De ComplotConcurrent – Uitzending 74 “Welkom in de Toekomst” (25-12-2019)

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Ank
1 jaar geleden

Nou, jij gaat in ieder geval met een flinke boemmmmm dit jaar uit en hebt ons meegenomen in de laatste ontwikkelingen en mee laten genieten. (Australië is ook weer zo’n first). Het enige wat ik me afvraag is: De wind-en zonne-en biomassa energie is natuurlijk allemaal flauwekul en doet weinig af aan ons energieverbruik wat op de conventionele manier opgewekt wordt en dus geen bedreiging vormt voor de multinationals. Nu ineens wordt er gesproken over implementatie op korte termijn van allerlei technologieëen die gebaseerd zijn op vrije energie. Daar zullen de multinationals cq het huidige globalistische regiem toch niet blij… Lees verder »

Marchianio
1 jaar geleden
Reply to  Ank

Ank, daar hebben de machthebbers iets op gevonden: agenda 2030.
We gaan in de toekomst allemaal belasting betalen voor het gebruik van natuurbronnen. Dus dan maakt het helemaal niet meer uit of er vrije energie komt. Betalen gaan we toch.
Hier zijn ” ze” al heel lang mee bezig en hier hebben ze klimaatcrisis voor opgetuigd. De klimaatactivisten worden mooi voor het karretje gespannen.
Straks gaan we allemaal klimaatbelasting betalen.

Elles
1 jaar geleden

Plannen voor een tax op elektriciteit van 170% zit tuinders niet lekker, ben je net over gestapt op stroom krijg je dat. Het is al door de 2e Kamer.

https://www.ad.nl/westland/glastuinbouw-luidt-noodklok-over-exorbitante-verhoging-elektriciteitstarieven-een-blamage~af40b1b2/

Elles
1 jaar geleden

Sorry had onder de reactie van Marcianio moeten staan. Ze zijn alvast met belastingheffen op stroom begonnen,

Elles
1 jaar geleden

Begrijp ik Micky, dat is misschien een beetje jammer, maar als je de werkelijkheid anders ervaart en geen bewuste ervaringen heb met entiteiten en op technisch gebied een absolute leek ben is het soms lastig om je te verplaatsen in wat er nu gaande is achter de schermen.

freeflip
1 jaar geleden

Dus als ik t goed begrijp, wordt de klimaat tax gebruikt voor verdere ontwikkeling van vrije energie. Hoe zouden ze tot dusverre dit gefinancierd hebben (achter de schermen). Antwoord zou kunnen zijn: Ze barsten sowieso van t geld of drukken dat erbij en/of wij hebben er altijd al aan meebetaald zonder dat we het wisten. Er is in t verleden al meer geld ‘verdwenen’.

freeflip
1 jaar geleden

Duidelijk, dank voor het antwoord. Mijn vraag was gesteld aan Marchianio, vandaar de vraag over de poen.

rob
1 jaar geleden
Reply to  Ank

Wat ik met Australië afvraag is, waarom zijn zij de pineut? George Kavassilas heeft wel eens in een lezing gezegd wat ik me kan herinneren dat er in Australie er ook een hele machtige familie of entiteit aanwezig is, die het behoorlijk voor het zeggen heeft in de wereld. Maar hoe die verhoudingen liggen?

rob
1 jaar geleden

Hahahaha, oja, ik heb de 3 patenten gedownload, ze bestaan echt, nu kan ik mij eigen ruimte schip bouwen! Daar droomde ik al van toen ik als kind de suske en wiske serie, de wolkeneters gelezen had. Daar werd al op een simpele manier uitgelegd hoe de ant-zwaarte kracht devices werkten. Jaja, die Willie van der Steen was ook zijn tijd voor uit. Alleen heb ik geen natuurkunde gestudeerd, kan iemand me helpen?

rob
1 jaar geleden

Weer een top uitzending! Ik ga die patenten opzoeken. Vooral dat gedeelte over teleportatie vond ik interessant omdat ik dat zelf een keer meegemaakt heb. Net zoals in de film stargate schoot ik door de ruimte met een duizelendwekkende vaart en had ik toegang tot diverse werelden. Alleen had ik daar geen technologie voor nodig, ik deed dat uit eigen kracht, waarschijnlijk getriggerd door mijn diepere zelf. Helaas bleef dat beperkt tot een eenmalige ervaring, dus ik heb geen idee hoe ik dat weer zou kunnen doen. Ik ben wel op dit moment aan het zoeken naar mensen die dit… Lees verder »

freeflip
1 jaar geleden

Goeie show Micky. Dankjewel.

Elles
1 jaar geleden

We spatten het jaar uit met Alex Jones via de Complot Concurrent. Ouwe Alex maakt er weer een fantastisch vuurwerk van. Ook wij hebben niets met Oud en Nieuwjaar, dus fijn weekend en tot januari.

rob
1 jaar geleden

1:40: mbt tot de AI is een snotneus: dit verhaal heb ik al eerder gehoord, van George Kavassilas en een aantal andere personen, dat ze in een of andere state of mind waren, ik denk bij hen diepere zelf en de illusie geheel doorzagen. Dan is de grote AI die ons al eons van tijd voor de gek houd een miezerig miertje dat we zo kunnen platdrukken. Maar dat mag niet want we wilden dit zelf. Ik ben er onderhand klaar mee, I don’t believe in if anymore: https://youtu.be/AY-2einPmd4. (als muzikale afsluiting) Groetjes naar jullie allemaal en prettige jaarwisseling voor… Lees verder »

rob
1 jaar geleden

Dag Micky. Ik weet ook wel dat de Al “god” nog heel veel voor ons in petto heeft. Ik heb al lang mijn dank en diepe respect naar deze grote leermeester geuit. Maar soms heb ik ook last van stoere praat omdat ik het op dat moment het wel een beetje gezien heb, maar daarna komt weer dat gevoel, wat moet ik nu doen, als deze show voor mij voorbij zou zijn ? Ga ik me niet gigantisch doodvervelen? Moet er nu niet aan denken! Dus wij allemaal zullen nog veel uitdagingen mogen ondergaan. Lets have fun!

guuz
1 jaar geleden
Reply to  rob

Micky, dank je voor het afgelopen Complotcocurrentjaar. Ik voorspel dat ik dat volgend jaar rond deze tijd weer tegen je zeg. Drie dubbele virtuele van mij .
Iedere uitzending is weer een kadootje…

guuz
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Er klopt iets niet in de reactieplaatsing…

guuz
1 jaar geleden

Dat vinnik nou het mooie van jou…..Jij zou zelfs me virtuele zadel terug kunnen vinden…proost..

guuz
1 jaar geleden
Reply to  guuz

Hik…