst hebben,,, dan wel .. dus we moeten nog meer gaan aarden , dus zorgen met zijn alle dat er niet nog meer zuurstof word gekapt in het kleine gebiedje Nederigland

Elles
2 jaren geleden
Reply to  paulien

@Paulien, ik woon in de Achterhoek en daar wordt echt radicaal gekapt. Heb zelf gezien hoe gezonde bomen versnipperd werden voor biobrandstof.

paulien
2 jaren geleden
Reply to  Elles

GETVER kunnen jullie niet een dikke aktie voeren door je daaraan vast te binden met een groepje .het loopt werkelijk de spuigaten uit

Ikke
2 jaren geleden
Reply to  Elles
rob
2 jaren geleden
Reply to  Ikke

Wat dacht je dan in 1974 van de schrijver Gerard Reve op tv het pedo-erotisch getinte Sinterklaasverhaal “Een goede les” voor aan kinderen. Bekijk dat filmpje maar eens, bahhh, walg,…. Dat vond men toen normaal….

New World Disorder
2 jaren geleden

Ik voel me vandaag zo vrij om even in te springen op het ‘Tranny’ complot, gezien ik er zelf behoorlijk veel onderzoek naar heb gedaan en enkele punten kan bevestigen met mijn design-achtergrond. De stelling van het complot in het kort (dus niet perse mijn mening): (Bijna) iedereen in de mainstream media is een transgender, oftewel tranny. Het idee van het ’transgenderisme’ is niet nieuw. Zoek eens op oude zwart-wit foto’s van de vroegere “koninklijke” families, je zal zien dat het merendeel letterlijk uit mannen verkleed als vrouw en vrouwen verkleed als man bestaat. Vandaag de dag is dat niet… Lees verder »

Guusje
2 jaren geleden

Hier zie je Michelle Obama dansen met een geslacht.
https://youtu.be/a_RjabfqD0s

paulien
2 jaren geleden
Reply to  Guusje

Als dit echte beelden zijn ,geef mijn portie dan maar aan Fikky ,heb effe weer in een deuk gelegen

Monique
2 jaren geleden

“Technieken om iemand om te bouwen ontbreekt het tegenwoordig niet aan. Naast plastic chirurgie kan men voor de geboorte op een bepaald moment al hormonen toedienen, waardoor een fetus letterlijk wordt geboren als een vrouw met een penis of een man met een vagina. Ik vermoed dat dit met veel van de jonge Disney en Hollywoodsterretjes is gedaan”

Soms denk ik weleens dat de wereld niet zieker kan worden. Heb ik het ff mis..

Bas
2 jaren geleden

@Disorder; met jou zou ik best een keer kunnen bomen. Tegenwoordig doe ik helaas weinig research meer, simpelweg te weinig tijd voor ivm teveel hobbies (zoals het verhogen van de productiviteit). Je kent de ‘kattenziekte’ vast wel, dat is de parasiet die in kattenpoep zit, waardoor je als prooi (kleinere dieren dan de kat) minder bang wordt voor katachtigen. Ben je groter dan de prooi, een mens, en je hebt een hoop parasiet binnengekregen (varkensvlees, kattenbak legen) en je wordt zwanger… ooeeeee zoek het maar eens op ;D – Mannetje vrouwtje verhouding in de foetus verandert opeens in het extreme,… Lees verder »

paulien
2 jaren geleden

Een zombie zeg je geen gedag ,maar goede nacht gnagna brr

Sander
2 jaren geleden

Leuke uitzending!
Trump kan echt geweldig grappig praten.. het is wel een beetje een mafkeesje lol
Hey als het rustig is in het nieuws, zou je misschien een keertje over internet veilligheid willen hebben ?

Groeten Sander!!!

madadoec
2 jaren geleden

Ik hoorde van het rapport van ollogren over dat sommige alternatieve nieuws sites junknews zijn, maar de npo en rtl nieuws staan daar niet bij, wat ik ook junknews vind.

Sander
2 jaren geleden

Ja inderdaad Cookies/tracking/tracesing.. gaat soms echt ver!
Zelf gebruik ik Tor, ook niet slecht. als een site niet met Tor doet, gebruik ik de site niet Lol
dissenter ga ik ook zeker even checken, thanks Micky

rob
2 jaren geleden

Kun je de browser dissenter zo installeren of is dat voor ver gevorderden? krijg je dan allerlei waarschuwingen zo?
heb crome als browser.

rob
2 jaren geleden

Thanx

madadoec
2 jaren geleden

Het is heel simpel wat mij betreft, je wordt geboren als meisje of jongen. Als je op later leeftijd niet goed in je vel zit dan noemen ze jou homo, als een meisje op meisjes valt en een jongen op jongens ben je nog steeds dezelfde toen je geboren bent. Wanneer je laat opereren lijkt het voor de buiten wereld dat je bent veranderd, maar je bent nog steeds dezelfde persoon toen je werd geboren. Transgender is geen geslacht die in de natuur voorkomt, het is een bedenksel van de mens, ik noem het mind control. Als vrouwen een hogere… Lees verder »

madadoec
2 jaren geleden

Nee micky het is een algemene reactie en ik wil niemand de les leren lezen, alleen zo denk ik erover deze transgender histery van een klein groep die ons hun wil wil op dragen. Kijk naar die 9 jarige kind, toen ik zo oud was had ik niet deze gevoelens en jij denk ik ook niet. Voor mij moeten die ouders op gepakt worden voor kinder mishandeling, laat die kind eerst volwassen worden en dan kan hij het zelf beslissen, maar nu wordt hij/zij uitgebuit door de democraten, schandalig. Ik zeg altijd dat mijn waarheid is niet andermans waarheid, en… Lees verder »

madadoec
2 jaren geleden

Met die oma was niet persoonlijk bedoeld maar algemeen, die fotos wat ik zag van de first ladys zijn allemaal vrouwen op leeftijd.
Dan lijken sommigen op een man, maar ze zijn nog steeds een vrouw, behalve jacky kennedy daar was niets mannelijks aan.

Bas
2 jaren geleden

Even een Al-Baghdadi redux: Moslims verven hun baard iha niet. Mohammed had ook een rode baard (zoals in de ‘clan of Dan’). Ik heb zelf geen baard, maar een sik. Die wordt niet opeens compleet wit (zoals in de laatste foto van Al-Baghdadi) maar haar voor haar. Misschien heeft hij een keer teveel straling opgelopen, of de verkeerde chemicaliën binnengekregen. Onder stress wordt je sneller grijs (witte haren) maar iha gaat dat niet in 1×. Ze hadden eerst zijn boxer gestolen (hee, waar is mijn lichtbruine boxer Ali?) want zijn DNA hadden ze al. De dief van de boxer heeft… Lees verder »