2020: Tijd voor wat voorspellingen!

Abonneer
Abonneren op
31 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
freeflip
1 jaar geleden

We gaan ‘t zien Micky. Ben benieuwd wat er uitkomt.
En dan schakelen we nu over naar uw correspondent in Frankrijk. Voici mes prévisions pour 2020:
Ik denk dat er een maatschappelijke discussie komt over het opheffen van het koningshuis, waarvan de uitslag al vast staat want men laat steeds meer leugens (waarheden) rond t koningshuis lekken opdat t volk gaat roepen om opheffen.
Kunnen ze vertrekken voordat de grotere leugens aan t licht komen zoals corruptie, pedofilie en witwassen. En hopen dan maar dat t samen met MH17 in de vergetelheid raakt.

Bonkie
1 jaar geleden
Reply to  freeflip

Precies dit dacht ik ook ?

Michelle S.
1 jaar geleden

Het overlijden van Clinton is een show dat ik zeker wil zien. Wat een entertainment moet dat niet zijn. Popcorn ligt al klaar, man! “De alternatieve media in Nederland komt in 2020 officieel te overlijden. Men bleek al jarenlang hersendood te zijn namelijk.” Neem Belgie dan ook maar bij. Over Belgie gesproken gok ik dat Marc Dutroux wordt vrijgelaten in 2020. Een pedofiel dat vrijkomt, oh nee, heel Belgie zal op zijn kop staan. M.a.w nog meer boze en bange mensen. En hoogwss zal hij beschermt worden maar onderschat nooit bange/boze mensen. Een groep mensen zullen hem vinden en zal… Lees verder »

Jezebel
1 jaar geleden
Reply to  Michelle S.

nog meer tieten bloot,en inderdaad die blote vrouwen propaganda zo van laat als vrouw je vagina en je boezem maar zien aan iedereen is bizar. Vrouwen willen gelijke rechten als mannen en dat ontaard altijd in vagina en tieten laten zien(wat mannen juist niet doen hun penis en balzak showen) raar die manier van “gelijkheid” Vrouwen worden met propaganda afgebeeld in alle films en series als dé wetenschapper,minister,beter wetende,professor en mannen komen nauwelijks aan bod of in domme personages. Mannen worden verplicht om maandverband op hun anus te leggen en de mannen anus voortaan mannenvagina te noemen (om de vrouw… Lees verder »

Kp1989
1 jaar geleden

Ik voorspel dat er in belgie een groot medisch schandaal aan het ligt komt waardoor de mensen wakker geschut worden welke praktyken er gebeurd zijn en dat we trg naar de alternatieve gaan en belangrijker dat we meer naar ons zelf gaan luisteren
Maw de matrix begint meer gaatjes te vertonen ,de sluier word erg dun ,tyd voor de verandering wazr we op gewacht hebben enja zoals je zegt kunnen idd blijven voorspellen
We will see,wat je aandacht geeft ,dat groeit ?✌

Elles
1 jaar geleden

ADO Den Haag gaat degraderen. We krijgen wederom een extreem hete zomer met felle bosbranden met name op de Veluwe, reeën, wilde zwijnen, vogels, knaagdieren ze zullen verdwaasd door de dorpen en steden rondtrekken op zoek naar bescherming. De Catalanen komen fel in opstand, het Spaanse leger wordt ingezet en de EU blijft wegkijken. Een vluchtelingenstroom overspoeld Turkije, door de aanhoudende conflicten in het Midden Oosten, frictie tussen Erdogan en Europa.

Erin
1 jaar geleden

Riemen vast, helmen op en schone onderbroeken in de aanslag. Want dat loopt prettiger tegen de natte stramme Nederlandse wind in.
Voorspelling op micro-niveau:
Na dat mistige gedoe afgelopen dinsdagnacht en de daarbij horende opgefokte mediaboel, vermoed ik Purche-achtig taferelen volgend jaar. Nederland is zo massief gebrainwashed, het vraagt erom uitgedrukt te worden.

Monique
1 jaar geleden

Prachtige voorspelling Micky. Ik voorspel een hoop choas in de entertaintment industrie. Nu steeds meer mensen zich bewust worden van het feit hoeveel vieze smeerlapperij daarachter schuilgaat. Steeds meer slachtoffers zullen een boekje open doen en en ik voorspel dat een hoop perverts worden opgepakt dit jaar. Ook voorspel ik weer een (natuur) ramp, al dan niet in scene gezet, lees: false flag.. Ik voorspel wederom nog meer strijd tussen the good and the bad, het zwart en het wit, de dag en de nacht en verder alle onderwerpen waar je maar een mening over kunt hebben. Ik voorspel vaccinatieverplichting… Lees verder »

Heleen
1 jaar geleden

Dank Micky, ben heel benieuwd! Mijn twee zonen van 15 en 13 jaar zijn zich al bewust van heel veel zaken en lezen en luisteren af en toe mee op jouw website. Ze snappen en doorzien al heel veel dingen. De oudste voorspelt dat het normaal gaat worden in muziekvideo’s van o.a. Billy Eillish om lijken te laten zien en kannibalisme. Hij zegt: ‘zelfs kleine kinderen zullen daarnaar kijken en iedereen zal het als de gewoonste zaak van de wereld beschouwen‘.

Dirk
1 jaar geleden

Zo viel ik vorige week ook steil achterover van mijn neefje en nichtje van 5 en 8 jaar oud. Beide enkel frisse zonnetjes over heel hun rapport op school, behalve bij godsdienst. Daar stond een een (voor mij althans) waanzinnig mooie donderwolk. Mijn trots verbergend vroeg ik zo serieus mogelijk hoe dat kwam en het antwoord was van beiden: wie gelooft dit nu? Wie heeft die sprookjes verzonnen? Ik kan dat niet onthouden. Mijn geloof in de toekomst heeft een flinke duw gekregen door de nuchterheid die die twee toprakkers erop nahouden, je maakt ze echt niks wijs. 2020 kon… Lees verder »

Monique
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Wij zetten de CC vaak op in de auto en dan zitten meestal de kinderen achterin. Mijn oudste zegt vaak dingen als “mam, waarom praat die man altijd zo boos?” Dan moet ik altijd lachen en zeg dat Micky niet boos is maar heel gepassioneerd praat. Hij is 8 en nog te jong om echt te begrijpen waar het over gaat maar dat komt vanzelf wel. Ook hier word de CC verplichte kost haha..

Eli Lilly
1 jaar geleden

In 2020 ontvangt de Prinses van Oranje een brief om zich in te schrijven voor de dienstplicht. Ze vind het belachelijk dat de dienstplicht ook voor vrouwen opgeschort is. Nog dit jaar gaat ze ertegen in beroep. “Het wordt hoog tijd dat ook de vrouwen een trekker leren overhalen en verplicht worden om een echte vrouw te worden in het leger” aldus de Prinses. In afwachting op de uitspraak gaat ze niet mee op skivakantie, maar gaat ze paintballen in verschillende kinderdagverblijven in Nederland. Een slimme meid is immers op de toekomst voorbereid. En over slim gesproken……vanaf hun vakantieadres houden… Lees verder »

Willem
1 jaar geleden

Er zal niets veranderen en de leugens zullen doorgaan, het mentaal in slaap brengen met de smartphones en tv’s en chemtrails is en zal bestendig blijken tegen alle vormen van “ontwaken”. 5G zal ons nog verder hersendood maken en ons zieker maken dan we al zijn, voor het 2021 is zullen er zeker 4 miljoen Nederlanders opgesloten zijn in kampen of overleden zijn en deze zijn dan vervangen door “migranten” zoals het grote plan geschreven is. Denk niet dat het niet kan want migranten krijgen nu al jaren voorrang op woningen en ziektezorg en dat pikken we allemaal gewoon net… Lees verder »

Gerben
1 jaar geleden

Ik voorspel een grotere kijk en luisteraars aantallen voor de complot concurrent
Verder beter gelezen artikelen op deze site

Waar moet je anders je nieuws vandaal halen

Andy
1 jaar geleden

‘De alternatieve media in Nederland komt in 2020 officieel te overlijden. Men bleek al jarenlang hersendood te zijn namelijk.’ Dit lijkt me eerder een sarcastisch-cynische sneer dan een serieuze voorspelling. Ik vond ‘m iig wel grappig en zeker passend voor jou 😉 Al jaren wacht ik op escalatie van eea; mss dan dit jaar al disclosure icm een apocalyps? Dusss: de langverwachte 12e planeet komt na zijn millennialange omloop weer in de buurt; apocalyps dreigt, waardoor (idd) de Nordics zich melden om ons te ‘redden’, wat inhoudt dat we geëvacueerd moeten worden naar een andere planeet, waardoor we ons eigen… Lees verder »

New World Disorder
1 jaar geleden

In 2020 krijgt Micky een uitnodiging om De Wereld Draait Door of een vergelijkbaar programma bij te wonen.

New World Disorder
1 jaar geleden

Aan tafel natuurlijk! Iemand moet de Nederlandse alternatieve media officieel dood verklaren 🙂

edje
1 jaar geleden

grote bosbranden werelwijd overstromingen,stormen,europa en turkije krijgen ruzie en er komen steeds meer vluchtelingen naar europa ook naar nl ,trump word herkozen en gaat samen werken met poetin noord korea laat van zich horen het volk pikt het niet meer in komt in opstand,de media krijgt veel te verduren in nl ,aliens laten van zich horen ,golf van nieuwe aanslagen, amerika krijgt een grote natuurramp te verwerken aarbeving? veel dieren met uitsterving bedreigt, mensen zijn rutte zat , form van democratie word de grooste partij in nl ,de mensheid word wakker hoop op een betere wereld

Richard
1 jaar geleden
Reply to  edje

Grote Amerikaanse natuurramp: mogelijk de Yellowstone Caldera (supervulkaan)…?

Jelle
1 jaar geleden

Brexit zal plaats vinden. Ik verwacht zelf dat de gevolgen voor de EU en GB zelf niet zo groot zullen zijn, ze waren nu eenmaal altijd al het buitenbeentje. Dit jaar zal inderdaad een belangrijk jaar worden omtrent de disclosure van buitenaardse intelligentie. Steeds grotere stappen rond de normalisatie van het hedendaags aanwezig zijn van dat soort intelligentie. Het zal beginnen met meer onverklaarbare bezichtigen en opvolgende technieken waarvan men niet eens wist dat het mogelijk was. Ik ben dus zeer benieuwd. Ik zal klaar zitten met mijn verrekijker en popcorn.

paulien
1 jaar geleden

Ik voorspel dit jaar dat ik binnen 2mnd tijd een nog dikkere kont ga krijgen ,doordat ik gedwongen was tabak niet meer kan inhaleren vanwege onze idiote bomenkap IN NEDERLAND en daardoor minder zuurstof binnen krijg . Tevens gaat al ons GOEDE gewas ook in de bio verbrander !! ivm tesla stroom en geen gas ect ben ik al een goede vetbuffer aan het opkweken voor, het geval goed vreten, vlees en groente onbetaalbaar word . …Verder is iedereen monddood{ gedemoraliseerd, behekst ] gemaakt dat er geen zinnig gesprek meer gevoerd kan worden . oude mensen worden als eerste hun… Lees verder »

Dennis
9 maanden geleden
Reply to  paulien

“Ik voorspel dit jaar dat ik binnen 2mnd tijd een nog dikkere kont ga krijgen” En 🙂 Is ie dikker geworden?

Bas
1 jaar geleden

Waren het eerder nog verwachtingen, dit jaar mogen we weer voorspellen. M’n buurman uit Eritrea wist niet wie Hitler was (ignorance is bliss!) maar wie Soleimani was wist hij toch wél. Wat kan een jaar toch mooi beginnen, zo meteen na chanukah een illegale executie van een leider van een ander land. Daar ga ik het dus niet over hebben. [economie/tech] – leuk, al die crypto muntjes incl log. De muntjes gaan leuk wat criminele en pedofiele netwerken blootleggen, maar ook de ratten die namens de overheden de stinkende zaakjes willen runnen op naar ui ruikende netwerken. En daarmee waren… Lees verder »

ikke
1 jaar geleden

Ik denk dat de crypto markt flink gaat aantrekken dit jaar.

Verder gaat Micky het weer drukker krijgen want ja als de Alt media aan t uitsterven is wil men toch de echte waarheid zoeken.

Ik sluit mij ook aan bij het Vaticaan (voorspelling) daar is intern een hevige strijd gaande.
De huidige paus gaat aftreden om zo de agenda voort te zetten zoals het in t script staat beschreven.

En ja Trumpie blijft lekker zitten mits hij en de vice president niet ver-zelfmoord worden dan hebben we de bitch Pelosi die het roer over neemt…pfff is not gonna happen..

Erik
1 jaar geleden

In 2020 komen steeds meer mensen erachter dat het herkennen van reptoids heel makkelijk is door een YouTube filmpje met de verdachte persoon op 0.25% afspeelsnelheid te zetten, geluid uit te zetten en goed te kijken naar de ogen en de uitstekende tongetjes. Ook gaan steeds meer mensen demonen zien in de explosies van de wolken van aanslagen, bijvoorbeeld die van de Twin Towers of in Syrie en snappen mensen eindelijk dat het geavanceerde technologie is die dit veroorzaakt, en dat deze bijvoorbeeld ook gebruikt is in Enschede tijdens de ramp, in Rotterdam na het bombardement, in Hiroshima en Nagasaki,… Lees verder »

paulien
1 jaar geleden

Ik voorspel dat als er weer wat centjes naar indigo revolution mag/ kan gaan ,we er met zijn alle zeker tot een 85 uitzending van mogen genieten met ze allen toch?

Nathalie
1 jaar geleden

Mijn eerste voorspelling is dat de Brexit niet doorgaat. Er wordt last minute iets gedaan waardoor het toch weer niet gaat gebeuren.

Bas
9 maanden geleden

Het is bijna 2021, maar er kan nog steeds aangevuld worden voor 2020. De media doet alsof het nooit eerder gebeurd is zoals vandaag met Hugo bij het CDA (opstappen), maar Pim stapte ooit op bij Leefbaar Nederland vlak voor de verkiezingen, en die kraterden vervolgens. Stonden met dubbele cijfers in de peilingen, dankzij Pim. -De media blijft ook de rest van het jaar de waarheid strekken. Ook een voorspelling alvast voor 2021 en de jaren daarna. -Pieter Omtzigt gaat Hugo niet opvolgen. Die heeft geen zin in een snel eind politieke carriere. -Wopke was praeses bij dezelfde club (soos)… Lees verder »