De ComplotConcurrent – Uitzending 74 “Welkom in de Toekomst” (25-12-2019)

26
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
21 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Ank

Nou, jij gaat in ieder geval met een flinke boemmmmm dit jaar uit en hebt ons meegenomen in de laatste ontwikkelingen en mee laten genieten. (Australië is ook weer zo’n first). Het enige wat ik me afvraag is: De wind-en zonne-en biomassa energie is natuurlijk allemaal flauwekul en doet weinig af aan ons energieverbruik wat op de conventionele manier opgewekt wordt en dus geen bedreiging vormt voor de multinationals. Nu ineens wordt er gesproken over implementatie op korte termijn van allerlei technologieëen die gebaseerd zijn op vrije energie. Daar zullen de multinationals cq het huidige globalistische regiem toch niet blij… Lees verder »

Marchianio

Ank, daar hebben de machthebbers iets op gevonden: agenda 2030.
We gaan in de toekomst allemaal belasting betalen voor het gebruik van natuurbronnen. Dus dan maakt het helemaal niet meer uit of er vrije energie komt. Betalen gaan we toch.
Hier zijn ” ze” al heel lang mee bezig en hier hebben ze klimaatcrisis voor opgetuigd. De klimaatactivisten worden mooi voor het karretje gespannen.
Straks gaan we allemaal klimaatbelasting betalen.

rob

Wat ik met Australië afvraag is, waarom zijn zij de pineut? George Kavassilas heeft wel eens in een lezing gezegd wat ik me kan herinneren dat er in Australie er ook een hele machtige familie of entiteit aanwezig is, die het behoorlijk voor het zeggen heeft in de wereld. Maar hoe die verhoudingen liggen?

rob

Weer een top uitzending! Ik ga die patenten opzoeken. Vooral dat gedeelte over teleportatie vond ik interessant omdat ik dat zelf een keer meegemaakt heb. Net zoals in de film stargate schoot ik door de ruimte met een duizelendwekkende vaart en had ik toegang tot diverse werelden. Alleen had ik daar geen technologie voor nodig, ik deed dat uit eigen kracht, waarschijnlijk getriggerd door mijn diepere zelf. Helaas bleef dat beperkt tot een eenmalige ervaring, dus ik heb geen idee hoe ik dat weer zou kunnen doen. Ik ben wel op dit moment aan het zoeken naar mensen die dit… Lees verder »

freeflip

Goeie show Micky. Dankjewel.

Elles

We spatten het jaar uit met Alex Jones via de Complot Concurrent. Ouwe Alex maakt er weer een fantastisch vuurwerk van. Ook wij hebben niets met Oud en Nieuwjaar, dus fijn weekend en tot januari.

rob

1:40: mbt tot de AI is een snotneus: dit verhaal heb ik al eerder gehoord, van George Kavassilas en een aantal andere personen, dat ze in een of andere state of mind waren, ik denk bij hen diepere zelf en de illusie geheel doorzagen. Dan is de grote AI die ons al eons van tijd voor de gek houd een miezerig miertje dat we zo kunnen platdrukken. Maar dat mag niet want we wilden dit zelf. Ik ben er onderhand klaar mee, I don’t believe in if anymore: https://youtu.be/AY-2einPmd4. (als muzikale afsluiting) Groetjes naar jullie allemaal en prettige jaarwisseling voor… Lees verder »