Word Weer Je Ware Zelf: Multidimensionaal Ontwaken

39
Reageer op dit artikel

12 Comment threads
27 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
New World Disorder

Tijdens het lezen van de videotitel op YouTube was ik al verkocht. Na de hele video af te luisteren kan ik niets anders zeggen dan dat ik het enorm bewonder hoe spontaan en authentiek je 2 uur hebt gepraat. De complotkoning kan ook verhalen(d) vertellen 🙂

Zet de woorden om in teksten, aangevuld met al je voorgaande artikelen, en je hebt een fantastisch boek om uit te geven voor een extra zakcentje. Ik zou je graag helpen met de illustraties, opmaak en publicatie!

Willem

Is wel mooi dat je denkt dat het je helpen zal NWO, maar wordt wéér jezelf, hoezo wéér”? We zijn altijd geweest wie we nu zijn, kan niet anders zolang je vast zit in dit lichaam, ga je uit van wéér dan moet je je dat zelf herinneren en kan je jezelf weer brengen naar dat punt. Het zal je geen goed doen want de wereld an sich zal niet mee veranderen en dus wordt je een vreemde eend in je eigen bijt, dus kijk er mee uit, het leven wordt echt niet leuker van leven in een droomwereld want… Lees verder »

freeflip

Dat is heel aardig van jou.

Mieke

Nou Micky. Petje af voor de manier waarop jij de luisteraar meeneemt in wat je vertelt. Op een bepaald moment heb ik mijn ogen gesloten en enkel nog waargenomen wat werkelijk resoneerde wat je vertelde en wat ik ook herkende in wat er werkelijk speelt. We maken echt deel uit van deze enorme transitie, of we dan nu leuk vinden of niet. Het is zo harT nodig. Bij deze dank ik jou van harte voor jouw uitzending (inderdaad pak je nu echt die ruimte helemaal in, toppie) en kijk ik ook alweer uit naar de volgende. Keep the good work,… Lees verder »

Ank

Zoals je zelf al aangaf Micky, zijn we altijd heel goed in het zien van mankementen en/of sterke kanten van een ander. Van die eigenschap maak ik nu even gebruik door te zeggen dat jouw kracht ligt in het, tot nog toe op papier, uitleggen van onze multidimensionale zelf en alles wat daar mee te maken heeft. Deze eerste video geeft duidelijk weer dat ook de mondelinge variant heel goed overkomt. In ieder geval bij mij. De voorbeelden die je uit je eigen ervaringen deelde voor wat betreft ‘het herenigen van onze traumatische aspecten’ geven heel duidelijk weer hoe we,… Lees verder »

MADADOEC

Hallo Micky

Sinterklaas wordt niet alleen in nl gevierd, maar ook in de en pl.
Mijn vraag is wie wil ons controleren op de maan, wie zijn dat waarom?

Ina

Hai! Hier op deze site kun je alles lezen in de rubriek ‘Het Grotere Plaatje’, daarin legt Mickey alles heel uitvoerig uit. Ik heb er al veel mensen blij mee gemaakt en zo konden ze zich bevrijden van de new-Cage programma’s (die zijn diep geworteld)

freeflip

ਮਿਕੀ ਤੁਹਾਡਾ ਧੰਨਵਾਦ

Mikī tuhāḍā dhanavāda

Als reactie vanuit één van mijn vroegere multidimensionale levens 😉

Ina

Wat leuk dat je een mooie trui, ook de kleur, van george kavassillas aan had! Dank je wel voor deze video en de volgenden die nog komen. Niet dat ik iets nieuws hoor, maar de herkenning is zo fijn, ik was meerdere malen tot tranen toe ontroerd! Heb zelf ook moeizame tijd achter de rug met veel oude triggers, en ben ook echt nog niet klaar met opruimen van de trauma’s. En heb het met anderen veel liever over dit ‘werk’ waarvoor we hier, nu, zijn, dan altijd maar weer met die ‘complotten’ bezig zijn. nogmaals dank, kwam precies op… Lees verder »

Gino

Jij bedankt Micky!
Deze video is goud! Ik kan weer ff door…
Gino

Elles

Stond vanmorgen op met een rot gevoel. Spoken uit het verleden kwamen boven.
Altijd een ster geweest om alles onder een dikke laag relativering te verbergen.
Gevoel laat zich niet ondersneeuwen. Alle oude pijn fysiek of mentaal, woede verdriet enz het komt allemaal weer boven en roept om gehoord te worden
Alleen ik weet niet hoe ik het kind in mij kan troosten

Erin

Hoi Micky,

Dank je voor je moed! Heel erg leerzaam.

Erin

Hoi Micky,
Op je site heb ik gezocht naar je artikel over ‘Kanon’? en je eerste ervaring met de moederschoot. Ik heb mijn eigen vorm van visuele handicap, want ik kan het nergens vinden. Zou je de link willen delen? Dank je!

Mandy Beekman

Bijzonder mens ben jij, met een enorme drive te informeren en wakker te maken. Ik voel wat resoneert en wat niet. Wat ik qua bewustzijn kan behappen en wat niet. Dank, Micky.

Djirk

Ge-wel-dig.
Lekker oprecht en gebalanceerd, persoonlijk en down to earth.
Kan niet wachten op de volgende !!
Super dit, dankjewel mickey

Deborah

Zo.. wat een parel van een video is dit! Heb jaren geleden op je site al je artikelen verslonden, o.a. over het grotere plaatje en innerlijk werk, maar het bleef toen op mijn mindlaag hangen. Bleef ook rondkijken bij verschillende weides, maar merkte wel dat ik elke keer hier weer terugkwam. Dankzij Corona heb ik nu veel meer ruimte voor het innerlijk werk en deze video kwam goed bij me binnen! Er werden ook meteen wat trauma-aspecten in mezelf getriggerd (niet goed genoeg + niet gezien worden) waar ik mee aan de slag heb kunnen gaan. Ik kijk uit naar… Lees verder »