De ComplotConcurrent – Uitzending 72 “De Wereld Graait Door” (14-12-2019)

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Elles
1 jaar geleden

Onbegrijpelijk dat mensen zo gehersenspoeld raken door de klimaatscam. Als 64 jarige weet je dat al 40 jaar geleden de noodklok geluid werd. Het meest eenvoudige wat je tegen uitputting van de aarde kan doen is bezuinigen, trek een trui aan als je het koud hebt en zet de verwarming een paar graden lager, koop niet iedere maand nieuwe kleren, maar koop 2e hands en/of doe er wat langer mee enz. enz. enz. Nee we werden gehersenspoeld om zo veel mogelijk te kopen, zo goedkoop mogelijk en snel mogelijk weer weg te gooien. Worden mensen die (noodgedwongen) zuinig leefden beloond?… Lees verder »

guuz
1 jaar geleden

De doos met handtekening van jou is een te verkoopconcept… gna..

Micky van Leeuwen
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Kunst met een hoofdletter K Guuz 🙂

guuz
1 jaar geleden

Zeldzaam……

Elles
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Als een certificaat van rottend fruit vastgeplakt aan de muur zoveel opbrengt, dan een doos met handtekeningen van ons aller Mick zeker. Het systeem valt toch niet meer te redden, men raakt het spoor volkomen kwijt, wat is grap wat is ernst in deze wereld, zo schoot ik spontaan in de lach toen Always het logo veranderde op de verpakking van maandverband, moest nl genderneutraal zijn, wat next. Homo’s in een positiejurk?

Ank
1 jaar geleden

Tenminste één iemand die ere geeft wie ere toekomt in de ‘overwinning’ van de conservatieven in Engeland. Alleen Sky News deed dit ook.
https://youtu.be/lWxUqLdIs_M
Ik hoop dat er voldoende E nummers toegevoegd zijn aan het blik ananas wat je gebruikt hebt voor je kunstwerk, zodat het goed blijft totdat het aankomt bij de hoogste bieder. Of is het net als bij de banaan de bedoeling dat we bieden op het ‘concept’. Ik open de bieding met € 20,00 ( inclusief verzendkosten).

Elles
1 jaar geleden

https://www.ad.nl/westland/tuinbouwsector-vreest-elektriciteitstaks-die-kan-oplopen-tot-400-000-euro-per-bedrijf~aa2f940c/?utm_source=regiowestlanddailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20191217&utm_userid=&ctm_ctid=4c1bdb42014642b2794108bb7ee7b1c3

Binnenkort wordt er in de eerste kamer gestemd over een enorme tax op elektriciteit. De glastuinbouw vreest een schadepost van 400.000 per jaar, ben je net overgestapt naar elektra, kan je weer terug naar gas.

freeflip
1 jaar geleden

Ik koop in Frankrijk alles in een winkel, dus niet on-line. Vorig jaar nieuwe tv gekocht, er was niet veel keus maar er was slechts één tv die geen smart tv was. Overigens houd ik niet van winkelen dus was snel klaar 😉 De smartmeter heb ik tot dusver ook buiten de deur weten te houden.