De ComplotConcurrent – Uitzending 75 “Drones, Chinese hybride aapvarkentjes & Fingerbots” (7-1-2020)

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
oudste
nieuwste
Inline Feedbacks
View all comments
Simon
1 jaar geleden

Speech van Ricky Gervais op Vimeo: https://vimeo.com/382991327

Max
1 jaar geleden

Aub geen nep hoernalisten van de nyt in de cc . Ik moet kotsen van dat misselijk makend wijf. En mensen geloven dat. Dat vies wijf is het kwaad de satan de kots dat zo iemand dit kan zeggen geeft aan hoe verkankerd dit land is. Ik haat die vrouw.

Max
1 jaar geleden

Weetje wie ook erg is mickey kan je haar? Beatrice de graaff moet ik ook van kotsen als ik die zie wat een verkankerd mens is dat met haar maniertjes die denkt dat ze heel wat voorsteld. Die zit vaker bij dwdd jinek pauw ect om ons het klootjesvolk uit tr leggen wat wij behoren te denken over terrorisme want mevrouw is afgestudeerd @ clingendeal

bill cook
1 jaar geleden

hallo ik wil tog nog even apple gaan verdedigen, ik ga nooit meer veranderen van product , ook de apple watch series 5 ga ik snel aanschaffen, trap niet in dat gedoe over dat apple de enige tech is die in china dat doet, dat doen ze allemaal, die foxconn fabrieken; apple, google, nintendo, playstation, allemaal 1 pot nat, nee apple is 50 keer zo fijner dan google microsoft en android , ik heb android altijd gehaat, ik zal mn iphone ook nooit jailbraken, apple is veel meer secureder dan any android foon, apple is top, maar jou site ook… Lees verder »

bill cook
1 jaar geleden

mm ik denk dat het niet echt uitmaakt of je buiten met of zonder device rondloopt, alle wireless is er toch wel, of je het nu gebruikt of niet en het maakt niet uit of je nu wel of niet met een device loopt als je gezocht zou worden ofzo dan maakt het ook geen reet uit, nee ik zie niet waarom ik geen phone of watch zou hebben, natuurlijk vind ik het niet oke dat die labour op die manier in die landen bestaat, zou liever willen dat dat anders was , maar ik hoor het alleen over apple… Lees verder »

Djirk
1 jaar geleden

Zodra er aandelen van die fingerbot zijn, flink kopen !!

Heleen
1 jaar geleden

Ha Micky, goed dat je ons nog even herinnerde aan je verjaardag de 11e en het 10-jarig bestaan van IR de dag erna! ?

Heleen
1 jaar geleden
Reply to  Heleen

Happy birthday Micky! Je verjaardag vandaag en morgen het 10-jarig bestaan van IR! Van harte gefeliciteerd! Party time. De virtuele saloon kan weer open ?

freeflip
1 jaar geleden

Beetje knip- en plakwerk. Vers van de pers Ankara en Moskou roepen woensdag in Turkije de strijdende partijen in Libië op tot een staakt-het-vuren. Het staakt-het-vuren zou in moeten gaan op 0:00 uur op 12 januari aanstaande. De Russische president Putin en de Turkse president Erdogan waren vandaag bijeen in Istanbul voor de inauguratie van de TurkStream gaspijpleiding die Europese landen van Russisch gas voorziet sinds begin dit jaar. Of de oproep veel effect gaat hebben, blijft nog maar de vraag. Rusland en Turkije staan in Libië namelijk recht tegenover elkaar. Libië verzocht Turkije eerder om militaire hulp, omdat ze… Lees verder »