Word Weer Je Ware Zelf: Multidimensionaal Ontwaken

Abonneer
Abonneren op
43 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
New World Disorder
9 maanden geleden

Tijdens het lezen van de videotitel op YouTube was ik al verkocht. Na de hele video af te luisteren kan ik niets anders zeggen dan dat ik het enorm bewonder hoe spontaan en authentiek je 2 uur hebt gepraat. De complotkoning kan ook verhalen(d) vertellen 🙂

Zet de woorden om in teksten, aangevuld met al je voorgaande artikelen, en je hebt een fantastisch boek om uit te geven voor een extra zakcentje. Ik zou je graag helpen met de illustraties, opmaak en publicatie!

Willem
9 maanden geleden

Is wel mooi dat je denkt dat het je helpen zal NWO, maar wordt wéér jezelf, hoezo wéér”? We zijn altijd geweest wie we nu zijn, kan niet anders zolang je vast zit in dit lichaam, ga je uit van wéér dan moet je je dat zelf herinneren en kan je jezelf weer brengen naar dat punt. Het zal je geen goed doen want de wereld an sich zal niet mee veranderen en dus wordt je een vreemde eend in je eigen bijt, dus kijk er mee uit, het leven wordt echt niet leuker van leven in een droomwereld want… Lees verder »

New World Disorder
9 maanden geleden

Ik moest de graphic novel even opzoeken. Maar als je ook al talent hebt om strips te tekenen, leef je uit… hahaha. Wie weet wordt er wel een film franchise van gemaakt na 30 jaar. “Mickvel’s The Prevengers”

freeflip
9 maanden geleden

Dat is heel aardig van jou.

Mieke
9 maanden geleden

Nou Micky. Petje af voor de manier waarop jij de luisteraar meeneemt in wat je vertelt. Op een bepaald moment heb ik mijn ogen gesloten en enkel nog waargenomen wat werkelijk resoneerde wat je vertelde en wat ik ook herkende in wat er werkelijk speelt. We maken echt deel uit van deze enorme transitie, of we dan nu leuk vinden of niet. Het is zo harT nodig. Bij deze dank ik jou van harte voor jouw uitzending (inderdaad pak je nu echt die ruimte helemaal in, toppie) en kijk ik ook alweer uit naar de volgende. Keep the good work,… Lees verder »

Ank
9 maanden geleden

Zoals je zelf al aangaf Micky, zijn we altijd heel goed in het zien van mankementen en/of sterke kanten van een ander. Van die eigenschap maak ik nu even gebruik door te zeggen dat jouw kracht ligt in het, tot nog toe op papier, uitleggen van onze multidimensionale zelf en alles wat daar mee te maken heeft. Deze eerste video geeft duidelijk weer dat ook de mondelinge variant heel goed overkomt. In ieder geval bij mij. De voorbeelden die je uit je eigen ervaringen deelde voor wat betreft ‘het herenigen van onze traumatische aspecten’ geven heel duidelijk weer hoe we,… Lees verder »

MADADOEC
9 maanden geleden

Hallo Micky

Sinterklaas wordt niet alleen in nl gevierd, maar ook in de en pl.
Mijn vraag is wie wil ons controleren op de maan, wie zijn dat waarom?

MADADOEC
9 maanden geleden

Waar komen die dragos vandaan? Kan het zijn dat ons hogere zelf de dragos zijn die ons controleerd? Ik zie onze leven op aard als een film, het verhaal is uitgestippeld voor dat we naar de aarde kwamen om ons te ontdekken en dat wij allemaal goddelijk zijn en daarna terug keren naar onze goddelijkheid. Op weg naar de aarde gaan wij door een tunnel van vergetenheid, we moeten onze goddelijkheid op aarde weer op nieuw vinden. Mensen die bang zijn voor de dood hebben hun goddelijkheid niet gevonden en daarom leeft men niet en altijd angstig en volgzaam. Onze… Lees verder »

MADADOEC
9 maanden geleden

Ik noem het goddelijkheid, het heeft voor mij niks te doen met religie,matrix of wat het ook heten mag.
Wij mensen op aarde zijn allemaal gelijk en en als we weer terug keren zijn we nog steeds gelijk.
Ik geloof niet buiten mij zelf, want dat houd je denken beperkt en je moet iets verdedigen.
Wij zijn allemaal goddelijk, ik had ook kunnen zeggen dat we allemaal dom zijn of lelijk maar goddelijkheid klink voor mij aardiger.

MADADOEC
9 maanden geleden
Reply to  MADADOEC

In al onze duizenden reincarnatie zijn we als goed is alles geweest man,vrouw,zwart,blank,geel,slachtoffer,dader enz,enz.
Nu op dit moment zijn wij allemaal slachtoffers,daders nu maar op.
We zijn hier om te leren om hier mee om tegaan, en als we weer vertrekken is er maar een iemand die over ons oordelen kan en dat zijn wij zelf en niemand anders.
Het is een feest om op aarde tekomen, maar het nog grotere feest om weer terug tekeren.

Ina
9 maanden geleden
Reply to  MADADOEC

terug te keren naar…? Ik vind het hier trouwens niet bepaald een feestje, maar weet dat ik zelf heb willen ervaren wat ik heb ervaren. Ik kan me trouwens niet voorstellen dat ik weer terugkom in de nieuwe Smart wereld, maar ja, hoe weet je dat nu zeker? Naar mijn idee gaat het niet om ‘thuiskomen’, want we zijn oneindig, dus op naar het volgende avontuur

Ina
9 maanden geleden

Sint=santa=satan=saturnus, de bebaarde god als kindervriend

Ina
9 maanden geleden
Reply to  MADADOEC

Hai! Hier op deze site kun je alles lezen in de rubriek ‘Het Grotere Plaatje’, daarin legt Mickey alles heel uitvoerig uit. Ik heb er al veel mensen blij mee gemaakt en zo konden ze zich bevrijden van de new-Cage programma’s (die zijn diep geworteld)

freeflip
9 maanden geleden

ਮਿਕੀ ਤੁਹਾਡਾ ਧੰਨਵਾਦ

Mikī tuhāḍā dhanavāda

Als reactie vanuit één van mijn vroegere multidimensionale levens 😉

Ina
9 maanden geleden

Wat leuk dat je een mooie trui, ook de kleur, van george kavassillas aan had! Dank je wel voor deze video en de volgenden die nog komen. Niet dat ik iets nieuws hoor, maar de herkenning is zo fijn, ik was meerdere malen tot tranen toe ontroerd! Heb zelf ook moeizame tijd achter de rug met veel oude triggers, en ben ook echt nog niet klaar met opruimen van de trauma’s. En heb het met anderen veel liever over dit ‘werk’ waarvoor we hier, nu, zijn, dan altijd maar weer met die ‘complotten’ bezig zijn. nogmaals dank, kwam precies op… Lees verder »

Ina
9 maanden geleden

dank je wel, Mickey!

Gino
9 maanden geleden

Jij bedankt Micky!
Deze video is goud! Ik kan weer ff door…
Gino

Elles
9 maanden geleden

Stond vanmorgen op met een rot gevoel. Spoken uit het verleden kwamen boven.
Altijd een ster geweest om alles onder een dikke laag relativering te verbergen.
Gevoel laat zich niet ondersneeuwen. Alle oude pijn fysiek of mentaal, woede verdriet enz het komt allemaal weer boven en roept om gehoord te worden
Alleen ik weet niet hoe ik het kind in mij kan troosten

Elles
9 maanden geleden

Bedankt voor je lieve reactie

Erin
9 maanden geleden

Hoi Micky,

Dank je voor je moed! Heel erg leerzaam.

Erin
9 maanden geleden
Reply to  Erin

Hoi Micky,
Op je site heb ik gezocht naar je artikel over ‘Kanon’? en je eerste ervaring met de moederschoot. Ik heb mijn eigen vorm van visuele handicap, want ik kan het nergens vinden. Zou je de link willen delen? Dank je!

Erin
9 maanden geleden

Hoi Micky, I got the picture. De essentie van je schrijven is meer dan duidelijk.

Mandy Beekman
9 maanden geleden

Bijzonder mens ben jij, met een enorme drive te informeren en wakker te maken. Ik voel wat resoneert en wat niet. Wat ik qua bewustzijn kan behappen en wat niet. Dank, Micky.

Djirk
8 maanden geleden

Ge-wel-dig.
Lekker oprecht en gebalanceerd, persoonlijk en down to earth.
Kan niet wachten op de volgende !!
Super dit, dankjewel mickey

Deborah
5 maanden geleden

Zo.. wat een parel van een video is dit! Heb jaren geleden op je site al je artikelen verslonden, o.a. over het grotere plaatje en innerlijk werk, maar het bleef toen op mijn mindlaag hangen. Bleef ook rondkijken bij verschillende weides, maar merkte wel dat ik elke keer hier weer terugkwam. Dankzij Corona heb ik nu veel meer ruimte voor het innerlijk werk en deze video kwam goed bij me binnen! Er werden ook meteen wat trauma-aspecten in mezelf getriggerd (niet goed genoeg + niet gezien worden) waar ik mee aan de slag heb kunnen gaan. Ik kijk uit naar… Lees verder »

kas
3 maanden geleden

je vertelt veel waarin ik me kan vinden. veel ook niet. af en toe wat te rancuneus, wat mij betreft. maar gelukkig ook met humor. je bent een bevlogen man en gaat het aan om mensen wakker te schudden. en dat bewonder ik. goed werk man. ik doneer. ga zo door.

kas
3 maanden geleden

ik bedoelde dat je wat mij betreft af en toe wat te rancuneus bent. in het algemeen. maar daarnaast heb ik heb genoten van je video en vind het prachtig om te zien hoe je je eigen ik als kind hand in hand neemt en hem het trauma laat verwerken en helen. en daarmee je oudere ik. goede voorbeelden en helder uiteen gezet. leerzaam en een must voor iedereen om mee aan de slag te gaan. dank.

Dennis
3 maanden geleden
Reply to  kas

Ik kan het niet nalaten om het toch voor MIcky op te nemen. Micky heeft niets aan “af en toe wat te rancuneus”. Als je dan toch opbouwend kritiek denkt te kunnen leveren, zorg er dan voor dat hij hier wat aan heeft. Anders is het slechts een losse flodder…